|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
ok to OLi czekam na namiary
biiibiii, sukienki zobacz w Adzie w sulechowie..... czasem fajowe mają, ale jak przychodzi co do czego to wszystkie na mnie za małe, takze małe rozmiary pewnie maja ... a teraz dobranoc i do juterka
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Isi o widzisz zapomniałam o Adzie. Daaaaaaawno tam nie byłam. Muszę się przejść.
Jej mam już krój mniej więcej jaką bym chciała i pasowałaby mi ona na więcej okazji niż na jedno wyjście, ale zapewne nie znajdę takiej u nas;/ a miałam jechać do Anglii z Tżtem, to bym sobie napewno kupiła, ajj no ale wybrałam meble, heh ubiorę się w nowy regał |
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
w regał??i pójdziesz taka...... kanciata??
a jaki to krój?? masz moze przykładowe foto?? a w adzie widziałam ostatnio fajna czerwona w białe jakby zawijaski ... faaajna była... tylko na razie nie mam ani kasy ani okazji gdzie by w takiej mozna było wyjsc..ehhh... dzisiaj jade do Zg .. znowu... po południu skocze moze do jakiegos marketu... klapki mi sie rozwalają i potrzebuje nowych.. juz sobie odżałuję... a co...
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Isi taka bombka mi się marzy
przewiewna i lekka, bo ja jestem chuda i nie mogę mieć zadnych cięzkich materiałów.Na all nic nie znalazłam ciekawego na swoj rozmiar;/ Namówię Tżta jak bedziemy wracać z nad morza żebśmy zajechali do Szczecina do Galaxy, będą wyprzedaże może tam uda mi się coś upolowac a klapki to polecam Ci z inblue. Ja kupiłam za 29zł japonki, super są jakościowo! jestem bardzo zadowolona. w tej amrze pomaranczowej na roku (obok natury) jedne mam już 2gi rok i nic się z nimi nie dzieje, jak nowe. i bardzo wygodne
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
inblu wiem że dobre
teraz mi sie marzą takie z błyskotkami z deichmana tylko ta cena ... :/... ale zozbaczymyja włąsnie wracam od mechanika.... wczoraj miałam robic za kierowcę, ale kumpel którego miałam odwozić stwierdził potem ze zostaje w ZG.. a że nie miałam jak do domu trafic to dostałam autko jego i pojechałam do domu.... dzisiaj rano postawiłam autko w cien, potem mama dawała psu jeść i uwiązała go na linkę żeby na dworze posiedział.... bo zwykle pies w domu siedzi... godzinę temu wchodzi do mnie tata i mówi" Idź zobacz jak auto wyglada..." no to biegiem poleciałam.... a tam maska porysowana, cały lewy bok, i klapa od bagaznika.... i lusterko zjedzone.....pies sie dopadł, bo linka sięgnęła... (przez mądra mamke co go na linkę uwiązała)... ehhh... byłam u mechanika 2 domu niżej, dobrze ze rodzina....bo tak to nie wiem co bym zrobiła.... zrobili mi polerkę z pastą, rys nie widać tak bardzo (a był bardzo porysany... auto niebieskie, a lewy bok cały prawie biały....) i dobrze że rysy nie były głębokie... a kuzynka moja stwierdziła ze pies zazdrosny chyba był, obcy zapach poczuł to zjadł..... niexle... ide teraz go jeszcze wysprzatam i szybby umyję... bo cały juz był myty... masakra...
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Isis o matko!! co za historia!!
dobrze, że udało Ci się z pomocą rodziny opanowac sytuację!! kurde, kolega by Cię zabił pewnie jakby zobaczył takie odrapane auto. no ale szczescie w nieszczęściu... heh w Deichmanie powinny byc teraz przeceny letnie, moze te butki ktore chcesz będą przecenione
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze ze rodzina blisko z warsztatem, i że byli w domu... a o podrapaniach i tak bede musiała powiedzieć.. bo nie wiadomo czy lusterko nie do wymiany... ehh... się zdenerwowałam...kuzynce powiedziałam że komplet który u mnie zamówiła (w oriflame jestem, a ona zamówiła komplet bizuterii: naszyjnik + kolczyki )to juz ma gratis tylko niech sie jeszcze zastanowi co chce jeszcze...
mówisz biiibiii w deichmanie przeceny..
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh... zbieram się do tej zielonej.... bede wieczorem to sie odezwe
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Isis już powinny być przeceny, sezon przecież w pełni
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
no to byłam, zrobiłam zakupy... kupiłam klapki, nie te co chciałam bardzo bardzo, ale 2 w kolejnosci które mi sie podobały
heh....byłam tez nad jeziorkiem, dopiero co wróciłam... a u was jak tam dzionki??
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
ja odprawiłam tzta w trase
zrobilam sobie waxa i inne takie kosmetyczne cuda. teraz wizaz i inne stronki ![]() a wieczorem seks w wielkim miesscie. mam nadzieje ze nie zapomne dziś, bo juz 2 ostatnie odc 1sezonu;/ |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
a ja załapałam totalnego muła... nic mi sie nie chce... ide do wanny.. a potem troche neta moze albo film.... albo spac pójde...
biiibiii na którym ten serial leci programie??
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
na tvn
o 23.10 jakoś ![]() polecam, tylko to dopiero pierwszy sezon ;/ na Comedy Central leci najnowszy no ale ja nie mam teraz;/ u tzta czasami oglądam. miejmy nadzieje ze sie tvn postara i da nastepne sezony |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
popularny serial to tvn pewnie kupi nastepne sezony... to jak "skazany na smierc" (prison break) w polsacie
.. jesienia 3 seria... czekam... bo nie chciało mi sie z neta ściagacwogóle cos na naszym forum dzisiaj tak... pustawo ... tylko my dwie biiibiii działamy... Oli juz pewnie wyjechała farciara.....
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Skazanego ogladalam tylko pierwszy sezon, bo podobał mi się Went
ale pozniej mi przeszła ta milość a Seks w wielkim miescie lubię, chociaż tz twierdzi, że robi mi pranie mózgu no ale, pozwolił zostawić książkę w aucie i jak jedziemy w dłuższą drogę to zawsze czytam
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane jeszczenie wyjechałam
Ale was caly dzień czytałam ogólnie to od wczoraj tż znowu sie pochował popołudniumu przeszło no i już siedziałam z nim zeby nie marudził ze przy kompie to jak usiadłam to tylko na chwile przeczytac co piszecie Juz u naszczescie sie odbraziło ![]() A do tego jeszcze myslałam co tu wziąść i wogule a na kolacje zamówiliśmy sobie po średenij pizzy więc od 20.00 zdycham z przejdzenia teraz jeszcze sie wykąpałam i dopakowałam kilka rzeczy ktore tu u tż mam stwierdziałam ze mam miejsce wiec wezme anuż się przydadzą ![]() o 2.15 pobudka bo o 3.30 na lotnisku musimy być szczerze powiem że jestem przerażona bo tż siostra zaqczela czytać tyle o Triadzie bo z tego biura lecimy ze juz maskara ciekawe co tam zastaniemy na miejscu ponac takie cyrki ludzi enarzekaja i wogule no pojedziemy to ocenimy same chcoiaz siostra tż mówi ze jak do egitu jechali to w tym hotelu co byli ludzie tez narzekali i wogule ze ble i na te biuro z ktorego lecieli a im sie podobało i wszytsko ok byl wiec mam nadzieje ze tu rozkapryszeni ludzie pisza takie rcenzje ehh zobaczymy na miejscu ja juz jestembojowo nastawiona ze jak cos bede sie kłócić ;DDobranoc Kochane ![]() Aaa Isis a paczuszkę możesz wcześniej wysłać nawet 15 lipca niech dojdzie wczesniej niz później Zmykam do łóżeczka dobranoc
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko szczesliwej podrozy i powrootu do domu
ale mdzy jednym a drugim baw się dobrze!!! udanego urlopu! rób duzo zdjęc i koniecznie nam potem pokaz ![]() i uwazaj na siebie!
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam na samolot Kochane
|
|
|
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
oliwka_ życzę udanego wypoczynku i przyjemności
![]() Ja miałam dłuuugi weekend, w sobotę wizyta u rodziców, potem wyjazd z tżtem, bratem i ekipą na basen do Świebodzina - było ekstra!!. A w niedzielę wizyta u teściowej dostałam też dostawę koralików z Czech i jakieś resztki koralików od ciotki tżta, tak więc jak tylko znajdę czas, to spłodzę coś ![]() a od czwartku zaczynam pracę idę robić obiadek dla tż'ta , bo wróci głodny z pracy a ja póki co siedzę przed kompem ![]() Miłego dnia
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
oli mam nadzieję, że dotarłaś bezpiecznie
![]() kma gratuluje pracy !!! ![]() na basen do Swiebodzina też lubię jezdzić ![]() Isis byłam dziś w Adzie. Widziałam fajną sukienkę, dół taki właśnie jak chciałam -bombka. Tylko, że rozmiar 42;/ no i kolor taki lekki niebieski, nie za bardzo mi się podobał. była też jedna czerwna taka dość ładna i 36, jak nic nie znajdę w Szczecinie to wrócę po tą czerwoną ![]() a tak to mam dobry humor, bo kupiłam sobie sukienke taka codzienną, lekką w kwiatki i 2 bluzki odrazu się człowiek lepiej czuje
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
biiibiii no to gratuluje udanych zakupów
. ja własnie z pracy wróciłam... nogi mi odpadają, a musze jeszcze isc zamówienia pozbierac....ehhh... no dobra.. komu w droge, temu trampki.... zajrze tu jeszcze potem
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym musiała iść do sklepu bo nie wszystko kupiłam dziś, ale to ostatnia rzecz jaka mi się teraz marzy
zejśc to jeszcze zejdę ale pod górkę już nie podejdę napewno
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam... teraz biore sie za sprzatnie pokoju, bo juz sie o to prosi od dawna a ostatnio nigdy nie ma czasu... ehhh... a potem film moze wciagne, bo wczoraj właczyłam wieczorem i padłam... obudziłam sie pod koniec, hehe... i nie wiem nic z niego ...
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
biiibiii, ty jestes cały czas w tym tyg. w Chicago?? bo trza by się było spotkac, to zdjecie wybrac.... i napisałas juz text na kartkę??.... w tym tyg siądę do kartek bo potem chyba wyjeżdzam, takze wena w ruch.... ja moge się spotkac jutro w srode albo w piatek, weekend mysle tez bedzie ok, ale zobaczymy jeszcze...ok, ja ide do kąpankia i spać... bom padnieta...
dobrej nocki dziewczyny
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Isi tak, ja cały czas już w Cigacicach.
Jedynie jakieś pojedyńcze wyjazdy do Castoramy po farby czy coś takiego. Jutro właśnie z Tztem chyba musimy skoczyć. i po jakieś sitko do wanny na włosy, bo mi się zatkała wanna ;/ tato własnie rozbijał kafelki i czyścił;/ muszę kupić sitko, no i ściąć włosy. Wiec jutro moge nie zdażyć, ale potem już jestem całkowicie do Twojej dyspozycji Kartkę już prawie mam
|
|
|
|
#1106 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynyy pomóżcie cioci moorfinie! Znacie jakiegos dobrego dermatologa w Zielonej Gorze??? Sulechowie czy cos podobnego? Bardzo mi potrzebny,zanim mnie pociachają
dzieki z gory
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
równiez polecam Aldemed
biiibiii to sie umówimy na pt np. bede wracać z ZG, to wlece moze byc??
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2008-07-08 o 09:57 |
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Isi ok, o której mniej więcej?
bo musze zrobić tak żeby tżta nie było, bo on ma nie wiedzieć o kartce
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
cholra, jednak napisanie takiej kartki to wcale nie taka łatwa sprawa.
Znalazlam jakis wierzyk czy coś, ale to takie troche banalne. ale z rugiej storny ja nie potrafię pisac jakich ckliwych wyznań... i napisałam trochę, ale to takie dziwnie nie wygląda na tekst na 7rocznicę ;p kurde, ja to jestem inna ;/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

ubiorę się w nowy regał 

ponac takie cyrki ludzi enarzekaja i wogule no pojedziemy to ocenimy same chcoiaz siostra tż mówi ze jak do egitu jechali to w tym hotelu co byli ludzie tez narzekali i wogule ze ble i na te biuro z ktorego lecieli a im sie podobało i wszytsko ok byl wiec mam nadzieje ze tu rozkapryszeni ludzie pisza takie rcenzje ehh zobaczymy na miejscu ja juz jestembojowo nastawiona ze jak cos bede sie kłócić ;D
dostałam też dostawę koralików z Czech i jakieś resztki koralików od ciotki tżta, tak więc jak tylko znajdę czas, to spłodzę coś