|
|
#1081 | ||
|
💑🐱📚👶
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
![]() Pierwsze co robię jak wstaję rano to otwieram okno i siedzę przy nim. Ostatnio Tż przyszedl i od razu zamknął mi okno, bo zimno. I zdziwiony, że ja nie zmarzłam, bo do tej pory to ciepłolubna byłam ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
To widze ze macie tak samo jak ja
ja chodze i otwieram okna a maz je zamyka a zawsze było na odwrot ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1083 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- W ogóle dzisiaj u mnie 35+0tc a nie odczuwam tych przepowiadaczy.. Chyba, że nie wiem, że to one ![]()
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię ciepełko. Czasem nawet mi za zimno
![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co bedzie po ciazy a wlasnie a jak tam Wasz nowy piec daje rade podczas mrozow?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
ja dalej nie wierze w to jak ten czas leci jeszcze nie dawno czekalysmy na poznanie płci a teraz czekamy na kolejne maluchy aby wyszly ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1086 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Czas strasznie zasuwa, niedługo zrobi się tu naprawdę gorąco
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku będzie robiony strych to też będzie dodatkowa izolacja. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal nie jestem pewna czy te moje kłujące bóle to są przepowiadacze bo wszędzie piszą o bólu jak na okres 🤷🏼☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1089 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
☠ Same niewiadome
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Jestem, żyję i dziękuję za troskę ostatnie dni z córką były wymagające. Jeden dzień się z mężem pokłóciłam, potem w nocy zbudziły mnie bolesne skurcze ale to był fałszywy alarm, a wczoraj się w mężem pogodziłam ![]() Szoszoszo jak piesek?
|
|
#1091 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale od tygodnia gdzieś mam wrażenie, że moja deregulacja wraca do normy. Już mi tak bardzo nagrane mieszkanie nie przeszkadza i nie poce się w nocy. Dalej jest mi cieplej niż wszystkim ale nie jest to aż tak widoczne jak wcześniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Do babci przyjechała córka ze swoim zięciem. Babcia chora to może po wizycie nabierze sił. A mały dostał pudło zabawek. Torbę z kurtkami i pościel Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
Co na zgage? Gaviscon?
Myślałam, ze wytrzymam już do porodu bez leków, ale jednak nie daje rady po każdym posiłku mam taka zgage, ze mam wrażenie, ze mnie spali Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1096 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze ze piszesz i wszystko u ciebie Ok wątek tak pędzi ze ciężko nadążyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#1097 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się z łóżka
Córka z mężem na zajęciach a ja odpoczywam Jakie plany na dziś?Nairobi mam pytanie o Twoją nianię elektryczną- ona musi być stale podpięta do prądu czy ma akumulator? Szukam czegoś co można też na dwór zabrać i jak na razie co mi się spodoba to musi być stale do gniazdka podpiete. I 25go o 17.00 mam wizytę z ktg. Jakie fajne gierki na telefon polecicie? ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
każda z nas inaczej odczuwa ból, a nie ma co się nastawiać, że nie będzie bolało pierwszy poród miałam wywołany, ponoć bardziej boli a się na drugie zdecydowałam Właśnie dziewczyny- położne polecają Wam skakanie na piłce? Mi odradzono, że podobnie jak trampoliny osłabia mięśnie dna miednicy i żeby na piłce tylko bujać miednicą, przód- tył, kółka i ósemki.
|
|
|
#1098 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też myślę, żeby wziąć jeden komplet 62, ale nie sądzę, żeby był jakoś bardzo potrzebny. Cytat:
Cytat:
A dziękuję, piesek ma się super, śpi, broi, gryzie, hasa na śniegu, jakby nigdy chora nie była ![]() Cytat:
Co do Gavisconu były chyba różne opinie, ja go kupiłam ze dwa tygodnie temu i u mnie się akurat super sprawdził. Po nim zgaga w ogóle mi ustąpiła, nie wiem, czy to zbieżność czasowa, czy jest aż tak skuteczny ![]() Cytat:
![]() Taaaak, miałam wczoraj wizytę, ale o 17.00, potem jeszcze byliśmy z pieskiem w psim przedszkolu , tż musiał wstąpić do pracy jeszcze wieczorem, zanim wróciłam do domu, to już byłam taka padnięta, że nie zaglądałam w ogóle na wizaż.Mały świetnie! Główką do dołu, posłuchaliśmy serduszka, lekarz zrobił 4D, widziałam słodki mały nosek Od ostatniej wizyty mały przybrał prawie kilogram, a ja prawie kilogram schudłam, nie wiem jak czego jak czego, ale tego to się w ciąży nie spodziewałam. Niestety z morfologią u mnie gorzej, bardzo spadły mi przez miesiąc płytki krwi (przez całą ciążę były sporo wyższe), dlatego muszę za miesiąc powtórzyć badanie, może to jednak jakiś błąd. Bo jeśli tendencja się utrzyma, to może być niewesoło. Ale jeszcze przez chwilę się tym nie martwię, i tak nic nie zrobię, zaczekam do następnych wyników.Reszta OK, szyjka zamknięta, nie rodzę ![]() Mam się pokazać za tydzień, więc baaardzo proszę, Nairobi, wpiszesz mi wizytę w czwartek 21.01 o 17.40?
|
||||||
|
|
|
#1099 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Gaviscon w ogole mi nie przynosil ulgi ![]()
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wszystkie z Was mają piłkę do skakania tylko ja nie mam?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1101 |
|
Rozeznanie
|
Mi piłkę zalecił fizjoterapeuta i dlatego kupiłam. Odkąd ćwiczę co drugi dzień to w ogóle nie mam takich okropnych boli kręgosłupa jakie miewałam wcześniej. Wmawiam sobie tez ze przez aktywność fizyczna będzie mi łatwiej urodzić
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#1103 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- A w ramach oddechu polecam posłuchać podcastow u "Matka też człowiek", bardzo fajnie opowiada o rodzicielstwie Na Storytel i Spotify są dostępne
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1105 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to miło z ich stronyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szoszoszo super,że na wizycie wszystko okey i że maly przystopowal
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Szoszo - super, Że na wizycie wszystko dobrze. Mały ma piękną wagę Płytki kontroluj koniecznie! Do ilu Ci spadły?![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Mam piłkę dzisiaj miałam wizytę mały 2400 szyjka skrócona do 2,5 cm ale zamknięta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1108 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
szyjka na tym etapie na prawo trochę się skrócić, byle się nie rozwierała. Ginekolog mówił coś czy mały napiera? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Póki co rozwarcia brak ![]() Dzisiaj powoli zacznę pakować torbę do szpitala będę spokojniejsza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kocham ... Edytowane przez stookrotka1991 Czas edycji: 2021-01-16 o 11:38 |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuje ze w razie czego jakby sie mialo zaczac to ubieramy sie torbe do bagaznika i jedziemy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- W ogole dzisiaj jakos tak mam pozytywne nastawienie do porodu ze co ma byc to bedzie i ze na pewno da sie przezyc ciekawe czy za chwile jednak nie spanikujeWysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

następnym razem na pewno pięknie urosnie!Tak! Chodze jak na Hawajach, a wszystkie grzejniki zakręcone, okna rozszczelnione... A w nocy to już w ogóle dramat, bo się ze mnie wręcz leje 

ja chodze i otwieram okna a maz je zamyka a zawsze było na odwrot 

☠

Gaviscon w ogole mi nie przynosil ulgi 

Mały ma piękną wagę
dzisiaj miałam wizytę mały 2400 szyjka skrócona do 2,5 cm ale zamknięta.