Ebi Smolarek - Strona 355 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-29, 15:11   #10621
xtalciax
Zakorzenienie

Dot.: Ebi Smolarek

Cytat:
Napisane przez grumbel Pokaż wiadomość
Firletka napisała (nie wiem, jak zrobć, żeby cytować ) , że to jest pewne, że ebi nie pojedzie na zgrupowanie, ale dzisiaj media podają sprzeczne wieści. PS i Super Expres piszą, że napewno nie pojedzie, natomiast Rzeczpospolita donosi, że jeo udział jest narazie niepewny

http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/...sport_a_9.html

tak samo Dziennik Sport, jest nawet wypowiedź Kaczmarka: "Gorsza informacja dotarła do nas z Niemiec, gdzie kontuzji doznał Ebi Smolarek – mówi asystent Beenhakkera, Bogusław Kaczmarek. – Z tego co słyszymy, jego gra w meczu ze Słowacją jest mało prawdopodobna. Jeszcze kilka dni jednak poczekamy…"

http://www.dzienniksport.com/index.p...=927&Itemid=30

ja uważam, że ebi powinien siedzieć na tyłku w Dortmundzie i się kurować, to w końcu tylko sparing, co prawda szkoda, że go nie zobaczymy, ale lepiej sobie smakołyki zachować "na potem" czyli na mecze o punkty
dokładnie

dzia za fotki
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 15:47   #10622
firletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grumbel Pokaż wiadomość
Firletka napisała (nie wiem, jak zrobć, żeby cytować ) , że to jest pewne, że ebi nie pojedzie na zgrupowanie, ale dzisiaj media podają sprzeczne wieści. PS i Super Expres piszą, że napewno nie pojedzie, natomiast Rzeczpospolita donosi, że jeo udział jest narazie niepewny

http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/...sport_a_9.html

tak samo Dziennik Sport, jest nawet wypowiedź Kaczmarka: "Gorsza informacja dotarła do nas z Niemiec, gdzie kontuzji doznał Ebi Smolarek – mówi asystent Beenhakkera, Bogusław Kaczmarek. – Z tego co słyszymy, jego gra w meczu ze Słowacją jest mało prawdopodobna. Jeszcze kilka dni jednak poczekamy…"

http://www.dzienniksport.com/index.p...=927&Itemid=30

ja uważam, że ebi powinien siedzieć na tyłku w Dortmundzie i się kurować, to w końcu tylko sparing, co prawda szkoda, że go nie zobaczymy, ale lepiej sobie smakołyki zachować "na potem" czyli na mecze o punkty
No fakt, może trochę pospieszyłam się z tym stwierdzeniem, że na pewno nie jedzie na zgrupowanie. Ale to dlatego, że przeczytałam artykuł w PS i pomyslałam, że skoro już umieszczają takie informacje, to są one sprawdzone
A może tak podświadomie napisałam to, bo tak jak Ty, wolałabym żeby Ebi został w Dortmundzie i wyleczył kontuzję. To chyba powinno być teraz najważniejsze.
Pojedzie do Hiszpanii, zagra w sparingu, a potem nam się znowu rozchoruje Nie... lepiej niech teraz zadba o siebie
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 17:39   #10623
Gwiazdka20
Zadomowienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3546687] To ja mogę pomasować to pomiędzy udami a plecami [/quote]
Ty zboczku jeden

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
No fakt, może trochę pospieszyłam się z tym stwierdzeniem, że na pewno nie jedzie na zgrupowanie. Ale to dlatego, że przeczytałam artykuł w PS i pomyslałam, że skoro już umieszczają takie informacje, to są one sprawdzone
A może tak podświadomie napisałam to, bo tak jak Ty, wolałabym żeby Ebi został w Dortmundzie i wyleczył kontuzję. To chyba powinno być teraz najważniejsze.
Pojedzie do Hiszpanii, zagra w sparingu, a potem nam się znowu rozchoruje Nie... lepiej niech teraz zadba o siebie
Chciałabym, aby pojechal do Hiszpani, nie musi grać, ale pogada z kolegami po polsku, jakiś dziennikarz zakreci sie kolo niego, jakiś wywiadzik, moze dowiemy sie cos o SoniF
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 17:54   #10624
foczka_89
Rozeznanie

GG do foczka_89

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
Ponad milion euro rocznie oferuje Borussia Dortmund Jakubowi Błaszczykowskiemu. W zeszłym tygodniu doszło do spotkania przedstawicieli niemieckiego klubu z Wolfgangiem Voege, który reprezentuje obecnie reprezentanta Polski.
Teraz BVB rozpocznie rozmowy z Wisłą - informuje "Przegląd Sportowy".

Według niemieckich dziennikarzy, w trzymanym w tajemnicy spotkaniu w Dortmundzie ze strony Borussii udział wzięli - dyrektor sportowy Michael Zorc oraz dyrektor klubu Hans-Joachim Watzke. - W czasie negocjacji doszło do porozumienia w sprawie ewentualnych zarobków Błaszczykowskiego, który może liczyć na 1,2 miliona euro rocznie - relacjonuje niemiecki dziennikarz gazety "Ruhr Nachrichten" Sascha Fligge. Do przeprowadzki Błaszczykowskiego na Signal Iduna Park ma dojść po zakończeniu obecnego sezonu.

Borussia już rozpoczęła rozmowy z Wisłą. Niemcy są skłonni zapłacić 3,2 miliona euro, czyli minimalną kwotę, jakiej żąda Bogusław Cupiał. - Zorc koniecznie chce sprowadzić polskiego pomocnika, bowiem uważa go za bardzo dobrego piłkarza - mówi niemiecki dziennikarz. Na dodatek Voege jest również agentem Thomasa von Heesena. Obecny szkoleniowiec Arminii po zakończeniu sezonu opuści klub z Bielefeldu, bowiem nie chciał przedłużyć umowy zaproponowanej przez działaczy w zimowej przerwie. Von Heesen jest przymierzany na stanowisko trenera Borussii, bo obecny szkoleniowiec Juergen Roeber również posiada kontrakt obowiązujący jedynie do końca rozgrywek.

ciekawe, ciekawe...

.onet-ad-main2-box { display: none }
Ebi bedzie miał kolege z reprezentacji

zmiana trenera jest chyba konieczna
foczka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 18:00   #10625
firletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
Chciałabym, aby pojechal do Hiszpani, nie musi grać, ale pogada z kolegami po polsku, jakiś dziennikarz zakreci sie kolo niego, jakiś wywiadzik, moze dowiemy sie cos o SoniF
Niech on sobie na jakiś czas daruje wywiadziki Bo później znowu jakaś afera z tego wyniknie
Stary 2007-01-29, 19:54   #10626
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311

Cytat:
A ta kolacja kiedy miała sie odbyć?! Bo jakoś nic na ten temat (chyba) nigdzie nie pisało...

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Niech on sobie na jakiś czas daruje wywiadziki Bo później znowu jakaś afera z tego wyniknie
Afera aferą, ale z chęcią bym sobie posłuchała nowego wywiadziku i jego smolarszczyzny... "Jak mówiłem raz tutaj do dziennikarzów, że razem wygrajemy i razem przegrajemy"

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 21:31   #10627
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
A ta kolacja kiedy miała sie odbyć?! Bo jakoś nic na ten temat (chyba) nigdzie nie pisało...

