|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
pewnie,możesz ją poprosić o atomizerki; powiedz jej,że widziałaś oferte i że obowiązuje ona do K10/07 i że chcesz zamówić 2 szt.atomizerków; moim zdaniem nie powinna robić żadnych problemów, bo przecież i tak za nie Ty zapłacisz
![]() ![]() ![]() choć pewnie jej chodzi o to,że z logo nie ma ona żadnego opustu ale nie rozumiem takich ludzi, jakby mnie ktoś poprosił o zamówienie z logo to co za problem ![]() a atomizerek to naprawdę fajna rzecz, dałam go kiedyś gratis mamie TŻ-ta, bardzo jej się spodobał i później Jej siostry zobaczyły atomizerek u Niej i spytały się czy mogę im też taki zamówić - dla mnie nie było problemu zamówiłam i panie są bardzo zadolowoneEDIT: czy są tu jakieś konsultantki z Kielc, z okręgu 195, które dostały zaproszenia na spotkanie w ten czwartek, tj. 10 maja i wybierają się na nie? bo może jest tu ktoś z forum to się spotkamy
Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-05-07 o 12:56 Powód: dopisek:) |
|
|
|
#10862 |
|
Zakorzenienie
|
a za 4.90 sa tak?
Bo ostatnio nie miala tej kartki -znaczy mowila ze nie ma Jutro powiem ze wiem ze to jest i niech pokaze. Ale wy konsultantki z logo nie macie kasy wcale czy jak? Co znaczy z tym upustem?
|
|
#10863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ich numer to 16741 z logo tak, nie mamy kasy ![]() ![]() czyli nie mamy wypracowanego opustu za sprzedaż produktów z logo, tak samo jak z netto czy z internetowej
|
|
|
|
|
#10864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ja jesli nei jestem konsultantka i nie bede moge zobaczyc ta oferte internetowa?Cos fajnego tam jest?
|
|
|
#10865 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Od 15-35% w zależności od kwoty zamówienia. Jeśli do 199,99zł z katalogu to 15% od tej sumy, od 200zł - 20%, 500zł - 25%, 1200zł - 30% i od 2500zł - 35%. Nic nie zarabiamy na ofercie netto, logo, demo, internetowej. A na ofertach wiązanych tylko 10%.
|
|
|
|
#10866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i sie ciesze![]() to taki maly off top a co do avonu ja paczke dostaje w czwartek i tez szybko mam nadzieje ze beda dlugopisy pozdrawiam
|
|
#10867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#10868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Logo to logo - produkty z logo firmy. Jak w takiej ofercie mogą być myjki? (pytałaś wcześniej). Co do Twoich tekstów to wiesz, wchodzisz z lekka z buciorami w jej (konsultantki) interes. Ona może Ci chcecieć sprzedać atomizer np za 6 zł, czy przy zakupie z katalogu za ok 30 zł, albo dać gratis przy zamówieniu powyżej np 60 zł - to jej wola a nie "niech pokaże"... Bo zobaczyć to możesz na forum... i ja również gartuluje
|
|
|
|
|
#10869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#10870 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Na forum nie było mnie od strony 353 więc nie wiem ale nie chciało mi się przegladać 10stron. Mam pytanko. Czy były już na stych stronach zdjęcia netto 8 ?? Czy wogóle ktoś je posiada? Gratuluję zaręczyn
|
|
|
|
#10871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musialas tak agresywnie do tego podejsc?Fenris mi wyjasnila procentowo i jestem jej wdzieczna Ps:moja konsultantka nie daje zadnych gratisow
|
|
|
#10872 |
|
Zakorzenienie
|
fotki z netto do K08 są gdzieś na wizażu
|
|
|
|
#10873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10874 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#10876 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No widzisz, ja za to daje klientkom gratisy, sama robie promocje, może zmieć konsultantke? Jednak ona wiesz, nie ma obowięzku pokazywać Ci logo, netto... To jets tylko dla niej a że Ci pokazuje to tylko jej dobra wola, której tez nie można nadużywać. |
|||
|
|
|
#10877 |
|
Zakorzenienie
|
syla_ba - fotki do netto z K08 są też wstawione na forum konsultantek na stronie klubu klientek avonu
|
|
|
|
#10878 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...08#post4280840
Znalazlam Cytat:
Nie zmienie bo u mnie w miescie jest jedna i jak chcialam zamowic probki musiala przyjechac do mnie konsultantka z Kępna(30 km od mojego miasta)
|
|
|
#10879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze, po prostu zawsze daję klientkom jakieś upominki poczynająć od próbek, a na naprawdę dużych upominkach kończąc - i na brak klientek nie narzekam
|
|
|
|
|
#10880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponad 2miesiace czekalam na probki bo zapomnieli zamowic![]() A moja konsultantka twierdzi ze owych probek nie ma.
|
|
|
#10881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#10882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc to współczuje....masz niezłe przygody,żeby dostać kosmetyki z avonu; a może nie zrażaj się do tego biura tylko zawsze dowiedz się dokładnie kiedy składają zamówienia z danego katalogu i przyjdź dzień wcześniej albo w danym dniu jakoś rano i złoż zamówienie i dopilnuj,żeby je zapisali |
|
|
|
|
#10883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh szkoda gadac- poprosze kolezanke by mi pokazala te logo bo mi cholernie zalezy na atomizerkach- jutro z nia podyskutuje ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=7180 Link do postu gdzie o tym pisalam http://www.wizaz.pl/forum/showthread...on#post3969571 Link do strony- chyba na 2 stronach o tym pisalam
|
|
|
#10884 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, co sądzicie o wodzie toaletowej Island Vibe z Avonu, katalog nr 7 ? Miała ją któraś lub wąchała "na żywo" ?
|
|
|
|
#10885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze ze juz jest w KWC- jak przetestuje to opisze http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18699
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2007-05-07 o 15:07 Powód: znow literowki |
|
|
|
|
#10887 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam pytanko związane z płatnościami: otóż zamówiłam z katalogu 6 produkty za 210,25 zł, a na fakturze mam upust 15% a nie 20%. Wiecie o co chodzi???? dlaczego tak jest??? czy to możliwe żeby była to kara za to, że dwa razy spóźniłam się ostatnio z zapłatą za poprzednie faktury w terminie??
Pomózcie, napewno znacie się na tych finansowych zawiłościach w Avonie |
|
|
|
#10888 |
|
Zakorzenienie
|
bsaldsan - ja nie mam pojęcia czy to kara czy nie
może zadzwoń na avon non stop i spytaj się dlaczego tak zrobili? może po prostu się pomyli i wyprostują jakoś tą pomyłkę |
|
|
|
#10889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może mialaś niktóre rzeczy zamówione z ofert, które nie wliczają się do bazy upustu? np netto czy internetowa... |
|
|
|
|
#10890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

moge zobaczyc ta oferte internetowa?Cos fajnego tam jest?
) i w brakach jest szampon z szałwią (z wyprzedaży). Dojdą mi mgiełki do włosów Exotic Beaches, których nie było w COKu wrocławskim. Nie obraziłabym się, gdyby zrobili mgiełkę do włosów Island Vibes, bo zapach w porównaniu do EB jest całkiem ładny.