![]() |
#1081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Maro Kochana,
wspólczuje Ci tego "zapracowania" - u mnie niestety, tez to tak wyglada, chociaż dzis mam trochę wiekszy luż i mozliwość aranżacji swoich obowiązków. Widzisz Kochana, a ja myślałam, że masz ciemne włosy - sama nie wiem skąd we mnie te wyobrażenia? Całuski cieplutkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Pa, Pa moje słoneczka
![]() Miłego wieczoru Wam życzę, a ja jeszcze mała korekta wyglądu i biegnę na spotkanie z przyjaciółką. Bardzo się cieszę, wreszcie pogadam sobie w realu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
Ja też zaraz uciekam, pa pa!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie przyszłam i widzę, że wszystkie uciekacie
życzę więc miłego popołudnia ja idę pobiegać, mokro i wieje, ale czego się nie robi dla zrzucenia paru kilo tłuszczu? zajrzę wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
JAM SPOD STRZELCA JEST I NIC CO LUDZKIE NIE JEST MI OBCE
sabbathz tym kleikiem to mus nie mogę nic innego zjeści brzuszek nie przyjmuje reaguje nieprzyjemnie, nie wiem ile to jeczsze potrwa, dziś jest pierwszy dzień kiedy w miarę o siłach wstałam z łóżka i nie miałam wrażenia że zaraz się przewrócę, mam już tego dość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ile Ty już tak pościsz? Trzy dni? Co lekarz na to? Masz jakieś leki? Uzupełniłaś elektrolity po tym odwodnieniu? Podobno radzi się herbatę z solą i cukrem... ![]() Zaczynasz mnie niepokoić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Wiedźma
|
Wiecie co, Babeczki?
Ja zaczynam tu powoli głupieć... ![]() Te wszystkie dane typu wzrost, kolor włosów, liczba dzieci, a teraz i znaki zodiaku... zaczynają mi się plątać. Wczoraj na trzydziestkach wymieszałam dziecko Roksany z dzieckiem Dorinki - jest mi wstyd i głupio. Chyba sobie jakiś grafik rozrysuję, czy cóś... ![]()
#1089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sabbath,skarbie i ja muszę to wszystko uporządkować ![]() A ty kochana podawałaś jaki jesteś znak ![]() ![]() Buziaki Babeczki Slodkie ![]() Podawałaś, już wiem Baran.Uparciuch ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Kolor włosów - czekolada. Wzrost - wysoki. Nie pamiętam dokładnego wieku dzieci. Duże jakieś. Sorry. ![]() Może zamieścimy jakieś charakterystyki krótkie, to będzie nam łatwiej wyłowić komplet danych z tego bigosiku informacyjnego, który tu pichcimy? Np. tak: Sabbath: - Znak zodiaku: Baran (choć mój mąż mówi, że jestem skrzyżowanie odyńca samotnika z kozłem w kapuście - wziął to z książki Chmielewskiej: "Jak wytrzymać z mężczyzną", bo w książce o tym, jak wytrzymywać z kobietą nie znalazł żadnych analogii do mnie ![]() - Wzrost - kurdupel - Włosy - ciemne, prawie czarne (charakter też) okresowo rozjaśnione przez słońce (na charakter nie działa). - Dzieci - sztuk 1 - chłopiec, rocznik 1998 (nie na sprzedaż!) Która następna? Piszcie, zrzucę to sobie do pliku, bo autentycznie mi się wszystko merda.
![]() |
#1091 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() nie wytrzymałam i wlazłam, a miałam grzecznie pracować ![]() ![]() Kurczę, Dorinko, pożycz mi trochę swojej silnej woli ![]() ![]() ![]() Sabbath i tak dużo pamiętasz ![]() ![]() No to ja teraz: -znak zodiaku - panna - ponoć nic a nic się nie zgadza, ale ja tam się nie znam ![]() -wzrost - przeciętny -włosy - blondynka -oczy - niebieskie, czasem szarawe -dzieci - brak Kurczę i wygląda że jestem zupełnie przeciętna, ale z charakteru podobno wredota straszna i do tego pyskata ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mara30 Czas edycji: 2007-02-01 o 07:53 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobietki!