Afera aferą, ale z chęcią bym sobie posłuchała nowego wywiadziku i jego smolarszczyzny... "Jak mówiłem raz tutaj do dziennikarzów, że razem wygrajemy i razem przegrajemy"
No nic niewiadomo co z tą kolacją, korci mnie żeby wysłać wiadomośc na allegro do SoniaF przydałaby sie Novi

No właśnie tęsknie za tą smolarszczyzną, ten tekst do panów dziennikarzów też mnie rozwala

Kiedy jesy mi smutno to właczam--> http://www.youtube.com/watch?v=E0UB079rv8w moge to ogladac zawsze, bo tam leca takie teksty, ze nie mozna sie z nich smiac

"Dziennikarz:
słuchaj bardzo czesto trener Leo Beenhakeer przywołuje Cie do lini i te uwagi przekazuje Ci w jezyku holenderskim?
Ebi:Nie, po polsku no po holendersku, tak, ale yy trener ze mna bardzo duzo rozmawia"
Stary 2007-01-29, 21:37   #10628
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
No nic niewiadomo co z tą kolacją, korci mnie żeby wysłać wiadomośc na allegro do SoniaF przydałaby sie Novi

No właśnie tęsknie za tą smolarszczyzną, ten tekst do panów dziennikarzów też mnie rozwala

Kiedy jesy mi smutno to właczam--> http://www.youtube.com/watch?v=E0UB079rv8w moge to ogladac zawsze, bo tam leca takie teksty, ze nie mozna sie z nich smiac
A co z Novi ostatnio?! Bo jej tu od dawna nie widac...

Mój ulubiony wywiad!! Znam go prawie całego na pamięc tyle razy go oglądałam...
"Była różnica, my byliśmy lepsi dlatego wygraliśmy "
"Może jeden raz patrzylismy video"
"Nie głupio tylko normalnie mądrze"
"Ale ja gram w Dortmundzie" i taki rozbrajajacy uśmiech
Dziennikarz :"To może pomogła ta energia z tej piramidy?"
Ebi "To na pewno nie. Ja w tym nie wierze!"

Więcej takich wywiadów!!

Stary 2007-01-29, 22:01   #10629
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
A co z Novi ostatnio?! Bo jej tu od dawna nie widac...

Więcej takich wywiadów!!
No to o tej piramidzie jest poprostu rewwelacyjne albo jak mowi o trenerze, ze to była jego ideja
Cudowny uśmiech, smiejace oczka
Stary 2007-01-29, 22:16   #10630
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
No to o tej piramidzie jest poprostu rewwelacyjne albo jak mowi o trenerze, ze to była jego ideja
Cudowny uśmiech, smiejace oczka
I jak tu go nie kochać?! Rozmarzyłam się...

Czy tylko małopolska nie śpi?! Czemu nikogo poza nami nie ma?!

Stary 2007-01-29, 22:57   #10631
foczka_89
Rozeznanie

GG do foczka_89

Cytat:

łódzkie też nie śpi, bo łódzkie ma ferie
Stary 2007-01-30, 11:03   #10632
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:

"Dziennikarz:
słuchaj bardzo czesto trener Leo Beenhakeer przywołuje Cie do lini i te uwagi przekazuje Ci w jezyku holenderskim?
Ebi:Nie, po polsku no po holendersku, tak, ale yy trener ze mna bardzo duzo rozmawia"
Cytat:

Więcej takich wywiadów!!
no wiadomo, że jest super w końcu kto wstawał o świcie, żeby nagrać powtórkę i wrzucić wam ten cudowny wywiadzik, no JA!

teraz mam już DVD z nagrywarką, więc obiecuje, że następne wywiady będa "nietrzęsące się"

Cytat:

śląskie śpi i jest zestresowane, bo ma tragiczną sesję
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 11:11   #10633
tricomi
Zakorzenienie

dobre wiadomości

Cytat:
KADRA: Niezastapiony Smolarek

Euzebiusz Smolarek w ligowym meczu z Bayernem Monachium naciągnął mięsień dwugłowy i jego przyjazd do Hiszpanii na zgrupowanie kadry jest wykluczony. - Nie będziemy nikogo powoływać w miejsce Ebiego - mówi "Gazecie Wyborczej" drugi trener kadry Dariusz Dziekanowski. Rolę skrzydłowych - pod nieobecność grających w ostatnich meczach z lewej i prawej strony Błaszczykowskiego i Smolarka - pełnić będą prawdopodobnie Ireneusz Jeleń i Jacek Krzynówek. W ataku zagra Maciej Żurawski z Grzegorzem Rasiakiem lub Radosławem Matusiakiem.
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 11:19   #10634
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
no wiadomo, że jest super w końcu kto wstawał o świcie, żeby nagrać powtórkę i wrzucić wam ten cudowny wywiadzik, no JA!

