|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)
AnnLee
![]() ![]() Dziękuję ![]() Jak tylko przesten czuć uszka to wrócę na trasę ![]() A mp3 to super rzecz. Mozna sie odlaczyc i dac unosic ulubionym melodiom. A ten pan to niezły ![]() ![]()
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
ja tez lubilam biegac z muzyczka
![]() biegajcie dziewczynki,oby tak dalej ![]() ja narazie wypadam z obiegu ![]()
![]() |
#1083 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
ja wypadam,ale na szczescie nie z powodu kontuzji,choc nie dokonca z wlasnej woli
![]()
![]() |
#1085 |
Zadomowienie
|
Andzya
![]() ![]() Dbaj o siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Przyczajenie
|
Coz, pozostaje mi tylko pogratulowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1088 |
Przyczajenie
|
No i oczywiscie dbaj o siebie ! Napewno bedziesz wspaniala mama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
no kiedys napewno
![]()
![]() |
#1090 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zgadzam sie rowniez jezeli chodzi o dodatkowe treningi typu basen, silownia. Samo bieganie jest wspaniale ale niezbyt fizjologiczne. Wiec czasem sobie trzeba inny rodzaj sportu zapewnic. Ja wlasnie wrocilem z silowni i jestem szczesliwy bo sie wypocilem na max ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam dziś pójść pobiegać pożegnalnie nad Wisłą, bo od jutra czeka mnie bieganie po Łazienkach: wynajęliśmy wreszcie mieszkanie
![]() ![]() Ale nie poszłam się pożegnać z nadwiślańską asfaltówką i kormoranami, bo pada ![]() Chyba trzeba będzie jeszcze tu kiedyś pobiegać ![]() A z innej beczki: czy ktoś wie, gdzie Inch? Dlaczego znikła i kiedy wróci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Midi, jaka szkoda, że nie wiedziałam, że szukacie mieszkania... My z kolei próbujemy komuś wynająć nasze, bo opuszczmy je na 3 lata. Wiem, że to wredne z mojej strony, ale pocieszyłaś mnie tym, że w W-wie pada, bo tu (UK) z kolei jest dużo zimniej niż w Polsce i wczoraj przeżyłam przykre rozczarowanie po opuszczeniu Heathrow, gdy okazało się, że marznę jak pies w moim płaszczyku, podczas gdy poprzedniego dnia spacerowałam w samym sweterku po Warszawie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Takietam, a gdzie i jakie to mieszkanie? Tak z czystej ciekawości pytam... Szukałam długo i bezskutecznie z ogłoszeń, i ta wyemigrowana przyjaciółka mi spadła jak z nieba, bo nie miałam większych nadziei na coś taniego i w dodatku w centrum. A jeszcze z miejscem do biegania niedaleko
![]() Myślałam, że może będziemy sąsiadkami, bo pisałaś kiedyś, że biegasz w Łazienkach właśnie. Szkoda, że wyjeżdżasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny niestety nie wiem gdzie podziewa się Inch
![]() ![]() Bardzo chcialabym się ciepło ubrać i pójść pobiegać, ale nie mam gdzie - boisko jest zalane, a za miastem boję się sama biegać. ![]()
![]() |
![]() |
#1096 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda bardzo, że nie pobędziemy sąsiadkami ![]() Masz siłownię za rogiem, mówisz - Grottgera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj biegalam o 10 u mnie w pobliskim lasku,zmoklam strasznie ,przewialo mnie-wial okropny wiatr i bylam padnieta jak kot ,ale teraz juz jest wszystko okej ,wypilam mleko z miodem i mysle ,ze zadnego chorobska z tego nie bedzie
![]() ![]() ![]()
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy off-topa
![]() ![]() ![]() Miałam dziś iść rano do Łazienek pobiegać, ale mżyło, wiało i za późno się obudziłam. Strasznie długa przerwę mam, już ponad tydzień nie biegałam (bieżni na siłowni nie liczę, bo biegam tylko ok. 25-30 min. i to zdecydowanie nie to samo...). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
W takim razie bardzo blisko masz też do Europlexu, gdzie ja chodzę. Na Grottgera nigdy nie byłam, ale mieszkałam kiedyś w tych kamienicach
![]() To jest bardzo miłe miejsce i z rozczuleniem wspominam tamten czas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Przyczajenie
|
Tez wam powiem narazie przerzucam sie na silownie. Nie biegalem tydzien i myslalem, ze kolano mnie juz zupelnie przestalo bolec. Tymczasem jak narzucilem lekko szybszego kroku wczoraj w drodze na wyqad to myslalem, ze sie przewroce z bolu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Rozeznanie
|
Tak sobie przeglądam wątek o bieganiu i mam pytanko.
Juz kilka razy zaczynałam bieganie i zarzucałam, choć bardzo bym chciała biegać regularnie - najczęściej były to takie zrywy. No i jak tak sobie biegałam to po pewnym czasie poczułam ból w dole brzucha - nie wiem co to było czy taki ból jajników (jak już wcześniej niektóre z was pisały czy noże jakies kolki jelitowe. W każdym razie skutecznie uniemożliwiały mi kontynuacje biegania. Jak zaczynało boleć i biegłam to jeszcze jakoś dawało radę wytrzymać, ale jak stanęłam to koniec - nic tylko zgięta w pół wracałam. No i się tak zastanawiam co to jest?? Czy miałyście coś takiego?? I czy jak będę regularnie biegać czy te dolegliwości mogą ustąppić? Albo jak z nimi sobie radzić?? I jeszcze pytanko co do zimowego biegania - w czym biegać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() Nenah zadala juz dokladnie takie pytanie jakie mnie gnebi od kilku dni. powiedzcie mi prosze w czym Wy biegacie zima (o ile biegacie). tak mi sie chce pobiegac, ale jak na to samo pogoda wrecz mi to odradza ![]() bieznie na silowni sie nie licza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z pewnością ubiorę się tak, by się nie przegrzać oraz by nie zmarznąć- stawiam na złoty środek. Obecnie przy temp. 9st biegam w długich spodniach koszulce i ciepłej bluzie rozpinanej. Oczywiście obowiązkowo czapeczka i rękawiczki ![]() Btw miałam dopiero dziś zacząć się ruszać po chorobie, ale... no nie umiałam wysiedzieć w miejscu. Biegałam już w zeszłym tygodniu, a wczoraj pobilam samą siebie- około 9 km ![]()
![]() |
![]() |
#1104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a o ktorej godzinie biegasz? ja sobie lubilam wiosna tak kolo 6 rano,ale teraz to nie za bardzo sie chce wstawac bo jeszcze ciemnowato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1106 |
Rozeznanie
|
A ja juz dzisiaj sobie pobiegalam w lesie,pogoda jak na jesien moze byc chcoc troche ciemno i duza mgla ,ale uczucie jak zwykle wspaniale,dzisiaj 30minutek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Martenka ja tez juz pobiegalam- z rana ruszlam w moją nową trasę 9kilometrową ale jakoś nie czułam się na siłach. Zrobiłam to w aż 50 minut, ale to pewnie temu, ze caly tydzien sie nie ruszalam.
![]() |
#1108 |
Rozeznanie
|
Nati podziwiam Cie za te 9km
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie rosną Wam lydki od begania? ja biegam juz jakis czas i zauwazylam ze rozwijaja sie miesnie...a akurat bardzo umiesnionych lydek nie chce miec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Rozeznanie
|
Olenko zalezy jeszcze jaka masz budowe ,mi w ogole przez sport sie miesnie rozrosly ,ale od biegania to mam tylko lekko zarysowane miesnie na lydkach-w sumie to bardzo mi sie to podoba
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.