![]() Dziś mam lekkie zakwasiki, bo wczoraj ćwiczyłam ![]() ![]() Charakterystyka: -znak zodiaku: lewek -upierzenie: czarne, króciutkie -wzrost: 169, -waga:58 ![]() -dzieci: brak ![]() -chłop: brak ![]() -kot: jeden ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
Bardzo dobry pomysł Sabbathku
![]() Wzrost wysoki(169) ![]() Włosy mleczna czekolada ![]() Nie gruba ale walczę do doskonałości ![]() Charakter;wredniak ale też z tym walczę ![]() Dzieci;2 ;syn (18lat) i córka (12lat) A ja też wiem,że masz synka ![]() Mąż obecny ![]() Oczy: zielone Edytowane przez nika672 Czas edycji: 2007-02-01 o 07:51 Powód: brak koloru oczu |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki Moje Kochane,
witam Was teraz najcieplej jak tylko potrafię - wczoraj zachowalam sie jak świnia i nie pożegnałam się z Wami, ale to wina czynników towrzyszących codzienności. Kochane , a teraz moja pożał sie Boże - chrakterystyka: znak zodiaku - Wodnik kolor włosów - tleniony bląd - owłosienie na łbie zaś z natury czarne, kolor oczu - niebieski (kiedys fiołkowy - jak szkoda, że juz nie), wzrost - kurdupel (przepraszam sabbath za powtorzenie, ale do mnie idealnie pasuje), charakter - ogólnie wredny - jednym słowem malpa totalna, dziecko - sztuk jeden, Syn- 17 lat, pozytywne cechy: lenistwo, upierdliwość, malkontenctwo, durnota absolutna - o gorszych pisać nie będe , bo sie Kochane załamiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zapomniałam o oczach,zaraz tam dopiszę: ZIELONE,pewnie dlatego tak upierdliwa jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
Ciekawe czy my wszystkie mamy tylko o sobie takie mniemanie, czy naprawdę same wredoty się tu zebrały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ależ wymyśliłyście z tą charakterystyką ![]() Wzrost- 174 Waga-58 ![]() Kolor oczu- zielony Kolor włosów- naturalny szatynka, aktualny karmelowa blondynka Dziecci- sztuk 1, przystojny 4,5 letni mężczyzna Mąż- aktualnie brak, ale czekam na nowego śmiałka ![]() Znak zodiaku- Waga Będę oryginalna, ale nie uważam się za osobę wredną i nigdy tego od nikogo nie usłyszałam, więc chyba mam podstawy by sądzić, źe NIE. Ponoć zewnętrznie sprawiam wrażenie dumnej i wyniosłej, ale każdy kto mnie poznaje twierdzi, że to nieprawda. A więc reasumując uważam, że jestem miłą osóbką, która lubi ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Wtajemniczenie
|
No i miałam Kochane rację, że z was laski niesamowite.
Maro Kochana, wszystkie widac wrednoty jesteśmy ! ![]() Niko, jakie piekne masz oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
witam w klubie - mnie też wszyscy przy pierwszym spotkaniu oceniaja jako zimna i wyniosłą sztuke, lae zaraz szybko zmieniają zdanie - zupelnie nierozumiem dlaczego? Meża tez nie posiadam - ale mam nadziję, że się to zmieni, widac tak toksyczna jestem, że sie chłopy boją ![]() Całuski piekna karmelowa blondynko o zielonych oczach. W kompleksy przy Was popadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Wtajemniczenie
|
Nesko Kochana,
mam nadzieję, że lepiej sie juz czujesz, czego Ci z całego serca zyczę. Dobrze, że z nami jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane,
przez długi czas nie mogłam sie wcale dostac do Wizażu - coś się dzieje! |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zresztą mój Tż uwielbia blondynki a brunetek się boi??? (choć sam jest brunetem ) To nie Ty jesteś toksyczna, ale faceci . Znam takich wielu, ale są też "rodzynk"i, ale ciężko je znaleźć, czasem się jednak udaje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Wtajemniczenie
|
Widzisz Dorinko Kochana jaka ze mnie gapa!
Ja w ciąz myśle o sobie jak o brunetce, -choć tyle lat farbuje juz włosy. Charakter mam typowej brutetki i chłopy sie mnie prozaicznie boją. Wygladam tez na wredna babę i już. Ale ciesze się Kochana, że mamy tyle ze soba wspólnego, to dla mnie zaszczyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
spojrzałam jeszcze raz na twoja zaprezentowana charkteryrtykę zewnetrzną - alez Ty szczupła jestes - taka waga przy takim wzroście - tu niestety nie jestem do Ciebie podobna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Przecież to laski szczupluteńkie. ![]() Jak ja dojde do tej wagi to napiszę że jestem szczupła ![]() ![]() A tak swoją drogą Słońce Ty moje to ja też myślałam ,ze jesteś brunetką ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Wtajemniczenie
|
Niko Kochana,
tak mnie te rozmowy z Wami pochłonnęły, że być może nie napisałam o swoim teraźniejszym kolorze włosow dośc wnikliwie. Co do wagi Dorinki i Lewka - masz Kochana całkowitą racje, ja jestem od Nich sporo niższa, a ważę 58 kg (może teraz kilogram mniej). Ale Ich wymiary sa wręcz "wybiegowe'. Brunetka to ja z charkateru jestesm , Nikus Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Niko, Świtezianko ja nigdzie nie pisałam, że chcę sie odchudzić
![]() ![]() ![]() Ale dlaczego Dorinka chce się odchudzić to tego juz nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Wtajemniczenie
|
Oj Lewek Kochana,
nie złośc sie - Laseczka z Ciebie super, a brzuszek już sobie wyrabiasz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Wtajemniczenie
|
A juz mówiłam Laski, że przez Was w kompleksy wpadne - ładnie to tak staruszke denerwować?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja coś widzę ,że najgrubsza ![]() ![]() Ale ja Wam pokaże ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.