|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Jeśli chodzi o seks to jestem niewierzący.
![]() Na Ugandy się śliniłaś! Cytat:
A o tym dobrym sercu to co? Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | ||
Konto usunięte
|
I co tam wpisujesz? Każdorazowe utraty wody? I jak to się objętościowo rozkłada na płcie? To najważniejsze.
Gustuję w księżniczkowatości. Oczywiście nie koliduje mi to z okazjonalnym uganianiem się za aspołecznymi, paranoidalnymi pierdołami, ale one uciekają, to można od biedy zaliczyć jako polowanie. Na opinię zdeprawowanej i gotowej nie cofnąć się przed niczym zapracowałam jakieś dwadzieścia lat temu, kiedy to podobno powiedziałam "ooo, werter's oryginal" po czym wyjęłam cukierka z kałuży i go zjadłam twierdząc, że jest mało używany. ![]() Nie pamiętam tego za cholerę, ale przyjaciółka lubi powspominać, zwłaszcza jak mi kogoś przedstawia, albo ja jej kogoś przedstawiam. Dzięki tym historiom zawsze wyglądam w ludzkich oczach jak milady. Ślinienie się na widok penisa mogłoby uszkodzić mój majestat ![]() Cytat:
Nie. Wspominałam, że mam odruch, a nie, że się ślinię. Aha. Na kwiecie. Nobody cares. Cytat:
Ooo, na pewno. Może nawet doczekasz jakiegoś pw z przestrogą, żebyś się ratował póki czas. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Konto usunięte
|
Oczywiście że nie. Tylko się trochę cykam
![]() Odruch. Ślinienia się. Romantiko. ![]() Żartuję. Wracamy na kamień. Pfff. Cytat:
Myślisz że dobrze myślę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wstępnej aktywacji ślinianek. Tak jakbyś Ty się nie ślinił. Każdy się ślini na ugandy. To takiej samej natury co i gapienie się na Dżidżi, tyle tylko, że na Dżidżi lubię się gapić i poszukuję, a ugand nie. Cytat:
![]() https://unsee.cc/menotisu/ Niet. Ae strzelam, że w górę i w leqwo... prawo... myli mi się kuśfa. Gdzieś trafię... Wątpię. Zdegradowałeś się do penisa, myślenie idzie Ci średnio, więc pewnie się mylisz. Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-02-29 o 00:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() braku gustu Ci nigdy nie zarzucałam, więc się wszystko potwierdza. a historyjka pięknie to podkreśla, doskonale teraz rozumiem, że musisz trzymać fason. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |||
Konto usunięte
|
Dobra, raz się żyje. Kiedy masz urlop?
Cytat:
A Dżidżi ma za bardzo ubrane zdjęcia. Cytat:
Cytat:
![]() To pierwsze koło ratunkowe. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz mam. Cytat:
Coś czuję, że nawet jakby ją rozebrać, to ani TŻsajza mieć nie będzie. Kahoko zabrała. Nie masz Ty szczęścia w ruletce, oj nie masz. Biskupina. Załóż kapok. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Na własne oczy? Chyba nie. Chyba że bez przypadek ale nie mógłbym pewnie tego spostrzec. Cytat:
Aaaa!Właśnie zaczaiłem. Nie mów że... Dobra, podam Ci adres jak będzie trzeba... TŚ? Ostatnio dużo na biało piszemy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Takie detale Ci umykają? Eee. Nie mówię. Tam wcale nie było moich cycków. Odważne słowa, zważywszy na to, żeś się miesiąc cykał z fotą. Nie wiem co to znaczy. Spokojnie, nie zorientują się. Na pewno nie wpadną na to, jak przeczytać te tajemnie zaszyfrowane wiadomości... Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-02-29 o 01:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No cóż, raczej żadna nie była mną zainteresowana. Całe szczęście. ? Będę płakał... Jeszcze raz! Tu mamy inną sytuację, większa stawka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dopiero mówiłeś o przypadkowym podglądaniu. Potem dodałeś do tego niezauważanie. Teraz jeszcze zainteresowanie i szczęście. ![]() "Eee". W sensie: nie masz wyczucia za grosz. Nie. Cały czas ta sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1062 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mów że Cię zraniłem. ![]() ;( Ale unikasz, kręcisz. Eeee. Oczy bolą! Wygasiłaś eksperymentami dyskusję. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-02-29 o 02:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Konto usunięte
|
A obiecanego zdjęcia zwrotnego jak nie było, tak nie ma. Ty przecież nie ja by się tak pieścić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Konto usunięte
|
Tak sp... tak sp...
ech. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Konto usunięte
|
Każesz mi sp...?
I tak idę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
no tak, pójdę ja sobie, żeby obejrzeć oskary i zasnąć, zanim się zaczną, a Ty mi już dupę obsmarujesz
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- dopiero teraz zauważyłam te komenty, szukając czegoś w historii. ja to doskonale rozumiem, tzn pojmuję to zjawisko, choć nadal jest dla mnie chore. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Konto usunięte
|
A jak?
![]() Jestem ostatnio wybitnie niekumający. Troszczysz się o mnie? ![]() Ze zmienianiem to się staram, nie widać? Może nie widać, bo na biało. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Obleśne to było, a nie wysublimowane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie widać. Cytat:
Cytat:
no to zapytałam o to, odpowiedź była inna. jasne, że obleśne, ale jak na trolla wizażowego, to wysublimowane. ten cały darek czy jak mu tam hasał po seksie i zakładał głupawe tematy, oko na to przymykano. a gdy został poruszony faktyczny problem, który może kogoś dotyczyć (dwa razy), to ban. to jest wizaż, tego nie ogarniesz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Konto usunięte
|
Dobra z Ciebie kobieta.
Większe przyrodzenie i jakieś zainteresowanie kobiet. Wtedy nie rozmyślałbym o tym ze smutną minką tylko poświęcił czas na coś innego. Np. zarabianie milionów czy rozwijanie hobby. Byłbym spokojnym człowiekiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
my mamy tę samą osobę na myśli?
![]() bujda na resorach. zawsze coś by było nie tak. to nie jest kwestia obiektywnych centymetrów, a Twojego stanu umysłu. ja Ci gwarantuję, że przeszczep ugandy nic by tu nie załatwił i jestem gotowa założyć konto na startupie, by zebrać na to fundusze i Ci to udowodnić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Konto usunięte
|
Wie jak schlebić kobiecie.
Cytat:
![]() Faktyczne problemy, które mogą kogoś dotyczyć to lepiej jak będą poruszane przez osoby, której faktycznie dotyczą i która się tak na pisaniu o spermie nie skupia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Zakorzenienie
|
w szczególności tym z przerostem łechaczek.
no bo hasał ![]() Cytat:
ja się z Tobą zgadzam, jednak razi mnie brak konsekwencji. taki typ zakłada durnowate wątki i komentarze są jedynie sarkastyczne -> wesoło tworzy. troll czy nie troll zakłada wątek w dość ciekawym temacie, na który może się wywiązać ciekawa dyskusja - ban i zamknięcie tematu. już nawet załóżmy, że to było to ip - to i tak nie widzę powodu, by od razu zamykać temat. Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-02-29 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
Konto usunięte
|
Nie mam przerośniętej.
Cytat:
Jest powtarzające się ip, jest ban. Nie ma powtarzającego się ip, nie ma podstaw do bana, bo ktoś może być po prostu debilem i nie można go za to karać. A jak przeforsujesz pomysł rozdawania banów na podstawie ilości zgłoszeń, to gwarantuję Ci, że my obie dostaniemy po banie (bo to nieelegancko zwracać komuś uwagę na to, że z jego pisaniny nie wynika to, czego oczekuje), a trolle będą sobie dalej kwitły, nietknięte, skupione na swoich porastających z wolna pierwszymi łoniakami genitaliach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
dobrze wiedzieć. ja mówiłam o reszcie, w szczególności tej części z Zevowej fantazji.
Cytat:
bo po pierwsze w odpowiedzi dlaczego i czy chodzi o ip, nie uzyskałam odpowiedzi 'tak, to ta sama osoba co '...', ip się powtórzyło'. uzyskałam odpowiedź, że to xxx. i okej, o ile ban zrozumiem, to zamknięcie tematu - nie. trolle były, są i będą, dlaczego jednak blokować dyskusję na ciekawy temat? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-29 o 22:12 Powód: Ujawnienie treści PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z pierwszego postu wynika, że to troll. Równie dobrze można zapytać dlaczego pozwalać się toczyć "ciekawej dyskusji"? Ludzie czytają tylko pierwszy post, max pierwszą stronę w dłuższych tematach. Mniej osób zobaczy pełne w sumie akceptacji i podekscytowania zdarzeniem wynurzenia trolla i mniejsza szansa, że jakiś gnojek uzna, że zrobienie czegoś takiego jest spoko, skoro "dziewczyna" opisywała to w ten sposób. A skoro już to wywlekłaś to odnieś się i do kwestii tych punktów, które Ci rzekomo przyznaje T., bo tu inna 'moderatorka' z tego słynie. Masz w profil -> ostrzeżenia wpisane, że ona Ci je przyznawała? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-29 o 22:12 Powód: Ujawnienie treści PW w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 16 (0 użytkowników i 16 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.