Ebi Smolarek - Strona 353 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-27, 00:03   #10561
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311
Dot.: Ebi Smolarek

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3541857]
HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAA AA!!!!!!!!!!!!!!!! MÓWIŁAM, BAYERN SUX!!!
Hahaha, Aparatka- łyso Ci?? Łyso łyso, nasi miszczowie pokazali co umieją! Jestem taka szczęśliwa, że normalnie nie mogę! Te moje kochane dzieci akustyczne pokonały Bayern!

Ebi, Ebi, wstydź się. Na boisku było go widać tylko w momentach, kiedy ktoś został sfaulowany, i on leciał zobaczyć co się stało. Miałeś strzelić gola i co? Echh...BVB! Jestem z Was dumna!
[/quote]
On po prostu chciał pocieszyć, przytulić tego sfaulowanego... Same wiecie jak lubi się przytulac do kolegów

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3541928]Taaa, jasne...Blablabla

Przestańcie być takimi pesymistkami! Czemu Wy nie myślicie racjonalnie?! Czy mamy nowego trenera?? Tak. Ilu mamy napastników?? 3! A ilu może grać na raz w systemie 4-4-2?? 2!! Więc co trzeba było zrobić? Zdjąć jednego, żeby sprawdzić drugiego!! A dlaczego akurat Ebi?? Bo Frei strzelił bramkę! Czy to takie trudne?? A Valdez długo sobie nie pogra, bo on też klasy nie pokazał [/quote]
No i problem z głowy... Aśka to jednak myśli

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 00:08   #10562
firletka
Zadomowienie

Słuchajcie, albo mi się wydaje albo na stronie BVB piszą, że Ebiszon został zdjęty z powodu jakiejś kontuzji. Ale nie ma tam żadnych szczegółów podanych no i nie wiem czy w ogóle dobrze zrozumiałam.
Jutro pewnie się wszystko wyjaśni.
To by tłumaczyło kiepska grę Ebiego.
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 09:20   #10563
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
niestety Ebi też dzisiaj nie wzniósł się na wyżyny
chociaz musze powiedzieć, że gra całego zespołu , biorąc po uwagę poprzednie mecze, podobała mi sie bardzo wcześniej wygladało to tak, że 10 chłopa biegało po boisku bez celu, jakby każdy z klapkami na oczach i nie widział co się dzieje wokół niego, dzisiaj widziałam gre zespołową chłopcy ładnie grali piłką, było widac jakąś wspólną myśl, taktykę, plan, który wszyscy rozumieli, od początku zaatakowali, chciaż potem odpuścili, ale i tak odzyskali impet generalnie mecz w wykonaniu BVB nawet całkiem całkiem szkoda tylko, że Ebi po tych wywiadach jak on to zasługuje na podwyżke nie pokazał niczego, co by potwierdzało jego słowa może potrzebny mu sukces z reprezentacją, żeby odzyskał świerzość

prawda? wyglądał na prawdę niekorzystnie z przodu ma którkie, ale za to z tyłu mu wiszą takie kłaki długie
serio? fuuuuu EBI IDZ DO FRYZJERA!!!! nie lubie jak ma za dlugie wlosy

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Słuchajcie, albo mi się wydaje albo na stronie BVB piszą, że Ebiszon został zdjęty z powodu jakiejś kontuzji. Ale nie ma tam żadnych szczegółów podanych no i nie wiem czy w ogóle dobrze zrozumiałam.
mhmmm i to ze go zdjeli i ze jak pisalyscie, nie cieszyl sie z innymi z wygranej...

ja nie ogladalam meczu wczoraj - musialam dobrze rozpoczac ferie fajnie ze bvb gralo wczoraj dobrze... szkoda ze Ebi nie strzelil gola no ale nie mozna miec wszystkiego...
macie jakies fotki oprocz tych 2?

Don't worry be happy
agusia8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 12:07   #10564
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Skoczek Jan Mazoch błyskawicznie wraca do zdrowia po fatalnym upadku w Zakopanem. Już za kilka dni być może opuści krakowski szpital. Ale na razie po raz kolejny odwiedziła go dziewczyna i rodzice. "Pytał, jak się ma nasze dziecko" - opowiedziała wzruszona narzeczona Mazocha – pisze Dziennik.

