Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13. - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-11-30, 15:21   #1051
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Dlatego ja właśnie chce mieć to drugie dziecko później tak jak Alkamor i Mehja (gdzie jesteś????), One nie miały wątpliwości

A co do buntu dwulatka: u nas pełną parą. Jak na coś nie pozwolę to ryk jakbyśmy go ze skóry obdzierali
Eee ja też nie miałam wątpliwościwręcz przeciwnie... Druga ciąża była wspanialsza niż pierwsza.. To tą ciążę przeżywalam bardziejale tak bardziej mądrze, nie sralam z kalendarzami ciąż ze oo powinno być tak i tak..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-30, 15:21   #1052
kejtiCe
Zakorzenienie

Jejku, Masija, nie chciałam Cię urazić... ja po prostu od początku mówiłam, że chce mieć większą różnice między dziećmi - tylko o to mi chodzi. Ze JA nie dalabym rady z dwójką maluchów
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-30, 15:24   #1053
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Ale łobuz
Moja tez łobuziak na maksa. Ale ostatnio się w miarę uspokoiła bo był czas ze dramat był, pisałam wam wtedy jakie cyrki robiła

Haj fajf, będziesz szła??

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chyba nie

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Co do dzieci... Lena jest teraz taka słodka ogólnie...karmi misia, bawi się i słyszę jak mówi zmienionym głosem mama tata mama, i tak się tuli i wgl...,ale jest jak tykająca bomba.. O wszystko płacz i złość..

Lena
Stary 2016-11-30, 15:25   #1054
kejtiCe
Zakorzenienie

Po prostu JA chciałabym tą drugą ciążę i drugi okres noworodkowy przeżyć bardziej świadomie niż było przy Wojtku. To tak szybko minęło że kompletnie nic nie pamiętam... Ciągle się go balam w takim sensie, że nie pójdę gdzieś bo będzie płakał itp itp. Moje wyobrażenie drugiej ciąży to skupienie na drugim dziecku, podczas gdy pierwsze będzie świadome sytuacji. Nie mówię, że to źle jak ktoś ma mniejszą różnice wieku
22.06.2015
Stary 2016-11-30, 15:41   #1055
k a j a
Zakorzenienie

☠☠☠☠a odkurzam dziś juz z 4 raz.. Ten piasek kinetyczny jest wszędzie... Wyciągnelam go ☠☠☠anego do odkurzacza. Był aż od wczoraj...

Lena
Stary 2016-11-30, 17:03   #1056
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Chyba nie

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Co do dzieci... Lena jest teraz taka słodka ogólnie...karmi misia, bawi się i słyszę jak mówi zmienionym głosem mama tata mama, i tak się tuli i wgl...,ale jest jak tykająca bomba.. O wszystko płacz i złość..
Mi sie wydaje ze teraz jest wlasnie ten najslodszy okres. To fakt jest tak jak piszesz ze dziecko to tykajaca bomba ale mnie bardzo rozczula wlasnie to karmienie misiow i lalek, przytulanie , to ze z jednej strony Goska chce byc taka samodzielna, sama sie ubiera, a z drugiej jest taka zagubioną malą dziewczynką ktora sie chowa za mamy nogami ❤
Stary 2016-11-30, 17:04   #1057
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja właśnie chce mieć to drugie dziecko później tak jak Alkamor i Mehja (gdzie jesteś????), One nie miały wątpliwości

A co do buntu dwulatka: u nas pełną parą. Jak na coś nie pozwolę to ryk jakbyśmy go ze skóry obdzierali
Tylko Kejti, Ty masz kupę czasu. Ja nawet nie pamiętam, ze kiedyś mialam tyle lat co Ty, tak dawno to bylo

Ja mam trochę inaczej niz wy piszecie dziewczyny, Gapu i Masija. Ja nie chcialam teraz byc w ciazy, w sensie to nie bylo wyczekiwane, ze teraz bardzo chcę drugiego dziecka. U nas to bylo totalna ciąża z rozsadku, chcemy dwoje dzieci i to racjonalnie najlepszy moment. A teraz im wyższa ciąża tym wiecej we mnie chęci

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-30, 17:11   #1058
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Tylko Kejti, Ty masz kupę czasu. Ja nawet nie pamiętam, ze kiedyś mialam tyle lat co Ty, tak dawno to bylo

Ja mam trochę inaczej niz wy piszecie dziewczyny, Gapu i Masija. Ja nie chcialam teraz byc w ciazy, w sensie to nie bylo wyczekiwane, ze teraz bardzo chcę drugiego dziecka. U nas to bylo totalna ciąża z rozsadku, chcemy dwoje dzieci i to racjonalnie najlepszy moment. A teraz im wyższa ciąża tym wiecej we mnie chęci
No ok, przecież kazda z nas pisze ze swojej perspektywy
22.06.2015
Stary 2016-11-30, 18:33   #1059
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
No ok, przecież kazda z nas pisze ze swojej perspektywy
No tak tak, dokladnie
Stary 2016-11-30, 19:26   #1060
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, Masija, nie chciałam Cię urazić... ja po prostu od początku mówiłam, że chce mieć większą różnice między dziećmi - tylko o to mi chodzi. Ze JA nie dalabym rady z dwójką maluchów
Ja też chce chwilę odczekać z drugą ciaza żeby zatesknic za tym. Jak na razie jestem zadowolona że Młoda się usamodzielnila, ja jestem w stanie gdzieś wyjść bez niej no i szkoda by mi było z pracy zrezygnować. Tak jak Kejti już pisała to osobiste odczucia. Masijka myślę że świetnie sprawdzasz się jako matka i super poradzisz sobie z dwójką
country111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-30, 20:20   #1061
201710041131
Konto usunięte

☠☠☠☠aaaa kocham Stu, przywiózł mi frytki i cziza, ostatnio tak dwa lata temu mi woził

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-30, 20:48   #1062
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
My tylko raz byliśmy, juz na drugie usg nie poszliśmy

Ale ze co sie skończy ;P Slodziakowy okres, chciałabym chociaż jeden dzien taki

Jak sobie pomyśle ze bedzie jeszcze gorzej to chyba nie wytrzymam do stycznia 2018 z tym przedszkolem ;p

Masija **

Od jutra zaczynam tą prace o ktorej wam pisałam. Nie wiem co jak i w ogole nic nie wiem co mam robić. Niby mi powiedzą ale dziwnie mi

Ejj jaka praca co ja przeoczyłam :/

sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-30, 21:12   #1063
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Ejj jaka praca co ja przeoczyłam :/

Będę tworzyć - uwaga, nie posiekaj się ze śmiechu - CONTENT w mediach społecznościowych

☠☠☠☠a co to jest content

Stary 2016-11-30, 21:36   #1064
industria
Zakorzenienie

Cytat:
☠☠☠☠aaaa kocham Stu, przywiózł mi frytki i cziza, ostatnio tak dwa lata temu mi woził

Cionza????

Kciuki za prace
Stary 2016-11-30, 22:29   #1065
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki! Czytam od czasu do czasu co u was.

Fartuszku trzymam mocno kciuki za zdrowego dzidziusia. Nie wyobrażam sobie jak musisz się denerwować...

Masijka przytulam cię mocno. Napiszę ci jak było i jest u mnie. Ciężko..bardzo. Raz lepiej raz gorzej ale generalnie zapierdziel od rana do nocy. Piszę z perspektywy osoby której nikt nie pomaga oprócz męża. Wszystko robimy sami. Nikt nam nie pomaga. Są tylko opiekunki na czas kiedy oboje jesteśmy w pracy. Ja się wcale nie dziwię twoim uczuciom i wadliwościom. Ja często myślę sobie że po chuj mi były te dzieci...że mogłam wrócić z pracy i leżeć do góry brzuchem. Podróżować, kolacyjki, kino, teatr...ah...a potem patrzę na tych moich łobuzów i w jednej sekundzie zdaję sobie sprawę że kocham ich prawie najmocniej na świecie. Bo najmocniej kocham i będę kochać męża. I jeszcze jedno. Uwielbiam moje drugie dziecko. Wszystko z nim przeżywam zupełnie inaczej. Świadomiej. Mocniej..jestem dla Frania zdecydowanie lepszą mamą niż dla Leosia gdy był w jego wieku. Dlatego że mam doświadczenie po prostu. Dużo siły ci życzę! Tak jak i sobie każdego dnia 😉
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-01, 07:54   #1066
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Cionza????

Kciuki za prace

Dzieny

Nie, jeszcze nie ma szans na cionże, na razie czekam na @, chyba kiedyś nadejdzie Już zapomniałam jak to jest Chyba ostatnia zostałam bez @ na wątku co??

http://www.bliskodziecka.com.pl/maly...im-roku-zycia/

Stary 2016-12-01, 08:07   #1067
Marei
Zakorzenienie

pszczoua mamy na niemieckim watku pisaly. i poki co na tym watku tez sie sprwwdza ze na 1.5 roku wszystkie maja gorszy czas. Poten to minie i po drugich urodzinach zacznie sienten slynny bunt. mniej wiecej bo kazde dziecko jest inne. chociaz tutaj ton sie nie nazywa buntemnl tylko usamodzielnianiem sie dziecka.

fartuch mam nadzieje wyniki przyjda na 19 zeby swieta byly spokojne. dbaj o siebie teraz.

...tapatalk...

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

gapu zdrowka!

prince ty chyba dalej masz ciaze lekka i bezobjawowa? super niech tak bedzie cala

...tapatalk...
Stary 2016-12-01, 08:43   #1068
tusiad
Raczkowanie

fartuch trzymam mocno kciuki i życzę żeby ten czas oczekiwania szybko minął i był juz za wami

masija gapu u mnie dokładnie są te same myśli, a ja juz po terminie. Z jednej strony juz chce żeby wyszedł bo juz padam z tym brzuchem a z drugiej boje się masakrycznie. I to właśnie boje się i psychicznie i tych zwykłych czynności. Psychicznie to właśnie jak gapu pisała na razie obawy o to czy będę potrafiła tak kochać, czy Mila nie będzie poszkodowana. I masja tez w tej ciąży niestety szybciej się denerwowalam, nie miałam tyle cierpliwości do M. Najpierw do niej krzyknelam a za chwile plakalam ze jestem zła matka i zbyt nerwowa. Także nie stresuj się tak bardzo bo to chyba naturalne.
Ja jeszcze boje się tych codziennych sytuacji. Wyjście na spacer z 4 pietra, gdzie M ostatnio wcale nie chce chodzic. Kapanie, spanie razem czy osobno itp Ale tu mam nadzieję ze po kilkunastu dniach jakiś rytm znajdziemy. Także obaw jest mnustwo ale pewnie takich obaw nie maja tylko patole, które nie myślą wcale

sylwka u nas z USG bioderek zależy od lekarza. Jedni nawet jak dobrze to każą kilka razy przychodzić inni nie. My byliśmy u takiego co jak ok na pierwszym to juz nie zaleca powtarzać
tusiad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-01, 10:22   #1069
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieny

Nie, jeszcze nie ma szans na cionże, na razie czekam na @, chyba kiedyś nadejdzie Już zapomniałam jak to jest Chyba ostatnia zostałam bez @ na wątku co??

http://www.bliskodziecka.com.pl/maly...im-roku-zycia/

Ale i chyba jedyna kp?
Fakt długo nie masz @ ale to pewnie dlatego, że Ty dużo kp

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

prince ty chyba dalej masz ciaze lekka i bezobjawowa? super niech tak bedzie cala

...tapatalk...
No czasem sobie wymyślam trochę, żeby Tż nie myślał, że mi tak lekko :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-01, 10:45   #1070
201710041131
Konto usunięte

