![]() |
#1051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Jejku, Masija, nie chciałam Cię urazić... ja po prostu od początku mówiłam, że chce mieć większą różnice między dziećmi - tylko o to mi chodzi. Ze JA nie dalabym rady z dwójką maluchów
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Co do dzieci... Lena jest teraz taka słodka ogólnie...karmi misia, bawi się i słyszę jak mówi zmienionym głosem mama tata mama, i tak się tuli i wgl...,ale jest jak tykająca bomba.. O wszystko płacz i złość.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Po prostu JA chciałabym tą drugą ciążę i drugi okres noworodkowy przeżyć bardziej świadomie niż było przy Wojtku. To tak szybko minęło że kompletnie nic nie pamiętam... Ciągle się go balam w takim sensie, że nie pójdę gdzieś bo będzie płakał itp itp. Moje wyobrażenie drugiej ciąży to skupienie na drugim dziecku, podczas gdy pierwsze będzie świadome sytuacji. Nie mówię, że to źle jak ktoś ma mniejszą różnice wieku
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam trochę inaczej niz wy piszecie dziewczyny, Gapu i Masija. Ja nie chcialam teraz byc w ciazy, w sensie to nie bylo wyczekiwane, ze teraz bardzo chcę drugiego dziecka. U nas to bylo totalna ciąża z rozsadku, chcemy dwoje dzieci i to racjonalnie najlepszy moment. A teraz im wyższa ciąża tym wiecej we mnie chęci ![]()
![]() |
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
Ja też chce chwilę odczekać z drugą ciaza żeby zatesknic za tym. Jak na razie jestem zadowolona że Młoda się usamodzielnila, ja jestem w stanie gdzieś wyjść bez niej no i szkoda by mi było z pracy zrezygnować. Tak jak Kejti już pisała to osobiste odczucia. Masijka myślę że świetnie sprawdzasz się jako matka i super poradzisz sobie z dwójką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Konto usunięte
|
☠☠☠☠aaaa kocham Stu, przywiózł mi frytki i cziza, ostatnio tak dwa lata temu mi woził
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ejj jaka praca co ja przeoczyłam :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Będę tworzyć - uwaga, nie posiekaj się ze śmiechu - CONTENT w mediach społecznościowych ☠☠☠☠a co to jest content ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za prace ![]()
![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki! Czytam od czasu do czasu co u was.
Fartuszku trzymam mocno kciuki za zdrowego dzidziusia. Nie wyobrażam sobie jak musisz się denerwować... Masijka przytulam cię mocno. Napiszę ci jak było i jest u mnie. Ciężko..bardzo. Raz lepiej raz gorzej ale generalnie zapierdziel od rana do nocy. Piszę z perspektywy osoby której nikt nie pomaga oprócz męża. Wszystko robimy sami. Nikt nam nie pomaga. Są tylko opiekunki na czas kiedy oboje jesteśmy w pracy. Ja się wcale nie dziwię twoim uczuciom i wadliwościom. Ja często myślę sobie że po chuj mi były te dzieci...że mogłam wrócić z pracy i leżeć do góry brzuchem. Podróżować, kolacyjki, kino, teatr...ah...a potem patrzę na tych moich łobuzów i w jednej sekundzie zdaję sobie sprawę że kocham ich prawie najmocniej na świecie. Bo najmocniej kocham i będę kochać męża. I jeszcze jedno. Uwielbiam moje drugie dziecko. Wszystko z nim przeżywam zupełnie inaczej. Świadomiej. Mocniej..jestem dla Frania zdecydowanie lepszą mamą niż dla Leosia gdy był w jego wieku. Dlatego że mam doświadczenie po prostu. Dużo siły ci życzę! Tak jak i sobie każdego dnia 😉
![]() |
#1066 |
Konto usunięte
|
Dzieny ![]() Nie, jeszcze nie ma szans na cionże, na razie czekam na @, chyba kiedyś nadejdzie ![]() ![]() http://www.bliskodziecka.com.pl/maly...im-roku-zycia/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
pszczoua mamy na niemieckim watku pisaly. i poki co na tym watku tez sie sprwwdza ze na 1.5 roku wszystkie maja gorszy czas. Poten to minie i po drugich urodzinach zacznie sienten slynny bunt. mniej wiecej bo kazde dziecko jest inne. chociaz tutaj ton sie nie nazywa buntemnl tylko usamodzielnianiem sie dziecka.
fartuch mam nadzieje wyniki przyjda na 19 zeby swieta byly spokojne. dbaj o siebie teraz. ...tapatalk... ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- gapu zdrowka! prince ty chyba dalej masz ciaze lekka i bezobjawowa? super niech tak bedzie cala ![]() ...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
fartuch trzymam mocno kciuki i życzę żeby ten czas oczekiwania szybko minął i był juz za wami
![]() masija gapu u mnie dokładnie są te same myśli, a ja juz po terminie. Z jednej strony juz chce żeby wyszedł bo juz padam z tym brzuchem a z drugiej boje się masakrycznie. I to właśnie boje się i psychicznie i tych zwykłych czynności. Psychicznie to właśnie jak gapu pisała na razie obawy o to czy będę potrafiła tak kochać, czy Mila nie będzie poszkodowana. I masja tez w tej ciąży niestety szybciej się denerwowalam, nie miałam tyle cierpliwości do M. Najpierw do niej krzyknelam a za chwile plakalam ze jestem zła matka i zbyt nerwowa. Także nie stresuj się tak bardzo bo to chyba naturalne. Ja jeszcze boje się tych codziennych sytuacji. Wyjście na spacer z 4 pietra, gdzie M ostatnio wcale nie chce chodzic. Kapanie, spanie razem czy osobno itp Ale tu mam nadzieję ze po kilkunastu dniach jakiś rytm znajdziemy. Także obaw jest mnustwo ale pewnie takich obaw nie maja tylko patole, które nie myślą wcale ![]() sylwka u nas z USG bioderek zależy od lekarza. Jedni nawet jak dobrze to każą kilka razy przychodzić inni nie. My byliśmy u takiego co jak ok na pierwszym to juz nie zaleca powtarzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt długo nie masz @ ale to pewnie dlatego, że Ty dużo kp ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
Konto usunięte
|
No duzo, od kilku dni nie je juz nic oprócz piersi, mam nadzieje ze spowodowane jest to tą ostatnia trójka bo jak nie to masakra... Je jak noworodek, nie spi w nocy... oby to tylko zęby
Moje dziecko bunt zaczęło w drugiej dobie życia ![]() Ale fakt, ostatnio jest coraz gorzej- tłumacze to zębami bo takie akcje jak rzucanie sie na ziemie czy bicie mnie to juz ma od kilku miesiecy wiec chyba nie to... a moze sie rozkręca... kto wie...;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Boze za niecała godzinie przyjedzie koleś wymieniać nam dekoder a mam nagrane na dobre i na zle!!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Czekaj czekaj Prince jak to jedyna?! Nikt więcej nie kp??? A miałam kp trzy miesiące przecież ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec zostałas jedyna ![]()
![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłyśmy na szczepieniu, dzielna była, zakwękała tylko chwile. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Każdy ma inne odczucia. Każdy inaczej przeżywa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale rozumiem o co chodzi ![]() Cytat:
W ogóle to co tam u Ciebie? Cytat:
![]() chyba napisałaś w skrócie wszystko o czym myślę,przeżywam. Mam nadzieję,ze będę miała tyle siły co Ty nawet jak będzie tak ciężko ![]() A oprócz tego to wszystko u Was dobrze? ![]() Cytat:
![]() jak to ugryzc-jednobw wózku,drugie za rękę czy jak? ![]() Tz zostawia sobie jak najwięcej urlopu właśnie na czas po porodzie więc myślę ze początek nie będzie tragiczny. A ile tobie jeszcze czasu zostało do porodu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1074 |
Konto usunięte
|
Gapu widziałam Donkeya szuka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
zrezygnowalismy z kupna piasku kinettcznego wlasnie z tego wzgledu. Znajac M bedzie wszedzie. we wlosach. w ubraniach. wszedzie.
Irmusia podpisuje sie pod tym co napisalas. M nie mial kontroli bioderek. i dostal sie do zlobka od kwietnia. ...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wow ale super, tez bym chciała żeby moja taka dzielna była, a tu taki cienias i płaczek ![]() ![]() Cytat:
No właśnie... czyli ze co ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś na to gotowa? ![]() Cytat:
L od paru dni jak budzi się w nocy przez baki to leży,puszcza i śmieje się jak szalona ![]() My już nie możemy wytrzymać że śmiechu 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ...tapatalk... ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
...tapatalk... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Konto usunięte
|
Masija hahaha Konrad nad ranem i po drzemce pierdzi jak stary chłop
Sylwka no właśnie nie wiem, mam jakies zdjęcia robić i wstawiać na portale społecznościowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.