Janek Mazoch chciał porozmawiać ze swoją przyszłą żoną na osobności. A Barbora nie kryła zadowolenia po tych słowach wymienionych w cztery oczy. "Honza zapytał, jak się czuje nasze dziecko i ja. Powiedziałam, że wszystko w porządku, jesteśmy zdrowi. Uśmiechnął się i odpowiedział, że bardzo się z tego cieszy" - powiedziała Barbora, która jest w czwartym miesiącu ciąży.

Ostatni tydzień był dla niej najcięższy w życiu. Drżała o życie swojego ukochanego, który miał obrzęk mózgu i przez pięć dni był w śpiączce. W końcu kamień spadł jej z serca.

Mazoch spotkał się także z rodziną. "Czuję się już lepiej. W szpitalu wszystko jest w porządku. Na opiekę nie można narzekać. Fajnie, że znów przyjechaliście" - mówił spokojnym głosem skoczek. Janek przybijał nawet "piątki" z rodziną.
aż sie wzruszyłam cieszę się, że wszystko się tak dobrze układa
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 12:11   #10565
xtalciax
Zakorzenienie

no i BVB wygrało ale bez Ebiego to jakoś mi radość się popsuła
a kilka moich przemyśleń odnośnie meczu :
-trezba pochwalić Freia naprawdę dobrze się wczoraj zaprezentował 2 gole i asysta brawo !
-Ebiego stać na więcej wkurzyłam się jak go zdjęli ale niestety nie popisał się niczym szczególnym
-Valdez OMG jak on mi działa na nerwy jak patrzę na te jego fryzurę to mam ochotę zgolić mu ten łab na łyso a na dodatke albo traci piłkę na wysokości pola karnego albo się wywala
-1 gol dla Bayernu w ogóle jakiś oszustwo widać było na powtórce że Frei nawet Van Buytena nie dotknął a piłkarze wykorzystywali śliskość murawy do gwiazdorskich wywrotek
- van Bommel i van Buyten jakoś zaczynają gwiazdorować i rzucają się na wszystkich na boisku
-nie rozumiem czemu taki dobry zawodnik jak Poldi gra tylko 30 min
-2 gol dla Bayernu - porażka obrony BVB, 2 obrońców nie dało rady 1 zawodnikowi
-BVB ma dobre kontry ale zwalnia bez sensu na wys. pola karnego i traci piłkę

... no i to na tyle
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 12:19   #10566
xtalciax
Zakorzenienie

tak rzeczywiście firletko Ebi został podobno znieniony z powodu kontuzji
Stary 2007-01-27, 12:35   #10567
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
no i BVB wygrało ale bez Ebiego to jakoś mi radość się popsuła
-trezba pochwalić Freia naprawdę dobrze się wczoraj zaprezentował 2 gole i asysta brawo !
-Ebiego stać na więcej wkurzyłam się jak go zdjęli ale niestety nie popisał się niczym szczególnym
-Valdez OMG jak on mi działa na nerwy jak patrzę na te jego fryzurę to mam ochotę zgolić mu ten łab na łyso a na dodatke albo traci piłkę na wysokości pola karnego albo się wywala
-1 gol dla Bayernu w ogóle jakiś oszustwo widać było na powtórce że Frei nawet Van Buytena nie dotknął a piłkarze wykorzystywali śliskość murawy do gwiazdorskich wywrotek
- van Bommel i van Buyten jakoś zaczynają gwiazdorować i rzucają się na wszystkich na boisku

... no i to na tyle
- zgadzam się z Twoimi przemysleniami
- Podo podobno jakąś kontuzje miał, dlatego tylko 30 min był na boisku
- oby kontuzja Ebiego nie była poważna, bo nam na marca jest chłopak potrzebny
Stary 2007-01-27, 12:50   #10568
ktoscosmis
Raczkowanie

W niedzielę początek zgrupowania kadry

W niedzielę w Chiclanie de la Frontera rozpocznie się pierwsze w 2007 roku zgrupowanie piłkarskiej reprezentacji Polski. Podczas dziesięciodniowego pobytu w Hiszpanii formę kadrowiczów Leo Beenhakkera sprawdzą w meczach towarzyskich Estonia i Słowacja.

