![]() |
#1051 |
BAN stały
|
Dot.: Żony 2011 :)
Dawno już nie miałam tak nieświątecznych Świąt - pogoda paskudna, listopadowa - jest szaro, pochmurno i leje. Do tego pierwszy raz spędzałam Święta w dwóch domach na raz, co zaowocowało ciężkim przejedzeniem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1056 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I po świętach - jak zwykle została tona jedzenia i trzeba będzie wszystko dojadać ![]() Chciałam też się zważyć, ale boję się... I myślę, że zrobię to dopiero jak trochę poćwiczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie pogoda też swiątecznie nie nastrajała - w dodatku takie krótkie te święta ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
U Nas Święta nawet fajnie minęły. Tylko wczoraj mój Mąż się popisał. Bo najpierw pojechaliśmy do dziadków, wypił sobie, potem do Nas świadkowa z narzeczonym przychodziła. wiedział, ze wypiją, ale mimo to przed ich przyjściem wypił piwa 2. I siedział już namalowany...Jeszcze nie przepada za moją Przyjaciółką i wiecznie wypomina, że się na wesele brzydko ubrała, że nie pomagała dla świadka etc. I tak mnie wkurzył tą gadką, że zadzwoniłam do mamy się poskarżyć. Potem do 1 w nocy się kłóciliśmy. Niby dzisiaj jest ok, bo śniadanie mi zrobił, ale ja jestem na Niego dalej zla...że tak po Niej jedzie...było, minęło...ja nie mówię nic jak jego świadek z żoną się u Nas ślicznie zachowali ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie dziwie Ci się, że jest Ci przykro jak mąż tak jedzie po Twojej przyjaciółce. A ma powody żeby jej nie lubić czy to tylko taki jego wymysł bo sukienka na wesele mu się nie podobała? Może bez kłótni powinnaś mu wyjaśnić że nie chcesz aby tak o niej mówił, powinien uszanować Twoje znajomości przecież. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawialiśmy już o tym wiele razy. A jeszcze Ona w lipcu wychodzi za mąż, ja mam być Jej świadkową, to mój Mąż wymyślił, że nie chce żebym była, bez żadnego racjonalnego powodu, no chyba taki, że ja nie będę miała dla niego czasu. A ja powiedziałam, że jedyną przeszkodą, dla której nie będę to moja ciąża, jeśli zajdę i będzie widoczna. To wczoraj podczas kłółtni powiedział, że wcale nie pójdzie na wesele.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem z jednej strony mąż z drugiej przyjaciółka... Masz jeszcze sporo czasu aby przekonać go do jej wesela i do tego abyś to ty została świadkiem ja bym nie chciała aby moja przyjaciółka odmówiła mi świadkowania pewnie szybko nasza przyjaźń by się zakończyła |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to macie piekny prezent Gwiazdkowy ![]()
![]() |
![]() |
#1065 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już z Mężem pogadaliśmy i jest ok. Mam nadzieję, ze już na zawsze a nie do pierwszej kłótni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
ooo super. Gratulacje!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że wszystko sobie wyjaśniliście, rozmowa to podstawa i mam nadzieję że mąż już do tego nie wróci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Zadomowienie
|
Hej Żonki,
Jak Wam się układa po ślubie co? Czy są tu takie Panie które po ślubie i zamieszkaniu razem musiały długo się docierać ze swoim partnerem? Jestem 2 miesiące po ślubie. Pierwszy miesiąc był super, ale ten drugi... Prawie ciągle się kłócimy. Co uda nam się pogodzić to zaraz znajdzie się kolejny powód do sprzeczki... Ciężko jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaję że jeżeli zamieszkasz z kimś nie ważne czy przed czy po ślubie to musisz uzbroić się w cierpliwość, mówi się że jeżeli rok wytrzymasz to później będzie już z górki coś w tym jest chyba. Zawsze trzeba się przyzwyczaić do drugiej osoby ponieważ jakby nie było pochodzi się z 2 różnych domów, każdy człowiek robi wszystko na swój sposób np ubrania układa inaczej, brudne ubrania pierze inaczej niż ty czy obiad robi w inny sposób po prostu musisz się przyzwyczaić do tej drugiej osoby i jego zachowań i on do Ciebie a najlepiej wybrać jakiś kompromis i stworzyć coś własnego wbrew temu co wynieśliście z domów, musicie znaleźć swoją ścieżkę po której pójdziecie przez życie i nie jest to wcale proste ale da się to zrobić potrzeba tylko czasu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Gratulacje! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Do mnie dotarło dopiero wtedy jak poczułam ruchy maluszka i jeszcze jak zobaczyłam jego buźkę na usg 3d i wtedy dotarło. A teraz mały przypomina o sobie non stop kopiąc i wiercąc się - cudowne uczucie, tylko gdyby nie te rozstępy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1075 | |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() Wracam po Swietach o kilka kilogramow ciezsza i nic poza tym ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1078 |
Zadomowienie
|
Haha, czuję się niepocieszona
![]() Trzeba by jakoś wyluzować... ale to zawsze się tak mówi, a jak przychodzi co do czego to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
My ogólnie chyba lubimy się kłócić
![]() Ewik chciałam napisać, że orzechowiec wyszedł bomba ![]() I na pewno jeszcze nie raz go zrobię ![]() Dzieki za przepis ![]()
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko ![]() - 25 kg ![]() Edytowane przez the rock Czas edycji: 2011-12-28 o 12:54 Powód: eee... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie Święta bardzo różnie... Przygotowania i sama Wigilia bez większych stresów. Przy stole było smacznie i wesoło. Potem pasterka. Po pasterce wypiliśy jeszcze po grzańcu na dobre spanie. Rano brat z żoną pojechali do jej rodziny a my zapakowaliśmy się do do samochodu i pojechaliśmy w moje strony. Wszystko było raczej spoko do chwili powrotu gdzie to pokłóciliśmy się z Tż głównie oczywiście o dziecko. W związku z tym w Drugi Dzień Świąt oprócz oficjalnych komunikatów prawie nie rozmawialiśmy. Dzisiaj już ok ale jednak taki fajny dzień stracony. Teraz z racji wolnego (jednak się dało) doprowadzam mieszkanie po świętach i po gościach do porządku. AAA prezenty wszystkim się podobały ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.