|
|
#1081 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Laczymy sie wszystkie Lipcowe Panny Mlode 2007!!
witam wszystkie lipcowe Panny Młode !!!!
Ja biorę ślub 7 lipca i prawie wszystko mamy juz zalatwione,ale własnie w tą niedzielę usłyszałam na ogłoszeniach ze ksiądz z parafii w której bierzemy ślub - zaplanował remont nawy głównej w koscile!!! ścieło mnie z nóg po usłyszeniu tej wiadomości - bo już sobie wyobraziłam ze przedziaramy sie do ołotarze pomiędzy rusztowaniami .... kurcze a wszystko do tej pory szło jak z płatka - a tu taka wiadomosc ![]() czy któraś z Was ma podobny problem??? pozdrawiam |
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
madziuniak, ja tydzień po Tobie - 14.07.2007
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Ja chwaa Bogu nie mam takich problemów. Ale dlatego, że bierzemy ślub w małym kościółku a nie w parafii a tam na wakacje planowana jest rozbudowa kościoła.
Nam do załatwienia zostaje: - wybór tortu i jego dekoracji. - Garnitur dla Pana młodego. Wstępnie wiemy już jaki. - poradnia (ostatnie spotkanie) - spowiedź (akurat 01.06 i 6.07 to pierwsze piątki miesiąca, więc chyba jakoś będzie) - czekam na moje buty (mają być 1.06) No i chyba to tyle Na razie bez większych sensacji i nowinek u mnie
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
Właśnie weszłam na to forum z sentymentu Jeszcze rok temu się tu udzielałam, wyszłam za mąż 16. 09.2006 r. a teraz 7.07.07. będę się bawiła na ślubie mojej kuzynki, który przypomniał mi całą przedślubną gorączkę i tyle dawnych uczuć wróciło Wszystkiego najlepszego Wam życzę na nowej drodze życia. Po ślubie także jest cudownie! |
|
|
|
#1085 |
|
Wtajemniczenie
|
kolejna tura zaproszen wyslana ufffff jeszcze tylko kilka
umowilam sie juz na probne czesanie i fryzurke, jutro moze poszukam bucikow
|
|
|
|
#1086 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ponownie jak już wcześnej pisałam ślub mam 7 lipca 2007roku w zasadzie wszystko już załatwione i z ambony już "spadliśmy" czekamy teraz tylko na ten dzień. Gratuluję ślubu pozostałym dziewczyną
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
Coś nam wątek ucichł.
![]() Mam takie pytanko, z trochę innej beczki. Jaki będziecie miały manicure na ślub? Zastanawiam się czy robić francuski czy (ponieważ moja suknia ma szafirowe wstawki) jasno niebieski, błękitny z białymi "piórkami" odchodzącymi od środka? Cały czas myślałam o blue ale manicurzystka poleca mi francuza. A wy jak myślicie? A jak stres przedślubny? Bo u mnie jest już od miesiąca. Boję się co będzie z moim żołądkiem za jakiś tydzień! A i prawie zapomniałam, kupiliśmy Tż garnitur i całą resztę
|
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
Elfik manicure bede miala normalny francuski oczywiscie tipsy troszke dluzsze i na serdecznych paluszkach beda literki PM różowe a na kciukach po 2 serduszka tez rozowe
ty równiez zrob sobie wlasnie taki jak opisalas bedzie taki inny ten jedyny i napewno bedzie pasowal, chociaz mzoesz zrobic tak jak ja czesc francuski a czesc wlasnie taki błękitny z białymi "piórkami" odchodzącymi od środka co do stresu to tez juz pękam juz zaczynam sie troszeczke stresowac jak sobie pomysle o slubie ale jeszcze tak radosnie sie stresuje ale okolo 20 czerwca to bedzie wrecz panika haha bo to juz bedzie tak blisko my tez kupilismy dla małego gajerek i dodatki jeszcze tylko buty zostaly i spinki do mankietow juz sie nie doczekam kiedy to bedzie z jednej strony chce aby to juz przyszlo bo to wspanialy dzien i po slubie wspolne mieszkanie ale z drugiej strony chce aby to jeszcze na mnie czekalo bo wiem ze juz taki dzien sie nigdy nie zdarzy a prawdopodobnie bede chciala go powtorzyc jak bedzie tak super wiec musze wycisnac z niego jak najwiecej i zapamietac kazda chwilke aby pamietac to na cale zycie i pamietajmy nie mozna sie denerwowac bo nerwy psuja wszystko caly ten urok ) trzeba czerpac kazda minutke tego szczescia )
|
|
|
|
#1089 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczeta
![]() a ja wczoraj bylam na przymiarce sukni szlam do salonu z dusza na ramieniu bo balam sie ze cos bedize nie tak - ale suknia okazala sie idealna na mnie - nie potrzebne sa zadne przerobki )) jestem zachwycona )) lepiej wybrac nie moglam - ta suknia po prostu dla mnie jest i juz !!!: )))) a co do manicure to tez jestem za frenchem z bardzo delikatnymi ozdobkami ![]() pierwsze dni lipca mialalm stres zwiazany z nowa praca wiec troche odpuscilam myslenie o slubie ale w wolny dzien wszystko wraca i musze znalezc jakis sposob zeby opanowac stres bo jak nie to on mnie zje ... i zepsuje ten piekny dzien... I CAN'T WAIT - ZOSTAL TYLKO MIESIAC..... |
|
|
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
Dziewuszki I Jak Tam? Ja Mam Juz Stresik- Popijam Meliske Co Wieczor
|
|
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
Cały czas się zastanawiam, czy wszystko mamy załatwione.Boję się,że w ostatniej chwili okaże się,że o czymś zapomnielismy.
|
#1092 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Przyczajenie
|
a ja bym na bank zrobiła ten niebieski z piórkami, od paru lat noszę tipsy, frencza miałam już ze 100 razy, i kwiatuszki na frenczu i chyba wszystko co tylko na tym frenczu można mieć. Ja robię sobie fajniutką różowo-liliową mazankę na pazurkach-tak na samych odrostach, nie robię frencza bo tak naprawdę pasuje on tylko do czystobiałych, klasycznych sukienek i do tego do niezbyt długich pazurków, a do romantycznych i zwariowanych już tak średnio, a poza tym jak ogląda się zdjęcia ślubne to 80% dziewczyn ma lepiej bądź gorzej zrobionego klasycznego frencza.
|
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co planujecie dać w prezencie swoim przyszłym mężom. Ja już prawie mam prezent jest w trakcie załatwiania, ale narazie nie zdradzę jak załatwi się do końca wtedy się pochwalę
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jakiego koloru rajstopy (badz ponczochy) zakladacie w tym dniu. Z iloma osobami nie rozmawialam wszyscy twierdzili ze obowiazkowo musza byc biale (do bialej sukni) a ja nie chce bialych ponczoch, tylko cieliste i takie tez zaloze. Ogladajac zdjecia na wizazu zauwazylam ze sporo dziewczyn ma bezowe ponczochy. Co Wy na to?
Edytowane przez ałła Czas edycji: 2007-06-18 o 21:10 Powód: literowka;) |
|
|
|
#1096 |
|
Przyczajenie
|
ałła,
ja idę w pończochach z gatty, a kolor nazywa się "panna". Nie jest to zwykły "opalony" tylko taki jasny ecru (bo taki mam odcień sukienki). Rozumiem, że nie chcesz białych, w moim przekonaniu wyglądają trupio i nienaturalnie. Nie wiem jednak czy będzie on pasował do białej sukienki. Najlepiej sprawdzić na wzorniku, pozdrawiam, |
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
ałła ja mam kolor off-white Gatta- bardzo ładnie wygladaja na nodze
|
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
Prezent mężowi? Hmm no w końcu od czego jest noc poślubna.
Pończochy białe. Nie lubię cielistych. Gdzie się nie idzie to zawsze cieliste. Anetka ) Tak myślę właśnie że z tym niebieskim będzie bardziej oryginalnie Dzięki
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
wychodzi na to że u mnie taka tradycja
co kraj to obyczaj.
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda że nam uciekłyście z wątku "Panny młode - wakacje 2007". Im nas więcej tym raźniej, i łatwiej zorientować się w sytuacji co jak i kiedy
. Może chociaż czasami zaglądniecie...
|
|
|
|
#1101 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi wyrosl ogromniasty pryszcz ;( i z tego co mi pani dermatolog powiedziala pare mcy bedzie go widac. OKROPNE!!!! a moze jednak jakis cud sie zdarzy
a z przyjemniejszych rzeczy bylam dzis w lokalu gdzie bedzie przyjecie. zaplecze jest cudowne (gdy rezerwowalam w listopadzie to nie bylo oczywiscie tam tak pieknie). Jest strumyczek, altanka. malutki staw, hustawki drewniane, mini plac zabaw dla dzieci. Bdziemy tam robic grilla )) jednym slowem super
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
mayaha z tego co mówisz to tam musi byc cudownie ahh takie na świerzym powietrzu cos wspaniałego, my mamy w reastauracji ale też teraz dobudowali druga restauracje mniejsza taras pokoje zadaszenie lekkie na taras teraz jest jeszcze piekniej wiec tez sie zaskoczylismy
)kurcze nie wiem jak wy ale ja jakos nie myśle o ślubie teraz cały rok sie przejmowałam a teraz jakos dziwnie nie, jutro nawet reszte zaproszeń jedziemy zawiesc i tort zobaczyc ahh jak to zleciało czemu ja nie mam stresu powiedzcie mi ) ? i czy wy macie
|
|
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Łączymy sie wszystkie Lipcowe Panny Młode 2007!!
Stres? Jakby to ująć kurde mam taki stres że czuję że mam żołądek i jelita!
Fajnie masz że się nie denerwujesz. Ja jak się denerwuje to jem i boje się skutków ubocznych! Chyba przede mną najgorsze dwa tygodnie! Mój TZ jakoś nie pokazuje że się denerwuje! Może i lepiej bo bym zwariowała do reszty gdyby zaczął. Pozdrawiam!
|
|
#1104 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na szczescie mam mnostwo innych spraw na glowie wiec mysle o slubie i calym tym zamieszaniu jak wchodze na wizaz. Dzieki Bogu sie nie stresuje bo ja tez wtedy jem :[ a jak na razie to od zimy schudlam 5 kilo
|
|
|
|
#1105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pryszcz to delikatnie powiedziane. w kazdym badz razie ie da sie gi wycisnac bo to cos jest gleboko pod skaore. biore antybiotyki na niego i oprocz tego masci specjalne. brrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam pytanie! W sali gdzie zaplanowalismy wesele dobudowano taras. We wczesniejszej wersji sala jadalna miala byc na gorze a tance na dole. Teraz wlascicielka zasugerowala zeby sale jadalna zrobic na dole a tance na tarasie na swiezym powietrzu. Takie wesele juz mialo miejsce i ponoc super sie sprawdzilo. A ja nie jestem przekonana. Co prawda slub 28 lipca i pogoda powinna byc super. Poza tym nie wiem co na to zespol. A Wy jak sadzicie?
|
|
|
|
#1108 |
|
Zadomowienie
|
No nie wiem. Jakby zrobić posiady na górze i taniec na tarasie to ok. Bo muzyke słychać ale gości na dole usadzić to nie bardzo. Mnie się tak wydaje bo wtedy mało kto tańczyć pójdzie. A zadaszony ten taras? Bo jak nie a zacznie nie daj Boże lać to po ptakach. Także się zastanówcie poważnie. Z dwojga złego lepiej tyniać na nie zadaszonym tarasie niż siedzieć j jeść bo szybciej się zwiną ludzie.
![]() Kurde ale mam stresss!!! Cały czas mi się wydaje że o czymś zapomnieliśmy! Nawet nie mam siły myśleć o tym że przed nami ostatnia niedziela wolności!
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
Taras zadaszony, jak najbardziej! Nie wiem jak bedzie z naglosnieniem, sale od tarasu dzieli sciana wiec raczej nie powinno byc za glosno.
|
|
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ale mam stres - jeszcze bylam na probnym make-upie i chuloera nie podoba mi sie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

i prawie wszystko mamy juz zalatwione,

Jeszcze rok temu się tu udzielałam, wyszłam za mąż 16. 09.2006 r. a teraz 7.07.07. będę się bawiła na ślubie mojej kuzynki, który przypomniał mi całą przedślubną gorączkę i tyle dawnych uczuć wróciło