Bazą polskich piłkarzy będą dwie miejscowości na południu Hiszpanii. Najpierw przez tydzień będą mieszkać w Chiclanie de la Frontera, a na treningi dojeżdżać do Jerez. Po meczu z Estonią (3 lutego) reprezentanci pozostaną w Jerez i tam będą przygotowywać się do spotkania ze Słowacją (7 lutego). 31 stycznia w nieoficjalnym meczu zmierzą się drugoligowym Xerez CD.

"Ośrodek w Jerez spełnia wszystkie nasze wymogi - powiedział jeden z asystentów Leo Beenhakkera, Bogusław Kaczmarek - Selekcjoner i odpowiedzialny za sprawy organizacyjne Jan de Zeeuw byli na miejscu i uzgodnili każdy szczegół naszego pobytu w Hiszpanii. Na pewno będziemy pracować w dobrych warunkach".

Na pierwsze w nowym roku zgrupowanie Leo Beenhakker powołał 32 piłkarzy. W Hiszpanii stawi się jednak 29 zawodników.

"Kontuzje wyeliminowały Jakuba Błaszczykowskiego i Arkadiusza Głowackiego z Wisły Kraków oraz legionistę Sebastiana Szałachowskiego. Nie zapadła jeszcze decyzja czy powołamy kogoś w ich miejsce. Być może stanie się tak w ostatniej chwili" - powiedział drugi z asystentów holenderskiego szkoleniowca Dariusz Dziekanowski.

Wcześniej zapadła decyzja, że Piotr Piechniak z Groclinu Grodzisk Wlkp. zastąpi Marcina Wasilewskiego, który w przerwie zimowej przeszedł z Lecha Poznań do Anderlechtu Bruksela i trenerzy drużyny narodowej nie chcą mu utrudniać aklimatyzacji.

Wśród powołanych nie ma debiutantów. Wszyscy zaliczyli już debiut w drużynie narodowej, wystąpili także pod wodzą Leo Beenhakkera.

Po przerwie spowodowanej kontuzją do reprezentacji wracają Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre) i Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg). Z piłkarzy regularnie powoływanych do kadry przez Beenhakkera jesienią 2006 roku zabraknie Tomasza Frankowskiego. Powołania nie otrzymał także obrońca Wisły Kraków Marcin Baszczyński.

Mecz z Estonią, która w roli sparingpartnera Polaków zastąpiła Andorę, odbędzie się w "krajowym" składzie. "Na pewno będzie to bardziej wymagający rywal dla zawodników z polskiej ligi niż Zjednoczone Emiraty Arabskie, z którymi zmierzyliśmy się w grudniu" - uważa Kaczmarek.

"Z kolei Słowacy od kilku lat dobijają się do europejskiej czołówki, a wielu z nich gra w dobrych zachodnich klubach. Dla nich też będzie to ostatni sprawdzian przed wiosennymi meczami w eliminacjach ME, więc na boisku nikt nie odpuści i można się spodziewać ciekawej gry" - dodał.

W Hiszpanii polska reprezentacja przebywać będzie przez 10 dni. "To rzeczywiście sporo, ale czasu na porządny, spokojny trening nie będzie wcale zbyt wiele. Mam na myśli szczególnie przygotowania do meczu ze Słowacją, bo zawodnicy z klubów zagranicznych dotrą do Jerez w niedzielę późnym wieczorem albo w poniedziałek, a w środę już gramy. Tak więc skończy się na rozruchu i jednym treningu" - wyjaśnił Kaczmarek.

Zgrupowanie w Hiszpanii służyć będzie jak najlepszemu przygotowaniu do wiosennych meczów eliminacji ME z Azerbejdżanem (24 marca, Kraków) i Armenią (28 marca, Kielce).

Piłkarze powołani na mecz z Estonią (3 lutego):

bramkarze: Mariusz Pawełek (Wisła Kraków), Łukasz Fabiański (Legia Warszawa)
obrońcy: Adam Kokoszka, Dariusz Dudka (wszyscy Wisła Kraków), Paweł Golański (Kolporter Korona Kielce), Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa), Jakub Wawrzyniak (Widzew Łódź)
pomocnicy: Radosław Sobolewski, Łukasz Garguła (BOT GKS Bełchatów), Maciej Iwański, Wojciech Łobodziński, Robert Kolendowicz (wszyscy Zagłębie Lubin), Rafał Murawski (Lech Poznań), Piotr Piechniak (Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp.)
napastnicy: Bartłomiej Grzelak (Legia Warszawa), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Łukasz Piszczek (Zagłębie Lubin)

Piłkarze powołani na mecz ze Słowacją:

bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Wojciech Kowalewski (Spartak Moskwa), Łukasz Fabiański (Legia Warszawa)
obrońcy: Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Jacek Bąk (Al-Ryyan), Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń), Golański, Dudka, Bronowicki
pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Przemysław Kaźmierczak (Boavista Porto), Sobolewski, Murawski
napastnicy: Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Grzegorz Rasiak (FC Southampton), Matusiak, B. Grzelak.

źródło: interia.pl
ktoscosmis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 12:52   #10569
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
tak rzeczywiście firletko Ebi został podobno znieniony z powodu kontuzji
Czyżby ścięgno Achillesa się odezwało?!

Stary 2007-01-27, 12:57   #10570
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktoscosmis Pokaż wiadomość

Piłkarze powołani na mecz ze Słowacją:

bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Wojciech Kowalewski (Spartak Moskwa), Łukasz Fabiański (Legia Warszawa)
obrońcy: Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Jacek Bąk (Al-Ryyan), Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń), Golański, Dudka, Bronowicki
pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Przemysław Kaźmierczak (Boavista Porto), Sobolewski, Murawski
napastnicy: Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Grzegorz Rasiak (FC Southampton), Matusiak, B. Grzelak.
Oby wczorajsza kontuzja nie wykluczyła Ebiego z gry w meczu... Wszystkie od dawna czekamy na to spotkanie, a tu nagle by Ebiego zabrakło
Mam nadzieję, że wszystko się jakos ułoży

Stary 2007-01-27, 13:17   #10571
firletka
Zadomowienie

No to Ebi będzie pauzował ok. 2-3 tyg. Naciągnął sobie jakieś mięśnie
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 13:32   #10572
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
No to Ebi będzie pauzował ok. 2-3 tyg. Naciągnął sobie jakieś mięśnie
no to pięknie
Stary 2007-01-27, 13:38   #10573
ktoscosmis
Raczkowanie

A nawet zerwał I nie jedzie do Hiszpanii??

Kontuzja Smolarka
W wygranym spotkaniu Borussi Dortmund z Bayernem Monachium (3:2), w przerwie meczu zmieniony został Euzebiusz Smolarek. Stało się tak, ponieważ Polak w pierwszej połowie zerwał mięsień w lewym udzie. Dlatego też napastnik BVB nie zagra od dwóch do trzech tygodni. Smolarka, który strzelił w tym sezonie już 5 bramek zmienił Nelson Valdez.

Dwa dni przed meczem zerwany mięsień w łydce miał Christian Wörns i będzie pauzował podobnie jak Ebi Smolarek.
ktoscosmis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 13:58   #10574
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
- zgadzam się z Twoimi przemysleniami
- Podo podobno jakąś kontuzje miał, dlatego tylko 30 min był na boisku
- oby kontuzja Ebiego nie była poważna, bo nam na marca jest chłopak potrzebny
owszem... podo niedawno powrocil dopiero po urazie nogi... a pozniej narzekal na bole plecow... ale szczerze powiedziawszy...kto oglada mecze bayernu to widzi, ze podo wcale nie gra... !!!! felix go moze od poczatku jego pobytu w bayernie kilka razy zostawil na caly mecz...policze na palcach u jednej reki...a zazwyczaj to go wpuszcza na 2 minuty przed koncem... zenada... i wtedy b. czesto podo jeszcze dowali gola...ze tez ten felilx nie mysli...co prawda mamy na to miejsce kilku kandydatow...ale on nie probuje nowych...zdziwilam sie, ze ali grał wczoraj ...

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 16:37   #10575
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktoscosmis Pokaż wiadomość
A nawet zerwał I nie jedzie do Hiszpanii??

