|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? | |||
jeszcze nie miałam żadnego |
![]() ![]() ![]() ![]() |
807 | 14,68% |
jednego |
1 979 | 36,01% |
dwóch |
841 | 15,30% |
trzech |
517 | 9,41% |
czterech |
332 | 6,04% |
pięciu |
188 | 3,42% |
sześciu |
142 | 2,58% |
powyżej sześciu |
690 | 12,55% |
Głosujący: 5496. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Hrodebert
|
Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
Facet jak ma na swoim koncie dużo partnerek seksualnych to jest super, cacy wszystko. A gdy kobieta ma dużo partnerów seksualnych jest nazywana jako puszczalska, nieszanująca się. To jest powszechna ludzka mentalność, która mnie irytuje.
A skoro jeden z drugim szuka i chce dziewicy, czy dziewczyny z małą ilością partnerów to niech sam też taki będzie. A nie, zmieniają panienki co chwilę, uprawiają przygodny seks na lewo i prawo, niby mają się za świętych i jeszcze mają takie wymagania co do kobiety. Niech jeden z drugim puknie się w czoło bo to żałosne jest. Chcesz czystej, sam taki bądź. "Czysta" nie będzie chciała mieć takiego lowelasa, co to z każdą wszędzie. Kobiety nazywacie dziw***ami, a sami jesteście męskimi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
BAN stały
|
szkoda, ze niektorzy nie czytaja wszystkiego, a wiec powtazam, mialem tylko jedna kobiete.
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- i nie bylem latwy bo ja za pierwszym razem odtracilem... ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- i nie bylem latwy bo ja za pierwszym razem odtracilem... ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- A poza tym za pierwszym razem ja odtracilem. Jak ktos sie boi krytyki to nie moja wina, zdrada jest dla najwiekszym mozliwym swinstwem i nawet nie chce mi sie tego komentowac. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- No dobra...nazwalem. Za pierwszym razem ja odtracilem. I jezeli ktos sie boi krytyki to powinien chyba pisac na forum dla kobiet ktore zdradzaja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1085 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Wtajemniczenie
|
6, 20 lat ^^ i nikt z moich znajomych którzy o tym wiedzą nie nazywa mnie "dziwką", bo a. nie robie nic z obcymi, nowo poznanymi facetami i to na widoku publicznym (nawet całowanie) b. zachowuje sie i wyglądam jak normalna osoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli kobieta miała 6-15 partnerów seksualnych, a ma 30 lat, lub poniżej, to trudno jednak uciec od skojarzenia, że każdy (a przynajmniej większość) z tych partnerów, to był właśnie taki 'byle kto'. A kobieta, która robi to z byle kim, jest puszczalska ![]() Nie rozumiem tych sloganów w stylu 'zna swoje potrzeby seksualne', albo 'jest świadoma swoich potrzeb', 'lubi seks'. Ja też lubię seks, a zawsze robiłem to z kimś, kogo kochałem. Wiem czego potrzebuję i jestem tego świadom. Nie musiałem też przelecieć 6-15 'starannie wyselekcjonowanych' kobiet, żeby lubić seks. To tak jakbyś rozróżniała na ludzi, którzy lubią seks i na takich, którzy uprawiają go tylko z miłości (a więc pewnie go nie lubią i nie potrzebują). Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na reszte odpowiem później. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
BAN stały
|
Mysle, ze niektorzy powinni czytac chociaz 5 stron watku zeby sie wypowidziec -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pięknie napisane ![]() A skąd takie coś się bierze, tzn takie zachowanie to ja nie mam pojęcia. Też nie chciałabym faceta co miał wiele kobiet, bardziej by mnie brzydził niż kręcił...
Edytowane przez keira2008 Czas edycji: 2013-02-01 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
keira 2008 rozmawiałam z moimi 4 młodszymi znajomymi dziewczynami i wszystkie stwierdziły, że facet wyrywające tzw. "nieszanujące się" dziewczyny jest dobry na raz ale nie nadaje się na trwały związek.
"z kim się kto zadaje takim sam się staje" |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście że nie nadaje się na trwały zwiazek. Taki facet nie potrafi być lojalny i stały w uczuciach. Zamiast głową, myśli "główką". A najśmieszniejsze jest to przechwalanie że miało się wiele kobiet... Jaki to on boski jest i wgle, a w głowie pstro ma ![]()
![]() |
![]() |
#1093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Raczkowanie
|
Muszę się nie zgodzić z tym, co przeczytałam parę postów wyżej, a jest ochoczo popierane. Fakt, że facet, który ma za sobą sporą ilość kobiet (niekoniecznie puszczalskich i pierwszych-lepszych ) schodzi na inną drogę i szuka kobiety na stałe, która byłaby dziewicą, wcale nie jest abstrakcją i zasada "jak chce czystej niech sam będzie czysty" niekoniecznie musi być zachowana. Osobiście znam jednego, który był właśnie w takiej sytuacji, sypiał z dużą ilością dziewczyn, aż coś mu się przestawiło i postanowił się ustatkować, znaleźć sobie dziewczynę dziewicę, bez przeszłości. I co? Udało mu się, nie zdradza jej, bardzo ją kocha, jest dobrym człowiekiem i wbrew osądom sprawdza się jako partner na pewno nie gorzej od tych co mieli dwie, trzy bądź żadnej.
P.S. Jesteśmy razem 1,5 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Konto usunięte
|
dlatego to samo można powiedzieć i o kobiecie, bo to nie zależy od ilości partnerów, tylko od podejścia do związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
Oczywiście.
Wydaje mi się też istotnym fakt podejścia tej osoby do swoich "podbojów". Taki/taka co szczyci się swoimi "osiągnięciami", wylicza i poucza wszystkich (bo co może wiedzieć na temat seksu ktoś, kto spał, bądź sypia, tylko z jedną osobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Konto usunięte
|
Dla mnie może być i tak, że facet miał 20 partnerek, ale jeśli teraz chce się ustatkować i być ze mną, mam gdzieś jego przeszłość (sama święta nie jestem), jeśli będzie wierny i nie będzie wspominał, że jego ex robiła to i tamto, to ok.
Byleby chciał tak samo często jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
Ale się uśmiałam czytając ten wątek.
23 lata - 8 partnerów. btw Niedawno rozstałam się z moim eks,który przede mną miał 27 partnerek. Byliśmy razem 3 lata. Nigdy jego "liczba" nie przeszkadzała mi w kochaniu go i szanowaniu jak każdego innego człowieka. Jaka byłam głupia! Mogłam wejść wcześniej na ten wątek to bym się dowiedziała,że nie mamy przyszłości! ![]() ...
![]() |
#1099 |
Przyczajenie
|
Ja mam 19 lat i miałam dotąd jednego partnera..
Jakos nie wyobrazam sobie kogos innego pomimo tego ze od 1,5 miesiąca nie jestem z Nim.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mianowicie ![]() ![]() Około 8-12 to sobie jeszcze jakoś wyobrażam - można wszystkich doskonale pamiętać... ale 27, 50, albo 150 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1101 |
Konto usunięte
|
Ja kiedys liczylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
25 lat i 8
Oczywiście pamiętam każdego ale kiedyś z przyjaciółką w ramach żartu spisałyśmy swoich facetów. Ba! Nawet ułożeni według rankingu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
Ja miałam 3
![]() Mój TŻ 2 Nie chciałabym być z facetem, który miał przede mną wiele partnerek- unikam jak ognia kolesi, którzy mają za sobą jednorazowe numerki, różne "dziwaczne" układy czy szybkie związki. Wolę tych co nie korzystają z życia w taki sposób ![]()
![]() |
#1105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam takie libido, że gdy byłam bez faceta, wyć mi się chciało. Wibratory, dildo i palce to nie to samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, nigdy nie miałam żadnej jednonocnej przygody, ba- nawet nigdy się nie całowałam z facetem, co do którego nie miałam powaznych zamiarów. Tak po prostu mam ![]() Co prawda nie jestem już tak wymagająca jak kiedyś (kiedyś- te naście lat- to bym faceta skreśliła za to, że się po pijaku z jakąś lizał na imprezie ![]() Swojego pierwszego licealnego "chłopaka" rzuciłam po 2 tygodniach "chodzenia"bo się dowiedziałam, że mu loda zrobiła na imprezie jakaś tam dziewczyna ze szkoły- dla mnie było to nie do przeskoczenia, zresztą dalej mam tak samo. Oczywiście nie mam nic do ludzi, którzy się w ten sposób zabawiają ![]() Po zerwaniu z ex-TŻ startował do mnie mój bliski przyjaciel, facet na prawdę super, ale znowu- bogate życie seksualne, partnerki na jedną noc, przypadkowy seks gdzieś na imprezie. W związkach wierny, czuły, troskliwy ale w tym wszystkim męski, no i wygląd na plus- więc dla niejednej z tu wypowiadających się dziewczyn- partner idealny. A ja na prawdę nie byłam i nie jestem w stanie przetrawić takiego podejścia do seksu u osoby, z którą chcę dzielić życie. No i nie wyszło nam, właściwie to się nawet nie zaczęło bo prosto z mostu mu powiedziałam co mi nie pasuje. Mi masturbacja wystarczała jak byłam sama/ nie miałam okazji spotkać się z moim partnerem, ale prawda jest taka, że ja raczej skaczę z jednego związku w drugi, najdłuższa przerwa trwała rok, druga tylko kilka miesięcy ![]()
![]() |
![]() |
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja uwielbiam dominować i prowadzić w seksie- na prawdę kręcą mnie faceci którzy nie wiedzą jak się zachować bo w życiu kobiecego cycka w dłoni nie mieli ![]() No ale teraz w moim wieku to już raczej takich nie ma ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.