Wszystko o Avonie - Część II - Strona 360 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-06, 16:44   #10771
agusiia69
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
Wystarczy że zrobisz silniejszy peeling, i powinno spokojnie zejść na przyszłość polecam najpierw ciało posmarować zwykłym balsamem a dopiero później brązującym nie robią się ani plamy ani zacieki
dzięki za rade

tyle, że ja bardzo dobrze sie posmarowałam tylko.. umyłam ręce i ich nie posmarowałam i to ręce mam tylko białe a reszta lekko brązowa
Stary 2007-05-06, 16:48   #10772
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Szczerze to kupilam go w ciemno
Napisze jak pachnie -ale wiem ze lubie slodkie zapachy w stylu Far Away to mi raczej podpasuje
Ja też kupiłam go w ciemno i nie żałuję zresztą z Exotic Beaches też byłam zadowolona, a kiedyś w podobnej tylko, że w niebieskiej butelce były perfumy tropikalne, ale dosyć krótko bo wycofali a szkoda, bo też dwufazowe i zapach był najlepszy !
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 16:56   #10773
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też kupiłam go w ciemno i nie żałuję zresztą z Exotic Beaches też byłam zadowolona, a kiedyś w podobnej tylko, że w niebieskiej butelce były perfumy tropikalne, ale dosyć krótko bo wycofali a szkoda, bo też dwufazowe i zapach był najlepszy !
Ja z exotic beaches zamowilam mgielke do wlosow dostane we wtorek
A na Island Vibe na allegro zaoszczedzilam 2zl i miesiac czekania

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 17:13   #10774
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Przychodzą ja zamawiałam 10 i wszystko doszło
dziwne, mi pakowali paczkę 2 maja i nie przyjdą mi teczki na dokumenty
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 17:33   #10775
Żyletka83
Raczkowanie

ale raczej nie 10 maja bo todopiero za kilka dni hihi

pczake mialam miec jutro a tu w sobote domofon i mila niespodziana avon. w brakach tyko scrub z internetowej ten z brązowym cukrem
Żyletka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 17:47   #10776
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
COOO?
czyli takie "starocie" też wysyłają?
Wiecie co? To już przechodzi pojęcie

Moim zdaniem nie powinni wysyłać kosmetyków, których data ważności jest krótsza niż 2-3 miesiące....
Przecież droga Wawa-COK-Konsultantka-Klientka troszkę trwa, a jeśli klientki dostaną kosmetyk który niedługo straci ważność, to nie beda tak chętnie kupowac, bo nigdy nie wiadomo co dostaną...
Tak,taki staroć mi przysłali Napisałam już im meila co o tym myśle..i przy okazji jeszcze pare rzeczy im dopisałam...

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4286066]odcien feisty, data produkcji jest na dole na opakowaniu nie?
to mam tam date 25.01.07 czyli w tym roku.
[/quote]

To czemy Firecracker nie mogli nowszego doprodukować Wiem,wiem bo mieli jeszcze w magazynie..ale taki staroć że za miesiąc ważność traci..to już przesada..

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Co do kremu to pozwoliłam sobie zrobić próbkę w COKu Przelałam trochę do małego pudełeczka z Sephory I dobrze że zrobiłam i wypróbowałam, bo prznajmniej go nie kupiłam. Nie spodobał mi się Mam niby przetłuszczająca się skórę, ale dobrze sie na niej spisują tylko kremy do cery suchej (a i tak nei wszystkie) bo w innym wypadku czuję ściągnięcie i napięcie skóry na skroniach i czole. Po tym kremie na lato neistety tez to czułam. Wchłania się nawet szybko i taka dziwna warstewka się robi na skórze
Przetestowałąm w COKu ten żel i ma on turkusowe połyskujace drobinki. Efekt chłodzenia nawet wyczuwalny. Gdyby nie te drobinki to bym się skusila
Hihih..nikt się dziwnie nie patrzył że przelewasz kosmetyk do jakiejś mini buteleczki?
A co do tego chłodzacego żelu..to mam jeszcze ten z tamtego roku..który był bez żadnych drobinek...i taki jest najlepszy moim zdaniem..wraca się z plaży do pokoju i na spokojnie rozgrzaną skóre się smaruje..to po co wtedy te drobinki

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
A ja wierze w to bo mój znajomej kolega pracuje w lorealu i co miesiac dostaje jako premia kosmetyki i tez je tanio sprzedaje bo co mialby z nimi robic wiec moze i avon tez tak robi
Moja znajoma mowiła mi kiedyś że jej kolega pracuje w Ziaji (nie pamiętam jako kto) i też raz na jakiś czas torbe kosmetyków dostaje za darmo

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
To sa kosmetyki które już dawno temu były w katalogu a dostęp do nich mają tylko konsultantki a klientki nawet nie powinny wiedzieć że taka oferta istnieje. Takich starych kosmetyków klientki nie dostają.
No ok..teoretycznie oferta netto jest tylko do wiadomości konsultantek..ale czy konsultantka to nie klientka ? Dla klientki nie konsultantki nie moga dac starocia a dla swoich pracowników-klientow to już mogą wciskac takie starocie..? Albo powinni napisac że lakier ma krótki termin ważności ( no tak ale wtedy mało kto by kupił) albo obniżyć jeszcze cene..bo za lakier ktory traci ważnośc za 1 miesiąc 5.90 to i tak dużo ;/

Fajnie nawet wygląda :
http://allegro.pl/item192301234_avon...ow_.html#photo

na zywo odcień vintage violetes..na zywo odcienie sa o wiele jaśniejsze niż w katalogu
http://allegro.pl/item192291680_avon...ja_.html#photo

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-05-06 o 18:26 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 17:53   #10777
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Żyletka83 Pokaż wiadomość
ale raczej nie 10 maja bo todopiero za kilka dni hihi

pczake mialam miec jutro a tu w sobote domofon i mila niespodziana avon. w brakach tyko scrub z internetowej ten z brązowym cukrem

no niestety mi też on nie przyjdzie a paczka przyjdzie we wtorek
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-06, 18:23   #10778
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Co do kremu to pozwoliłam sobie zrobić próbkę w COKu Przelałam trochę do małego pudełeczka z Sephory I dobrze że zrobiłam i wypróbowałam, bo prznajmniej go nie kupiłam. Nie spodobał mi się Mam niby przetłuszczająca się skórę, ale dobrze sie na niej spisują tylko kremy do cery suchej (a i tak nei wszystkie) bo w innym wypadku czuję ściągnięcie i napięcie skóry na skroniach i czole. Po tym kremie na lato neistety tez to czułam. Wchłania się nawet szybko i taka dziwna warstewka się robi na skórze
Czyli tłustawy, to dobrze jak dla mnie, bo i tak się na mojej twarzy szybko wchłonie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4288920]ejjj...tak własnie patrze...
w regulamin konkursu solutions, bo mysle ze moze tam bedzie napisane do kiedy maja przywiezc nagrody.
a tu czytam:
Nagrody

2.1. W Konkursie przewidziane są następujące nagrody (dalej „Nagrody”):
900 zestawów kosmetyków AVON zawierających: Upiększający krem modelujący nogi, Rozświetlający krem koloryzujący, Wodę toaletową Pur Blanca i kosmetyczkę;
przeciez w panoramie przedstawiony był błyszczyk pink shine, czy metal shine (nie pamietam) pur blanca i krem koloryzujacy.
jesli to bedzie jednak krem do nog to nie pogardze, a wrecz bede zadowolona bardziej niz w blyszczyku, ale po co wprowadzaja ludzi w blad?tak samo jak z tym sprayem...eh..:/

o i mam!
3.15. Nagrody rzeczowe będą wysłane uczestnikom Konkursu pocztą kurierską na bieżąco, w okresie od 7 do 20 maja 2007.[/QUOTE]

O to fajnie Czekam w takim razie na kuriera ale wolałabym błyszczyk, bo nogi i tak mam w miarę napięte tylko poprostu wymagają troszkę ćwiczeń i będzie super napięte No ale nic tam, przetestuję i może pod innym wzgędem mi się spodoba

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
A ja muszę powiedzieć że ten sypki cień do powiek CT w kulce (mam kolor GOLD) to jednak nie jest zły mimo że CT normalnie minusy zauważam tylko przy nakładaniu bo troszkę się osypuje ale z tym można sobie poradzić, bo potem cień się ładnie trzyma i super błyszczy do światła i słoneczka a tak długo leżal nieużywany w szufladzie...nie wiem czemu xD
Ja mam podobny cień z tej serii ale chyba z zeszłego roku. W pudełeczku wygląda na biały ale na oku to poprostu takie drobinki świecące. Załączam zdjęcia, robione telefonem, więc nie za świetne Aha nawaliłam go sporo
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 18:28   #10779
littlevenus
Raczkowanie

Chciałam pochwalić avon za:
1) wcześniejszą dostawę (miała być w poniedziałek, a byłą wczoraj)
2) no najważniejsze.... 0 braków!!!!!

Szminka demo w odcieniu champagne glow (jakoś tak) bardzo mi się podoba. Śliczny, delikatny kolor. Ładnie błyszczy w słońcu. Wzięłam dla siebie żel sss różowy, jedwabisty olejek do ciała sss (jeszcze nie wypróbowałam), tusz "pełnia rzęs" (nie muszę reklamować, to mój ulubieniec) i krem do szybkiego pedikiuru (też jeszcze do wypróbowania).

No, zadowolona jestem Pozdrawiam serdecznie!!!!

edit: jeszcze chciałam pokomplementować
Koleżanka zamówiłą u mnie przejrzysty błyszczyk do ust color trend (Sparkling Pink). Ja jakoś tak omijam szerokim łukiem tą serię (poza podwójnymi cieniami do powiek i tuszem pogrubiającym), ale muszę przyznać, że zapach ma nieziemski! Taki landrynkowy. Super Wzięłabym go dla tego zapaszku od razu nawet, ale jak zwykle jest jedno "ale": brokat. Nie znoszę kolorowych drobinek na ustach. Trudno, wszystkiego mieć nie można

Edytowane przez littlevenus
Czas edycji: 2007-05-06 o 18:34 Powód: chciałam jeszcze trochę pokomplementować:)
littlevenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 18:36   #10780
Basienka27
Raczkowanie

Ja rowniez mysle ze chyba sie skusze na ten krem do szybkiego pedikiuru wiec jak któras by go miala to proszę o opinię z góry dziękuję i pozdrawiam
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:06   #10781
misioczat
Wtajemniczenie

Alez mnie tu dawno nie bylo
W ciagu ostatnich 6 tygodni zajrzalam na Wizaz 3 razy, wiec mozecie sobie wyobrazic, ile mialam czytania o Avonie Niestety, po lebkach lecialam i przeczytalam piate przez dziesiate, wiec teraz zbiorczo podziekuje Dziewczynkom za wklejane katalogi i Fenris za zdjecia tych nowych szminek
Na szybko skomentuje ostatnie zakupy:
1. szampon jablko i rozmaryn - mi pasi i pieknie pachnie
2. galaretka czeresnia i galka muszkatolowa - hehe smieszna rzecz wszystko zostalo o niej napisane - mam czeresniowa, slicznie pachnie i jest smieszna w uzyciu
3. promienny blyszczyk Berry Bliss - nie bardzo trafilam z kolorem, ktory jest jakis taki pomaranczowawy.. liczylam na bardziej czerwony
4. maszynka do golenia - nie polecam niby goli, ale jakos tępo i mam wrazenie, ze dlugo nie pociagnie - nie kupie wkladow, a ta, co mam, wyrzuce jak sie stepi
5. tropikalny zel pod prysznic senses - :d
6. szampon Naturals do wlosow ciemnych - fajnie pachnie, ale nie wiem jeszcze, jak dziala na wlosy
7. usuwacz skorek - nie polecam, szczypie w palce, skorek nie rusza, niestety, nie kupujcie
8. tusz Pelnia Rzes - wiadomo super
9. bransoletka Bonaire czerwona - fajna, taka marynistyczna na lato
Z 7 zamierzam wziac:
1. scrub Bialy Solutions
2. pianka Bialy Solutions
3. krem do szybkiego pedikiuru
ale pewnie jeszcze 100 razy zmienie zdanie
a z 8 pewnie wezme:
1. blyszczyk w szmince
2. szminke regeneracyjna
3. maseczka sake
4. zel mango i passiflora (a moze galaretke )
5. jogurtowa maseczke do wlosow
6. plyn do kapieli arbuzowy
Pozdrawiam
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:27   #10782
Anka :)
Wtajemniczenie