Kontuzja Smolarka
W wygranym spotkaniu Borussi Dortmund z Bayernem Monachium (3:2), w przerwie meczu zmieniony został Euzebiusz Smolarek. Stało się tak, ponieważ Polak w pierwszej połowie zerwał mięsień w lewym udzie. Dlatego też napastnik BVB nie zagra od dwóch do trzech tygodni. Smolarka, który strzelił w tym sezonie już 5 bramek zmienił Nelson Valdez.

Dwa dni przed meczem zerwany mięsień w łydce miał Christian Wörns i będzie pauzował podobnie jak Ebi Smolarek.
Czyli nie zagra w meczu ze Słowacją!?
Ehh... trzeba to zrozumieć... Jakby zagrał to mogłoby mu się cos gorszego może stać...
Ebi pamiętaj, że Ebisiówki były, są i zawsze będą z Tobą!
Ale w marcu dokopiesz Azerbejdżanowi!!

Za powrót do zdrowia Ebiego i za wygraną Małysza!!

Stary 2007-01-27, 16:47   #10576
Magdallen
Zakorzenienie

Niby odetchnęłam z ulgą, jak się dowiedziałam, czemu Ebi został zmieniony, bo przecież ten nowy trener może wyciągnąć wniosek, że Ebi się strasznie starał i to kosztem własnego zdrowia.
Ale z drugiej strony BIEDNY EBI!!! Nasze kochanie znowu się uszkodziło
I pewnie nie zagra ze Słowacją i nie pojedzie sobie do Hiszpanii na zgrupowania Ale dobra, niech nie jedzie, tylko się szybciutko wyleczy na mecze eliminacyjne. Teraz się cieszę, że go zdjęli z boiska.
I mogę spokojnie wypić za zwycięstwo BVB
I jeszcze za Małysza i Kowalczyk
Za dwa dzisiejsze zwycięstwa Polaków

Edit: Nie wiem, czy jeszcze tu wpadnę, bo jutro wcześnie rano wyjeżdżam w góry, więc jakby co, to papa.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 18:53   #10577
xtalciax
Zakorzenienie

yh...........dopiero mi wizaż zaczął działać

no szkoda ze Ebi musi pauzować ale mam nadzieję ze szybciutko się wykuruje
Stary 2007-01-27, 18:54   #10578
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Niby odetchnęłam z ulgą, jak się dowiedziałam, czemu Ebi został zmieniony, bo przecież ten nowy trener może wyciągnąć wniosek, że Ebi się strasznie starał i to kosztem własnego zdrowia.
I pewnie nie zagra ze Słowacją i nie pojedzie sobie do Hiszpanii na zgrupowania Ale dobra, niech nie jedzie, tylko się szybciutko wyleczy na mecze eliminacyjne. Teraz się cieszę, że go zdjęli z boiska.

Edit: Nie wiem, czy jeszcze tu wpadnę, bo jutro wcześnie rano wyjeżdżam w góry, więc jakby co, to papa.

no to chlup

miłej zabawy w górach
Stary 2007-01-27, 19:09   #10579
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość

Za Polaków

Papa Baw się dobrze

Stary 2007-01-27, 19:24   #10580
Gwiazdka20
Zadomowienie

Kurcze Ebi ma ostatnio pecha, znowu fatalny początek roku....
Szkoda, ze nie zagra w meczu ze Słowacją(prawdopodobnie), ale z Azerbejdzanem musi!!!!
Niech wylecza mu te wszystkie miesnie!!!
Pewnie jest mu smutno Kurcze, żeby się tak dało go pocieszyc;(
Nie musiałabym go sama pocieszać:P , ostatecznie wszytskie żonki by go pocieszały, założe sie, ze odrazu by mu sie zrobilo lepiej
Jedna masaż stóp, druga mięsnie łydkek, ud, hmmm pomysły mi się kończa to moze pleców??

Za MAzocha Zdrowiej tak dalej
"Szef FIFA Sepp Blatter powiedział dla TVP, że w przyszłym tygodniu Polska nie zostanie zawieszona. Blatter daje czas na osiągnięcie kompromisu.

Negocjacje ma prowadzić Michał Listkiewicz. - Wysłaliśmy ostry list do ministra sportu Tomasza Lipca, który naszym zdaniem złamał wcześniejsze ustalenia - stwierdził Blatter.

