|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Kiedy sie kąpiecie? | |||
| tylko wieczorem |
|
945 | 50,97% |
| tylko rano |
|
171 | 9,22% |
| i rano i wieczorem |
|
440 | 23,73% |
| czasami zdaza mi sie co pare dni |
|
177 | 9,55% |
| zawsze co pare dni |
|
121 | 6,53% |
| Głosujący: 1854. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czy kąpiecie się codziennie ? Ale szczerze..... :)
Tylko ja nie wyobrażam sobie tego, ile dni trzeba się nie myć by tak śmierdzieć. Przecież jak się dzień czy dwa nie wykąpiesz to chyba tak nie capi ?
On śmierdziała takim starym, kilkudniowym potem. Łeeeee
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Tu się spocisz, tu to, tu tamto, i tak wszystko przylepia się do skóry...... fuu
|
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
No i na dodatek niektórzy mają bardzo intensywną woń potu. Sama spotkałam się z takimi osobami w swoim życiu i taka przypadłość jest bardzo uciążliwa - zarówno dla jej posiadaczy, jak i otoczenia...
|
|
|
#1084 |
|
Konto usunięte
|
moja kolezanka zglosila o tym koledze, juz tak nie smierdzi
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Biorę prysznic codziennie wieczorem, a włażę do wanny raz na tydzień tak dłuuugo posiedzieć
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przypomniał mi się licealny nauczyciel od PO... W jego sali zawsze tak śmierdziało, że mnie się robiło niedobrze. I to od tego pana pochodził ów zapaszek... bo kiedy jego tam nie było, powietrze w sali stopniowo robiło się coraz znośniejsze.
To nawet nie był pot, jakiś taki bardzo specyficzny smrodek, który bym po 2 latach lekcji w tej sali wszędzie poznała. |
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Nauczyciel.. to dziwne, że inny nauczyciel nie powiedział mu.
Dzisiaj jadę tramwajem a na przeciw mnie facet który śmierdzi starymi skarpetami z domieszką potu ale takiego 2 tygodniowego starego zlepionego fuu myślałam, że puszcze pawia. ![]() ![]() :eek :
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj w autobusie dosiadl sie do mnie żul, smierdzial brudem, alkholem i papierosami. Mialam zatkany nos. Jak tak mozna:/
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
1-2 razy w tygodniu kąpiel, codziennie wieczorem prysznic, w lecie 2-3 razy dziennie. Aż mnie mdli na myśl, że człowiek może się nie myć. Dzielę szatnię z chłopakiem, który nie dość, że się nie myje, to na dodatek nie używa dezodorantu. Staram trzymać się od niego możliwie najdalej, fuj...
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Przyczajenie
|
u mnie codzienny prysznic ciepłą wodą naprzemiennie z lodowatą (ujedrnianie
)+ po kazdych ćwiczeniach zimny prysznic |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze wtedy zmieniam miejsce- zwłaszcza, że robi się coraz cieplej i takich zapaszków będzie coraz więcej
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Biorę prysznic 2 razy dziennie - rano i wieczorem -choćby ten poranny wypadał w zimę o 5.30.W lato czasem biorę trzeci - po powrocie do domu z upału.Słowo harcerza
![]() Kąpać się nie lubię,bo to niezdrowe tak siedzieć w ciepłej wodzie (żylaki,zwiotczenie skóry), jak już to w chłodniejszej,ale i tak krótko. |
|
|
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
Prysznic biore rano i wieczorem. Wieczorem mycie właściwe, rano opłukanie sie i mycie włosów. Zdarza mi się wieczorem ograniczyć do zlewu, ale nieczęsto. Kapię się tylko w wakacje (i tez różnie z tym bywa), bo mieszkam w akademiku i zwyczajnie nie mam dostępu do wanny. Pod gorącym natryskiem potrafię za to spędzić 20 min (+ czas na wycieranie i ubranie), w tym połowę czasu po prostu stojąc i albo planując kolejny dzien czy rozpamiętując biezący wieczorem, albo półprzytomna starając się dobudzić rano.
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w pracy kolegę, który ma niestety wyjątkowo intensywny zapach potu. a taki fajny chłopak
![]() ja mam tylko prysznic, więc wanna odpada. Na poranny prysznic jestem za leniwa, zawsze mi brakuje czasu. Wieczorem natomiast jak już wejdę to wołami mnie nie można wyciagnąć
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
Ja zazwyczaj co drugi dzień chyba, że jest potrzeba to częściej.
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Konto usunięte
|
wanna 2,3 razy w tygodniu w pozostałe dni prysznic wieczorem.
