![]() |
#1051 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
![]() ______________ A teraz stoję w deszczu i krzycząc pytam chmur, czemu nie jesteś przy mnie. Pamiętaj: jeśli kiedykolwiek będziesz mnie potrzebował, to możesz mnie pocałować w du.pę.
Edytowane przez matematyczka00 Czas edycji: 2010-09-02 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Przyczajenie
|
heej
![]() ![]() coś w stylu : "wiesz, to ukradkowa gra dyskretnych gestów" "perfekcyjne opanowanie udawania obojętności" "liczyć bąbelki w niegazowanej wodzie" takie wiecie .. totalnie odjechane, że nikt nie wie o co kaman ![]() ![]() z góry dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Trochę ode mnie: Pamiętasz pierwsze zdjęcie Nasze? Szczęśliwe uśmiechy na Naszych ustach? Kiedyś czerwone łączyły się, W jedność Naszych ciał... Miało być wszystko tak jak kiedys, Oczy wpatrzone we mnie, Blask uczucia zniknął, Nie wróci nigdy więcej. Starania nie potrzebne były, Nic nie wróci tamtych dni, Pozostał smutek i łzy. Codziennie inaczej, Oddalając się od nas samych, Po co więc starać się? Łatwiej zapomieć. Susza wypełnia nasze serca, Które kiedyś biły miłością, Teraz pozostała nienawiść, Karmiona duszą swą, Twoja duma nie pozwala Ci na nic, Napawasz ją swa przeszłością, Chciałabym aby ona zmarła Samotność męczy mnie boleśnie, Moje serce przestało bić, Moje ciało bezduszne, z zamkniętymi oczami, Spoczywa gdzieś tam daleko ode mnie. Nikt nie może być pewny, Pewny swoich dni. Nikt nie może liczyć na więcej Niż przyniesie los. Szczęście zatrzasnęło przede mną drzwi, Na złoty klucz, Który trudny jest do zdobycia dla Nas, Ludzi, Los sprzedał uśmiech przeznaczony dla mnie, Komuś innemu, Kto uśmiecha się po dziś dzień, Za mnie. A tu trochę z piosenek ![]() Siedzę w pustym barze na rogu mej ulicy, W pół drogi między jawą i snem, Ten barman do mej szklanki leje złotą whisky, Ciepło tak uśmiecha się. Bezpiecznie otulona dymem z papierosa Z kolejnym się rozstaje dniem. Przede mną znów noc tak długa i samotna, Usłana gdzieś na szklanki dnie. Lecz jest jeszcze coś, co się we mnie tli, Co sprawia, że wciąż tę wiarę mam, Że w czyichś ramionach znów rozpalę swoje dni, Gdy nadejdzie czas... Z wolna się zapełnia bar, zegar bije północ, A ja coraz głębiej zatopiona w swoich myślach tkwię, O ludziach, których znałam i których kiedyś spotkam W pół drogi między jawą i snem Edytowane przez zPieklaRodem Czas edycji: 2010-09-03 o 01:12 Powód: Dodanie nowego tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Robaczki. <3
kochał mnie, kochał, a potem poszedł w świat. sklejając marzenia, z których powycinałam Ciebie. 'triumfujesz, bo mnie skrzywdziłeś, a chodziła pogłoska, że niezłamana ze mnie s.u.k.a.'
#1055 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
kraadnę ; * Cytat:
Cytat:
___________________ 'Holding You closer. It's time that I told You
everything's going to be fine..' Przytulam Cię mocniej. To czas by powiedzieć Ci, że wszystko będzie dobrze.. 'We beg, steal or borrow to make all we can in the sun.' Błagamy, kradniemy albo pożyczamy by przerobić co możemy w słońce. I used to change my accent, change my stance, my phone number, the way I dance.. Some people change lovers like they change their sheets but I won't change You, Honey. Zmieniłam swój akcent, zmieniłam swoją postawę, numer telefonu, taniec.. Sporo ludzi zmienia kochanków jak zmieniają prześcieradła, ale ja Ciebie nie chcę zmienić, Kochanie.