- Jeśli nie dogadacie się sami, to wówczas sytuacja będzie dla nas jasna - podkreślił szef FIFA."<---moze sie dogadaja?
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 19:39   #10581
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
- bardzi dobrze, że Poldi nie grał 90 minut Bo by nam jeszcze gola wciepał

Za Małysza!!! Brawo Adaś!!

... no i to na tyle
Podpisuję się pod wszystkim Ale Valdez ściął swoje mega diskobandżo!! Teraz ma krótsze włosy

2 gol-po prostu ręce opadają....2 na jednego, plus Romek, a piłka w bramce, żenada...
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 19:44   #10582
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20
Jedna masaż stóp, druga mięsnie łydkek, ud, hmmm pomysły mi się kończa to moze pleców??
To ja mogę pomasować to pomiędzy udami a plecami
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 19:54   #10583
Konto usunięte

Mówcie coś bo ja zaczynam monologować
Mam 2 pytania odnośnie wczorajszego meczu. Otóż:
1.Kto strzelił tego 2 gola dla BVB, który niestety nie był uznany, bo był zdobyty po spalonym?? Mi się wydaje, że Ebi Gabi z bloga też tak pisze Ciekawe czemu TEGO nikt nie bierze pod uwagę
2.Dlaczego kibice BVB rzucali w stronę bramkarza Frayernu akurat banany??
Stary 2007-01-27, 19:57   #10584
syska1311
Wtajemniczenie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3546763]Mówcie coś bo ja zaczynam monologować
1.Kto strzelił tego 2 gola dla BVB, który niestety nie był uznany, bo był zdobyty po spalonym??
2.Dlaczego kibice BVB rzucali w stronę bramkarza Frayernu akurat banany?? [/quote]
Rzucali bananami?! Leżę na podłodze!! Czemu ja tego nie oglądałam?!

Stary 2007-01-27, 20:01   #10585
xtalciax
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3546763]Mówcie coś bo ja zaczynam monologować
1.Kto strzelił tego 2 gola dla BVB, który niestety nie był uznany, bo był zdobyty po spalonym?? Mi się wydaje, że Ebi Gabi z bloga też tak pisze Ciekawe czemu TEGO nikt nie bierze pod uwagę
2.Dlaczego kibice BVB rzucali w stronę bramkarza Frayernu akurat banany?? [/quote]

Ad.1. tak tego gola co nie został uznany strzelił EBI
Ad.2. rzucali bananami bo Kahn jest przeedstawiany na karykaturach jako goryl i to chyba dlatego hehe ( jeszcze papierem toaletowym rzucali )
Stary 2007-01-27, 20:02   #10586
Konto usunięte

Mi się wydaje, że to dlatego, że on wygląda jak małpa I papier toaletowy też się potoczył

Kahn-uga buga

Edit: Alez ja jestem domyslna no nie moge
Stary 2007-01-27, 20:04   #10587
tricomi
Zakorzenienie

odp 1 zgadza się, nieuznanego gola dla BVB strzelił EBI
odp 2 nie mam pojecia dlaczego akurat bananami rzucali, ale szczęka mi opadła jak to zobaczyłam
Stary 2007-01-27, 20:06   #10588
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Ad.1. tak tego gola co nie został uznany strzelił EBI
Ad.2. rzucali bananami bo Kahn jest przeedstawiany na karykaturach jako goryl i to chyba dlatego hehe ( jeszcze papierem toaletowym rzucali )
uprzedziłaś mnie, telepatia wciąż istnieje i ma się dobrze
Stary 2007-01-27, 20:15   #10589
Konto usunięte

Telepatia-dobra rzecz

Cały czas jestem taka happy po tym meczu, niech no tylko Ebi szybko do zdrówka wraca!!

Edit: Nooo....jęczmień mi się na oku zrobil!! Buuu madafaka...mam powód, żeby przedłużyć sobie ferie i nie iść do szkoły Paluszek i główka

Magda, miłej zabawy w górach
Stary 2007-01-27, 20:32   #10590
Magdallen
Zakorzenienie

Heh, jeszcze jestem, bo wpadłam na przecudny pomysł - robię sobie zakładkę do książki ze zdjęciami Ebiego
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości