Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-06, 18:15   #1051
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

no ja jeszcze laktator wzięłam
za 220 zł elektryczny z TT
a inni mieli drożej

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 18:25   #1052
diatoma
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

czytałam że ważne jest żeby butelki były antykolkowe, a w tym zestawie starotowym są , 2 mniejsze i 2 większe butelki, ale tej antykolkowej nie ma, i znalazłam ofertę, 2 antykolkowych TT za 50 zł. co myślicie, tylko że to jest 260ml?

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 18:29   #1053
ego_ego
Wtajemniczenie

ja myślę, że 260ml będzie dobre, bo tak jak jok3r pisała do 1 miesiąca są te 150ml a później te większe
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 18:36   #1054
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
czytałam że ważne jest żeby butelki były antykolkowe, a w tym zestawie starotowym są , 2 mniejsze i 2 większe butelki, ale tej antykolkowej nie ma, i znalazłam ofertę, 2 antykolkowych TT za 50 zł. co myślicie, tylko że to jest 260ml?

ja kupię zwykłe,
bo uważam, że to chyba trochę ściema

moja siostra miała te małe buteleczki antykolkowe z Brown,
i mały miał straszne kolki
teraz używa większych zwykłych, bo stwierdziła ze to sciema i Nikoś nie ma już takich kolek,

także stwierdziłyśmy że butelki nic tu nie miały do rzeczy
Stary 2010-12-06, 18:47   #1055
n.ik.a
Zadomowienie

Megi2015 a ja raffaello

Kasienkakg kolejna córciagratuluję

wysmarowałam nos amolem i zatoki i leżę...zaraz zrobię sobie mleczko z miodem, bo masła nie mam a na noc jeszcze herbatkę z sokiem malinowym...najgorsze jest jednak to, że nie mam apetytu...nawet spagetti przygotowane przez mojego męża musiał on sam dokończyć

a tu coś odnośnie chust do noszenia i innych fajnych eko-rzeczy

http://ekomaluch.pl/

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 18:50   #1056
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
dzis moja Dzidzia w koncu- jakkolwiek to brzmi- rozłożyła nogi i jest! Udało sie! Bedzie córeczka!!!! : jupi::j upi::ju pi:
grrrratulacje!

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Megi2015 a ja raffaello

Kasienkakg kolejna córciagratuluję

wysmarowałam nos amolem i zatoki i leżę...zaraz zrobię sobie mleczko z miodem, bo masła nie mam a na noc jeszcze herbatkę z sokiem malinowym...najgorsze jest jednak to, że nie mam apetytu...nawet spagetti przygotowane przez mojego męża musiał on sam dokończyć

a tu coś odnośnie chust do noszenia i innych fajnych eko-rzeczy

http://ekomaluch.pl/
oj bidulko, staraj się jeść trochę, żeby z sił nie opaść!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 19:04   #1057
Montii
Zakorzenienie

ja tez nie kupuje tych specjalnych anty-kolkowych

[LEFT]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 19:11   #1058
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
a ja muszę no po prostu muszę się pochwalić przyszła mi paczka z ciuszkami dla małego. 63 sztuki ślicznych ciuszków i do tego gratis wkładki laktacyjne, nosidełko dla malucha!!! takie fajne usztywniane i laktator ale laktator to chyba wyrzucę bo jakoś nie chciałabym używać takiego po kimś tym bardziej że to taki zwykły po 30zł ale mówię wam taka jestem happy
super pochwal się kochana paczka gigant, 63 ciuszki

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
witam u nas tez kiepsko z finansami wiec prezenty dopiero pod choinke beda ale tez bez szalenstw
u nas też bez prezentów na mikołaja a pod choinkę jakieś symboliczne i już uprzedziliśmy rodziców żeby w tym roku nic nie dawali bo my nie mamy kasy żeby im coś kupić

Cytat:
cześć dziewczyny ja cały dzień leżę, tak mnie to przeziębienie wzięło, że ledwo łażę...temperaturę mam 35,5 więc jestem bardzo słaba...mała chyba też, bo mało dziś się rusza...Najgorszy z tego wszystkiego to katar i ból gardła
nika nie przesiaduj przed kompem tylko marsz do łóżka bo ci lanie sprawie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Ja gdzieś czytałam o jakiś amerykańskich badaniach,
że pod koniec ciąży kobiecie obniża się IQ
mi to chyba od początku się obniżyło, przynajmniej tak się czuje

Cytat:
dziewczyny a czy macie problemy z infekcjami pochwy w sensie upławy swedzenie,pękanie skory w tych intymnych miejscach ? ja sie z tym mecze od 4 miesiaca
tylko duuużo wydzieliny ale nie ma to nic wspólnego z infekcją, mam taką nadzieję
współczuje

Cytat:
ja też wybrałam tą

kasienkakg gratuluje

deneb gratuluje ale zleciało a jeszcze nie tak dawno zaczynałyśmy dopiero pisać o naszych fasolkach

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
no wlaśnie szukam, ale jeden ma za 59zł a reszta za 69zl i nie wiem gdzie kupić
ale jeszcze przejrzę co mają innego w ofercie, to może cos kupię hurtem
i popatrz sobie tez na opinie innych allegrowiczów

coś mi niedobrze

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 19:12   #1059
n.ik.a
Zadomowienie

prunelle no muszę, muszę ale jakoś nie mam na nic smaka

leżę kochana w łóżeczku z laptopem na kolanach wstaję tylko na siusiu...mąż stara się wszystko robić

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

Edytowane przez n.ik.a
Czas edycji: 2010-12-06 o 19:14
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 19:26   #1060
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny poweekendowo!

Widzę,że rozmawiacie o prezentach światecznych.Ja wczoraj nieźle połaziłam po Galerii i nic nie kupiłam Na razie kupiłam dwóm chrześniaczkom idałam im na Mikołaja,a dla reszty nic nie mam,a co gorsza pomysłów za grosz Mamy tego trochę z Tż,więc jak zwykle sie wykosztujemy.

Ja mam 6kg na +,a leci mi 23 tc.Ciekawa jestem na jakiej wadze skończę Póki co ponoć nie widac dodatkowych kilogramów,tylko malutki brzuszek,ale ja tam już swoje wiem Wysoka jestem,wiec jakos to mi sie rozkłada,lae podejzrewam,ze trochę mnie przybędzie( żre ciągle słodycze i nic,ani nikt nie jest w stanie mnie powstrzymać)
byłam u gina, z maleństwem wszystko OK. rusza się, serduszko bije, wszystko w porządku, tylko mam twardą macicę...... dostałam nospe forte i tyle. Dziewczyny powiedzcie mi czy w ciąży moga występować bóle brzucha/zołądka takie jelitowe??? bo ja czuje jak mnie coś zazyna w środku lekarz mówi że z dzidzią wszystko ok, to czemu mnie znów boli???
co do wagi wg domowej mam +7,5 wg lekarza +8,5-9 ale tam ważona jestem w butach ( a dziś z racji zimna załozyłam cieplejszy sweterek i leginsy pod spodnie) to i 1 kg dodatkowy się znalazł-az zapytałam położnej czy ta waga dobrze waży....to się zaśmiała
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 19:36   #1061
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
byłam u gina, z maleństwem wszystko OK. rusza się, serduszko bije, wszystko w porządku, tylko mam twardą macicę...... dostałam nospe forte i tyle. Dziewczyny powiedzcie mi czy w ciąży moga występować bóle brzucha/zołądka takie jelitowe??? bo ja czuje jak mnie coś zazyna w środku lekarz mówi że z dzidzią wszystko ok, to czemu mnie znów boli???
co do wagi wg domowej mam +7,5 wg lekarza +8,5-9 ale tam ważona jestem w butach ( a dziś z racji zimna załozyłam cieplejszy sweterek i leginsy pod spodnie) to i 1 kg dodatkowy się znalazł-az zapytałam położnej czy ta waga dobrze waży....to się zaśmiała
a co gin na te bóle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 19:48   #1062
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Ego myślę każda z nas skoryguje sobie tą listę, bo jak już pisałyśmy wcześniej jedne dziewczyny kupują 50 pieluch tetrowych, inne nie kupują wcale.
ja np. nie będę póki co kupowała podgrzewacza do butelek, ani laktatora. zobaczę po porodzie jak to będzie. jakby co zawsze można podjechać do sklepu i kupić.
wiesz jedne z nas będą używać rożki, inne nie.
I tak w zasadzie z wieloma rzeczami.
no dokładnie ja na razie też laktatora nie kupuję elektrycznego tylko zwykły ręczny. pieluch dużo a inne dziewczyny wiem że nie chcą

Cytat:
teraz używa większych zwykłych, bo stwierdziła ze to sciema i Nikoś nie ma już takich kolek,

no ja też tak uważam kiedyś nie było takich butelek i jakoś tak samo dzieci kolki miały - teraz butelki są a kolki dalej też więc butelka tu nic do rzeczy nie ma bynajmniej nie we wszystkich przypadkach

Cytat:
biedulko kuruj się oj ja jakbym spaghetti nie mogła zjeść to znaczyłoby że już ze mną źle także leż i odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
super pochwal się kochana paczka gigant, 63 ciuszki

oj przepraszam - 65
to ta aukcja:
http://allegro.pl/next-65-szt-dla-ch...330096049.html

naprawdę jestem pod wrażeniem stanu tych ciuszków

Cytat:
no ja zawsze jak się ważę u gina to mam kilogram-dwa do przodu a to dlatego że zawsze chodzę po południu (po obiedzie).
a co do jelit - może boleć i żołądek i jelita ja tak mam często. na dodatek czasem tak mam jakbym na brzuchu zakwasy miała

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 19:55   #1063
megi2015
Zadomowienie

Eirene to faktycznie megaaaaaaaa paka
Stary 2010-12-06, 20:02   #1064
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja kupuje taka hustwake 3w 1 czyli z lezaczkiem i pozniej robi sie z tego fotelik dla starszaka.

Ja w 28tyg mialam 6kg na + wiec chyba nie tak zle, ale ostatnio wpierniczam slodycze i opamietac sie nie moge.

Kurcze czy Wy tez tal macie, ze czytacie forum i po paru postach okazuje sie, ze jakies przeoczylyscie?, bo ja tak mam czesto ostatanio i teraz czytam cytat o jakichs chusteczkach do prania, a nie przypominam sobie, zeby wczesniej byla mowa
Jokr tez tak mam........myślałam że to poprostu skleroza mnie juz łapie, ale jakby co nie jestem sama
hustawkę tez planuję kupic taką 3 w1-bujaczek, huśtwaka, krzesełko
Stary 2010-12-06, 20:03   #1065
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
dzis moja Dzidzia w koncu- jakkolwiek to brzmi- rozłożyła nogi i jest! Udało sie! Bedzie córeczka!!!! : jupi::j upi::ju pi:

Gratulacje

Kobiety nie nadrobię Was, nie mam siły.
Byłam z Kaśką u lekarza i mamy antybiotyk :/ ten jej kaszel mnie wykończy.
Nasmażyłam dziś placków z jabłkami jak dla pułku wojska ale się objadłam

Jeszcze spacer z psem i uciekam spać.
Papa

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 20:05   #1066
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
to dla dziecka które samo siedzi, więc ok 6 miesięcy

Moja siostra ma tą
http://allegro.pl/fisher-price-husta...336905055.html

ale jak się okazało też się nie nadaje dla niemowlaczka
a czemu sie nie nadaję dla niemowlaczka?? znajomi mają i chwala bardzo, a ich maluch ma 2 m-ce i już jakiś czas w tej hustawce siedzi, ja też planuje taką kupic
Stary 2010-12-06, 20:13   #1067
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Kobiety nie nadrobię Was, nie mam siły.
Byłam z Kaśką u lekarza i mamy antybiotyk :/ ten jej kaszel mnie wykończy.
Nasmażyłam dziś placków z jabłkami jak dla pułku wojska ale się objadłam

Jeszcze spacer z psem i uciekam spać.
Papa
Oj to zdrówka dla Kasieński
Stary 2010-12-06, 20:17   #1068
Montii
Zakorzenienie

http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Lejdis nakarmcie psiaka to coś w rodzaju pajacyka ale dla piesków

[LEFT]
Stary 2010-12-06, 20:24   #1069
megi2015
Zadomowienie

Montii nakarmiłam

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Sama miałam pieska ze schroniska owczarka niemieckiego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 20:39   #1070
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
to dla dziecka które samo siedzi, więc ok 6 miesięcy

Moja siostra ma tą
http://allegro.pl/fisher-price-husta...336905055.html

ale jak się okazało też się nie nadaje dla niemowlaczka
No, ale na aukcji jest opisane, ze dla niemowlat

Cytat:
dziewczyny a czy macie problemy z infekcjami pochwy w sensie upławy swedzenie,pękanie skory w tych intymnych miejscach ? ja sie z tym mecze od 4 miesiaca
Ja mialam przez 3 dni, ale smarowalam sie Clotrimazolum i przeszlo. NATOMAIST ZAUWAZYLAM WIECEJ WYDZIELINY, WIEC MUSIALAM SIE PRZEPROSIC Z WKLADKAMI, BO DO TEJ PORY MIALAM SUCHUTENKO. Oj sorki za capsa nie zauwazylam.

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Ja nie mogę patrzeć na bujanie, pewnie dla kogoś to dziwne ale jak widzę huśtające się dzieci to aż w głowie mi się kręci, sama nie wejdę na żadną karuzelę, nie wyobrażam sobie nawet widoku jak mój synek będzie się huśtał czy to jakaś fobia przed huśtaniem? ha ha ha
Wiesz co to ja od jakiegos tam wieku przestalam chodzic na karuzele, bo pawiami obdarowywalam wszystkich do okola, ale najlepsze bylo jak sie kiedys spotykalam z takim jednym. I poszlismy sobie na romantyczny spacer po parku gdzie byla taka karuzelka mala co sie na niej stoi. No i on do mnie , ze mam wejsc i on mnie delikatnie pokreci. To mu mowie, ze raczej nie, bo ja to zaraz mam rewelacje zoladkowe, ale sie uparl, a ze nie chcialam byc jakas taka to sie zgodzilam. I wszystko bylo ok tylko cos mu odbilo i nagle zaczal ta karuzela krecic jak oszalaly. Wiec zaczelam krzyczec, zeby ja zatrzymal, bo sie zaraz pozygam, a on sie smial no i paw poszeeeeeeeeeeedl piekny. W koncu ja zatrzymal i zdziwiony, ze ja faktycznie sie pozygalam. Bylam na niego tak wsciekla i jednoczesnie czulam sie starsznie jakby ponizona i bylo mi glupio.

Cytat:
no to witaj w domku

tylko nie zmieści mi sie cała w jednym poscie, spróbuję jakoś w linku, tylko zrobiłam taką wyprawkę w stylu co potrzebne, ale bez ciuszków

a wiesz juz jaką, bo my mamy własnie dylemat którą kupić??

Ja właśnie taką chcialam, a dlaczego sie nie nadaje

a ta, którą Ty chcesz kupić to też bardzo fajna

Ja wasnie tez chce ta Fishera.

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
bo jest hustawka bardzo siedząca,
synek siostry ma 2 miesiące, jest już bardzo duży i silny, bo szybko rośnie
i ona co najwyżej wkłada go do tego lezaczka jak ściągnie do z huśtawki, i ta blokadę zrobi przed bujaniem,
ale wg mnie i mojej mamy on nawet w tym się jeszcze męczy

huśtawka dla niemowlaczka musi być jednak bardzo płaska

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

gratulację
No, ale przeciez onajest z regulacja chyba, poza tym w takiej hustwace dziecko tez nie powinno siedziec caly dzien, bo to szkodzi na kregoslup. Szwagierka ma Fishera, ale lezaczek 3w1 i on tez nie jest taki zupelnie plaski. Tylko, ze wlasnie ona tez stara sie nie trzymac malej za dlugo w nim.

Cytat:
ja byłam wczoraj w smyku i była chyba ta co Ty ją chcesz, nawet się nam podobała

wiem, ale wpisałam wszystko, żeby każda mogla sobie wybrać co kupić,ale może jest coś o czym zapomniałam napisać jak np rożek

no wlaśnie szukam, ale jeden ma za 59zł a reszta za 69zl i nie wiem gdzie kupić
ale jeszcze przejrzę co mają innego w ofercie, to może cos kupię hurtem
Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Cytat:
ja kupię zwykłe,
bo uważam, że to chyba trochę ściema

Ja chcialam na poczatku kupic ten pakiet startowy TT, ale pozniej stwierdzilam, ze szkoda kasy, bo po 1 na co mi tyle butelek. I tak bede uzywac 2-3 max. Poza tym te kolkowe to wcale nie taka rewelacja, bo jak dziecko nie zalapie jak sie z nich pije to i tak bedzie kolki dostawac. Widze po corze szwagierki. Pomijam fakt, ze ona zbyt szybko to mleko wciaga, ale wlasnie tez nie mogla jakos zalapac tego picia z antykolkowej i w koncu kupili takie zwykle z Auchana za 5zl i jest ok. Smoczek tez inny i dziecko zadowolone, bo mleko leci jak chce, zero kolek i juz.

I lepiej kupic wieksza, bo po co co miesiac kupowac. Sa miarki na butelkach i przeciez mozna wlac do 260ml butelki 50ml mleka, a pozniej zwiekszac z czasem. I jedna butelka posluzy pare miesiecy.

Zapomnialam jak juz jestemy przy temacie dokarmiania psiakow
http://www.pustamiska.pl/index-2.php
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 20:42   #1071
Montii
Zakorzenienie

Joker haha niezła akcja z tą karuzelą, ja pokusiłam się na jedną w wesołym miasteczku w heide parku to niemca obrzygałam, ale się darł...

[LEFT]
Stary 2010-12-06, 20:45   #1072
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
a co gin na te bóle
z punktu ginekologicznego on nie widzi przyczyn, bo wszystko jest OK!! na twardnienie macicy dostałam nospe forte i mam brac magnez.
a mnie coś zażyna w brzuchu i nie wiem co to.........:mur :

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
no dokładnie ja na razie też laktatora nie kupuję elektrycznego tylko zwykły ręczny. pieluch dużo a inne dziewczyny wiem że nie chcą

no ja też tak uważam kiedyś nie było takich butelek i jakoś tak samo dzieci kolki miały - teraz butelki są a kolki dalej też więc butelka tu nic do rzeczy nie ma bynajmniej nie we wszystkich przypadkach

biedulko kuruj się oj ja jakbym spaghetti nie mogła zjeść to znaczyłoby że już ze mną źle także leż i odpoczywaj

oj przepraszam - 65
to ta aukcja:
http://allegro.pl/next-65-szt-dla-ch...330096049.html

naprawdę jestem pod wrażeniem stanu tych ciuszków

no ja zawsze jak się ważę u gina to mam kilogram-dwa do przodu a to dlatego że zawsze chodzę po południu (po obiedzie).
a co do jelit - może boleć i żołądek i jelita ja tak mam często. na dodatek czasem tak mam jakbym na brzuchu zakwasy miała
a bieżesz co na to?????
Stary 2010-12-06, 20:46   #1073
Jok3r
Zadomowienie

Kurka mam taki oskrzelowy kaszel i jest coraz gorzej. Kaszle coraz czesciej i az mnie glowa boli, ale czuje jakby mi tam cos zalegalo. Jutro chce isc do apteki, ale nie wiem czy mi cos sprzedadza. Macie jakies sparwdzone i w miare dobre w smaku syropki?
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 20:49   #1074
mora103
Raczkowanie

Juz jestem .Nie dawno wróciłam z połówkowego,.Mamy synka na 100% bedzie Bruno albo Eryk.Z małym wszystko w porządku Jutro wstawie zdjęcia mojego serduszka ,dziś jestem już padnieta poza tym Tz jutro jedzie w delegacje i juz marudzi ze doszłam do kompa.Buziaki dla wszystkich mamusiek.Dobranoc

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Gratuluje córeczki
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:08   #1075
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
z punktu ginekologicznego on nie widzi przyczyn, bo wszystko jest OK!! na twardnienie macicy dostałam nospe forte i mam brac magnez.
a mnie coś zażyna w brzuchu i nie wiem co to.........:mur :

wiesz co ja z m-c temu dostałam takiego ataku w brzuchu i pojechałam na usg jamy brzusznej i okazało się, że to kolka jelitowa, bo wszystkie narządy przesuwają się do góry i tak właśnie bolą, kazał mi brać nospę trzy razy dziennie po dwie tabletki

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Juz jestem .Nie dawno wróciłam z połówkowego,.Mamy synka na 100% bedzie Bruno albo Eryk.Z małym wszystko w porządku Jutro wstawie zdjęcia mojego serduszka ,dziś jestem już padnieta poza tym Tz jutro jedzie w delegacje i juz marudzi ze doszłam do kompa.Buziaki dla wszystkich mamusiek.Dobranoc

no to super, gratulacje!!!
Stary 2010-12-06, 21:39   #1076
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co ja z m-c temu dostałam takiego ataku w brzuchu i pojechałam na usg jamy brzusznej i okazało się, że to kolka jelitowa, bo wszystkie narządy przesuwają się do góry i tak właśnie bolą, kazał mi brać nospę trzy razy dziennie po dwie tabletki

no to super, gratulacje!!!
dzięki ego za info......może to jest to, ale w każdym razie nie jest to fajne uczucie
ide spać bo mam już wszystkiego dosyć, a od rana jade do wawy na uczelnie, może wkońcu promotorek podpisze mi prace

dobranoc dziewczynki
Stary 2010-12-06, 22:21   #1077
aguchaw1
Raczkowanie

Joker kochana, jakby dali Ci coś w aptece na ten kaszel, to napisz co, chętnie sama kupie bo mnie też męczy Tylko mnie tak drapie w gardle i wtedy włansie musze kaszleć.. mam nadzieje, że nic poważniejszego z tego się nei rozwinie..

Mora i Kasia gratuluje poznania płci!!!
aguchaw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 06:19   #1078
ego_ego
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ja już od pół godziny w pracy niestety, a tak mi się spać chce

Miłego dnia dziewczynki
Stary 2010-12-07, 07:12   #1079
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Kurka mam taki oskrzelowy kaszel i jest coraz gorzej. Kaszle coraz czesciej i az mnie glowa boli, ale czuje jakby mi tam cos zalegalo. Jutro chce isc do apteki, ale nie wiem czy mi cos sprzedadza. Macie jakies sparwdzone i w miare dobre w smaku syropki?
Moja Szwagierka dostała na kaszel i ból gardła Prenalen, syrop dla kobiet w ciąży, kosztuje grosze bo chyba dała za niego z 12 zł i jest bez recepty

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 07:15   #1080
Ewelqa1985
Zadomowienie

Mora i kasienkakg gratuluje poznania płci

dzis cos wczesniej wstalam zobaczymy jak dlugo wytrzymam bez drzemki
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości