Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 21:56   #1051
Martaa21
Raczkowanie

Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
To będzie dzień wspomnień, może żalu i usiłowanie trzymać się jakoś. nie chciałabym wtedy widzieć go z tą swoją. Po prostu. Ma się nic nie dziać. A jak napisze coś wtedy to podejdę i trzasnę z liścia.
Kochana a może zamiast nastawiać się na dzień wspomnień, wybierz się na zakupy z przyjaciółką, idź do fryzjera, idźcie na babski wypad do kina... najgorsze co możesz zrobić to chyba dołować sie w samotności w domu... Mam nadzieję, że nie masz tego w planach? Staw czoła tej sytuacji, jest ona spokojnie do ogarnięcia

A tak w ogóle, to ja nie pamiętam którego dnia dokładnie przypadałaby kolejna rocznica moja i eksa... serio...

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
no wlasnie nie odpisal nic ale nie zdziwilo mnie to w ogole zdziwilabym sie jakby sie odezwal . zachowal sie jak cham, prostak i mam na Niego najgorsze epitety jakie sa mozliwe , ale tak strasznie sie zestresowalam tym, ze napisalam mu tego SMS'a, az drgawek dostalam jak pomyslalam, ze musze numer do Niego wybierac ... w SMS'ie wyszczegolnilam mu wszystko co chce jakby mu sie mu sie zapomnialo i jest tam jedna rzecz ktora ma Jego tata wiec musi isc do Niego po to . ciekawe co powie , a on jest czlowiekiem strasznie dociekliwym to sie go wypyta i eks bedzie bez humoru
No i dobrze, że nie odpisał, bo i po co? Niepotrzebnie znowu byś się zestresowała. Poinformowałaś go, on przyjął do wiadomości, niech ładnie przygotuje rzeczy o które go prosiłaś

A ja dzisiaj naładowana pozytywną energią! Kocham wieczory w gronie kochanych przyjaciółek, pizzy i piwa

"the sky's not the limit"

Martaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-18, 18:28   #1052
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Julkakulkaa Pokaż wiadomość
Inspire - mi bardzo podobają się takie długie, gęste włosy z równo obciętą grzywką Prosto, ale elegancko i dziewczęco. Albo może coś w stylu jak w załączniku, chociaż nie wiem, czy odważyłabyś się na taką zmianę? Z tym że nie wiem, jakby się z tego typu grzywkami Twoje wywijające się włosy dogadały...

http://fryzury.qever.com/katalog-fry...ury-45.jpg.php
Nie widzi mi się ta fryzura jakoś... jakbyś miała jakieś propozycje jeszcze to podrzuć
Cytat:
Lady Marmalade - Odpisał? Mój jeszcze wszystkich rzeczy ode mnie nie zabrał, zostały jakieś książki, notatki, hantelki... Ale rozstaliśmy się pokojowo, nawet nieraz do siebie piszemy co słychać i takie tam, albo gdy któreś potrzebuje rady, pomocy itp.
Cóż, ja ze swoim nie rozstałam się w przyjaźni, chociaż jemu wydaje się że tak. Jego rzeczy u mnie nie ma, tak samo moich u niego. Koniec. kropka.

Cytat:
no wlasnie nie odpisal nic ale nie zdziwilo mnie to w ogole zdziwilabym sie jakby sie odezwal . zachowal sie jak cham, prostak i mam na Niego najgorsze epitety jakie sa mozliwe , ale tak strasznie sie zestresowalam tym, ze napisalam mu tego SMS'a, az drgawek dostalam jak pomyslalam, ze musze numer do Niego wybierac ... w SMS'ie wyszczegolnilam mu wszystko co chce jakby mu sie mu sie zapomnialo i jest tam jedna rzecz ktora ma Jego tata wiec musi isc do Niego po to . ciekawe co powie , a on jest czlowiekiem strasznie dociekliwym to sie go wypyta i eks bedzie bez humoru
Biedaczek mehehe jak coś to możemy mu nawrzucać razem, mojemu też się może oberwać ja jestem w tym dobra
Cytat:
Napisane przez Martaa21 Pokaż wiadomość
Kochana a może zamiast nastawiać się na dzień wspomnień, wybierz się na zakupy z przyjaciółką, idź do fryzjera, idźcie na babski wypad do kina... najgorsze co możesz zrobić to chyba dołować sie w samotności w domu... Mam nadzieję, że nie masz tego w planach? Staw czoła tej sytuacji, jest ona spokojnie do ogarnięcia
Nie mam tego w planach. Liczę, że następny wieczór jak każdy zajmie mi pewien bardzo konkretny Pan mam nadzieję, że ogarnę, trzymajcie kciuki! (aaaa, wreszcie jej użyłam!!)
Cytat:
A ja dzisiaj naładowana pozytywną energią! Kocham wieczory w gronie kochanych przyjaciółek, pizzy i piwa
No i abrdzo dobrze, tak trzymać. U mnie @ i boli straszliwie...

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-18, 19:35   #1053
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny

ale dzis stresa przezylam normalnie az mnie glowa rozbolala
ale sie dzis zestresowalam ... dzwoni po poludniu do mnie jakis numer, odbieram a tam ciotka K. i sie mnie pyta czy mialabym jej czas wlosy zafarbowac to mowie, ze jasne nie ma sprawy niech tylko poda date i zapytala sie czy jutro kolo 11 rano mi pasuje, ja na to, ze spoko i bede ... a po zakonczeniu rozmowy taka mine zrobilam i mysle, ze rano u Nich K. jest na kawie (rodzinna kawka u dziadkow, a ta ciotka jest mloda przed 30 i mieszkaja z mezem na pietrze), to dzwonie do Niej i sie pytam czy mozna to jakos przelozyc bo nie chce K. widziec (otwarcie jej tak powiedzialam) a ona powazna mina 'jasne' i ze mi sprawdzi jak robi , pol godziny pozniej mi dzwoni i sie pyta czy teraz mam czas wiec jestem juz po ... ma coreczke 4 letnia i ta mala do mnie: 'a czemu nie bylas u mnie na urodzinach, poklocilas sie z K?' dzieci sa jednak sprytne...

ale bylo bardzo milo
Stary 2011-10-18, 22:04   #1054
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam tego w planach. Liczę, że następny wieczór jak każdy zajmie mi pewien bardzo konkretny Pan mam nadzieję, że ogarnę, trzymajcie kciuki! (aaaa, wreszcie jej użyłam!!)
No ja myślę! Kciuki trzymamy i pamiętaj, wszystko siedzi w naszej głowie i jest tylko kwestią nastawienia

Cytat:
czesc dziewczyny

ale sie dzis zestresowalam ... dzwoni po poludniu do mnie jakis numer, odbieram a tam ciotka K. i sie mnie pyta czy mialabym jej czas wlosy zafarbowac to mowie, ze jasne nie ma sprawy niech tylko poda date i zapytala sie czy jutro kolo 11 rano mi pasuje, ja na to, ze spoko i bede ... a po zakonczeniu rozmowy taka mine zrobilam i mysle, ze rano u Nich K. jest na kawie (rodzinna kawka u dziadkow, a ta ciotka jest mloda przed 30 i mieszkaja z mezem na pietrze), to dzwonie do Niej i sie pytam czy mozna to jakos przelozyc bo nie chce K. widziec (otwarcie jej tak powiedzialam) a ona powazna mina 'jasne' i ze mi sprawdzi jak robi , pol godziny pozniej mi dzwoni i sie pyta czy teraz mam czas wiec jestem juz po ... ma coreczke 4 letnia i ta mala do mnie: 'a czemu nie bylas u mnie na urodzinach, poklocilas sie z K?' dzieci sa jednak sprytne...

ale bylo bardzo milo
O kurcze, podziwiam, dla mnie wraz z końcem związku, zakończyły się kontakty ze wszystkimi członkami rodziny eksa. Ale co tam... było minęło. Nie rozpaczam nad tym, tak czy siak nie czułam się z nimi dobrze. Ale u Ciebie to co innego. Fajnie, że maja takie podejście do Twojej osoby. Ale ile stresu Cię to kosztowało

A co z Twoimi rzeczami? Już zabrane od eksa?

Spokojnej nocy i uśmiechu od samego rana!

Stary 2011-10-18, 22:20   #1055
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
O kurcze, podziwiam, dla mnie wraz z końcem związku, zakończyły się kontakty ze wszystkimi członkami rodziny eksa. Ale co tam... było minęło. Nie rozpaczam nad tym, tak czy siak nie czułam się z nimi dobrze. Ale u Ciebie to co innego. Fajnie, że maja takie podejście do Twojej osoby. Ale ile stresu Cię to kosztowało
strasznie dobrze sie tam przy Nich czulam, jak w domu a moze nawet i lepiej . jak mnie Jego dziadkowie zobaczyli zaraz usmiech na twarzy mieli a jak wychodzilam to czemu tak wczesnie i kawe mi chcieli zrobic (a u ciotki wypilam jedna )... normalnie tak milo mi sie zrobilo, ze szok, uwielbiam tych ludzi no

tylko niedawno kuzynka K. powiedziala mi, ze on nagadal swojej rodzinie glpie rzeczy na moj temat...

Cytat:
A co z Twoimi rzeczami? Już zabrane od eksa?
absolutnie, nawet ich do tego kumpla nie zawiozl

Cytat:
Spokojnej nocy i uśmiechu od samego rana!
wzajemnie
Stary 2011-10-18, 22:32   #1056
Julkakulkaa
Rozeznanie

Cytat:
czesc dziewczyny

ale bylo bardzo milo
Bardzo ładnie to rozegrałaś I fajnie że masz dobre kontakty z krewnymi byłego. Moje kontakty z rodziną eksa też są dość przyjazne, chociaż jeśli spotykamy się, to raczej przypadkiem. Zawsze mogę liczyć na uśmiech byłej teściowej i babci, bardzo to miłe Bałam się, że będą mieć do mnie żal czy coś, ale nie.

Do mnie dzisiaj napisał były, czy będzie mógł czasem skorzystać z mojego piekarnika, bo Jego nie działa. Oczywiście, przy okazji załapałabym się na obiad/kolację Byle nie ze śniadaniem Coś mi się wydaje, że chciałby jakiejś relacji, nie wiem, przyjaźni, może czegoś więcej. Nie mogę Mu robić zbędnych nadziei, bo z mojej strony wszystko jest skończone i co więcej, dobrze mi z tym, że nie jesteśmy już razem. No ale napisałam, że jasne, bo przecież nie mogłam Mu odmówić. Żeby tylko nie robił sobie złudzeń...

Marto - mnie czeka piwo, przyjaciele i wspólne robienie pizzy jutro, a potem idziemy na zajęcia Ehhh... Cudownie mieć takie miłe osoby wokół.

Inspire - no jeśli zajmie się Tobą jakiś konkretny Pan, to szczerze zazdroszczę i trzymam kciuki, żebyś ten dzień spędziła jeszcze piękniej niż rok temu

A ja tęsknię za tym dupkiem Ale jutro będzie łatwiej

Miłego
Julkakulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-19, 08:09   #1057
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo ładnie to rozegrałaś I fajnie że masz dobre kontakty z krewnymi byłego. Moje kontakty z rodziną eksa też są dość przyjazne, chociaż jeśli spotykamy się, to raczej przypadkiem. Zawsze mogę liczyć na uśmiech byłej teściowej i babci, bardzo to miłe Bałam się, że będą mieć do mnie żal czy coś, ale nie.
u mnie tez to jest glownie przypadek, albo w sklepie sie spotkamy, albo na miescie i tylko pare slow zamienimy + usmiech . uwazam, ze to jest w porzadku a nie obrazac sie na caly swiat bo on sie swinia okazal, usmiech zawsze jest mile widziany

Cytat:
Do mnie dzisiaj napisał były, czy będzie mógł czasem skorzystać z mojego piekarnika, bo Jego nie działa. Oczywiście, przy okazji załapałabym się na obiad/kolację Byle nie ze śniadaniem Coś mi się wydaje, że chciałby jakiejś relacji, nie wiem, przyjaźni, może czegoś więcej. Nie mogę Mu robić zbędnych nadziei, bo z mojej strony wszystko jest skończone i co więcej, dobrze mi z tym, że nie jesteśmy już razem. No ale napisałam, że jasne, bo przecież nie mogłam Mu odmówić. Żeby tylko nie robił sobie złudzeń...
to wymyslil z tym piekarnikiem czasem kombinuja jak kon pod gorke ... tez mam nadzieje, ze niczego sobie nie ubzdural i fajnie bedzie jak zalapiesz sie czasem na dobra kolecje

wstalam, glowa mnie boli, zaraz zjem cos i ide na poczte + do sklepu a nie chce mi sie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 10:03   #1058
ssami
Raczkowanie

Dzień dobry
chwilke tylko mnie nie było a tu takie zaległości jak skoncze robic obiadek (lasagne ) to nadrobie
a pozniej pakowanie i ruszam na kursy
Stary 2011-10-19, 10:08   #1059
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ssami Pokaż wiadomość
Dzień dobry
chwilke tylko mnie nie było a tu takie zaległości jak skoncze robic obiadek (lasagne ) to nadrobie
a pozniej pakowanie i ruszam na kursy
Ty niedobra kobieto i przez Ciebie bede myslec o lazanii do koncaaa dniaaa aaa baty Ci sie naleza
Stary 2011-10-19, 10:11   #1060
ssami
Raczkowanie

Cytat:
Mi też się marzy grzywka, ale boję się, że będę miała z nią sporo roboty. Mam gęste włosy, bardzo podatne na skręcanie pod wpływem wilgoci. Czasem (tak jak np dzisiaj) poświęcam rano 15-20 minut na prostowanie, nie dochodzę nawet do pracy a już włosy powywijane i poskręcane
Mam to samo z włosami,wyprostuje,wyjde i zaraz powykrecane ale i tak grzywke mam,prosta i ja uwielbiam

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Ty niedobra kobieto i przez Ciebie bede myslec o lazanii do koncaaa dniaaa aaa baty Ci sie naleza
Przepraszam ale musze zjesc cos pyysznego zanim wyjade bo nie wiem jaka kuchnia czeka mnie tam
teraz biegam z kuchni do komputera caly czas
Stary 2011-10-19, 10:14   #1061
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam ale musze zjesc cos pyysznego zanim wyjade bo nie wiem jaka kuchnia czeka mnie tam
wybaczam
spokojnie sobie rob i pojedz sobie smacznegoooo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 10:37   #1062
ssami
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Inspire
Nie widzi mi się ta fryzura jakoś... jakbyś miała jakieś propozycje jeszcze to podrzuć
Mi sie bardzo podobaja takie fryzurki,proste ale fajniutkie
http://www.uroda-wdziek.pl/galerie/f...antycznie.html

Cytat:
Napisane przez Inspire
Cóż, ja ze swoim nie rozstałam się w przyjaźni, chociaż jemu wydaje się że tak. Jego rzeczy u mnie nie ma, tak samo moich u niego. Koniec. kropka.
ja ze swoim tez nie,ale on teraz zachowuje sie jakby nigdy nic sie nie stalo,faceci..

Cytat:
Napisane przez Inspire
Biedaczek mehehe jak coś to możemy mu nawrzucać razem, mojemu też się może oberwać ja jestem w tym dobra
To nawrzucaj mojemu tez
Cytat:
Napisane przez Inspire
I ja mam nadzieje,ze ten Pan zajmie Ci dzisiejszy wieczor Trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade
strasznie dobrze sie tam przy Nich czulam, jak w domu a moze nawet i lepiej . jak mnie Jego dziadkowie zobaczyli zaraz usmiech na twarzy mieli a jak wychodzilam to czemu tak wczesnie i kawe mi chcieli zrobic (a u ciotki wypilam jedna )... normalnie tak milo mi sie zrobilo, ze szok, uwielbiam tych ludzi no

tylko niedawno kuzynka K. powiedziala mi, ze on nagadal swojej rodzinie glpie rzeczy na moj temat...
To bardzo miłe zachowanie ja z mama eksa prawie nie rozmawialam przez caly ten czas,nie polubilysmy sie od poczatku,ona sama chciala decydowac za niego z kim jej syn bedzie a z kim nie,za to z ojcem, Babcia i kuzynka fajnie nam sie rozmawialo i do tej pory jesli ich spotkam ,bardziej przypadkiem to zawsze porozmawiamy a o siostrze nie wspomne,bo to osoba ktora pozjadala wszystkie rozumy i nawet sie przywitac nie umiala ..

Cytat:
Napisane przez Julkakulkaa
Swietnie to sobie wymyslil,ale co tam,dzieki temu bedziesz miala czasami gotowy obiad czy kolacje

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade
smacznegoooo

obiadek prawie gotowy jeszcze tylko do piekarnika i

Edytowane przez ssami
Czas edycji: 2011-10-19 o 10:38
ssami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-19, 16:25   #1063
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:

To bardzo miłe zachowanie ja z mama eksa prawie nie rozmawialam przez caly ten czas,nie polubilysmy sie od poczatku,ona sama chciala decydowac za niego z kim jej syn bedzie a z kim nie,za to z ojcem, Babcia i kuzynka fajnie nam sie rozmawialo i do tej pory jesli ich spotkam ,bardziej przypadkiem to zawsze porozmawiamy a o siostrze nie wspomne,bo to osoba ktora pozjadala wszystkie rozumy i nawet sie przywitac nie umiala
Jakbym czytała o sobie

Cytat:
I co, dzisiaj było lepiej?

Za chwile idę do księgarni po książkę, jak przeczytam i zobaczę co to, to dam znać bo to książka z pewnym przesłaniem

Ta piosenka chodzi za mna caly dzień
http://www.youtube.com/watch?v=axpO8...el_video_title

Miłego popołudnia!

Stary 2011-10-19, 18:30   #1064
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
No ja myślę! Kciuki trzymamy i pamiętaj, wszystko siedzi w naszej głowie i jest tylko kwestią nastawienia
Ni nadszedł ten dzień. I co? Nic. Trochę myśli przeleciało, ale odleciało. Ogólnie jest dobrze chyba.

Cytat:
Ech, trudno sie mówi. Jak jest idiotą, to będzie taki do końca.

Cytat:
Jeżeli dasz mu do zrozumienia, że nie zamierzasz być dla niego kimś szczególnym to powinien dać sobie spokój. A jeśli będzie sobie jakieś nadzieje robił, to jego problem i niech sobie z nimi radzi.

Cytat:
Inspire - no jeśli zajmie się Tobą jakiś konkretny Pan, to szczerze zazdroszczę i trzymam kciuki, żebyś ten dzień spędziła jeszcze piękniej niż rok temu

Nie spędzę chyba piękniej, poza tym nie wiążę sobie z tym Panem żadnych nadziei ani przyszłości. Ot co, taki znajomy, nic więcej
mi dziś było troszkę żal przez chwilę, ale nie tęskniłam. I chyba już nigdy nie będę tęsknić. Po prostu dobrze, że się rozstaliśmy.

Cytat:
Mam to samo z włosami,wyprostuje,wyjde i zaraz powykrecane ale i tak grzywke mam,prosta i ja uwielbiam

Witaj ssami jakos nie widziałam Cię dawno. To już jedziesz? Cóż, ja tam jem obiad jako kolację, zatem jakoś mnie nie ruszyło lasagne

Cytat:
Mi sie bardzo podobaja takie fryzurki,proste ale fajniutkie
http://www.uroda-wdziek.pl/galerie/f...antycznie.html
Fajna fryzura, ale musiałabym wygospodarować jakieś 30minut na prostowanie...
Cytat:
I ja mam nadzieje,ze ten Pan zajmie Ci dzisiejszy wieczor Trzymam za Ciebie kciuki
Kurczę, właśnie mi nie zajmuje wieczoru ten Pan, no :/ ale co tam, idę zagrać w makao

WYMIANA
Stary 2011-10-19, 19:58   #1065
ssami
Raczkowanie

Cytat:
Ni nadszedł ten dzień. I co? Nic. Trochę myśli przeleciało, ale odleciało. Ogólnie jest dobrze chyba.
Czyli dzien jak dzien

Cytat:
Witaj ssami jakos nie widziałam Cię dawno. To już jedziesz? Cóż, ja tam jem obiad jako kolację, zatem jakoś mnie nie ruszyło lasagne
nie bylo mnie troszke,wybacz tak jutro rano zapakuje wszystko do samochodu co mam i ruszam pewnie mnostwo rzeczy zapomnialam spakowac ale to normalne ... teraz bede miala zajete tylko popoludnia w poniedzialki,srody i piatki

Cytat:
Fajna fryzura, ale musiałabym wygospodarować jakieś 30minut na prostowanie...
no tak troszke czasu potrzeba,ale czego sie nie robi dla fajnej fryzurki

Cytat:
Kurczę, właśnie mi nie zajmuje wieczoru ten Pan, no :/ ale co tam, idę zagrać w makao
Ja nawet nie umiem grac w makao a tam pewnie sie odezwie jeszcze dzis jesli juz tego nie zrobil

Cytat:
Napisane przez Martaa21
Za chwile idę do księgarni po książkę, jak przeczytam i zobaczę co to, to dam znać bo to książka z pewnym przesłaniem
A co to za ksiazka,moze sobie tez kupie i poczytam

Dobrej nocy Dziewczynki
Stary 2011-10-19, 20:57   #1066
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

hey hi hello

znow sie czegos dowiedzialam chcecie wiedziec?

zadzwonil do mnie taki kumpel, chlopak kuzynki K. i poszlismy sie przejsc, pogadac i on byl na urodzinach mojego bylego niedoszlego tescia i wiecie co ten moj niedoszly tesc powiedzial na forum do K.? "K. miales taka fajna dziewczyne i to zepsules" ponoc mine mial niespecjalna

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2011-10-19 o 21:13
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-19, 21:32   #1067
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
Nie spędzę chyba piękniej, poza tym nie wiążę sobie z tym Panem żadnych nadziei ani przyszłości. Ot co, taki znajomy, nic więcej
mi dziś było troszkę żal przez chwilę, ale nie tęskniłam. I chyba już nigdy nie będę tęsknić. Po prostu dobrze, że się rozstaliśmy.
Pewnie, że dobrze, nic nie dzieje się bez przyczyny

Cytat:
hey hi hello

zadzwonil do mnie taki kumpel, chlopak kuzynki K. i poszlismy sie przejsc, pogadac i on byl na urodzinach mojego bylego niedoszlego tescia i wiecie co ten moj niedoszly tesc powiedzial na forum do K.? "K. miales taka fajna dziewczyne i to zepsules" ponoc mine mial niespecjalna
O kurde...ale cios To musiało go zaboleć... Możesz czuć satysfakcję

Cytat:

A co to za ksiazka,moze sobie tez kupie i poczytam
"Sztuka prostoty" Dominique Loreau. Motto książki 'mniej znaczy więcej', czyli generalnie o porządkach w szafach i życiu. W sam raz dla mnie

Spokojnych i kolorowych snów! i oczywiście uśmiechu zaraz po przebudzeniu!

Stary 2011-10-19, 21:54   #1068
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
O kurde...ale cios To musiało go zaboleć... Możesz czuć satysfakcję
przy 14 ludziach takie cos powiedziec normalnie nie umie przestac sie smiac ...

kiedys jak bylismy razem na jakichs urodzinach, ja sie tak patrzylam na niedoszlego tescia i mowie do K. 'Twoj tata jest przystojny' a on mu pozniej wygadal na tych urodzinach, zrobil sie czerwony i w ogole , jak pozniej on mial urodziny to upieklam mu szarlotke i powiedzialam 'mam nadzieje, ze bedzie smakowac bo to moj pierwszy wypiek' cale 4 lata pracowalam na swoja opinie

ale bardzo bym chciala zeby K. tez tak myslal

Czas edycji: 2011-10-19 o 22:17
Stary 2011-10-20, 10:07   #1069
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
przy 14 ludziach takie cos powiedziec normalnie nie umie przestac sie smiac ...

kiedys jak bylismy razem na jakichs urodzinach, ja sie tak patrzylam na niedoszlego tescia i mowie do K. 'Twoj tata jest przystojny' a on mu pozniej wygadal na tych urodzinach, zrobil sie czerwony i w ogole , jak pozniej on mial urodziny to upieklam mu szarlotke i powiedzialam 'mam nadzieje, ze bedzie smakowac bo to moj pierwszy wypiek' cale 4 lata pracowalam na swoja opinie

ale bardzo bym chciala zeby K. tez tak myslal
miło, że mają o Tobie takie dobre zdanie teraz możesz być zadowolona i dumna z siebie, że tak mu dopiekają że zostawił taką cudowną dziewczynę
a co do K. ... nigdy nie wiadomo co tam w głowie za myśli mu się kłębią

Dziewczyny... a ja się zastanawiam co mam robić w weekend. Chciałabym zrobić coś kreatywnego, najchętniej uciekłabym z domu...Ale nie ma zbytnio ani z kim ani gdzie Przyjaciółki zajęte w weekend, a mi coś pomysłów brak... Może Wy macie jakieś? A może jest jakaś z moich okolic chętna chociaż na spacer?

Buziaki!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-20, 10:14   #1070
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
miło, że mają o Tobie takie dobre zdanie teraz możesz być zadowolona i dumna z siebie, że tak mu dopiekają że zostawił taką cudowną dziewczynę
a co do K. ... nigdy nie wiadomo co tam w głowie za myśli mu się kłębią
na prawde sie bardzo ciesze i w jakis sposob mi to pomaga podniesc moja samoocene czuje sie doceniona

Cytat:
Dziewczyny... a ja się zastanawiam co mam robić w weekend. Chciałabym zrobić coś kreatywnego, najchętniej uciekłabym z domu...Ale nie ma zbytnio ani z kim ani gdzie Przyjaciółki zajęte w weekend, a mi coś pomysłów brak... Może Wy macie jakieś? A może jest jakaś z moich okolic chętna chociaż na spacer?

Buziaki!!
ja w zeszlym tygodniu w weekend siedzialam w domu a teraz chociaz bede zajeta jutro od okolo godziny 12-13 do 18-19 widze sie z kolezanka ze studiow i moze do kina wyskoczyny ma Paranormal Activity 3 (potrzebuje skrajnych emocji ostatnio) a w sobote ide do kuzynki na urodziny wiec tez bedzie milo

moze idz pobiegaj, albo pojedz do galerii na jakies zakupy taki typowo dzien dla siebie? moze maseczki, malowanie paznokci i winko?

Czas edycji: 2011-10-20 o 10:17
Stary 2011-10-20, 15:08   #1071
Julkakulkaa
Rozeznanie

Lady Marmalade - chyba nie mógł usłyszeć niczego bardziej dopiekającego w tej sytuacji Dobrze Mu tak

Marta - a z jakiego miasta jesteś? Ja też nie wiem, co robić w weekend, bo wszyscy powyjeżdżali... Tzn. mam do napisania magisterkę i kilka innych rzeczy ale wiecie jak jest Jeszcze zdążę. Także jakby co to ja spacer czy coś chętnie

Wróciłam z basenu, nie lubię, gdy są jakieś grupy zorganizowane. Byli jacyś chłopacy, wiekowo 20-25 i oczywiście nie obyło się bez końskich zalotów... Tak, wiem, połechtane ego powiecie. Ale mnie takie coś nie kręci
A tak to dzisiaj/jutro pewnie odezwie się ten dupek... Dziewczyna wyjechała od Niego, to napisze. Ehhhh W dodatku mam do Niego parę spraw, więc tak czy inaczej odpiszę. Przyjęłam zasadę - będziesz dla mnie tylko kolegą i niczego więcej sobie nie wyobrażaj. Będę Go też zlewać, mieć na dość duży dystans, ciekawe jak zareaguje
Wczoraj miałam psychiczny, zakręcony dzień, z moimi przyjaciółmi inaczej się nie da Teraz jestem w świetnej formie, taka pozytywnie naładowana i mnie nooooosi! Muszę sobie jakoś zorganizować ten weekend...

Miłego popołudnia
Julkakulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-20, 15:13   #1072
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
nie bylo mnie troszke,wybacz tak jutro rano zapakuje wszystko do samochodu co mam i ruszam pewnie mnostwo rzeczy zapomnialam spakowac ale to normalne ... teraz bede miala zajete tylko popoludnia w poniedzialki,srody i piatki
No dobra, wybaczam pewnie teraz już jesteś na miejscu, zatem jak będziesz to pisz koniecznie jak tam jest i w ogóle
Cytat:
no tak troszke czasu potrzeba,ale czego sie nie robi dla fajnej fryzurki
Nom, tylko że potem pół godziny spaceru i włosy jak przed prostowaniem, ech...
Cytat:
Ja nawet nie umiem grac w makao a tam pewnie sie odezwie jeszcze dzis jesli juz tego nie zrobil
Odezwał się kurczę, wytrwały gość ciekawe co go tak przy mnie trzyma...
Cytat:
hey hi hello

łooooo... cóż, biedak ma problem.
Kurczę, ale satisfaction rate pewnie 100%

Cytat:
"Sztuka prostoty" Dominique Loreau. Motto książki 'mniej znaczy więcej', czyli generalnie o porządkach w szafach i życiu. W sam raz dla mnie
No dla mnie też ale dla mnie i tak Don Camillo wymiata
Cytat:

Buziaki!!
A jakie są Twoje okolice?
u mnie sprawy weekendowe ciut się skomplikowały, ale liczę, że uda mi się wyskoczyć na basenik z pewnym bardzo konkretnym Panem

Cytat:
moze idz pobiegaj, albo pojedz do galerii na jakies zakupy taki typowo dzien dla siebie? moze maseczki, malowanie paznokci i winko?
Ja paznokcie maluję prawie codziennie, odkąd je zapuściłam po latach obgryzania mam kręćka na ich punkcie

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Wróciłam z basenu, nie lubię, gdy są jakieś grupy zorganizowane. Byli jacyś chłopacy, wiekowo 20-25 i oczywiście nie obyło się bez końskich zalotów... Tak, wiem, połechtane ego powiecie. Ale mnie takie coś nie kręci
A tak to dzisiaj/jutro pewnie odezwie się ten dupek... Dziewczyna wyjechała od Niego, to napisze. Ehhhh W dodatku mam do Niego parę spraw, więc tak czy inaczej odpiszę. Przyjęłam zasadę - będziesz dla mnie tylko kolegą i niczego więcej sobie nie wyobrażaj. Będę Go też zlewać, mieć na dość duży dystans, ciekawe jak zareaguje
Wczoraj miałam psychiczny, zakręcony dzień, z moimi przyjaciółmi inaczej się nie da Teraz jestem w świetnej formie, taka pozytywnie naładowana i mnie nooooosi! Muszę sobie jakoś zorganizować ten weekend...

Miłego popołudnia
końskie zaloty... kurczę, mój tekst
No to liczę, że utrzymasz się w tym przekonaniu w trakcie pisania.
Cóż, ja tam zawsze mam fazę, szczeglnie jak jestem z moimi dwiema koleżankami a może nie będę opowiadać, co się działo

WYMIANA
Stary 2011-10-20, 18:42   #1073
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
na prawde sie bardzo ciesze i w jakis sposob mi to pomaga podniesc moja samoocene czuje sie doceniona
Oj też bym się czuła w ogóle to musi być fajne uczucie, zostawić po sobie takie dobre wrażenie. Zazdroszczę

Cytat:
Oj paznokcie, maseczki i w ogóle rozpieszczanie siebie to na pewno będzie! Ostatnimi czasy nic więcej nie robie wieczorami, tylko dbam o siebie sama dla siebie I wymyśliłam, że robię przemeblowanie w pokoju. Wpływ książki

Cytat:
Ja paznokcie maluję prawie codziennie, odkąd je zapuściłam po latach obgryzania mam kręćka na ich punkcie
Ja w ogóle mam strasznego fioła na punkcie paznokci. Uwielbiam malować paznokcie, dbać o nie i o dłonie. I nieskromnie dodam, że to jest ta część ciała która jest często komplementowana i która w sobie naprawdę lubię

Cytat:
jutro od okolo godziny 12-13 do 18-19 widze sie z kolezanka ze studiow i moze do kina wyskoczyny ma Paranormal Activity 3 (potrzebuje skrajnych emocji ostatnio)
daj znać jak ten film chociaż ja nie mam nerwów do takiego kina...jestem tak chłonna na takie bzdury, że potem się boję iść w nocy do toalety

Buziaki!

Stary 2011-10-20, 19:16   #1074
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Lady Marmalade - chyba nie mógł usłyszeć niczego bardziej dopiekającego w tej sytuacji Dobrze Mu tak
normalnie usmiech od wczoraj mam na twarzy ... a bede miec jeszcze wiekszy bo K. musi isc do swojego taty po jedna rzecz ktorą mu pożyczylam na wyjazd, potrzebowal pilnie karte pamieci do aparatu by mape zrzucic wiec pewnie znow bedzie pogadanka

Cytat:
mnie tez nie kreca podrywy na basenach tym bardziej, ze w stroju kapialowym czuje sie niefajnie wole jakby mi ktos ego polechtal jakbym byla ubrana

Cytat:
chlopak ma dziewczyne i jeszcze bezczelnie sie odzywa ciekawe czego od Ciebie chce? moze to taki pies ogrodnika?
nie daj sie mu i badz silna w swoim postanowieniu trzymak kciuki

Cytat:
dobrze takie wypady robia czlowiekowi fajnie

Cytat:
łooooo... cóż, biedak ma problem.
Kurczę, ale satisfaction rate pewnie 100%
nie 100% a 200% i ciaaagle rosnie

Cytat:
ja zawsze mialam poobgryzane i polamane calkiem niedawno udalo mi sie zapuscic i teraz o nie dbam i jedyny lakier ktory mi w ogole nie odpryskuje to pekacz

Cytat:
Oj też bym się czuła w ogóle to musi być fajne uczucie, zostawić po sobie takie dobre wrażenie. Zazdroszczę
dziekuje
mam nadzieje, ze daja mu jeszcze popalic

Cytat:
Oj paznokcie, maseczki i w ogóle rozpieszczanie siebie to na pewno będzie! Ostatnimi czasy nic więcej nie robie wieczorami, tylko dbam o siebie sama dla siebie I wymyśliłam, że robię przemeblowanie w pokoju. Wpływ książki
jak przemeblujesz to jak bedziesz chciala to sie pochwal chetnie obejrze efekty pracy

Cytat:
daj znać jak ten film chociaż ja nie mam nerwów do takiego kina...jestem tak chłonna na takie bzdury, że potem się boję iść w nocy do toalety
jak pojde to dam znac
chcialabym cos innego obejrzec, postresowac sie

jakos spac mi sie chce i glowa mnie boli, poza tym jechalam dzis na rowerze do sklepu i myslalam, ze zamarzne trzeba kurtki zimowe z szaf powyciagac, nie ma to tamto

Czas edycji: 2011-10-20 o 19:18
Stary 2011-10-20, 20:43   #1075
ssami
Raczkowanie

Cytat:
hey hi hello

i super,że jest ktoś kto potrafi mu cos takiego powiedziec,tym bardziej przy wszystkich i widać,że były niedoszły teść Cie docenia

Cytat:
Napisane przez Martaa21
Dziekuje i cos dla mnie ale ze ja mól książkowy nigdy o niej nie słyszałam,jutro pojade sobie kupić,czekaja mnie tu długie wieczory wiec bede miala czas na czytanie

Cytat:
Napisane przez Martaa21
Może tak jak pisały Dziewczyny dzien tylko dla siebie
Ja w sobote spotykam się z koleżanką,którą poznałam kilka lat temu w szpitalu a jest z okolic Łodzi,wiec teraz mamy okazje do spotkania

Cytat:
Napisane przez Julkakulkaa
Też nie lubie takiego zachowania,bez znaczenia czy to na basenie czy na ulicy..
I tego sie trzymaj

Cytat:
Napisane przez Inspire
No dobra, wybaczam pewnie teraz już jesteś na miejscu, zatem jak będziesz to pisz koniecznie jak tam jest i w ogóle
Tak,byłam na miejscu zaraz po 13,myslalam ze drogi takie okropne tylko na podkarpaciu ale niestety wszedzie sa takie same
wiec tak jak juz pisalam,zatrzymalam sie u rodziny i cale popoludnie spedziłam z nimi na rozmowach,jutro pojade rano na zakupy a o 14 zaczyna sie kurs wiec bede sie do wieczorka edukowac
a po miescie pochodze troszke po weekendzie

Cytat:
Napisane przez Inspire
u mnie sprawy weekendowe ciut się skomplikowały, ale liczę, że uda mi się wyskoczyć na basenik z pewnym bardzo konkretnym Panem
staraj sie aby sie udalo,w koncu musicie sie spotkać,a już czas najwyższy na to

Cytat:
Napisane przez Inspire
a u mnie nadal krótkie i malowane tylko bezbarwnym lakierem

Cytat:
Napisane przez Martaa21
chociaż ja nie mam nerwów do takiego kina...jestem tak chłonna na takie bzdury, że potem się boję iść w nocy do toalety
Mi kiedys brat naopowiadal,ze w nocy w lusterku widac duchy,a ze mam w przedpokoju duza szafe z lustrami,to do toalety ide z zamknietymi oczami odwrócona tyłem do luster,a wracam prawie biegnąc
Stary 2011-10-20, 21:00   #1076
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi kiedys brat naopowiadal,ze w nocy w lusterku widac duchy,a ze mam w przedpokoju duza szafe z lustrami,to do toalety ide z zamknietymi oczami odwrócona tyłem do luster,a wracam prawie biegnąc
ja mam banie, ze ktos sie na mnie patrzy jak spie i przez to musze miec pokoj zamkniety

swego czasu pamietam jak po kapieli w lazience okno zaparowalo i jak pozniej zaczynalo odparowywac, te kropelki sciekaly po szybie, ze twarz jakas widzialam i sie balam

a jak mi sie zachce pic w nocy albo isc do lazienki to biore ze soba telefon zeby sobie poswiecic

albo czuje presje jak sie w nocy obudze i mam sie odwrocic (zawsze facjate mam obrocona w strone sciany) bo wydaje mi sie, ze ktos za mna stoi

ahaaa i mam zrobiona taka zakladke z koldry i tam mam nogi wlozone bo nie lubie jak mi wieje po stopach

swir ze mnie

czesc ale mialam dzien tzn wieczor
mialam isc wczoraj spac po szpilach na giewoncie a tu kumpel sie odezwal o 23 z pytaniem: 'piwo?', po dlugich namowach zgodzilam sie. jako, ze on mial wczoraj urodziny byl juz ululany troche wiec ja prowadzilam jego audi a3 i zajechalismy po puszkowe, wypilismy je w aucie, pogadalismy i odprowadzil mnie do domu, tzn. bieglismy w tej mgle ...
najlepszy motyw byl taki, ze bylismy pod takim domem przyjec, tam taki park i laterenki z takimi kulami okraglymi i ten po 2h mi mowi: 'patrz', ja nie wiem o co mu chodzi i sie pytam: 'co?', on tak patrzy na te latarenki, ja na Niego i sie go w koncu zapytalam: 'nie mow, ze widzisz 3 ksiezyce' mial zwidy ... wypilam 2 piwa i... mam kaca
atrakcji ciag dalszy... K. mi odpisal na SMS'a co mu wczoraj napisalam

ja - kiedy oddasz Markowi rzeczy?
K. - w przyszlym tygodniu jak nie bede mial na poludnia
ja - oddasz rzeczy i bedziesz mial swiety spokoj
K. - chcesz to przyjdz sobie jutro po to do mnie
ja - sorry ale nie mam ochoty sie z Toba widziec
i ciszaaa :P

co tam u Was, jakos tu cicho

Czas edycji: 2011-10-21 o 09:47
Stary 2011-10-21, 16:37   #1077
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Ja w ogóle mam strasznego fioła na punkcie paznokci. Uwielbiam malować paznokcie, dbać o nie i o dłonie. I nieskromnie dodam, że to jest ta część ciała która jest często komplementowana i która w sobie naprawdę lubię
Ja też mam komplementowane pazurki a wtedy ego podskakuje baaardzo

Cytat:
normalnie usmiech od wczoraj mam na twarzy ... a bede miec jeszcze wiekszy bo K. musi isc do swojego taty po jedna rzecz ktorą mu pożyczylam na wyjazd, potrzebowal pilnie karte pamieci do aparatu by mape zrzucic wiec pewnie znow bedzie pogadanka
O jaki biedny będzie, bo wszyscy po nim jeżdżą za jego głupotę...
Cytat:
mnie tez nie kreca podrywy na basenach tym bardziej, ze w stroju kapialowym czuje sie niefajnie wole jakby mi ktos ego polechtal jakbym byla ubrana
Ja tam się czuję normalnie calkiem nie zrwacam uwagi czy ktoś patrzy, czy nie. Chociaż jak miałam nowy strój to chyba troszke bardziej patrzyli...
Cytat:
ja zawsze mialam poobgryzane i polamane calkiem niedawno udalo mi sie zapuscic i teraz o nie dbam i jedyny lakier ktory mi w ogole nie odpryskuje to pekacz
Pękacz, powiadasz? A jakiej firmy? To może zainwestuje, bo na razie to tylko kasa leci na zmywacz
Cytat:
jakos spac mi sie chce i glowa mnie boli, poza tym jechalam dzis na rowerze do sklepu i myslalam, ze zamarzne trzeba kurtki zimowe z szaf powyciagac, nie ma to tamto
Wiem coś o tym, dzisiaj na mieście trzymałam cały czas ręce w kieszeniach, a znajoma chciała iść na lody...
Cytat:
Tak,byłam na miejscu zaraz po 13,myslalam ze drogi takie okropne tylko na podkarpaciu ale niestety wszedzie sa takie same
wiec tak jak juz pisalam,zatrzymalam sie u rodziny i cale popoludnie spedziłam z nimi na rozmowach,jutro pojade rano na zakupy a o 14 zaczyna sie kurs wiec bede sie do wieczorka edukowac
a po miescie pochodze troszke po weekendzie
Oj tam, ja jechałam przez Podkarpacie i drogi świetne jechałaś może przypadeczkiem przez Kielce? Ewentualnie trasą nr 74?
No i życzę, żeby Łódź Cie dobrze przyjęła
Cytat:
staraj sie aby sie udalo,w koncu musicie sie spotkać,a już czas najwyższy na to
No ja wiem wiem, tylko że jakoś zawsze coś jest na niekorzysć i w końcu sie nie spotykamy...
Cytat:
ahaaa i mam zrobiona taka zakladke z koldry i tam mam nogi wlozone bo nie lubie jak mi wieje po stopach
Ja też, bo mam wrażenie, że zaraz mnie jakieś zimne ręcę złapią za te stopy...

Cytat:
ja - kiedy oddasz Markowi rzeczy?
K. - w przyszlym tygodniu jak nie bede mial na poludnia
ja - oddasz rzeczy i bedziesz mial swiety spokoj
K. - chcesz to przyjdz sobie jutro po to do mnie
ja - sorry ale nie mam ochoty sie z Toba widziec
i ciszaaa :P

co tam u Was, jakos tu cicho
Ło, ale go to ubodło
a u mnie? W ogóle rano dostałam od eksa taka wiadomość "Dzień dobry... mam gorączkę i depresję. Powiesz mi coś miłego?"
Spojrzenie na to po raz pierwszy:
po raz drugi:
po raz trzeci:
Postanowiłam nie odpowiadać na tą prowokację, bo trolli się nie karmi.

WYMIANA
Stary 2011-10-21, 17:09   #1078
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Pękacz, powiadasz? A jakiej firmy? To może zainwestuje, bo na razie to tylko kasa leci na zmywacz
taki najzwyklejszy z Essence za necale 8 zl w Daglasie dostalam

Cytat:
Wiem coś o tym, dzisiaj na mieście trzymałam cały czas ręce w kieszeniach, a znajoma chciała iść na lody...
ja dzis jadlam lody, tzn sorbet malinowy

Cytat:
Ło, ale go to ubodło
myslisz, ze go ubodlo czy moze nie chcial sie wdac w glupia gadke bo mialam dzis wrazenie, ze znizylam sie do Jego poziomu

Cytat:
a u mnie? W ogóle rano dostałam od eksa taka wiadomość "Dzień dobry... mam gorączkę i depresję. Powiesz mi coś miłego?"
Spojrzenie na to po raz pierwszy:
po raz drugi:
po raz trzeci:
Postanowiłam nie odpowiadać na tą prowokację, bo trolli się nie karmi.
jaaacie ale dowalil yntelinentny inaczej ale sie usmialam trafil Ci sie agent

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Ja też, bo mam wrażenie, że zaraz mnie jakieś zimne ręcę złapią za te stopy...
piona

jakie ja wczoraj rzeczy gadalam temu kumplowi ze lubie jak mnie ktos za wlosy ciagnie, ten na mnie tak - a pozniej 'agresywna jestes' i mi powiedzial, ze mam fajne nogi i glaskal mnie po wlosach , czuje sie po tym mega-ekstra-kobieco-pociagajaca

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
O jaki biedny będzie, bo wszyscy po nim jeżdżą za jego głupotę...
no chyba go chwalic nie beda nie?

jestem dzis po spotkaniu z kolezanka, bylo bardzo fajnie ale w kinie nie bylysmy

Czas edycji: 2011-10-21 o 17:12
Stary 2011-10-21, 17:27   #1079
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
taki najzwyklejszy z Essence za necale 8 zl w Daglasie dostalam
Chyba się wybiorę następnym razem
Cytat:
myslisz, ze go ubodlo czy moze nie chcial sie wdac w glupia gadke bo mialam dzis wrazenie, ze znizylam sie do Jego poziomu
Możer troszkę, ale nawet jeśli, to i tak go to ubodło, zatem satisfaction radio progress
Cytat:
jaaacie ale dowalil yntelinentny inaczej ale sie usmialam trafil Ci sie agent

Nom, mam nadzieję, że więcej mi się taki nie trafi.

Cytat:
jakie ja wczoraj rzeczy gadalam temu kumplowi ze lubie jak mnie ktos za wlosy ciagnie, ten na mnie tak - a pozniej 'agresywna jestes' i mi powiedzial, ze mam fajne nogi i glaskal mnie po wlosach , czuje sie po tym mega-ekstra-kobieco-pociagajaca
Łaaaa... mimo wszystko nie chciałabym, żeby na pierwszym spotkaniu konkretny Pan tak mówił. chyba bym uciekła z krzykiem
Cytat:
no chyba go chwalic nie beda nie?
No chyba nie

WYMIANA
Stary 2011-10-21, 17:59   #1080
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba się wybiorę następnym razem
mi sie podoba ale dzis mi kolezanka powiedziala, ze wyglada jak marker ale 7 zl to nie majatek

Cytat:
Możer troszkę, ale nawet jeśli, to i tak go to ubodło, zatem satisfaction radio progress
mam satisfaction i czekam na dalsza satysfakcje

Cytat:
Nom, mam nadzieję, że więcej mi się taki nie trafi.]
ja tez mam taka nadzieje jakos to bedzie

Cytat:
Łaaaa... mimo wszystko nie chciałabym, żeby na pierwszym spotkaniu konkretny Pan tak mówił. chyba bym uciekła z krzykiem
ja go znam ze 4 lata wiec to nie bylo nasze pierwsze spotkanie ja sie z Niego zaczelam smiac jak takie rzeczy gadal

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości