|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
![]() ktoś mi opowiadał, że po rwaniu 8-ek tylko lody mógł jeść. może loda dziabnij i humor się poprawi, i znieczuli nieco może być orzechowy albo z ginem i tonickiem moje ulubione ![]() i gratuluję chrześniactwa u mnie się niestety nie zapowiada ;/
|
|
|
#1082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam lodów ale strzelę sobie pitny jogurt z lodówki ![]() To będzie nasz pierwszy chrześniak I to wspólny Mój mąż stara się tego nie okazać ale jest bardzo przejęty, bo... no cóż... rolą chrzestnego jest niejako zastąpić ojca, jak tego prawdziwego zabraknie... albo jak tchórzliwy samiec rozpłodowy się ulotni ni z gruchy ni z pietruchy... (no to sobie ulżylam... ).A wiesz, że ten zimny jogurt fajnie robi w ustach... Właśnie ciągnę przez słomkę...
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
qrcze, aż mi się koktail mleczny zamarzył...
|
|
|
#1084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc wybrała (jej zdaniem) najsolidniejszego kuzyna Ale dlaczego ja, to do tej pory nie wiem, bo ja w sumie kuzynka-przybłęda jestem... Ale i tak bardzo mi miło i jakoś cieszy mnie, że trafiłam na tą dziewczynę i tego malucha Bo szczerze mówiąc - w niektórych innych przypadkach niekoniecznie czułabym się z tym dobrze...Co do chrzestynych mojej małej - to postanowiliśmy nie sugerować się więzami krwi, tylko więźmi międzyludzkimi. Chrzestni córki, to nasi przyjaciele - sprawdzeni w bojach Bo ja ze swojej strony wiem na 100%, że jeśli mnie by zabrakło, to matka chrzestna nie pozwoli jej zginąć ![]() Ale się rozpisałam... A mój ulubiony deser mleczny, to właśnie pitny jogurt - kawowy
|
|
|
#1085 |
|
Rozeznanie
|
hey wilcza jagoda gratulacje chrzesniaka
ja nie jestem zadna chrzestna i chyba nie bede nigdy.... niewiem co z tymi zebami ale moj TZ od jakiegos czasu tez skarzy sie na dziure po wyrwanym zebie... hmmm mam juz dosc tego słuchania a ja jestem na dietce oczyszczajacej jelita TOMBAKA i zastanawiam sie czy abo jakies rezultaty z tego beda hmmm robiłyscie kiedys co takiego ?
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podobno jak kobiety razem przebywają to im się cykle wyrównują - może przez sieć tez dziala gratuluje chcrzśniaka i wracam do pracy ;/
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh.. a ja mam w sobotę 2 godzinną sesję u dentysty czyszczenie kamienia i łatanie tego co mam po ciąży
|
|
|
#1088 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A skąd myśl, że nigdy nie będziesz?Wyrazy współczucia i zrozumienia dla Twojego TŻ-ta ![]() Pierwszy raz słyszę o tej diecie... Możesz napisać coś więcej? Cytat:
![]() Fakt - wyrównują... U mnie w pracy wszystkie mają hurtowo I napięcie przedmiesiączkowe też... Biedni Ci faceci, którzy muszą w tym gnieździe os funkcjonować... ![]() Cytat:
![]() pozdrawiam
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nowego nie wyskoczylo.. i tak wystarcza mi to, co mam nadwage, paskudna cere i zebole.. uciekam musze jeszcze poprasowac, umyc naczynia, przygotowac obiad na jutro, bo wybieram sie z Nina do Klubu Malucha. Towarzystwo innych dzieci dobrze jej robi
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny
Co u Was?A ja się cieszę, bo to już Wiosna!! już teraz musi być tylko lepiej Kolorowych snów
|
|
#1091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po drugie - ja też używałam oliwki i trzymałam się super Nawet mój ginekolog był zachwycony moim brzuchem - że niby taki kształtny i "nie popękany" ![]() Ale szlag trafił na jakieś 2 tygodnie przed porodem... i pojawiły się rozstępy - na szczęście niewiele i w mało widocznym miejscu ale zawsze to rozstępy. Chociaż - szczerze mówiąc - jakoś specjalnie mi nie przeszkadzają i na dobrą sprawę w ogóle o nich nie myślę jak o czymś co psuje moją cudną ( ![]() A tak w ogóle to czytałam gdzieś, że właśnie te dwa ostatnie tygodnie mogą przynieść najwięcej niespodzianek w kwestii rozstępów. To jest związane z poziomem hormonów, które bezpośrednio mają (niby) wpływać na elastyczność skóry... czy jakoś tak ![]() A ja dzisiaj odpoczywam po pracy ![]()
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
o to ciekawe co piszesz
ja co prawda objadałam się galaretkami, bo podobno żelatyna w nich zawarta zapobiega właśnie rozstępom, ale ostatnie 2 tygodnie ciązy, w sumie miałam bardzo zajęte.. nawet schudłam 1,5kg sprzątałam, okna myłam.. przepakowywałam się.. do ikei po 'male' zakupy pojechałam autobusem, bo miałam zakaz jazdy samochodem bez anioła stróża.. no wariatkowo w sumie to całą ciążę waga raz mi rosła, potem spadała.. hmm sama sobie się dziwię, że tych rozstępów nie dostałam ![]() a Klub Malucha mamy na dzielnicy Klub, założony z inicjatywy mam spotykamy się 2 razy w tygodniu w Artbemie (sala wyproszona dzięki pomocy urzędu gminy). dzieci szaleją a my rozmawiamy, spotykamy się z doradcą laktacyjnym, specjalistami od chust, nawet Zawitkowski zaszczycił nas . przeznaczenie dla dzieciaczków od urodzenia do 3 lat i ich mam.jak Nina wyszaleje się z innymi dziećmi, to jest mniej marudna, więc bywamy tam w miarę możliwości ze mną bidula się nudzi, zwłaszcza jak muszę sprzątnąć czy ugotować
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny posnełyscie?
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha u mnie wiosenne porządki na sen zimowy już za późno
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
Nie śpię
Tylko dwa razy napisałam posta i mi rozłączyło net... I teraz nie wiem, czy to złośliwość rzeczy martwych czy opatrzność boska (bo może takie głupoty pisałam )Boże... Oglądam właśnie straszny film... "Łzy słońca" na polsacie... Oglądam jednym okiem, bo jak dla mnie za mocny... Dla mnie to szok, jakie potworności potrafią ludziom zgotować innym ludziom... Tradycyjnie - mam już gile po pas... Post miał być bardziej optymistyczny ale jakoś humor mi padł przy tym filmie... pozdrawiam
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Śpita czy robita przedświąteczne porządki? ![]() ![]() Bo coś tu już kurzem naszło od nieużywania... ![]() pozdrawiam
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam sie wizazuje
nie chce mi sie dzis nic robic...
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
Skąd ja znam to uczucie... ![]() MamoNiny - widzę, że zmieniłaś avatar Ja się jakoś nie mogę zebrać, żeby jakikolwiek wstawić... Swoją drogą - większość dziewczyn chyba wije nowe gniazdka zamiast naświetlać się (i swoje potomstwo ) przed monitorem Macie jakieś wiosenne postanowienia? pozdrawiam
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
zmieniłam awaterek
na wiosnę zmieniam fryzurkę, ubranka i zrzucam kolejne 10kg no może być 7 ![]() przydałoby się też w końcu robić na siebie... ehh a Ty?
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
a ja tez chce zrzucic 5 kg i za cholere nie umiem
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
a co robisz w tym celu?
poczytaj o dukanie daje super efekty.Ciekawe co u naszej Katarzinki i maleństwa?
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
O! To ja też
Tylko, że ja bym chciała tak 3... no moze 4... maksymalnie 5... Bo niestety mam to do siebie, że jak ważę za mało, to wyglądam słabawo. Lepiej mi, jak ważę "co nieco". Taki dziwny typ urody... Chuda twarz i krągła reszta... To jak bym jeszcze zjechała na twarzy to... ![]() I też jakoś mi nie idzie. Ale wiem dlaczego... za mało się ruszam... śmierdzące lenistwo... No chyba, że macie jakiś patent To ja bardzo chętnie skorzystam ![]() pozdrawiam
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
na małe ilości to polecam Dukana
naprawdę: szybkie rezultaty i nie trzeba się głodzić, bo rzeczy dozwolone można konsumować w każdej ilości
|
|
#1104 |
|
Raczkowanie
|
A co to za cudo - ten Dukan? Bo szczerze mówiąc - pierwszy raz słyszę...
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
chyba najmodniejsza teraz
francuska dieta proteinowa. wpisz w google dukan lub nie potrafię schudnąć
|
|
#1106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz moze jeszcze jakis pomysł na zrzucenie kilogramow? |
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
jak dotąd najwięcej schudłam na montignacu, gdyby mnei licho nie podkusiło i przeszłabym na SB, to dalej bym się tym traktowała. ja na Dukanie mam 3,5kg mniej przez 3 tygodnie
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm... W tym "dukanie" trzeba gotować trochę pod siebie... a ja szczerze mówiąc nie bardzo mam na to czas i jakoś tak przeraża mnie, że tam trzeba być konsekwentnym.
Bo mnie w diecie nie przeraża lekkie uczucie głodu, tylko właśnie niemożność zrealizowania "apetytów". Sama nie wiem... chyba zastosuję MŻ Na pewno zwiększę liczbę warzywek... więcej zielonej herbaty... Może wymęczę kilka brzuszków... Wiecie co? Zaczynam od teraz A co tam (szczegół, że mam za soba solidne śniadanko i ptasie mleczka )Bo prawda jest taka, że mam juz dość tego uczucia przepełnienia w żołądku. pozdrawiam
|
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
ja wpadłam tylko na chwilę obecnie nie moge wizazować wiec pozdrawiam serdecznie i obiecuję, że jak się wszsytko uspokoi i wróci do normy to wracam do Was pozdrawaiam Was wszsytkie PS. brzuszek rośnie i studenci już zauważyli od razu składam Wam serdeczne życzenia świąteczne - piekny świąt i odpocznijcie
|
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio zaczynałam "od teraz" i ... chyba o tym zupełnie zapomniałam
No to jeszcze raz zaczynam od teraz... a przede mna leży w połowie nadgryziona 250-cio gramowa czekolada... A tak w ogóle, to co taka cisza? Zając Was porwał?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

(acha... drugiej połowy nie pozalewało, bo są w ciąży... 
Razem z moim mężem (tzn. on będzie ojcem chrzestnym). Jestem strasznie podekscytowana 

I to wspólny 

Tylko dwa razy napisałam posta i mi rozłączyło net... 

)