![]() |
#1051 |
Raczkowanie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
ja także korzystałam z atlasu z biblioteki ( w porywach nawet z kilku naraz)
w Internecie jakoś mało info na ten temat;] ps. osobiście uważam, że trochę za dużo tej anatomii jak na studium farmaceutyczne.. no ale ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Wtajemniczenie
|
Martka - ani mi nie mow o zdrowiu publicznym...
![]() ![]() ![]() ![]() jedynie babeczka byla w porząsiu i fajnie sie z nia gadało ![]()
![]() |
#1054 |
Raczkowanie
|
zdrowie i psychologia faktycznie lekko zbędne - ale u mnie była bardzo fajna pani mgr od tych przedmiotów, i zajęcia były względnie ciekawe
![]() ps. dobrze że nam nie przedstawiła tego planu reform ![]() ![]() zaraz wychodzę na moje pierwsze praktyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1056 |
Zadomowienie
|
Jutro mam pierwsze zajęcia!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa i chcialabym się ze wszystkimi przywitać, od października rozpoczynam zmagania z tym wyjatkowym kierunkiem tylko dla wybranych hehe ![]() W sumie to i boję sie i ciesze się zarazem, zajecia bedę mieć 5x w tyg wieczorowo zaocznie, uff mam nadzieje ze dam rade i moj małż i synuś będą mnie rozpoznawać hihi. Pozdrawiam i do przeczytania next time. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Przyczajenie
|
W takim razie życzę powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Rozeznanie
|
Witamy nowe kolezanki
![]() ![]() ![]() Edytowane przez edytka8787 Czas edycji: 2010-09-11 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zadomowienie
|
hej
![]() wczoraj miałam pierwsze praktyki prawie 4 godziny, fajna pani mgr nieduża apteka, wczoraj było tak ogólnie co, gdzie metkowałam leki roznosiłam, układałam sprawdzałam daty ważności coś tam podałam ogolnie sympatycznie już chce następny piątek ![]()
#1061 |
Wtajemniczenie
|
moje drogie koleżanki
![]() 1.L. Krówczyński - ćwiczenia z receptury 2.Jachwicz - Receptura apteczna 3.chemia.zbiór zadań. m. Koszmider, J.Sygniewicz. Jeśli ktoś miałby do sprzedania prosze o kontakt na prv. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli cos znajde to przesle. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Przyczajenie
|
Witajcie ja mialam wczoraj zajęcia z Tpl nawet ok jak narazie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Rozeznanie
|
Megarka oki to dziekuje jak cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
u mnie piątkowe praktyki minęły bardzo fajnie ![]() robiłam 2 maści ![]() po maściach dopiero obejrzałam całą aptekę ![]() obejrzałam gdzie co leży potem sprawdzałam faktury i metkowałam i układałam leki i pani mgr pokazała mi jak się wprowadza nowo zamówione leki do komputera, oraz jak się obsługuje klientów ![]() ja już nie mogę się doczekać piątku ![]() ps. jak narazie nie dostałam prac porządkowych i bardzo dobrze, mam nadzieję, że tak zostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Przyczajenie
|
Witam tak myślałam właśnie że zawód w Unii też jest uznawany,dziękuje za odpowiedż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
W mojej szkole cały czas informują, że dostajemy Euro Pass, czyli nasze wykształcenie jest respektowane w krajach Unii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ja kiedyś pracowałam kilka dni na wakacjach u mojej znajomej w aptece niestety nie w moim mieście tylko nad morzem, także pracy będę musiała szukać jak zwykły człowiek hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny będące na stażu
![]() jaki jest czas na odrobienie stażu w aptece ?? czy jest szansa na pogodzenie stażu ze studiowaniem farmacji ? ![]() czy podczas stażu pracuje się na cały etat ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Raczkowanie
|
No wreszcie i ja po rozpoczęciu roku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Po to mam oczy, by samodzielnie oglądać świat, nie potrzebuję pomocy innych. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Farmacja ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 27.08.11. ![]() Edytowane przez PP1820 Czas edycji: 2010-09-14 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie u nas też masakra jakas dzisiaj była przy analizie leków jak leci z dzinnika brała wszystkich pokolei zaznacze że na zajeciach było 8 osób
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uwierzcie, jeszcze zatęsknicie! Dzisiaj byłam w swojej starej szkole załatwić pewne sprawy to razem z koleżanką stwierdziłysmy, ze jeszcze byśmy pochodziły, siedziały do późna na farmakologii, wkuwały gnozję , itp.
![]() ![]()
![]() |
#1074 |
Wtajemniczenie
|
nefre - wiem co mowisz. Sama za tym tesknie
![]() Dobrze, ze was tak z materialem od poczatku przyciskaja. Dwa lata to naprawde malo i przynajmniej zdążycie wszystko przerobic ![]()
![]() |
#1075 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieje dziewczyny że tak właśnie będzie jak mówicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]()
#1077 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny, mam pytanko bo właśnie przeglądam plan przedmiotów i nie widzę ani języka angielksiego i łaciny, czy one nie są w toku studiów na tym kierunku? Znalazł się np WF-obowiązkowy co jestem w szoku, kiedy oni chcą wf wcisnąc a bede leciec trybem wieczorowo zaocznym tzn srody czwartki piatki od 16 i całe soboty i niedziele...ahh
aha jakby ktoś coś miał z materiałów to też baaaardzo serdecznie proszę oto mój mail: meg_xl@wp.pl ps. Nefre -nie wiem czy mój pw dotarł bo jestem tu nowa i dopiero się ucze tego serwisu ale jakbyś była tak miła to usmiechnełabym się o materiały. Dzieki Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Przyczajenie
|
Ja też strasznie narzekalam, a teraz tęsknię ;D PP1820 uczy Cię może mgr. Turski ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam dziewczyny mi jest najgorzej z analizy leków jaki miałyście program nauczania z tego przedmiotu ja mam teraz stężenia prcentowe i zadania nie wiem co babka będzie dalej przerabiać z nami bo już bym zaczeła sobie czytać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Zadomowienie
|
Wiele przedmiotów jest zbędnych, nie tylko na tech.farm. ale ogólnie na studiach. Ja jestem jak na razie zadowolona z mojej szkoły, na razie nas straszą itd. ale mam podejście, że wszystkiego się można nauczyć. Na analizie same prawa, na następnych zajęciach mają być niby stężenia, więc chyba zacznę powtarzać...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.