Wy się cieszcze że macie w klasie tylko jednego, ja mam kilku "pachnących". Taki jeden w jednych skarpetkach chodzi chyba z tydzień i cały czas w jednej czerwonej dresowej bluzie. Ćwiczy w tej koszulce na w-f co chodzi cały czas. Jeszcze takich 2 czy 3 się znajdzie bleee... A i jeszcze są 2 przyjaciółki (przetłuszcze) nie wiem kiedy ostatnio włosy myły bleee |
|
|
|
|
#1098 |
|
Konto usunięte
|
co wieczór prysznic, nawet po najcięższej imprezie
(to już czasem nad ranem... ale zawsze przed snem )
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam tylko skromnie napisac, że najbardziej capi pot od osoby dymiącej
Nawet może się myc i szorowac, ale jednak woń szczegolnie tanich papierosow zostaje
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;7373474] A i jeszcze są 2 przyjaciółki (przetłuszcze) nie wiem kiedy ostatnio włosy myły bleee[/quote]
Jeśli to przyjaciółki to może zwróć im uwagę? |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcę nikogo oskarżać ani się nad kimś znęcać, nikogo urazić, ale... Naprawdę, jak ktoś palący wchodzi do tramwaju/autobusu to od razu powiem, ze jest palaczem... Niestety ... mam na to wyczulony węch ![]() Ale chyba te dwie z przetłuszczonymi włosami są przyjaciółkami:P A nie są przyjaciółkami Autorki postu ... Przynajmniej ja to tak zinterpretowałam...
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Aaa,no chyba że tak
![]() Ale czekajcie,o co chodzi z tymi palaczami? Że od nich czuć papierosy czy że ich pot śmierdzi..? Ja palę, moi znajomi palą i w życiu nie zauważyłam żeby pot palaczy miał intensywniejszy zapach,chyba lekko przesadzacie.. |
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama palila cale zycie. rzucila kilka lat temu i do tej pory nie moze uwierzyc ze papierosy az tak smierdza i ze sama kiedys tak smierdziala
niestety palenie przytepia wech ale starczy rzucid a odor stanie sie nie wytrzymania |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama palila cale zycie. rzucila kilka lat temu i do tej pory nie moze uwierzyc ze papierosy az tak smierdza i ze sama kiedys tak smierdziala
niestety palenie przytepia wech ale starczy rzucic a odor stanie sie nie wytrzymania |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
co pare dni, zazwyczaj wieczorem, i raczej pol na pol, czasem kapiel, czasem prysznic. Czesto myje sie rowniez nad wanna "w częściach", nie wchodząc cała do wanny, bo jest mi zimno
|
|
#1106 |
|
Rozeznanie
|
Co wieczór prysznic, rano przynajmniej mycie. Inaczej źle bym się czuła
|
|
|
|
|
#1107 |
|
BAN stały
|
jestem wyczulona, nie usnęłabym bez prysznica. Teraz, jak mam czas, wieczorem kąpiel, rano prysznic
)ale ale. moja koleżanka z byłej szkoły (lat 19) kąpię się raz na 2, 3 tygodnie. Głowę MAMA JEJ POZWALA MYĆ, tak, mama, raz w tygodniu. Tak więc jak była studniówka to A. nie myła głowy tylko prostowała włosy, które były umyte 5 dni wcześniej. Dla niej to jest całkiem normalne. |
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie obrażaj się, po prostu niepalacy ma wyostrzony węch ![]() Tak smao jak wejdziesz to stadniny to czujesz smrodek, ale jak posiedzisz z 10 minut wsrod koni, nie czujesz juz smrodku
|
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Myję się albo wieczorem, albo rano, albo i wieczorem i rano
To zależy ;P
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ależ ja nie zamierzam się spierać i wmawiać komukolwiek,że papierosy pięknie pachną ![]() Chodzi mi o POT. Napisałaś,że pot palaczy intensywniej pachnie A z tym się akurat nie zgodzę bo nic takiego nie zauwazyłam i nie chodzi tu o mój stępiony węch,jak nie paliłam to jednak byli wokół mnie palacze i nie wiem skąd taki pomysł że osoby palące "capią" gdy się spocą. Przecież to jest kwestia higieny,mam kolezanki palaczki od których w życiu nie wyczułam potu,podkreślam nie mówię tu o tytoniu a o pocie.Są czyste i pachnące jeśli oczywiście nie paliły 5 minut wcześniej,bo wtedy czuć od nich tytoń ale z ust/dłoni,nie ma to nic wspólnego z potem.I takie same spostrzeżenia miałam nim zaczęłam palić.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

On śmierdziała takim starym, kilkudniowym potem. Łeeeee

)