No duzo, od kilku dni nie je juz nic oprócz piersi, mam nadzieje ze spowodowane jest to tą ostatnia trójka bo jak nie to masakra... Je jak noworodek, nie spi w nocy... oby to tylko zęby

Moje dziecko bunt zaczęło w drugiej dobie życia W pierwszej jeszcze ładnie spało a jak zaczęło w drugiej dobie wrzeszczeć i wymiotować z tego wrzasku tak mu ten wrzask został :P

Ale fakt, ostatnio jest coraz gorzej- tłumacze to zębami bo takie akcje jak rzucanie sie na ziemie czy bicie mnie to juz ma od kilku miesiecy wiec chyba nie to... a moze sie rozkręca... kto wie...;/

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Boze za niecała godzinie przyjedzie koleś wymieniać nam dekoder a mam nagrane na dobre i na zle!!!!!

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Czekaj czekaj Prince jak to jedyna?! Nikt więcej nie kp??? A miałam kp trzy miesiące przecież

Stary 2016-12-01, 11:12   #1071
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
No duzo, od kilku dni nie je juz nic oprócz piersi, mam nadzieje ze spowodowane jest to tą ostatnia trójka bo jak nie to masakra... Je jak noworodek, nie spi w nocy... oby to tylko zęby

Moje dziecko bunt zaczęło w drugiej dobie życia W pierwszej jeszcze ładnie spało a jak zaczęło w drugiej dobie wrzeszczeć i wymiotować z tego wrzasku tak mu ten wrzask został :P

Ale fakt, ostatnio jest coraz gorzej- tłumacze to zębami bo takie akcje jak rzucanie sie na ziemie czy bicie mnie to juz ma od kilku miesiecy wiec chyba nie to... a moze sie rozkręca... kto wie...;/

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Boze za niecała godzinie przyjedzie koleś wymieniać nam dekoder a mam nagrane na dobre i na zle!!!!!

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Czekaj czekaj Prince jak to jedyna?! Nikt więcej nie kp??? A miałam kp trzy miesiące przecież

Dlugo bylas chyba juz tylko Ty i Pierogowa. Ale cos kojarzę, ze pisała na insta, ze juz nie kp odkad brala leki przeciwbolowe.
Wiec zostałas jedyna
Stary 2016-12-01, 12:05   #1072
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Dlugo bylas chyba juz tylko Ty i Pierogowa. Ale cos kojarzę, ze pisała na insta, ze juz nie kp odkad brala leki przeciwbolowe.
Wiec zostałas jedyna
No Pierog nie kp.

Byłyśmy na szczepieniu, dzielna była, zakwękała tylko chwile.

Lena
Stary 2016-12-01, 16:52   #1073
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Po prostu JA chciałabym tą drugą ciążę i drugi okres noworodkowy przeżyć bardziej świadomie niż było przy Wojtku. To tak szybko minęło że kompletnie nic nie pamiętam... Ciągle się go balam w takim sensie, że nie pójdę gdzieś bo będzie płakał itp itp. Moje wyobrażenie drugiej ciąży to skupienie na drugim dziecku, podczas gdy pierwsze będzie świadome sytuacji. Nie mówię, że to źle jak ktoś ma mniejszą różnice wieku
Spoko
Każdy ma inne odczucia. Każdy inaczej przeżywa.
Cytat:
☠☠☠☠a odkurzam dziś juz z 4 raz.. Ten piasek kinetyczny jest wszędzie... Wyciągnelam go ☠☠☠anego do odkurzacza. Był aż od wczoraj...
Czyli mówisz żeby nie kupować ?

Cytat:

O widzisz a ja myślałam,ze u Ciebie to tez brzydko mówiąc taka chcica na drugie dziecko
Ale rozumiem o co chodzi

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Ja też chce chwilę odczekać z drugą ciaza żeby zatesknic za tym. Jak na razie jestem zadowolona że Młoda się usamodzielnila, ja jestem w stanie gdzieś wyjść bez niej no i szkoda by mi było z pracy zrezygnować. Tak jak Kejti już pisała to osobiste odczucia. Masijka myślę że świetnie sprawdzasz się jako matka i super poradzisz sobie z dwójką
Dziękuję mam nadzieję,ze faktycznie tak będzie i zmieni się też to moja myślenie o sobie.

W ogóle to co tam u Ciebie?

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki! Czytam od czasu do czasu co u was.

Fartuszku trzymam mocno kciuki za zdrowego dzidziusia. Nie wyobrażam sobie jak musisz się denerwować...

Masijka przytulam cię mocno. Napiszę ci jak było i jest u mnie. Ciężko..bardzo. Raz lepiej raz gorzej ale generalnie zapierdziel od rana do nocy. Piszę z perspektywy osoby której nikt nie pomaga oprócz męża. Wszystko robimy sami. Nikt nam nie pomaga. Są tylko opiekunki na czas kiedy oboje jesteśmy w pracy. Ja się wcale nie dziwię twoim uczuciom i wadliwościom. Ja często myślę sobie że po chuj mi były te dzieci...że mogłam wrócić z pracy i leżeć do góry brzuchem. Podróżować, kolacyjki, kino, teatr...ah...a potem patrzę na tych moich łobuzów i w jednej sekundzie zdaję sobie sprawę że kocham ich prawie najmocniej na świecie. Bo najmocniej kocham i będę kochać męża. I jeszcze jedno. Uwielbiam moje drugie dziecko. Wszystko z nim przeżywam zupełnie inaczej. Świadomiej. Mocniej..jestem dla Frania zdecydowanie lepszą mamą niż dla Leosia gdy był w jego wieku. Dlatego że mam doświadczenie po prostu. Dużo siły ci życzę! Tak jak i sobie każdego dnia 😉
Dziękuję Ci za te slowa
chyba napisałaś w skrócie wszystko o czym myślę,przeżywam.
Mam nadzieję,ze będę miała tyle siły co Ty nawet jak będzie tak ciężko

A oprócz tego to wszystko u Was dobrze?

Cytat:
Napisane przez tusiad Pokaż wiadomość
fartuch trzymam mocno kciuki i życzę żeby ten czas oczekiwania szybko minął i był juz za wami

masija gapu u mnie dokładnie są te same myśli, a ja juz po terminie. Z jednej strony juz chce żeby wyszedł bo juz padam z tym brzuchem a z drugiej boje się masakrycznie. I to właśnie boje się i psychicznie i tych zwykłych czynności. Psychicznie to właśnie jak gapu pisała na razie obawy o to czy będę potrafiła tak kochać, czy Mila nie będzie poszkodowana. I masja tez w tej ciąży niestety szybciej się denerwowalam, nie miałam tyle cierpliwości do M. Najpierw do niej krzyknelam a za chwile plakalam ze jestem zła matka i zbyt nerwowa. Także nie stresuj się tak bardzo bo to chyba naturalne.
Ja jeszcze boje się tych codziennych sytuacji. Wyjście na spacer z 4 pietra, gdzie M ostatnio wcale nie chce chodzic. Kapanie, spanie razem czy osobno itp Ale tu mam nadzieję ze po kilkunastu dniach jakiś rytm znajdziemy. Także obaw jest mnustwo ale pewnie takich obaw nie maja tylko patole, które nie myślą wcale

sylwka u nas z USG bioderek zależy od lekarza. Jedni nawet jak dobrze to każą kilka razy przychodzić inni nie. My byliśmy u takiego co jak ok na pierwszym to juz nie zaleca powtarzać
O tak te spacery wyjścia itp to też dla mnie jakaś czarna magia będzie
jak to ugryzc-jednobw wózku,drugie za rękę czy jak? itp itd

Tz zostawia sobie jak najwięcej urlopu właśnie na czas po porodzie więc myślę ze początek nie będzie tragiczny.

A ile tobie jeszcze czasu zostało do porodu?

masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-01, 17:06   #1074
201710041131
Konto usunięte

Gapu widziałam Donkeya szuka

Stary 2016-12-01, 18:13   #1075
Marei
Zakorzenienie

zrezygnowalismy z kupna piasku kinettcznego wlasnie z tego wzgledu. Znajac M bedzie wszedzie. we wlosach. w ubraniach. wszedzie.

Irmusia podpisuje sie pod tym co napisalas.

M nie mial kontroli bioderek. i dostal sie do zlobka od kwietnia.

...tapatalk...
Stary 2016-12-01, 18:14   #1076
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Spoko
Każdy ma inne odczucia. Każdy inaczej przeżywa.

Czyli mówisz żeby nie kupować ?

O widzisz a ja myślałam,ze u Ciebie to tez brzydko mówiąc taka chcica na drugie dziecko
Ale rozumiem o co chodzi

Dziękuję mam nadzieję,ze faktycznie tak będzie i zmieni się też to moja myślenie o sobie.

W ogóle to co tam u Ciebie?

Dziękuję Ci za te slowa
chyba napisałaś w skrócie wszystko o czym myślę,przeżywam.
Mam nadzieję,ze będę miała tyle siły co Ty nawet jak będzie tak ciężko

A oprócz tego to wszystko u Was dobrze?

O tak te spacery wyjścia itp to też dla mnie jakaś czarna magia będzie
jak to ugryzc-jednobw wózku,drugie za rękę czy jak? itp itd

Tz zostawia sobie jak najwięcej urlopu właśnie na czas po porodzie więc myślę ze początek nie będzie tragiczny.

A ile tobie jeszcze czasu zostało do porodu?

Ogólnie ok. Praca dom i tak w kółko. Od Nowego roku tz idzie do nowej pracy i powoli myślimy nad ślubem.
country111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-01, 18:54   #1077
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
No Pierog nie kp.

Byłyśmy na szczepieniu, dzielna była, zakwękała tylko chwile.

Wow ale super, tez bym chciała żeby moja taka dzielna była, a tu taki cienias i płaczek

Cytat:
Będę tworzyć - uwaga, nie posiekaj się ze śmiechu - CONTENT w mediach społecznościowych

a co to jest content

No właśnie... czyli ze co napisz mi bo bede musiała u wujka szukać

sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-01, 19:05   #1078
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
zrezygnowalismy z kupna piasku kinettcznego wlasnie z tego wzgledu. Znajac M bedzie wszedzie. we wlosach. w ubraniach. wszedzie.

Irmusia podpisuje sie pod tym co napisalas.

M nie mial kontroli bioderek. i dostal sie do zlobka od kwietnia.

...tapatalk...
O jaaa poważnie? Super
jesteś na to gotowa?
Cytat:
Ogólnie ok. Praca dom i tak w kółko. Od Nowego roku tz idzie do nowej pracy i powoli myślimy nad ślubem.
Wow to gratulacje ? 😁

L od paru dni jak budzi się w nocy przez baki to leży,puszcza i śmieje się jak szalona
My już nie możemy wytrzymać że śmiechu 😂

masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-01, 19:48   #1079
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
ooo no prosze slub powoli gratuluje. a jak tobie sie pravuje?

...tapatalk...

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
O jaaa poważnie? Super
jesteś na to gotowa?

Wow to gratulacje ? 😁

L od paru dni jak budzi się w nocy przez baki to leży,puszcza i śmieje się jak szalona
My już nie możemy wytrzymać że śmiechu 😂

dzieki tej pracy chyba powoli do tego dojrzewam. tzn zawsze chcialam zeby poszedl, ale to bylo nierealne i odlegle.

...tapatalk...
Stary 2016-12-01, 20:21   #1080
201710041131
Konto usunięte

Masija hahaha Konrad nad ranem i po drzemce pierdzi jak stary chłop

Sylwka no właśnie nie wiem, mam jakies zdjęcia robić i wstawiać na portale społecznościowe

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości