|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Sprobuje
![]() Usg i ekg i tak prywatnie zrobie ale z tej krwi skierowanie by mi mogl dac ![]() 56 ![]()
#10652 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
dziewczyny co to znaczy, ze miesien pusci?? biust wtedy idzie nizej czy jak?? CZytam , czytam i nie moge sie doczytac co to dokladnie znaczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-08-15 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10654 |
Zakorzenienie
|
A ja caly czas mysle nad tym rozmiarem , 325.. Czy moze wiekszy?
![]() I cos czytalam ze po narkozie wypadaja wlosy? Narkozy chyba boje sie najbardziej !
#10655 |
Wtajemniczenie
|
Majka, miesien musi sie przyzwyczaic i chyba naciagnac bo do tej pory byl plaski, cos pod niego wlozono i on to cos sciska. gdy pusci to implant nie bedzie taki scisniety i piers nabierze innego ksztaltu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10656 |
Zakorzenienie
|
w przypadku zabiegu wykonywanego w znieczuleniu ogólnym:
grupa krwi morfologia układ krzepnięcia: APTT, INR, czas protrombinowy jonogram TSH glukoza na czczo antygen HBs-Ag przeciwciała anty HCV obecność wirusa HIV UWAGA: Na tydzień przed zabiegiem należy dostarczyć wyniki badań (osobiście, faxem lub e-mail) Ze stronki mojego dr , duzo tego !!!! ![]()
#10657 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam morfologie z rozmazem, OB, APTT, INR, antygen HBS i przeciwciala anty-HCV, mocznik i kreatynina, potas i sod, glukoza, usg.
Grupe krwi robilam juz dawno i to nie raz Star, nie kazde labolatorium robi hiv Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-08-15 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#10658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10659 | |
Zakorzenienie
|
No to dobrze
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10660 |
Wtajemniczenie
|
Star dowiedz sie u swojego lekarza od op, ile czasu przed musisz odstawic wszystkie suplementy i jakich tabletek nie wolno brac, co brac wrazie bolu glowy itp
nalezy rowniez uwazac na to co jemy np czosnek chyba krew rozrzedza Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-08-15 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#10661 |
Zakorzenienie
|
Tabletek przeciwbolowych nie biore, a suplementy odstawie we wrzesniu 4 tyg przed operacja, tak tez czytalam ze nie mozna brac czosnku na 2 tyg przed op
![]() Matti ty falvit i kwas foliowy bralas do ostatniego dnia operacji czy odstawilas wczesniej? Amorcio jak samopoczucie? Myslisz o tym codziennie jak ja ? Mnie ta narkoza sie sni po nocach
#10662 |
Wtajemniczenie
|
Ja kiedys gdy moja starsza corcia byla mala balam sie narkozy bardzo. Mialam kolano operowane i jakies lekkie problemy z wybudzeniem, do tej pory pamietam co mi sie snilo podczas operacji ale teraz jestem spokojna, tzn nie mam lęków
|
![]() ![]() |
![]() |
#10663 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy Wy tez na poczatku mialyscie wrazenie jakby ten biust wchodzil pod pachy ?? Wydaje mi sie ze opuchlizny juz tak duzo nie ma. a Jak stoje na wprost to jakies takie rozlazle te piersi ;//
moze mam źle dobrany implant?? dr mi wsaadzil okrale 350uhp 10.3 i 5.3< srednio sie znam na tych wymiarach> ![]() Dodam, ze pod biustem mam 73cm , a piersi byly dosc szerokie przed op. Dodatkowo mam wrazenie ze sutki sa za nisko ![]() WSTAWIAM NOWE ZDJECIA( prosze o szczere opinie) Edytowane przez majka.bzzz Czas edycji: 2013-08-15 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#10664 |
Zakorzenienie
|
Brr ja sie boje tej narkozy jak cholera, ide 30 sierpnia a ostateczny dobor implantu plus po " instrukcje" przed operacja to wypytam dr o wszystko.
#10665 |
Raczkowanie
|
majka.bzzz już wiele razy czytałam na tym forum wrażenia z pierwszych tygodni po i wrażenia tej samej osoby po kilku miesiącach. Bardzo się one różniły. Ja jestem dopiero 6 dni po i staram się nie doszukiwać niczego już teraz. Dziewczyny powtarzają zawsze, że trzeba dać im czas na ułożenie. Ten czas, to nie kilka tygodni, ale właśnie kilka miesięcy.
Ja jestem straszna panikara, zawsze doszukuję się najgorszego. A tu, 6 dzień, ćwiczę zen, jak mawia mój TŻ. Bądź dzielna ![]() ![]()
![]() |
#10666 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do narkozy to mi nie wypadały włosy na szczescie, nie miałąm też krosty (uff) wiec nie wiem od czego to tak naprawde zalezy, czy od organizmy, czy od dobrze dobranej narkozy?
![]() |
#10667 |
Wtajemniczenie
|
mi po opoeracji kolana tez wlosy nie wychodzily a o krostach po narkozie
uslyszlam dopiero tu, tak wiec czekam na krosty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10668 |
Zadomowienie
|
Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Star z darmo zrobisz test na hiv w centrum porad hiv i aids
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#10669 |
Raczkowanie
|
A ja myślę, że wielka niewiadoma z tym dobieraniem tak do końca bo wydaje mi się, że mam troszkę za duży implant dobrany. Chodzi o to, że widać mi mocno marszczenia i od zewnątrz i od wewnątrz, wyczuwalny jest bardzo. W mniejszej piersi właśnie mniej niż w tej niby większej.
Problem w tym, że ja jestem bardzo chudziutka i mam zero gruczołu, tkanki tłuszczowej... nic a nic i nie ma mi co kryć implantu. Ale gdybym miała mniejszy to pewnie byłoby widać go mniej ale coś za coś. Ja miałam zero i teraz jestem najszczęśliwsza na świecie mimo pewnych niedoskonałości.
#10670 |
Wtajemniczenie
|
ło matko ale bedziemy przebadane
![]() pierwszy raz nie moge doczekac sie az mi sysaczka wyssie troche mojej krwi, zawsze mam wrazenie, ze mnie wysysa i slabo mi sie robi ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-08-15 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#10671 |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Test na przeciwciala na hiv - 50 zl a badanie na obecnosc 250 zl , cenki piekne.
Saba dzieki musze poszukac ![]() Korolowa - za 2 tyg sie upewnie ale chyba masz racje, po prostu chce byc pewna swojego wyboru a jak widze latwo nie jest.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Amorcio nie lubie pobierania krwi blee Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#10672 |
Wtajemniczenie
|
Szczesliwa, mi lekarz mowil, ze nie moge miec okraglego implantu bo bedzie go czuc a nawet widac bo w tym miejscu gdzie on by byl mam za malo tkanki, jak bylam w marcu i wazylam kilka kg wiecej zaproponowal mi tez wiekszy implant a teraz juz nie zalecal
|
![]() ![]() |
![]() |
#10673 |
Raczkowanie
|
Amorciu u mnie o okrągłym nie było mowy nawet. Ja mam anatomki i tak jest jak jest.
![]() |
#10674 |
Wtajemniczenie
|
Tak widze ale drobniutka jestes bardzo, ile masz wzrostu? . Kiedys byla na forum dziewczyna, mega drobna, lekarz dobral implant, wytlumaczyl a ona pretensje miala, ze tylko tyle sie zmiesci i ze poszuka innego ktory wiecej zaproponuje a plaska nie byla.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10675 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak masz zelki umieszczone? Co ci powiedzial Doktor ? Jakie byly plany , jaka umowa ? Pod miesien czy pod gruczol ? Czyzby historia miala sie powtorzyc? Oby nie. Takie marszczenia tez wyczuwalam Po kilku miesiacach od operacji. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Szczesliwa. Wyslalam ci zaproszenie. W moich albumach znajdziesz fotki . Widac tam jak stybko piersi opadaly . Trzymam za ciebie kciuki. Oby bylo wszystko ok, bo nie kazdy z biegiem Czasu potrafi zyc z niedoskonalosciami. Sciskam mocno. Star , Dziekuje za priva. Wezme wszystko pod uwage. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-15 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10676 |
Wtajemniczenie
|
Kicia nh tez kiedys mowila,ze implant sie jej troche marszczy ale swiadomie chciala duzy i wiedziala, ze moze sie tego spodziewac. Z tego co pamietam marszczenie bylo widac gdy sie pochylila
|
![]() ![]() |
![]() |
#10677 |
Zakorzenienie
|
Star dla Ciebie te 325 beda akurat wiekszych moim zdaniem nie, Ty masz swoja wyjsciowke duza wiec piersi beda spore a Ty jestes za szczupla na takie ogromniaste no ale to Twoje pieniazki i wydaj je tak zebys byla zadowolona
![]() ![]() ![]() majka.bzzz yslalam zaproszenie ![]() szczesliwa Ty jestes szczupła i jak mowisz ze swojego gruczołu mialas niewiele wiec tak to wyglada ale nie masz sie co czepiac piersi sa sliczne rowne ![]() ![]() ![]() Co do wypadania wlosow ja tez tego nie odczulam odrazu po operacji ale kilkamiesiecy po zaczely mi bardzej wypadac przy myciu gdzie u mnie wypadanie jest zerowe mm swoje grube wlosy i bardzo malo m wypadaja ale nie trwalo to dlugo cale szczesie ale z krostai sie meczylam bardzo dlugoooo ![]() ![]() ![]() i pamietam ze nie tylko brzuch mialam napecznialy reka mi tak napchla ze wygladalam jak pudzian wtedy to mialam stracha ![]() Ja krwi tez boje se pobierac ![]() ![]() ![]() ![]()
#10678 |
Raczkowanie
|
Happy ja to wiedziałam wcześniej, mnie Dr uprzedził, że tak może być. Ja jestem chuda, tzn beztłuszczowa
![]() Zaproszenie zaraz zatwierdzę ![]() Dzięki Oliwka! Co do pobierania krwi to Was pocieszę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Dr J.J ![]() Edytowane przez _szczesliwa_ Czas edycji: 2013-08-15 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#10679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja igly lubie ale nienawidze pobierania krwi z zyly lokciowej bleeee ![]() ![]()
![]() |
#10680 |
Wtajemniczenie
|
Star ja 2lata temu mialam pobierana krew co 2-3godz przez poltorej tygodnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.