|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku ??!!
A znając życie to jeszcze przemetkują na wyższa cenę i będą udawali, że promocja :P
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta na to wszystko jest taka marza, ze nawet na przecenie to oni i tak zarabiaja jeszcze calkiem niezle na wszystkim
|
|
|
#1083 |
|
Konto usunięte
|
mam ulotke z znizkami wlasnie w te noc, 10 pazdziernika, pozniej napisze do jakiego sklepu jakie znizki.
ogolnie te znizki sa beznadziejne, 10, 20%, hm no w trollu jedynie 30% liczylam, ze na otwarcie alfy zrobia taka sama promocje w trollu jak na otwarcie bialej bylo, wszystko 50% a tu zonk
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wybieram tam jutro,zobacze co i jak bo i tak musze kupic sobie plaszcz wiec po powrocie napisze czy warto było jechac ;D
|
|
#1086 |
|
Rozeznanie
|
uparta Marti mogłabyś 'rzucić okiem' na jakieś fajne sportowe torby?
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
ok rzucę
bo muszę tez dla siostry "rzucić kątem oka" na jakies duuze sportowe torby
|
|
#1089 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Konto usunięte
|
tak jak obiecałam.
10 października zwariowana noc zakupów w Galerii Białej od godziny 20 do 24. 5 10 15 - 10% Adidas do 10% Aldo 20% Americanos do 15% Apart do 20% Atlantic do 20% Bartek do 40% Bata do 20% Big star 10% Bolero 10% Bytom 20% Cafe club 15% Carry 20% CCC do 30% Coffe Point do 20% Czas na herbatę do 15% De facto 5% Deep 20% Deichmann do 20% Delta Sport 15% Empik do 15% Esprit 20% Ever do 40% Explorer do 20% Gino Rossi do 10% Green Way 10% Heavy Duty do 10% Helios bilety w promocyjnych cenach Hokus Pokus do 20% House 20% Joy Jeans 10% Klucze do 20% Kukartka do 50% lee/Wrangler do 10% Leopardi do 15% M punkt do 30% Mango 10% Marconi 50% Mexx 20% Monacco do 50% Monnari do 15% Mustang/Puma 5% (przy zakupach powyżej 50zł) new Yorker do 30% Nike do 10% Ochnik do 20% Pimkie 20% Promod do 70% Quazi do 15% Ravel do 70% Ready's 10% Reebok do 30% Sekret 10% Sephora do 20% Sizeer do 15% Smith's 15% Smyk 10% Solar do 25% Sunset Suits do 20% Superpharm do 50% Świat Spinek do 30% Taranko do 15% Taruum do 10% Time Trend do 15% Troll 30% Vena do 40% Venezia do 1 White Stone do 20% Witchen do 15% Wojas 10% Yes 10% |
|
|
|
|
#1091 |
|
Wtajemniczenie
|
gofrowana a nie wiesz te promocje maja być na wszystko co jest w tych sklepach czy tylko na wybrane rzeczy??
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
nie opłaca mi się chyba jechać .. zniżki mam z Avanti i niektóre sa większe
np. z baty -50% HD -20% BS 20% ] a poza tym to są tylko do .. x% więc jest 40 a może być 5 . ![]() ![]() Poza tym tylko w promodzie jest 70% , echh. oszukańczo.
|
|
|
#1093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo tak jak napisałaś jest do 40%,30% a wyjdzie ze większość tylko 5%, to naprawdę zniżki z avanti są korzystniejsze, bo pewne.
|
|
|
#1095 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie jestem z Białegostoku wiec dziś nie opłaca mi sie pchać, nie przy tych cenach paliwa
|
|
#1096 |
|
Konto usunięte
|
tragedia to co dzisiaj dzialo sie w białej
zanim dojechalam do galerii to mniej wiecej 2km przed nia utknelam w korku, oczywiscie wszyscy jechali do białej, stałam chyba z 20 minut tłumy ludzi, w większości sklepów nie dało się przejść, przodował marconi w którym wykupowano dosłownie wszystko, puste półki później zostawały. kolejki kilometrowe - szczególnie w w/w marconi i ccc w ccc burdel, wszystkie buty porozwalane przejść się nie dało, a obniżka raptem 30% ogólnie to wszyscy rzucili się jak głodny na chleb, promocje wcale nie były jakieś super jeśli któraś z was planowała w ten weekend wykorzystać zniżki z avanti to nie polecam bialej, gdyż ponad połowy asortymentu tam nie ma, wszystko juz przebrane aż strach myslec co bedzie jak alfe otworza |
|
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
To cieszę się, ze nie pojechałam tam wczoraj
ale w niedzielę i tak się wybiorę
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
tragedia, tragedia, tragedia. wchodząc wczoraj do Białej od poczatku wiedzialam ze nic nie kupie. nie na moje nerwy. niech ciesza sie Ci ktorzy nie pojechali.. w marconi -50% na cały asortyment wiec pomyslalam sobie ze wejde i kupie sobie torebke bo całkiem fajne na wystawie byly. no i znalazlam jedna-wyczaiłam ja wzrokiem i ide, ide do półki po nia a tu przed nosem staje mi jakas stara baba i zabiera moja torbke <wnerw> wrr. poznije udalam sie do NY i H&M ale szybko stamtąd wyszłam, pozniej jeszcze do CCC a tam kolejka jak w komunie po chleb ;| ogolnie to nie ma nic ciekawgo. ja nie mam Cierpliwosci do takich zakupów-musi byc luźno i mało ludzi
Vivre torby nie znalazlam zadnej bo tylko do 4 sklepów weszłam. wiecej nerwów niz przyjemnosci bylo a podobno zakupy to przyjemnosc.. juz wiem ze nie ide na Otwarcie Alfy, nie ma mopwy.pojade osbie w osobote rano na spokojnie.
|
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja do Alfy też się wybieram dopiero w weekend po otwarciu, bo otwarcia to koszmar dla mnie, za dużo wtedy ludzi tam sie gromadzi.
A spodziewam się, że i tak dziś i jutro będzie więcej ludzi w galeriach(czyt.kobiet i dziewczyn ) ze względu na zniżki z Avanti
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że nie pojechałam do Białej
![]() Te obniżki były śmieszne, ja rozumiem żeby było np.: 50-70%,a nie 5 czy 10%. Ja to w ogóle się obawiam jechać do Alfy Do białej zaszłam może z m-c po otwarciu,a i tak był tłum i ledwo się chodziło, to co będzie w Alfie ![]() Jedyny ratunek to chyba iść ok.9-10 rano
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam taki zamiar za tydzien do alfy w sobote o tej porze jechac ;D bedzie spokojnie chociaz
|
|
#1102 |
|
Konto usunięte
|
a mi sie wydaje, ze spokojnie nie bedzie.
alfa bedzie oblegana co najmniej z miesiac po otwarciu, a w weekendy to w szczxegolnosci |
|
|
|
|
#1103 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Alfa przynajmniej więcej ludzi pomieści
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w dzień powszedni jak będe wcześniej l;eklcje konczyc ..
Byłam w Białej. Wiecie gdezie zaparkowałam ? Na ulicy Warszawskiej. ![]() Dobre, nie ? Zaszłam i wyszłam. Do KFC były kolejki aż pod HM.Jutro mam ejchać ze zniżkami. Wątpię, że coś będzie. A taką śliczną bluzę w Housie widziałam. Oczywiście do Housa nie ma zniżek, a ja i tka w sumie wątpię że jeszcze ona będzie .. ; (( A w deepie były bluzy za 49 zł bez przeceny ![]()
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,powiedzcie proszę coś więcej o zniżkach z Avanti.
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Konto usunięte
|
nic ciekawego, no warte uwagi to chyba jedynie -20% w reserved i 30% w trollu.
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy ludzie to jak zwierzęta się zachowują
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj ledwo przedostałam się z wejścia przy kfc do kina
![]() W ogóle strasznie wczoraj było, pełno dzieciaków siedzących dosłownie pod murami galerii,to samo w środku,jak jakieś lumpy. Już nie wspomnę o całkiem dużych dzieciakach (np.10-12 lat), które jeżdżą schodami w górę i w dół, biegają po nich, toż to paranoja. Czułam się jak w dżungli
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
To dzisiaj też tak jest? Bo miałam zamiar się wybrać, ale coś patrzę że zrezygnuję i pojadę w tygodniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

bo muszę tez dla siostry "rzucić kątem oka" na jakies duuze sportowe torby 

Do białej zaszłam może z m-c po otwarciu,a i tak był tłum i ledwo się chodziło, to co będzie w Alfie