Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 360 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-19, 15:28   #10771
Dominika1980
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Dominika1980
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Jakbyś była przypadkiem we Wro to dawaj znać i zrobimy zdjątka to jakieś 3-4h a pamiątka zawsze jest i świetna zabawa przy tym...
zresztą jak którakolwiek by chciała i była we Wro to dawać znaka
czesc seleno to tak jakbys miala ochote na kawke to jutro wlasnie lece do domku tzn wrocka zabrzc corcie z wakacji.
Wracam do siebie w czwartek z samego rana mam lot wiec na kawke w srode mialam bym czas
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

selenko patrzylam na ta stronke ze zdjeciami co dalas i wow fajne ale ja taka niezbyt raczej wyjsciowa jestem a juz napewno nie jestem tak fotogeniczna jak te dziewczyny zdjecia super ,stronka tez fajna .
Dominika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 15:33   #10772
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość

Star masz pod górkę, więc musi być dobrze, dałaś mi trochę do myślenia, bo ja ostatnio się nie oszczędzałam i kiepsko się czuję. Chyba sama powinnam zwolnić przed zabiegiem, troszkę odpocząć i o siebie zadbać.
Zgadzam się, Star ja miałam bardzo pod górke... w okolicy operacji miałam sprawę rozwodową, mega wysypkę na dekolcie, beznadziejne wyniki krwi i coś tam jeszcze było.. wtedy się nie udało i mimo że byłam zrozpaczona to dzisiaj bardzo się z tego powodu cieszę. Tak miało być, to nie był dobry czas a teraz jestem mbardzo szczęśliwa, bynajmniej nie z powodu piersi, choć są one duzym jego elementem powodzenia wszystkim PRZED

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 16:06   #10773
kapetki
Raczkowanie

a ja jutro jadę do doktorka na przymiarkę i wybór implantu <3
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 16:14   #10774
biedron3czka
Raczkowanie

Mam pytanie do koleżanek które jakiś czas temu powiększyły piersi. Po jakim czasie stają się one miękkie? Wiem że nie będą aż tak miękkie jak naturalne ale ja jestem miesiąc po operacji i moje nadal są twarde, może nie aż tak jak tuż po operacji ale jednak...
biedron3czka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 16:49   #10775
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Jutro sie okaze czy bede miala pod gorke
Wiem ze jak jeszcze nie bedzie zle z ta krzepliwoscia to dr moze dac zastrzyk przed operacja.

Rano podjade po wyniki przed pracą
Elmimo mysle ze warto zrobic prznajmniej morfologie i krzepliwosc przed operacja.. Ewentualnie ob albo crp zeby sprawdzic czy nie ma stanu zapalnego w organizmie, ja zrobilam OB.

Wole byc juz teraz w miare spokojna ze zabieg dojdzie do skutku a nie dowiedziec sie tydzien przed
No i oczywiscie bede codziennie starala sie pic sok z buraków i biore falvit

Dziewczyny bralyscie rozpinana pizame???
Ja wlasnie siedze w CH w coffee heaven i popijam herbate.. Tz poszedl na trening i zostawil mnie tu samą i mam godzinkę , moze poszukam jakiejs pizamki.

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-08-19 o 17:05
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 17:23   #10776
biedron3czka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Jutro sie okaze czy bede miala pod gorke
Wiem ze jak jeszcze nie bedzie zle z ta krzepliwoscia to dr moze dac zastrzyk przed operacja.

Rano podjade po wyniki przed pracą
Elmimo mysle ze warto zrobic prznajmniej morfologie i krzepliwosc przed operacja.. Ewentualnie ob albo crp zeby sprawdzic czy nie ma stanu zapalnego w organizmie, ja zrobilam OB.

Wole byc juz teraz w miare spokojna ze zabieg dojdzie do skutku a nie dowiedziec sie tydzien przed
No i oczywiscie bede codziennie starala sie pic sok z buraków i biore falvit

Dziewczyny bralyscie rozpinana pizame???
Ja wlasnie siedze w CH w coffee heaven i popijam herbate.. Tz poszedl na trening i zostawil mnie tu samą i mam godzinkę , moze poszukam jakiejs pizamki.
Ja miałam zwykłą piżame, nie znalazłam rozpinanej. Z resztą po operacji i tak spałam w tej bieliźnie uciskowej. Rano ubralam się w piżame. Nawet nie miałam z tym problemu wystarczy kupić trochę luźniejsza górę od pizamy
Stary 2013-08-19, 17:26   #10777
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez biedron3czka Pokaż wiadomość
Ja miałam zwykłą piżame, nie znalazłam rozpinanej. Z resztą po operacji i tak spałam w tej bieliźnie uciskowej. Rano ubralam się w piżame. Nawet nie miałam z tym problemu wystarczy kupić trochę luźniejsza górę od pizamy:)
Hmm bo ja mam tylko koszule nocną w domu, nie mam typowej pizamy i wlasnie nie wiem czy kupowac ? Spodnie + bluzka rozpinana albo luzna jak mowisz
Stary 2013-08-19, 18:03   #10778
biedron3czka
Raczkowanie

Cytat:
Hmm bo ja mam tylko koszule nocną w domu, nie mam typowej pizamy i wlasnie nie wiem czy kupowac ? Spodnie + bluzka rozpinana albo luzna jak mowisz
Mnie doktor nie mówił że mam mieć rozpinaną. Dziewczyna która była ze mną w tej samej sali i też miała powiekszane piersi miała np szlafroczek i w nim chodziła. Ka bym specjalnie nie kupowała. Według mnie wystarczy luźny t-shirt i jakieś spodenki.
Stary 2013-08-19, 18:07   #10779
kejterin
Raczkowanie

Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dziś:
Kejterin 19.08 - dzisiaj
Tiiinka 28.08 - 9
Kapetki 10.09 - 22
Aniaania1992 17.09 - 29
Amorcio 23.09 - 35
Madlen666 01.10 - 43
Gosiek78 10.10 - 52
Star90 10.10 - 52
Elminio 14.10 - 56
_Justynaaa_25.10 - 67
Selena06 29.10 - 71
Kachuula 28.11 - 101

Kejterin trzymam kciuki
Dzieki Selenko jestem wlasnie chwile po gardlo mnie drapie boli reka i troche lewy cycek ucisk jest

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 18:17   #10780
Dominika1980
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Dominika1980

Star Biedrone3caka dobrze pisze , nie warto kupowac tylko na op pizamki. Ja kupilam a i tak nie nosilam gory bo bylo goraco i mialam stanik pooperazyjny i bandaz , wiec pizamka tylko spodenki mialam na sobie a w domku to w co dalam rade ubrac i by mi bylo wygodnie

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

przepraszam za literowke Biedron3czka
Dominika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 18:30   #10781
Saba08
Zadomowienie

Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Cytat:
Napisane przez biedron3czka Pokaż wiadomość
Mam pytanie do koleżanek które jakiś czas temu powiększyły piersi. Po jakim czasie stają się one miękkie? Wiem że nie będą aż tak miękkie jak naturalne ale ja jestem miesiąc po operacji i moje nadal są twarde, może nie aż tak jak tuż po operacji ale jednak...
Po ok trzech miesiącach są już bardziej miękkie. A podobno po roku jest spora różnica. Ja jestem 9 miesięcy po operacji i są bardziej miękkie niż na początku, ale szału nie ma. No ale mentory są twarde. Więc zależy to też od producenta implantu i rodzaju. Anatomiczny jest twardszy niż okrągły.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
Dzieki Selenko jestem wlasnie chwile po gardlo mnie drapie boli reka i troche lewy cycek ucisk jest

Gratulacje przypomnij mi, u jakiego dr jesteś? Z tego wszystkiego zapomnialam

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Star tak jak dziewczyny piszą, nie kupuj nic specjalnie. Ja mimo że miałam operacje pozna jesienią, to byłam tylko w staniku pooperacyjnym i legginsach. Po domu na to zakladalam rozpinana bluzę sportowa i luzik

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 18:43   #10782
biedron3czka
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p

[QUOTE=Saba08;42336892]Po ok trzech miesiącach są już bardziej miękkie. A podobno po roku jest spora różnica. Ja jestem 9 miesięcy po operacji i są bardziej miękkie niż na początku, ale szału nie ma. No ale mentory są twarde. Więc zależy to też od producenta implantu i rodzaju. Anatomiczny jest twardszy niż okrągły.[COLOR="Silver"]

Ja mam allergany okrągłe i mam nadzieję że będą miększe niż są teraz, pozostaje mi cierpliwie czekać...

Edytowane przez biedron3czka
Czas edycji: 2013-08-19 o 18:46
Stary 2013-08-19, 18:55   #10783
majka.bzzz
Raczkowanie

dziewczyny jak to jest z tym podnoszeniem rąk do góry?? Faktycznie przy okrągłych nic nie grozi jezeli juz sie odczuwa bólu czy moze sie cos przesunac? hmm...
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 19:07   #10784
Amorcio
Wtajemniczenie

Kejterin gratuluje ...mialas operacje w 2gie urodzinki mojej corci a ja bede miala operacje w rocznice slubu Ilony

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-08-19 o 19:10
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 19:29   #10785
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kejterin gratuluje ...mialas operacje w 2gie urodzinki mojej corci a ja bede miala operacje w rocznice slubu Ilony
Dziekuje i wszystkiego najlepszego dla Twojego szkrabo-skarba! Saba ja mialam u tego samego lekarza co Ty
Stary 2013-08-19, 19:51   #10786
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p

Cytat:
Saba ja mialam u tego samego lekarza co Ty
Aaaaa to jesteś w dobrych rękach A w którym pokoju jesteś? Tym z łózkiem na pilota przy sali operacyjnej?
Majka.bzzzz unoszenie rąk jest niewskazane ze względu na naruszone mięśnie itp. Więc powinnaś z tym uważać przez pierwsze kilka tygodni (ja np mogłam wykonywać pełny zakres ruchów dopiero po 7 tygodniach od operacji).

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-08-19 o 19:54
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:06   #10787
kejterin
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Aaaaa to jesteś w dobrych rękach A w którym pokoju jesteś? Tym z łózkiem na pilota przy sali operacyjnej?
Majka.bzzzz unoszenie rąk jest niewskazane ze względu na naruszone mięśnie itp. Więc powinnaś z tym uważać przez pierwsze kilka tygodni (ja np mogłam wykonywać pełny zakres ruchów dopiero po 7 tygodniach od operacji).
Hehe tak, w tym. Kurde ale cisnie na te cycki jakby slon usiadl. A jutro ku pocieszeniu ma byc gorzej
Stary 2013-08-19, 20:12   #10788
tetka11
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to tetka11

Cytat:
Napisane przez majka.bzzz Pokaż wiadomość
dziewczyny jak to jest z tym podnoszeniem rąk do góry?? Faktycznie przy okrągłych nic nie grozi jezeli juz sie odczuwa bólu czy moze sie cos przesunac? hmm...
przy okrągłych można podnosić ręce, przy anatomach nie można , bo mogłyby się przekręcić , mnie p dr. kazała już na drugi dzień ćwiczyć i podnosić ręce.
Stary 2013-08-19, 20:22   #10789
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po pow

Cytat:
Hehe tak, w tym. Kurde ale cisnie na te cycki jakby slon usiadl. A jutro ku pocieszeniu ma byc gorzej
Spokojnie, jutro jak będziesz miała zmianę opatrunku i dr zejmie Ci stanik to dopiero poczujesz nagłą grawitację i ciężar piersi Dasz radę, ale fakt, jutro wieczorem będzie gorzej. Ale potem już coraz lepiej. Stosuj się do zaleceń lekarza i glowa do góry!!! Ehhhh aż mnie wspomnienia naszły jak ja sama tam leżałam Miłe wspomnienia

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez tetka11 Pokaż wiadomość
przy okrągłych można podnosić ręce, przy anatomach nie można , bo mogłyby się przekręcić , mnie p dr. kazała już na drugi dzień ćwiczyć i podnosić ręce.
Byc może Twoja pani dr ma inne zalecenia, ale nie słyszałam, aby inny lekarz tak mówił. Być może czegoś nie pamiętam. W razie wątpliwości majeczka.bzzz zapytaj swojego lekarza. Bo łatwo można sobie krzywdę zrobić... Tzn. unikaniem podnoszenia, na pewno nie zrobisz, więc tu możesz byc spokojna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 20:40   #10790
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dobrze, nie kupie wezme jakies spodnie luzne, tshisrt i szlafrok

Kejterin gratki jaki masz implancik
Jutro rano odbieram wyniki stress na maksa

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-08-19 o 20:42
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:42   #10791
Saba08
Zadomowienie

I tak będzie super Star
Stary 2013-08-19, 20:45   #10792
Amorcio
Wtajemniczenie

Moj szlafroczek juz czeka, maz mi wybieral z tych co mi sie podobaly, takie welurowe do kolan, na zamek
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:54   #10793
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dzieki sabuś
Też na to liczę, jak nie to moze uda sie znalezc rozwiazanie
Ja szlafroczki mam dwa w domu takze kupowac nie musze
Stary 2013-08-19, 21:23   #10794
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

Co do podnoszenia rak pamietam ze ktoras dziewczyna od doktor E.S. tez podnosila rece przy okraglych implantach ale ja tam swoich za szybko nie podnosilam bo nawet bym nie dala rady co do spania to mysle ze z tym sie nie spieszyc jak to moja mama mowi "co nagle to po diable" moze i prawda

Star trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki mysle ze bedzie dobrze ja kupialm sobie ropinana pizamke drogo nie zaplacilam a bylo mi wygodnie nosic dreny bo mialy kieszonki po bokach wiec tam wsadzalam dreny np jak szlam do lazienki. Spalam raz w raz bez bo raz mi bylo zimno raz goraco

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:26   #10795
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Happy Hour ciekawą masz pracę. Nawet bym się w tym widziała.
Za to mój mąż mnie na pewno nie.

I z ciekawości:
czy często zdarza się, że Panowie chcieliby czegoś więcej? Jaką "najciekawszą" propozycje dostałaś?

Tak pytam, bo pracowałam kiedyś w hotelu i też różne propozycje miałam.
Za najciekawszą uznaję taką od pana ok.75lat (z zagranicy). Proponował małżeństwo i że cały swój majątek (twierdził, że ma sporo nieruchomości i ziemi) mi zapisze.

Kochana odpowiedzialam szczegolowo na moim blogu. Tu chyba nie powinno sie mieszac tak bardzo tematow.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:28   #10796
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Chcialabym tego z calego serca hehe
Hmm to juz sama nie wiem z ta pizamka dzisiaj łazilam troche patrzalam ale nie bylo zadnej rozpianej wsystko koszule nocne albo tshirt i spodnie
Stary 2013-08-19, 21:32   #10797
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Happy o kurde podziwiam no nieźle.. ale zastanawia mnie to jak ci faceci są tak pobudzeni to pewnie nie raz składają propozycje?
trochę nie na temat ale woow pierwsze widze
Dosyc kontrowersyjny temat. Wymaga duzo wlasnej odwagi i zrozumienia i poparcia od partnera. Ja to wszystko mam i dzialam.
Poki Co szukam dziewczyny ktora chce tak popracowac i zastapi mnie przede wszystkim w moim studiu w okresie mojej cyckowej rekonwalescencji bo chce naprawic moje 4 letnie sylikonowe zwisy.
Stary 2013-08-19, 21:40   #10798
kapetki
Raczkowanie

kejterin gratuluję z całego serca!!
za 22 dni ja będę na Twoim miejscu tylko w innej klinice )
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:42   #10799
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Chcialabym tego z calego serca hehe
Hmm to juz sama nie wiem z ta pizamka dzisiaj łazilam troche patrzalam ale nie bylo zadnej rozpianej wsystko koszule nocne albo tshirt i spodnie
Star. Trzymam kciukasy za twoje wyniki. Oby byly dobre.

Co do pizamy? Nie ma Co szalec. Po operacji wcale nie zwraca sie uwagi zeby miec ladna pizamke. Starczy luzna rozpinana stara bluza. Nawet za duza od partnera czy brata. Po narkozie i tak jest zimno kazdemu wiec cos cieplego sie przyda. A taka szpitalna pizama na guziki i tak potem nie bedzie potrzebna. Hehe
No chyba ,ze przyda sie przy wymianie na wieksze

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2013-08-19 o 21:46
Stary 2013-08-19, 21:45   #10800
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Happy dzieki
no ja nie lubie takich pizamek rozpinanych typowo jak to napisalas " szpitalnych" , wezme jak mowicie cos luznego

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości