![]() |
#1081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy czerwcowe 2019
Cytat:
![]() A dla chlopca mam więcej opcji ![]() Albert, Eryk, Norbert, Dariusz, Dawid, Hubert, Marek, Jacek ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
Ja przeglądam spisy imion i naprawdę nic do mnie nie przemawia. Mamy już Jagodę i Kaję. Chłopiec miał być Kajetan ale tak średnio Kaja i Kajetan. Mąż mówi Aleksander, ale mi się już osłchało strasznie. A dla dziewczynki czarna dziura
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
U mnie chłopiec będzie do mnie Igor
![]()
#1085 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Widzę że o imionach mowa. Jak myslalam o imionach dla córci to chcialam żeby nie było bardzo popularne jak Zosia czy Julka itp. (Chociaz imiona te same w sobie są bardzo ładne). Teraz nie mam koncepcji. Jak bedzie chlopak to podoba mi się Czarek. A jak dziewczynka to nie mam pojęcia.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do imion to chłopiec na 100% Wiktor, dziewczynka na 80% Zoja ale raczej zostanie bo nic innego mi się nie podoba. Chyba, że jakiegoś olśnienia dostanę nagle ![]() Nie mam dzisiaj na nic weny, stresuje się jutrzejszą wizytą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Raczkowanie
|
Necrokitty już tu na forum spotkałam się z imieniem Zoja i bardzo mi się spodobało, może to Ty już o nim wspomniałaś?
Szalenie mi się spodobało, naprawdę. Ale u mnie w rodzinie tak średnio patrzą na nowoczesne, wyszukane imiona. Co to było jak siostra dała swojej na imię Laura 16 lat temu... ![]() ![]() ![]() Zoja bardzo ładne, nawet jest święta o takim imieniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas już na Nadię wydziwiali ale to nie mój problem ![]() Podoba mi się jeszcze Łucja ale mężowi nie więc pewnie w przypadku kolejnej dziewczynki zostanie Zoja. Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Wtajemniczenie
|
Ja znów dla chłopca nie mam.
Dzień mdłości.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Wtajemniczenie
|
Na moim wcześniejszym wątku Wizazowym z pazdziernikowek 2017 mamy małą Zoję
![]() ![]() Ja jestem fanką prostych, polskich imion. Córka ma na imię Urszula, druga będzie miała Alicja a jak będzie chłopak ciągle się wahamy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Moj mlody to Grzegorz
![]() ![]() Ja wlasnie spojrzalam w lusto i az musiałam zrobic foto bo juz mi wzdecia brzuch wypychaja, a niedawno juz plaska sie robilam ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Pochwalę się jeszcze tutaj, że zrobiłam dziś pierwszą betę -> 85,5 mlU/ml i progesteron 32,30 ng/ml więc wszystko jest ok. Coś czuję, że jednak będę czerwcowa bo owu musiała być pewnie koło 9-10 dnia. A Wy już jesteście takie zaawansowane w tych ciążach! Ja też należę do drużyny Kamilii i nie chcę znać płci ![]() ![]()
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I piona za niespodzianke po porodzie ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam jakoś wizji na żadne imię. Na pewno będziemy iść w proste polskie bo takie nam się podobają, ale nie wiem jeszcze jakie. Jakoś w ogóle mam aktualnie etap "boże to jeszcze tyle czasu" a pewnie zleci tak że potem będę po tyłach ze wszystkim. Na razie bardziej mnie praca martwi, bo czuje że zrobią wszystko żebym albo potem nie mogła wrócić albo będą wielkie pretensje że jak mogłam coś takiego zrobić i zajść w ciążę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam w podstawówce koleżankę zoje. A typowe polskie imiona mi się nie podobają. Wymyslne tez nie. Dlatego ciężko będzie znaleźć drugą Anastazje
![]()
#1096 |
Wtajemniczenie
|
Mroffka, praca to tylko praca.
Ja znów wolę mieć wszystko zrobione wcześniej i zaplanowane. Mi się podoba imię Gaja, Ewa. Ale najbardziej Gabrysia. Dla chłopca Tymek, Michał, Maksymilian, Filip. Ale TŻ żadne z tych. Z imionami chłopięcymi mamy problem. Kaamilaaa, brzydko fajny. Ja mam problemy, bo w sobotę idziemy na wesele, brzuch dwa razy większy od twojego, i nie wiem jaką sukienkę włożyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Wtajemniczenie
|
U mnie już dogadane Igor / Kornelia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Wtajemniczenie
|
Mroffka, praca to tylko praca.
Ja znów wolę mieć wszystko zrobione wcześniej i zaplanowane. Mi się podoba imię Gaja, Ewa. Ale najbardziej Gabrysia. Dla chłopca Tymek, Michał, Maksymilian, Filip. Ale TŻ żadne z tych. Z imionami chłopięcymi mamy problem. Kaamilaaa, brzusio fajny. Ja mam problemy, bo w sobotę idziemy na wesele, brzuch dwa razy większy od twojego, i nie wiem jaką sukienkę włożyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja weekendowo
![]() U nas intensywnie spacerowo ![]() Co do imion to w sumie mamy typ dla chłopca na 100% Filip (choć mnie jeszcze się podoba Stanisław, Leon i Wojciech), a dla dziewczynki jeszcze do rozważenia na teraz Olga. Starszak jest Franek ![]() Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
#1100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje że to tu gdzie jest jakby bardziej ukrwione i jest jaśniejsze. Tu jest po lewej stronie.
Nie wiem czy dobrze widać, bo musiałam bardzo okroić zdjęcie żeby nie przekroczyło max rozmiaru załącznika Edytowane przez MIecznik123 Czas edycji: 2018-10-21 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Szczerze to ja nic nie widzę.
#1104 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz czytałam o tej metodzie u mamyginekolog przy okazji pierwszej ciąży-oczywiście zaprzeczyła. Nie potrafiłam tego znaleźć na zdjęciu u córki i nie potrafię na obecnym
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
Ja też nie. Spytam mojej gin na wizycie ciekawe czy mnie wysmieje haha
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |||||||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Następnym razem będzie wszystko super ![]() Cytat:
Witamy ![]() Cytat:
Witamy kolejną mamuśkę ![]() Cytat:
U mnie niestety mam podejrzenia że szef ma do mnie jakieś żale ukryte, bo od kilku miesięcy jest paskudny w stosunku do mnie. Więc jak mam się stresować przez jedną osobę, to chyba dam sobie na wstrzymanie i odpocznę w domu. Cytat:
Witam ![]() Cytat:
To już spory dzieć ![]() Cytat:
Ja nie wiem co myślą osoby urządzające te gabinety... Myślą że to taka przyjemność świecić gołą pupą wszem i wobec? Ja byłam w piątek u swojego lekarza prowadzącego- wszystko ok, dziecię ma 1,3 cm, wg OM tp mam na 6.06, wg USG 3.06. Mamy od wczoraj nowego domownika, kocurka 4 miesięcznego ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Ja od 1 ciąży nie zmieniam kuwety kota. Łącznie wyjdzie 4 lata z drugą; )
#1109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zadomowienie
|
Kurczę zjadłam 2 godziny temu jabłko bez skórki bo obralam i rozbolal mnie żołądek...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.