Reeva a mój cień CT jest taki chyba mójma inny kolor zakrętki...taki niebieskawy ale na fotkach żle wychodzi kolor. tzn na pewno nie widać jak sie ładnie cień błyszczy ale lubisz go ? bo mi się zaczął podobać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cień CT gold.JPG (25,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cień sypki CT gold.JPG (27,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cień sypki CT gold na ręce.JPG (12,7 KB, 29 załadowań)
Stary 2007-05-06, 19:37   #10783
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

tez choruje na tropikalny zel pod prysznic, w katalogu pieknie pachnie
puki co zapisalam sie do Avonu ciekawe co z tego bedzie
Stary 2007-05-06, 19:39   #10784
Hosenka*
Zakorzenienie

reeva - nie, on nie jest tłustawy. Ma raczej lzejszą , lekko wodnistą konsystencję. Wartewka jaka tworzy nie jest tłustawa, tylko taka..hm nie wiem jak ją okreśłić - skorupka mało komfortowo się czułam z tym kremem na twarzy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:43   #10785
Wtajemniczenie

oo misioczat mówisz że preparat do usuwania skórek jest baznadziejny ? szkoda bo myślalam ze zamowie jakbedzie dobry. no ale dobrze że uprzedzasz przynajmniej zaoszczędzę
Stary 2007-05-06, 19:44   #10786
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

dziewczyny czy któraś mogłaby zmieścić zdjęcia tej gratisowej szminki nabłyszczającej z demo? ja jeszcze jej nie dostałam. nie wiem czy ten kolor będzie dla mnie dobry. jeśli nie to nie chcę jej otwierać tylko lepiej dać np. komuś w prezencie nową a nie napoczętą
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:50   #10787
Konto usunięte

Cytat:
Reeva a mój cień CT jest taki chyba mójma inny kolor zakrętki...taki niebieskawy ale na fotkach żle wychodzi kolor. tzn na pewno nie widać jak sie ładnie cień błyszczy ale lubisz go ? bo mi się zaczął podobać
Bo mam starszy. Widzę, że wygląda podobnie, Mój jest srebrnawy i takie ma drobinki właśnie a Twój złote Używam go do kredki srebrnej, bo np Mam nad rzęsami kreskę eyelinerem zrobioną a nad nią jeszcze kreskę srebrną kredką i resztę powieki smaruję tym cieniem i bardzo mi to pasuję, czasem jak chcę sięl delikatnie bardzo pomalować - tylko tusz i cień. To biorę właśnie ten i jest ok Tak to wygląda, niestety słaba jakość i poprostu daje takie jaśniejsze refleksy na powiece a to całkiem interesujące jest. W słońcu świetnie wygląda
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:50   #10788
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiak55 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś mogłaby zmieścić zdjęcia tej gratisowej szminki nabłyszczającej z demo? ja jeszcze jej nie dostałam. nie wiem czy ten kolor będzie dla mnie dobry. jeśli nie to nie chcę jej otwierać tylko lepiej dać np. komuś w prezencie nową a nie napoczętą
z tego co pamietam to były juz fotki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:51   #10789
Konto usunięte

Cytat:
reeva - nie, on nie jest tłustawy. Ma raczej lzejszą , lekko wodnistą konsystencję. Wartewka jaka tworzy nie jest tłustawa, tylko taka..hm nie wiem jak ją okreśłić - skorupka mało komfortowo się czułam z tym kremem na twarzy
No nie wiem jak to będzie u mnie ale za tydzień będzie paczka to napiszę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-06, 19:52   #10790
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
A czy ktos ma mozliwosc zrobienia fotki tego zielonego sypkiego cienia z CT??
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:56   #10791
Konto usunięte

Cytat:
Zdjęcia zamieszczała Asiuchna. Podaję ich linki:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4060900
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4060900
Stary 2007-05-06, 20:01   #10792
Wtajemniczenie

ASIAK55 fotki zamieszczala też FENRIS daję linka ale mysle ze te od Reevy... bliżej widac usta ale proszę
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=10373
Stary 2007-05-06, 20:08   #10793
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

śledzę forum na bieżąco ale widocznie przeoczyłam, dzięki za linka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-06, 20:09   #10794
Wtajemniczenie

Cytat:
śledzę forum na bieżąco ale widocznie przeoczyłam, dzięki za linka
Ja te fotki asiuchny tez przeoczyłam nie wiem jakim cudem

Reeva ładny makijaż jaki masz eyeliner?
Stary 2007-05-06, 20:13   #10795
Konto usunięte

Mam takie pytanko: Który z kremów do rąk care ma najprzyjemniejszy zapach?
Stary 2007-05-06, 20:15   #10796
milagrosx
Raczkowanie

Właśnie wklepałam swoje zamówienie z 06. 46 pozycji do wpisania i sprawdzenia - OCZY MNIE BOLĄ - Widze podwójnie

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 20:15   #10797
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
Ja te fotki asiuchny tez przeoczyłam nie wiem jakim cudem

też mi się podoba ten makijaż zwłaszcza eyeliner, też mam tusz do kresek ale aż tak ładne mi nie wychodzą
Stary 2007-05-06, 20:21   #10798
julencjaa
Raczkowanie

Cool Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez kubioczek Pokaż wiadomość
No ja już sie z tym spotkałam :/ Pokazuje katalog mojej kumpeli..a mąż jej z tyłu sie drze : "Pooglądaj i kupimy na allegro tam taniej".. Niby był to żart z jego strony..ale pewna do konca nie jestem

Hej długo mnie nie było na forum ale juz jestem moim zdaniem nie opłaca sie kupywać na allegro kosmetyków bo trzeba zapłacić za przesyłke do 8 zł i około 3 zł za przelew, a wy co o tym myślicie??
Stary 2007-05-06, 20:23   #10799
Konto usunięte

Cytat:
A to jest naprawdę dobre pytanie a odpowiedz śmieszna, bo to jest taki z rossmana wibo neel za 5zł Ma śmieszne opakowanie, załączam fotkę. A co najlpesze w tym eyelinerze to aplikator - twardy. Dziękuję za ten ładny makijaż I przepraszam za takieguj dużeguj offa
Stary 2007-05-06, 20:24   #10800
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julencjaa Pokaż wiadomość
Hej długo mnie nie było na forum ale juz jestem moim zdaniem nie opłaca sie kupywać na allegro kosmetyków bo trzeba zapłacić za przesyłke do 8 zł i około 3 zł za przelew, a wy co o tym myślicie??
Ja osobiście uważam, że opłaca się kupować na Allegro - ale kilka rzeczy od jednej osoby, wtedy płacisz tylko raz za przesyłkę

Ja jeszce nie kupowałam na Allegro. Moi znajomi przejechali się na takich zakupach. Dostawali puste paczki albo napoczęte perfumy, kosmetyki i poniszczone ubrania. Tandeta

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości