|
|
#1051 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Ja miałam tylko ambitnych planów na wczoraj. Miałam posprzątać chatę, kupiłam śliwki i miało być ciasto do kawki, ale po obiedzie położyłam się na krótką drzemkę, która trwała 2.5h i tyle z moich planów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż zawsze i tak w razie czego mam budzik w weekendy na 6:30. Najgorzej w tygodniu bo chce wstawać wcześniej ale nie lubię tak potem czekać w domu aż nadejdzie 7:30 żebym mogła jechać do biura... Lubię na szybkości wstać, wyszykowac się, zrobić jedzenie do pracy i już szybko jechać. Wiele bym dała za bardziej elastyczny czas pracy ![]() O właśnie sezon na śliwki już w pełni, wczoraj dostałam na wynos od mamci ciacho drożdżowe ze śliwkami właśnie ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Która z przyszłych majowych mam jeszcze nie dostała @ i na dniach testuje?? Ja niestety odpadam z majówek
A to było moje ogromne marzenie. Jutro na pewno @. Już mam plamienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czerwcowe dziecię też super, głowa do góry. Ja dopiero chwilę po owu jestem, też mi się bardzo marzy maj, termin wypadałoby na koniec maja... Nie chcę sobie robić nadziei Który to Wasz cykl? Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
Hej, okropna pogoda. Dziś relaks, po południu obiadek i kawka u rodziców
![]() sherlook, przykro mi, tulę. Ja tak jak Frezjan, jestem dopiero chwilę po działaniach i czeeeekam. Okropnie mi się dłuży, a termin @ na 14.09. Jeszcze chyba MoszKa88 miała jakoś na czasie testować? |
|
|
|
#1056 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
u mnie dzisiaj dzień testowania, i jakoś tak mi się wydaje, że będzie pozytywny, że nawet mi się śniło na sikałam iiiiii jakiś felerny test, odbarwił się po baaaardzo długim czasie, trochę tu i tam, i nic nie wiem pokarało moja niecierpliwość bo nie mam zapasowego jutro nie kupię, mooooze we wtorek więc albo przyjdzie albo my dzisiaj gościmy rodziców TZ, więc nastawiamy rosolek, ciasto gotowe i niedziela glowa do góry dla nowych cykli, a tym po owu cierpliwości miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podziwiam że nie lecisz właśnie do apteki ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1058 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3mam kciuki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
3mam kciuki za kolejny cykl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1059 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. U mnie dzisiaj 21 dc. Temperatura utrzymuje się na poziomie 37 stopni. Pierś prawa mocno mnie ciągnie, podobnie jak miałam w ciąży, ale brzuch przestał już boleć, więc kompletnie nie wiem czego się spodziewać 🤷☠♀️. Nie nastawiam się. Testować będę gdzies w przyszły czwartek. U mnie weekend intensywny, wczoraj impreza dzis spotkanie na mieście ze znajomymi. Udanej końcówki weekendu . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1060 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tak jak ktoś wcześniej napisał, czerwiec też fajny miesiąc na bobasa ![]() Cytat:
Trzymam kciuki 🤞 U mnie ciasto w piekarniku, chociaż większość tych śliwek była jeszcze niedojrzała TŻ zrobił mi jajecznice na późne śniadanie i teraz leżę i odpoczywam, chyba za dużo zjadłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1061 |
|
Rozeznanie
|
kruszyna kciuki za pozytyw
![]() A mi to bez różnicy w którym miesiącu będę rodzić. Aby tylko się udało kurde przez ten brak @ mam wrażenie że nam się nigdy nie uda. wczoraj jeszcze padlo pytanie o dziecko 🤨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poprzednie były na luzaka. Poprzednio sexy były tylko dzień przed chyba owulacją. I nawet nie wiedziałam kiedy ta owu była. Teraz miałam testy i działaliśmy bardzo na serio. Jeszcze 1 cykl i robię wszystkie badania i idę do gina już z wynikami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2020-09-06 o 11:57 |
|
|
|
|
#1063 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja cały czas w głowie sobie przygotowuję riposty, niedługo mamy zamiar odwiedzić miasto rodzinne, więc może się przydać (oby nie). ehh a u mnie 9dc
|
||
|
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88119814]a jakie chcesz zrobić badania? pytam z ciekawości
![]() O nie, kto pytał o dziecko? ja cały czas w głowie sobie przygotowuję riposty, niedługo mamy zamiar odwiedzić miasto rodzinne, więc może się przydać (oby nie). ehh a u mnie 9dc [/QUOTE]Amh, fsh, tsh, ft3, ft4, lh, anty tpo, anty tg i prolaktynę. I od razu nasienie męża zbadamy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
Kruszyna, kciuki wielkie żeby @ nie przyszła
Ja wczoraj odebrałam paczkę z 10-pakiem pinków U mnie 25dc. Kiedyś czas od @ do @ mijał mi błyskawicznie i byłam wściekła, że znów obolała chodzę, a teraz ciąąągnie się jak makaron Wiem że wiecie co czuję, kiedy wyobrażacie sobie już siebie z brzuszkiem, ale boicie się nakręcać, żeby znów się nie rozczarować
|
|
|
|
#1066 |
|
Rozeznanie
|
Żona tego kolegi co byli. odpowiedziałam ale szybko urwalam temat.
O tak dobrze mieć w "rekawie" takie riposty. Ja się boję że nie uda nam się do Świąt zajść, i jak co roku będą pytanie i wtedy to już chyba nie wytrzymam psychicznie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1067 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
to już końcówkaaaa ilu dniowe masz cykle zazwyczaj?Cytat:
- kiedy ślub? - kiedy dziecko? - kiedy drugie dziecko? jak to tylko jedno? - kiedy chrzest? - kiedy komunia? I tak dalej...
|
|||
|
|
|
#1068 |
|
Raczkowanie
|
Trochę mi się ostatnio rozjechały, ale 28-30 mniej więcej.. Boję się teraz z rana mierzyć temperaturę, że zacznie spadać na łeb na szyję i mi nadzieje odbierze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1069 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My kobiety to mamy bardzo ciężko. Ciągle stres. Najpierw test ciążowy, potem jak wyjdzie beta i czy przyrasta, potem czy będzie serduszko, badanie prenatalne, czy dziecko się rusza w brzuchu, poród, a po porodzie to już w ogóle Wydaje mi się, że faceci podchodzą do wszystkiego na większym luzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1071 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moi bliscy maja na tyle taktu i rozumu, ze nie pytaja. Pytaja zupelnie obce z dupy osoby i to czesto nachalnie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy się najada, a czy kupka dobra, a co to za wysypka,a może to uczulenie, a dlaczego płacze, a dlaczego nie śpi, czy to ulewanie czy już wymioty, a czy dobrze główkę podnosi, a czy nie ma asymetrii, a czy dobrze przybiera na wadze i tak dalej, i tak dalej, i tak dalej... 🤯 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
Na szybko odpowiadam. Nie lecę po test bo mam daaaaleko
co do zdjęcia, ehhh, raz, że nie było nic widać, a jak po kilku godzinach zobaczyłam to tylko lekko testowa widać. Więc czekam na @ myślę, że spokój bierze się z tad, że 'zaraz' idziemy na pełne badania, no i w tym miesiącu były marne szanse.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj szwagier że szwagierką przyjechali z Wrocławia. Wczoraj się dość nieoczekiwanie zapowiedzieli. Jeszcze nic nie powiedzieli, ale rozszyfrowałam cel wizyty
![]() Koszulki mają z następującymi tekstami: Szwagier - DAD 3x500 Szwagierka - Mini Bakery, premium quality since 2015 Starszy - Maxi Młodsza - Midi ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1078 |
|
Rozeznanie
|
No i mamy 1dc
dziwne to ale cieszę się że wkoncu przyszła i możemy dzialac od nowa. Niech się pali i wali ale w tym cyklu damy 100% z siebie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
A mój mężu przed chwilą mimochodem rzucił, że starania "po remoncie". Remont planowany na lato przyszłego roku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Theali, a jak wczesniej ustalaliscie? My wczoraj mielismy przytulanki pierwsze staraniowe ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

To jest moja godzina, strasznie żałuję że pracuje w biurze od 8/9-17, strasznie mnie to męczy. Ja jestem ranny ptaszek, najlepiej mi się pracuje 6-14. Wstałam, a że u nas od nocy leje i leje deszcz to sobie zrobiłam poranna jogę z widokiem i hałasem deszczu, same pozytywne rzeczy. Zrobiłam nam śniadanie, obudziłam mojego TŻ śpiocha, posprzątałam kuchnie i teraz się bycze 

A to było moje ogromne marzenie. Jutro na pewno @. Już mam plamienia.
Czerwcowe dziecię też super, głowa do góry. 
u mnie dzisiaj dzień testowania, i jakoś tak mi się wydaje, że będzie pozytywny, że nawet mi się śniło
jutro nie kupię, mooooze we wtorek więc albo przyjdzie albo
my dzisiaj gościmy rodziców TZ, więc nastawiamy rosolek, ciasto gotowe i niedziela

️

Ale tak jak ktoś wcześniej napisał, czerwiec też fajny miesiąc na bobasa 
TŻ zrobił mi jajecznice na późne śniadanie i teraz leżę i odpoczywam, chyba za dużo zjadłam 
kurde przez ten brak @ mam wrażenie że nam się nigdy nie uda. wczoraj jeszcze padlo pytanie o dziecko 🤨
poprzednie były na luzaka. Poprzednio sexy były tylko dzień przed chyba owulacją. I nawet nie wiedziałam kiedy ta owu była. Teraz miałam testy i działaliśmy bardzo na serio. Jeszcze 1 cykl i robię wszystkie badania i idę do gina już z wynikami.
ja cały czas w głowie sobie przygotowuję riposty, niedługo mamy zamiar odwiedzić miasto rodzinne, więc może się przydać (oby nie).

Wydaje mi się, że faceci podchodzą do wszystkiego na większym luzie
i to czesto nachalnie.