|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10771 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Wracam do siebie w czwartek z samego rana mam lot wiec na kawke w srode mialam bym czas ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- selenko patrzylam na ta stronke ze zdjeciami co dalas i wow fajne ale ja taka niezbyt raczej wyjsciowa jestem a juz napewno nie jestem tak fotogeniczna jak te dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10772 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10773 |
Raczkowanie
|
a ja jutro jadę do doktorka na przymiarkę i wybór implantu <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#10774 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do koleżanek które jakiś czas temu powiększyły piersi. Po jakim czasie stają się one miękkie? Wiem że nie będą aż tak miękkie jak naturalne ale ja jestem miesiąc po operacji i moje nadal są twarde, może nie aż tak jak tuż po operacji ale jednak...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10775 |
Zakorzenienie
|
Jutro sie okaze czy bede miala pod gorke
![]() Wiem ze jak jeszcze nie bedzie zle z ta krzepliwoscia to dr moze dac zastrzyk przed operacja. Rano podjade po wyniki przed pracą Elmimo mysle ze warto zrobic prznajmniej morfologie i krzepliwosc przed operacja.. Ewentualnie ob albo crp zeby sprawdzic czy nie ma stanu zapalnego w organizmie, ja zrobilam OB. Wole byc juz teraz w miare spokojna ze zabieg dojdzie do skutku a nie dowiedziec sie tydzien przed ![]() No i oczywiscie bede codziennie starala sie pic sok z buraków i biore falvit ![]() Dziewczyny bralyscie rozpinana pizame??? Ja wlasnie siedze w CH w coffee heaven i popijam herbate.. Tz poszedl na trening i zostawil mnie tu samą i mam godzinkę , moze poszukam jakiejs pizamki.
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-19 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#10776 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10777 |
Zakorzenienie
|
Hmm bo ja mam tylko koszule nocną w domu, nie mam typowej pizamy i wlasnie nie wiem czy kupowac ? Spodnie + bluzka rozpinana albo luzna jak mowisz
#10778 |
Raczkowanie
|
Mnie doktor nie mówił że mam mieć rozpinaną. Dziewczyna która była ze mną w tej samej sali i też miała powiekszane piersi miała np szlafroczek i w nim chodziła. Ka bym specjalnie nie kupowała. Według mnie wystarczy luźny t-shirt i jakieś spodenki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10779 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10780 |
Raczkowanie
|
Star Biedrone3caka dobrze pisze , nie warto kupowac tylko na op pizamki. Ja kupilam a i tak nie nosilam gory bo bylo goraco i mialam stanik pooperazyjny i bandaz , wiec pizamka tylko spodenki mialam na sobie a w domku to w co dalam rade ubrac i by mi bylo wygodnie
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- przepraszam za literowke Biedron3czka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10781 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Star tak jak dziewczyny piszą, nie kupuj nic specjalnie. Ja mimo że miałam operacje pozna jesienią, to byłam tylko w staniku pooperacyjnym i legginsach. Po domu na to zakladalam rozpinana bluzę sportowa i luzik ![]()
![]() |
#10782 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p
[QUOTE=Saba08;42336892]Po ok trzech miesiącach są już bardziej miękkie. A podobno po roku jest spora różnica. Ja jestem 9 miesięcy po operacji i są bardziej miękkie niż na początku, ale szału nie ma. No ale mentory są twarde. Więc zależy to też od producenta implantu i rodzaju. Anatomiczny jest twardszy niż okrągły.[COLOR="Silver"]
Ja mam allergany okrągłe i mam nadzieję że będą miększe niż są teraz, pozostaje mi cierpliwie czekać... Edytowane przez biedron3czka Czas edycji: 2013-08-19 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#10783 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jak to jest z tym podnoszeniem rąk do góry?? Faktycznie przy okrągłych nic nie grozi jezeli juz sie odczuwa bólu czy moze sie cos przesunac? hmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
#10784 |
Wtajemniczenie
|
Kejterin gratuluje
![]() ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-08-19 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#10785 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10786 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p
Aaaaa to jesteś w dobrych rękach
![]() ![]() Majka.bzzzz unoszenie rąk jest niewskazane ze względu na naruszone mięśnie itp. Więc powinnaś z tym uważać przez pierwsze kilka tygodni (ja np mogłam wykonywać pełny zakres ruchów dopiero po 7 tygodniach od operacji).
M.W. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-08-19 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#10787 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10788 |
Przyczajenie
|
przy okrągłych można podnosić ręce, przy anatomach nie można , bo mogłyby się przekręcić , mnie p dr. kazała już na drugi dzień ćwiczyć i podnosić ręce.
#10789 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po pow
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#10790 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, nie kupie
![]() ![]() Kejterin gratki jaki masz implancik ![]() Jutro rano odbieram wyniki stress na maksa ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-19 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#10791 |
Zadomowienie
|
I tak będzie super Star
![]()
#10792 |
Wtajemniczenie
|
Moj szlafroczek juz czeka, maz mi wybieral
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10793 |
Zakorzenienie
|
Dzieki sabuś
![]() Też na to liczę, jak nie to moze uda sie znalezc rozwiazanie ![]() Ja szlafroczki mam dwa w domu takze kupowac nie musze ![]()
#10794 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() Co do podnoszenia rak pamietam ze ktoras dziewczyna od doktor E.S. tez podnosila rece przy okraglych implantach ale ja tam swoich za szybko nie podnosilam bo nawet bym nie dala rady ![]() ![]() ![]() Star trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki mysle ze bedzie dobrze ![]() ![]()
#10795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana odpowiedzialam szczegolowo na moim blogu. Tu chyba nie powinno sie mieszac tak bardzo tematow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10796 |
Zakorzenienie
|
Chcialabym tego z calego serca
![]() Hmm to juz sama nie wiem z ta pizamka ![]() ![]()
#10797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poki Co szukam dziewczyny ktora chce tak popracowac i zastapi mnie przede wszystkim w moim studiu w okresie mojej cyckowej rekonwalescencji bo chce naprawic moje 4 letnie sylikonowe zwisy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10798 |
Raczkowanie
|
kejterin gratuluję z całego serca!!
za 22 dni ja będę na Twoim miejscu tylko w innej klinice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do pizamy? Nie ma Co szalec. Po operacji wcale nie zwraca sie uwagi zeby miec ladna pizamke. Starczy luzna rozpinana stara bluza. Nawet za duza od partnera czy brata. Po narkozie i tak jest zimno kazdemu wiec cos cieplego sie przyda. A taka szpitalna pizama na guziki i tak potem nie bedzie potrzebna. Hehe No chyba ,ze przyda sie przy wymianie na wieksze ![]() Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-19 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10800 |
Zakorzenienie
|
Happy dzieki
![]() no ja nie lubie takich pizamek rozpinanych typowo jak to napisalas " szpitalnych" , wezme jak mowicie cos luznego ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.