|
|
#1081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Cytat:
a jak już to samotna sztuka stoi. A ja chciałam się zaopatrzyć na sezon grillowy ![]() Cytat:
Objawy zaraz miną Cytat:
![]() Ale dobrze że to tylko infekcja. Jak dasz radę to wbijaj do swojej gin Byłam właśnie z Tż w polu i... trochę mnie mały gryzie (tzn brzuch kłuje) chyba nie polubił ciągnika Przyszłam do domu
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
W niedzielę idziemy na chrzciny a ja nie mam się w co ubrać. Właśnie wróciliśmy z zakupow. Mała była śpiąca i marudziła. Kupowałam w pośpiechu.. aż boję się teraz zaglądać do reklamówek
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Drocia - idź jeszcze do swojej gin, dziwne że nie zrobili Ci USG. Przecież jeżeli to by się wody sączyły to po badaniu na fotelu można to stwierdzić? Nigdy nie miałam przy żadnej infekcji czegoś takiego, a miałam ich dużo, dziwne to.
A propos infekcji, chyba mi się jakaś zaczyna rozwijać. Żadnych upławów nie mam ani nic ale jakoś mnie trochę swędzi, no dosłownie troszkę. Boję się że się jakieś dziadostwo rozwinie i nie wiem, jakieś bakterie mi się dostaną do macicy, może jeszcze nie jest zagojone wszystko W ogóle martwi mnie brak jakiegokolwiek śluzu od kilku dni. Nic. W ogóle zero. Susza jak na pustyni. Co dziwne, bo czasem na wkładce mam leciutko brązowy ślad. Niech ten okres już przyjdzie no. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
23 dc i progesteron 12,63 przy normach:
Faza lutealna: 3,34-25,56 Środek fazy lutealnej: 4,44-28,03 Jak interpretować? Dobry? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dorcia dobrze ze wszystko ok ale masz racje idz sie jeszcze skonsultuj ze swoim gin ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Dobry
![]() Kurde, cos jest ze mna nie tak no bo obudzic sie o 6:30 i byc wyspanym to zupelnie nie w moim stylu w piatki to armata trzeba by mnie normalnie zwalac o 7:30 jak juz pora prawie wychodzic... Swiat na glowie stoi jak nic ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam z kawą ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- drocia leć do innego gin na USG, bo jeśli to wody, nie ma zartów.... |
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Drocia - lecisz jeszcze do gina dziś? Tak myślałam wieczorem o Tobie i jeżeli to wody to naprawdę nie ma żartów. Lepiej 2 razy sprawdzić i być pewnym.
U mnie chyba się coś rozkręca (albo znów mnie robi w konia) - podbrzusze odczuwalne, plamienie, no i trochę mnie zaczely bolec piersi więc zobaczymy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Wczoraj jakoś źle się czułam wieczorem, byłam padnięta więc się położyłam i odpoczęłam. W sumie dobrze mi to zrobiło Flo wyznaczyło mi owu na 17 czyli tak jak typowalam tego okresu nie zmarnowaliśmy Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle ja mam jakieś schizy ostatnio, może to pms
![]() Mam ostatnio fazę na serek wiejski z rzodkiewka i szczypiorkiem. Rzodkiewkę myłam ale szczypiorku już nie, nie wiem kurde, jakieś zaćmienie czy coś bo zawsze to robiłam. Ze 2 pęczki tak zjadłam. I już sobie wbiłam toxo i w ogóle wszystko co możliwe. Jak żyć kurde. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Drocia idź jeszcze i sprawdź u gina, żeby się upewnić.
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ide ale dopiero na 10.
PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
Trochę smutno, bo dochodzę do wniosku, że chyba chciałabym zacząć starać się o następną ciążę od razu... TŻ woli poczekać, odpocząć
.Polecacie jakiś konkretny termometr do mierzenia temperatury? Czy może to wszystko jedno, ważne żeby był odpowiednio czuły ?
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ostatnim dni mojej pracy zawodowej na kolejny rok i 4 miesiące!
Dodatkowo zaczynamy dziś z młodym 6 miesiąc Napiekłam się wczoraj muffinek jak wściekła, ale jest szansa, że chociaż każdy spróbuje. Po pracy impreza pożegnalna - zapowiada się dobry dzień ![]() Dodatkowo wczoraj wieczorem udało mi się nagrać Adamowe belly party. Nie sądziłam, że już na tym etapie czekają mnie takie atrakcje, a tu proszę Nem, praca w polu to nie jest najlepsze co możesz zrobić dla swojego dziecka. Ogarnij się :P
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycze wam zeby jednak jak najszybciej sie wam udalo Termometr Musi miec dwa miejsca po przecinku, ja mam microlife taki : http://www.matopat24.pl/microlife-te...MaApAGEALw_wcB Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Gajaa oj zatesknisz jeszcze za robota
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A termometr ja mam microlife z dwoma miejscami po przecinku. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, obstawiam, że za miesiąc już będę błagać o powrót do pracy, ale póki co mam w perspektywie urlop, nadrabianie zaległości towarzyskich i szkołę rodzenia, więc jakoś to będzie
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odchodziłam podobnie jak Ty, jakoś w 7 m-cu. |
|
|
|
|
#1100 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Kupię ten.Cytat:
Dostałam krwawienia . Może to nawet @.
|
||
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
To miesiąc po mnie. Ja dziś zaczęłam szósty
pewnie gdybym wiedziała, że moc drugiego trymestru wreszcie nadejdzie i będę się tak dobrze czuła, to bym jeszcze została, ale długo nie przychodziła, a ja musiałam podjąć jakąś decyzję. Zresztą... ile razy w życiu ma się możliwość lenienia za 100% pensji? Trzeba korzystać ![]() Poza tym mam jeszcze parę rzeczy do ogarnięcia w przedszkolu, więc będę wpadać - może na urodziny dzieci, na pewno po książki (robię zdalnie "Zaczytanych"), na koniec roku i takie tam ![]() Długo pracowałaś! Gdzie pracujesz? ![]() Fruczak, oby to była @
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Fruczak, a może tż przeżywa to na swój sposób? Może jak to facet, nie chce się za bardzo przyznać czy uzewnętrzniać, ale dotknęło go to i chce "przetrawić"?
|
|
|
|
#1104 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Musicie pomyśleć i wtedy podjąć decyzję ![]() Cytat:
ani się nie schylalam ani nic. A ten już gryzie no nic przynajmniej wiem jak go rozruszać jak schizuje ze objawy ustały ![]() No to życzę powodzenia ☺ obyś za parę dni nie płakała ze chcesz wrócić do pracy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Nemm a teściom powiedzieliście? Jak zareagowali? Jak przeoczyłam to przepraszam
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozazdroscic ale czeka Cię dzień pełen wrazen daj znac, jak dzieci zareagowaly? Co to jest belly party? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam ale Tz mowi ze na razie nie bo różnie to może wyjść. Duren. Wiec teraz już nic nie mowie i nie mam zamiaru. Ale myślę że się domyśla bo ileż można mieć urlopu ![]() ![]() Wkurza mnie to laboratorium. Wtedy pomylili pesel i nie mogłam odebrać wyników. A dziś miały być wyniki na maila do 8 rano i co? Wciąż ich nie ma. Czekam do 11 i dzwonie bo ileż można. Kiedyś jakoś wszystko było normalnie a teraz ostatnie dwa razy to chyba na mózg im padło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten test chociaz znalazlas? Moze juz i tak wiedza ![]() Moja gin mowi z kolei, ze zadnej infekcji tam nie ma, a takie wodniste uplawy czesto sie zdarzaja, a i ze to napewno nie wody, bo by zaczely wyciekac w trakcie badania. Tyle, ze posluchalam serduszka ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna to jest wtedy jak ruchy dzidka widać już na brzuchu 🤣
Gaja ja mam całą masę takich nagrań to jest urocze i jak teraz patrzę to takie niewiarygodne mi się wydaje. CZŁOWIEK W MOIM BRZUCHU ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

chciałam se kupić, ale w Biedronce nie mieli, a do Żabki nie chciało mi się iść, bo nie po drodze (wracałam z pracy rowerem i stojak stoi pod biedrą, daleko od żabki), a już nie mam siły wychodzić (ulubiona pogoda biegaczy i rowerzystów, czyli "wiatr w ryj". Padam :P) 
a jak już to samotna sztuka stoi. A ja chciałam się zaopatrzyć na sezon grillowy 
podobno to tylko infekcja, z szyjka i cala reszta wszytko w porządku.

ale masz racje idz sie jeszcze skonsultuj ze swoim gin 
w piatki to armata trzeba by mnie normalnie zwalac o 7:30 jak juz pora prawie wychodzic... Swiat na glowie stoi jak nic 

tego okresu nie zmarnowaliśmy 

no nic przynajmniej wiem jak go rozruszać jak schizuje ze objawy ustały 

i jak teraz patrzę to takie niewiarygodne mi się wydaje. CZŁOWIEK W MOIM BRZUCHU