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
powariowałyście ![]() i nie odchodźcie, jeżeli tylko możecie to bądźcie, rzadko, ale bądźcie ♥ otojest siatkarka18 - moje ulubienice okradzione <3 ' Twoja miłość jest tylko kłamstwem. . Your love is just a lie. Płoną barwne korytarze Twoich nie realnych wrażeń Nie powinnam pozwolić Ci odejść I shouldn't have let you go Nawet chwila ta najmniejsza Niechaj będzie najważniejsza ' Gwóźdź wbity w pobliżu serca. Rdza pokrywa 1/3 tego kawałka mięsa, a mi trudno już spokojnie oddychać.
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-09-03 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Raczkowanie
|
Heloo..odwiedzam was moje najpiękniejsze miss To dzięki tym, które tego chciały. i to właśnie zetknięcie dwóch ust,
doprowadziło do zakończenia samotnego świata ich serc.. choć na chwilę chciała zapomnieć, że musi dalej żyć, walczyć o inne szczęście, oddychać bez tlenu, który dawał jej on, ten, przez którego nie potrafi spojrzeć normalnie w lustro na jej ręku pojawiła się kolejna blizna.. kolejny chłopak ją zostawił, i wykonała kolejny rytuał
![]() |
#1059 |
Raczkowanie
|
Jesteś moją ochroną.
Chronisz mnie przed tymi złymi ludźmi, którzy mówią, że nasza miłość przeminie. Wiesz co? nie wierzę im x3. Bez Ciebie też potrafię oddychać. Ale kocham Cię i zdecydowanie jesteś mężczyzną mojego życia. Mogliśmy mieć wszystko . Mogliśmy mieć siebie. Nie mamy nic. Nie mamy nikogo. Powiedz mi tylko jedno. Dlaczego to tak boli? _________________________ Moje wypociny <3.
Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-09-03 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Raczkowanie
|
'będę płakać coraz gorzej, aż napłaczę całe morze i ci wszystkie książki zmokną, i wyrzucę cię za okno, za okno ' |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Raczkowanie
|
Jesień.
Pada deszcz. Nie mam parasola. I nagle przychodzisz Ty żeby odprowadzić mnie do domu. Choć mieszkasz na drugim końcu miasta. Szliśmy w deszczu trzymając się za ręce. Dałeś mi swoją kurtkę żebym nie zmokła podczas gdy Ty szedłeś w podkoszulku. I właśnie wtedy zrozumiałam jak bardzo mnie kochasz. . x3 Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-09-03 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zadomowienie
|
chyba o mnie chodzi .
![]() ![]() a jeśli serce, to tylko kawałek mięsa, to ja go nie mam. jestem wegetarianką. A gdy wspominasz, to że byłam blisko, wspomnij, że potem zrobiło się ślisko. Możesz mówić o mnie co chcesz, że byłam nieufna, niegrzeczna, zarozumiała, lecz powiedz też o tym, że tylko Ciebie tak bardzo kochałam. Miłość trzymaj w kopercie, żeby jej nie nadużyć, tak jak pieniądze, żeby za szybko nie wydać.. Wiesz, że w marzeniach mam to co ty chcesz . Łzy płynęły potokami, oni nadal tacy sami.
#1063 |
Zakorzenienie
|
kocham
![]() 'He's more than a man, and this is more than love.' On jest więcej niż mężczyzną, a to jest więcej niż miłość. 'Flames of the past are burning me from the inside...' Płomienie przeszłości spalają mnie od środka... 'Just to hold the hands I love and to be once again with you' Tylko ująć ręce które kocham i być znowu z tobą. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-09-03 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
- ej Rysiek , masz strugaczkę ?
![]() - nie ! - to sobie kup bo jesteś tempa ! ![]() (słowa mojego kolegi , do mnie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Rozeznanie
|
Nasz mur budowany przez ten czas już nie jest taki sam, jest czarny i zardzewiały.
Właśnie się burzy. Zadowolony? Ta czekoladka jest zamrożona. Teraz spraw, żeby się roztopiła, żeby była słodka tak jak kiedyś, żeby znów kochała. Znów Cię widzę. Kur*wa. Nie potrafię Cię unikać, jestem za słaba. I znów czuję do Ciebie tą cholerną słabość. Przepraszam. Upadasz po to, aby wstać. A co jeśli już nie dajesz rady? Poddajesz się. Szlocham jak małe dziecko, czy to jest możliwe kochać tak jakby nic Cię nie obchodziło, Tylko on, ale Ty tego nie widzisz. Tak, zabawne. Na lewym oku wyglądasz lepiej, bo jak otworze prawe to widzę jeszcze Ciebie z nią, wtedy to jest masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zadomowienie
|
za oknem ponury dziś świat...przy oknie kryję się ja.
szarość widziana twymi oczami przenika do serca i zamraża twe ciało Samotne serca płaczą nocą Gdy nie widzi ich nikt Samotne serca marzą nocą Gdy cały świat już śpi "...Gdy życie smutnym jest westchnieniem kiedy marzenia jak źródło wyczerpane gdy uśmiech boleści jest cieniem słowo "nadzieja" pustym sloganem"
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Raczkowanie
|
-Zachowujesz się jak dziecko,
jak niedojrzały chłopczyk, który uważa, że może mieć wszystko i wszystkich. -Szmata? A przez te 8 miesięcy byłam Twoim Skarbem.;< Zawsze zależało mi na Twoim uśmiechu. Gdy z Tobą byłam, nigdy nie chciałam widzieć Cię smutnego. Nigdy nie byłam dumna, gdy przeze mnie byłeś nieszczęśliwy. a Teraz gdy odszedłeś chciałabym być powodem Twoich łez. Tak bardzo pragnę Twojego nieszczęścia. Nie, nie chce żebyś cierpiał fizycznie. Chce żeby ktoś zranił Cię tak jak Ty zraniłeś mnie. Żeby ta 'szczęściara' słodko mówiła Ci 'Kocham', a potem z tą samą słodyczą powiedziała 'wypierdalaj' . Może zrozumiałbyś jak czuje się człowiek którego ranisz. To boli. Poznałam kogoś wspaniałego, kogoś kto da mi to wszystko czego oczekiwałam od Ciebie, a czego nigdy nie dostałam. ______________________ Nie zrozum mnie źle. Nie mów, że jestem szmatą,bo kilka dni temu byłam Twoim Aniołkiem. Obrażasz mnie tylko dlatego, że przestałam Cię kochać? Tylko, że to nie jest moja wina. Traktowałeś mnie jak ozdobę. Jak przedmiot, którym chwaliłeś się przed kolegami. Wybacz ale ja nie jestem na pokaz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna
![]() ![]() mad_woman ![]() ![]() zakochan_a Dziękuję.. padam do stópek ![]() 3martyna3 your blue eyes kamisha Kofeina w RedBullach istny_paradoks Okradam was talenty ![]() ![]() Ze szczerym uśmiechem jestem w stanie napluć Ci w twarz.
Wybacz, chyba się nie dogadam dzisiaj z sercem. Wolę stare śliwki od Twoich zakłamanych ust. Jeśli jesteś mnie wart, to udowodnij, że potrafisz kochać.
![]() |
#1069 |
Zadomowienie
|
'I didn't know what I had to do. I just knew I was alone, people around me but they didn't care.' Nie wiedziałam, co mam zrobić. Wiedziałam jedynie, że jestem sama, otoczona ludźmi, których nie obchodzę. 'I'm not the type of girl that will let them see her cry. It's not my style.' Nie jestem typem kobiety, która pozwoli pokazywać swoje łzy. To nie w moim stylu. 'I'll make it through the rainy days, I'll be stronger than ive ever been. Everything's gonna be alright.' przebrnę przez trudne dni, będę silniejsza niż kiedykolwiek byłam. Wszystko będzie dobrze.
![]() |
#1070 |
Raczkowanie
|
Sex bomba!
![]() _________________________ _______________________- miłość zawodzi... ![]() "...było dobrze jednak wszystko się zje***..." "złodzieje uczuć" Edytowane przez Laawendaa Czas edycji: 2010-09-03 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Rozeznanie
|
Nikt nie chce być samotny, dziś chciałabym Cię przytulić.
Naszych problemów nie rozwiąże już telefon. z pozoru niewidoczne nici przetną ci gardło... iluzje wciąż nas wciągają w bagno beznadziei.. Dlaczego znowu gapisz się w okno? czy ktoś ma przyjść? czy na kogoś czekasz tą nocą? Ty.. jakie nadzieje lokujesz w tym świecie? po co? utracisz dni na marzenia w ciągłej walce o coś. do pustej szklanki przy barze spowiedź.
![]() |
#1072 | ||
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi miło ![]() ![]() ![]() ciiri, NieZTejBajki, Siatkarka18 - okradłam ![]() _________________
Była zła na siebie, bo wciąż zerkała na Ciebie kątem oka. Przepraszam, że czasami unikam odpowiedzenia Ci "cześć", że nie patrzę Ci prosto w oczy, gdy z Tobą rozmawiam i wszelkie spotkania omijam szerokim łukie. Po prostu nie chcę sobie rodzić nadziei. Nie mam zamiaru leczyć się z Ciebie całymi miesiącami, a później w ciągu kilku minut zmarnować to, nad czym tak mocno pracowałam. Byłam Twoją zabawką na baterię. Gdy się nudziłeś, wyciągałeś mnie z pudła w kącie i robiłeś co tylko chciałeś. Nie obchodziło Cię to, co czuję. Dla Ciebie ważne było tylko to, że jakoś zapełnisz sobie zbędny czas. Nie musiałeś mnie nigdy ładować. Samo to, że mogłam z Tobą spędzać czas gwałtownie ładowało mnie od środka.
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
mogłeś powiedzieć , że mamy udawać , że się już nie znamy .
![]() |
#1074 |
Zadomowienie
|
kamisha,agattee,DorotaComa.keeendy,Kamma1507,TiScatteroUnaFoto,
abunee,Siatkarka18,Primadonna,Extremalna,rudawiewióra,blondii69, always be yourself,hottie,Tusilla,Mrs_Unfabulous,Ciiri,me9s03horny, ---- > jako, że jestem tu już jakiś czas wymieniłam dziewczyny które zachwyciły mnie od samego początku. Uwielbiam Wasze opisy,kradnę i kocham <3 Jest Was o wiele więcej które skardają moje <3 ale te dziewczyny były jak ja się pojawiłam i to one mnie zachwycały wraz z moimi początkami tutaj ![]() Wszystkie jesteście wielkie !! ![]() ![]() ![]() Jak płomień na wodzie....
Wszystko wokół zbladło... świat stracił kolor...
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
mad_woman - w takim razie bardzo mi miło
![]() katastroficzna - dziekuję skarbie ![]() Artistic soul - moja moja! <3 -- prosiła Boga by znów połączył ich drogi. Między Tobą, a mną jest bariera nie do zniszczenia. nie potrafię przebić tej bariery. "Nawet jeśli niebo zmęczyło sie błękitem., nie gaś nigdy światła nadziei" - Bob Dylan. zamknęła w sobie ból. "Człowiek jest jak skrzypce : dopiero gdy ostatnia struna pęknie staje się kawałkiem drewna" "Największy ludzki błąd - nie przewidzieć burzy w piekny czas" "Przepraszam,że wierzyłam... widzisz jak spadam.. do wody...już mnie nie złapiesz, a pamiętasz jak obiecywałeś" roztrzaskać i zabić swoje mysli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Przyczajenie
|
Miejsce pomiędzy być, a niebyc to gdzie? Nie wiem, dlaczego pytasz? Bo teraz tam jestem i gdybys chciał wysłac mi list wolałabym znać adres.
Myślę, że moje zycie nie zmieniło by się, gdybym nagle dowiedziała się, że nikt mnie sobie ine wymarzył. Pomysle o Tobie, kiedy będziesz całkowicie pewien, że juz dawno zapomniałam. Dopiero keidy twoja droga zacznie iśc pod górkę zdasz sobie sprawę jak bardzo zależy Ci aby iść nią dalej. Do celu. Gruby koc, kubek gorącego kakao, film i Ty. Bo płakać będziemy kiedyś, wiedząc jak wsniale zycie przezyliśmy. teraz nie jest czas na łyz, teraz trzeba walczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Raczkowanie
|
niestałość w uczuciach , typowa cecha większości mężczyzn, |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
smacznego
![]() ![]() ![]() ![]() w żadnym języku nie ma słów, które opisałyby to co do niego czuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
desiree01 kontrastowao zakochan_a dziekuje
![]() + kamisha cornflower CaMa Toogether93 - uwielbiam Was okradac <3 Za każdym razem, kiedy tu przychodziła, obraz wracał; wyraźny, tak jak w coraz częstszych
ostatnio snach.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Raczkowanie
|
Dziękuje ![]() z racji że zaczęła się nasza kochana szkoła nie bd mnie tu zbyt często. ale postaram się bywać tu jak najczęściej. <3 Czasem tęskni za dawnym życiem,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.