teraz mam już DVD z nagrywarką, więc obiecuje, że następne wywiady będa "nietrzęsące się"

Tri to Twój wywiad? Wielkie dzieki, bo uwielbiam ten wywiad

malopolskie tez zestresowane, bo też ma sesje

A tu z wiadomosci o Smolarku -->"Zgoda na odejście Smolarka byłaby głupotą" i świete słowa http://sport.onet.pl/0,1248703,1475323,wiadomosc.html
Stary 2007-01-30, 11:48   #10635
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Tri to Twój wywiad? Wielkie dzieki, bo uwielbiam ten wywiad

A tu z wiadomosci o Smolarku -->"Zgoda na odejście Smolarka byłaby głupotą" i świete słowa http://sport.onet.pl/0,1248703,1475323,wiadomosc.html
no i bardzo dobrze bo nie widzę Ebiego w żadnym 'Rubinie'
Stary 2007-01-30, 13:55   #10636
xtalciax
Zakorzenienie

lubię Leo za jego konkretność
http://sport.onet.pl/0,1248713,1475362,wiadomosc.html
Stary 2007-01-30, 14:06   #10637
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Mnie troche przeraził to wypowiedzia, ale cenie Go za prace jako wykonuje i jak to robi
Stary 2007-01-30, 16:32   #10638
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość

Nie wiedziałam, że Tyo go dodałaś!! Dziękuję ...

Cytat:

Rubin Kazań?! Na samą nazwe mam alergię...

Tri, Gwiazdka trzymam za was kciuki!!

Cytat:
Nie wiem za co, ale też go lubię... Wydaje mi się, że wszystko ma zaplanowane, a jak mu cos nie idzie według planu to zawsze ma "plan B i C"...
Tylko szkoda, że Ebi nie zagra... Długo czekałam na ten mecz...

Stary 2007-01-30, 17:10   #10639
ktoscosmis
Raczkowanie

No to kilka zdjęć Ebiego. Tak się nudziłam, więc przeglądalam fotki ciach. To pomyślałam, że wam dam jakieś sorry za jakiekolwiek powtórki

p.s. co do ciach - pozdrowienia dla talci którą wypatrzyłam na watku prison break widze, że i ty też dołączyłaś wentwortha do swojej kolekcji. ale co się dziwić, te oczy i w ogóle...

p.s.2. mogłaś nie pokazywać tam zdjęcia Ebiego łysego robisz mu antyreklamę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0ebi3gh.jpg (21,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1e1bf0b09e46faddd485214261fe11d5,14,19,0.jpg (15,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2d7b00e1ad1e2c61dd7781c315c09414,14,19,0.jpg (21,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 42.JPG (29,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 200.jpg (40,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AAAAAAA.jpg (16,8 KB, 3 załadowań)
ktoscosmis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 20:19   #10640
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Tri, Gwiazdka trzymam za was kciuki!!

Tylko szkoda, że Ebi nie zagra... Długo czekałam na ten mecz...
Dzięki Syska
Tez zaluje, ze Ebi nie zagra, ale moze jeszcze sie doczekamy, choc po wiadomosciach pana Lipca to juz wogole nie iwem, bo on nie idzie na zaden kompromis;/ Moim zdaniem ostatnia oferta Listkiewicza jest OK. Ten sie upiera tlyko na dymisje http://sport.onet.pl/0,1248675,1475958,wiadomosc.html
Ech...oby tylko doszli to tego porozumienia
Stary 2007-01-30, 20:32   #10641
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Witam witam drogie panie

O mama....Oglądałam Prison Break...Ten gościu... MATKO BOSKA, oddam się w trybie natychmiastowym Cudowny jest, to spojrzenie, ten usmiech o mamaaaa!!! Obym miała dalsze odcinki na kompie jeszcze! (Mój brat i ojciec oglądają już II serię )
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 20:43   #10642
syska1311
Wtajemniczenie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3570067]Witam witam drogie panie

O mama....Oglądałam Prison Break...Ten gościu... MATKO BOSKA, oddam się w trybie natychmiastowym Cudowny jest, to spojrzenie, ten usmiech o mamaaaa!!! Obym miała dalsze odcinki na kompie jeszcze! (Mój brat i ojciec oglądają już II serię )[/quote]
A ja nie ogladałam tego!! Zapomniałam Chyba musze sobie ściągnąc pierwsze odcinki

Stary 2007-01-30, 20:51   #10643
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

O mamooo, po co mi o nim przypomniałaś Chcę zdradzić Ebiego Ale on ma 35 lat!! A wygląda na 21
Takiego faceta to bym brała przy ścianie 24h na dobe!!!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 21:13   #10644
syska1311
Wtajemniczenie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3570240]O mamooo, po co mi o nim przypomniałaś Chcę zdradzić Ebiego Ale on ma 35 lat!! A wygląda na 21
Takiego faceta to bym brała przy ścianie 24h na dobe!!! [/quote]
Ooo Ty niedobra, niewierna żono!! Jak mozesz zdradzac Ebiego!! Jakieś kosmate mysli Ci po głowie chodzą i to z innym facetem w roli głównej !!

Stary 2007-01-30, 21:22   #10645
ktoscosmis
Raczkowanie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3570067]Witam witam drogie panie

O mama....Oglądałam Prison Break...Ten gościu... MATKO BOSKA, oddam się w trybie natychmiastowym Cudowny jest, to spojrzenie, ten usmiech o mamaaaa!!! [/QUOTE]

Ten pan?
Te spojrzenie?
Ten uśmiech?

p.s. oglądałaś ten wywiad, co link był podany na wątku o PB? ten głos...

Przy tym zdjęciu wysiadam:
http://img444.imageshack.us/my.php?i...fficielvk7.jpg

sorry za offtop, ale siła wyższa a żeby nie było, pozdrawiam Ebiego!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ch_prison-break-season-2-promos16.jpg (35,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg G156496_b.jpg (36,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wentworth-miller-phone-number.jpg (48,7 KB, 15 załadowań)
Stary 2007-01-30, 21:37   #10646
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktoscosmis Pokaż wiadomość

Ooo mamo!! Kolejny argument przemawiający za tym, żebym ściągneła PB

Stary 2007-01-30, 21:45   #10647
ktoscosmis
Raczkowanie

Cytat:
Ooo mamo!! Kolejny argument przemawiający za tym, żebym ściągneła PB
ja zacznę ściągać jak tylko ściągnę całych lostów. a jestem na 19 odcinku 1 sezonu. jeszcze caały 2 i poczatek 3

to jeszcze raz:
Stary 2007-01-30, 22:14   #10648
foczka_89
Rozeznanie

GG do foczka_89

chciałabym siedzieć w jednej celi z takim ciachem

z Ebim rzecz jasna też

btw co taka mała aktywnosc na forum??
Stary 2007-01-30, 22:22   #10649
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez foczka_89 Pokaż wiadomość
chciałabym siedzieć w jednej celi z takim ciachem

z Ebim rzecz jasna też

btw co taka mała aktywnosc na forum??
No właśnie nie wiem co się dzieje ostatnio... Coraz mniej osób tu zagląda Trzeba jakos ozywić watek...

Stary 2007-01-31, 09:56   #10650
firletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktoscosmis Pokaż wiadomość
Ten pan?
Te spojrzenie?
Ten uśmiech?

p.s. oglądałaś ten wywiad, co link był podany na wątku o PB? ten głos...

Łeeeeee, zupełnie nie w moim typie. Wolę chuderlaka Ebiego

I proszę mi tu bez takich offtopów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości