|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
Ktora czesc z tych 6 ćwiczeń najbardziej daje wam w kosc? ja jak juz robie te nozyce to klne strasznie a piersze 3 staja sie pozniej przyejmne..no na razie zobacczymy bo bedzie przy 24 powtorzeniach i 2 seraich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
Pierwszy dzień - pierwsze podejście
![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Przyczajenie
|
Nożyce?? Czy ja na pewno mam dobry zestaw cwiczeń?
![]() Dzisiaj drugi dzień. I jestem trochę zaniepokojona,a bo wczorajsze cwiczenia prawie wcale nie dały się odczuc.... Mam nadzieje w takim razie, że nic nie spieprzyłam ![]() Pozdrawiam i życzę wytrwałości!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
![]()
To ja się przyłącze, bo właśnie wczoraj był pierwszy dzień... mam nadzieje,że tym razem zrobię całą serię... to już jest moje trzecie podejście.. przeszkodziła mi choroba, a za drugim razem LENISTWO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Raczkowanie
|
Dot.: 07.01.2008r.Start-Aerobiczna 6 Weidera:)
ja wczoraj zaczelam A6W, a tu mila niespodzianka, ktos zalozył watek, dolaczam sie do was... juz jestesmy3 , teraz to musze przejsc wszystkie dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
"nożyce" to ćwiczenie 5. Według mnie lepiej określone jest to ćwiczenie w zdaniu: "coś w rodzaju biegu z wysoko uniesionymi kolanami, tylko w pozycji leżącej"
![]() Przynajmniej ja robię to ćwiczenie właśnie w ten sposób ![]() I faktycznie - jest to chyba najtrudniejsze ćwiczenie - a przynajmniej przysparza najwięcej bólu dla mojego brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Przyczajenie
|
Mnie to bardziej przypomina "rowerek", tylko taki z innowacjami
![]() Po dzisiejszym cwiczeniu jednak stwiwerdzam, że to nie jest takie łatwe i przyjemne.... Jeszcze mnie bolą mięśnie brzucha, a cwiczyłam jakieś trzy godziny temu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Czy trochę zejdzie mi tłuszczu z boczków po szóstce Weidera ? Kurde, zaczęłam ćwiczyć to jakiś czas temu znowu. Mam nadzieję, że nie zapomnę o ćwiczeniach codziennych, jak to było ostatnio. Trzymam za nas wszystkie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, robię dopiero pierwszy raz. Ale skoro działa na partie mięśni brzucha to na pewno się przyczyni do utraty boczków . - moje zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kochana szosteczka
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
ja również dołączam się do pytanka ... nie chce takich skutków ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
|
Poszukaj fotek w watku
![]() jest ich calkiem sporo ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie, ale najabrdziej obawiam się duzego mięśnia ... pewnie niemozliwe jest żeby wytworzył się kaloryfer. Jeśli się ma więcej tłuszczu na brzuchu to będzie większy mięsień jak to jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Raczkowanie
|
![]() Co do tłuszczu, można go spalić i zamienić w energię, ale nigdy z tłuszczu nie powstaną żadne mięśnie. To co spuchło to na pewno nie był mięsień ![]() Powód dla którego efekt ćwiczeń a6w nie był zadowalający jest co najmniej kilkanaście, zaczynając od odpowiedniej diety, na właściwym wykonywaniu 6w kończąc.... PS: drugi dzień 6w za mną. Zaskoczyło mnie to, że druga seria poszła mi znacznie lepiej. Jestem już w stanie zrobić 5 kolejnych ćwiczeń bez żadnej przerwy ![]() Jakby nie było jest i "zła" strona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Przyczajenie
|
Doczytalm wlasnie ze mozna zrobic przerwe 1 dzien w tej 6 to tak jakby ktoras zapomniala,mozna pozniej normalnie kontynuowac tylko nei zapomninajcie za czesto;p
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Przyczajenie
|
Ja mam dzisiaj zakwasy... To mozę świadczyc o tym, że raczej kiepsko u mnie z formą
![]() Co do tego wystajacego brzucha, to miałam znajomą, która miała super rewelacyjne mięśnie brzucha bo trenowała sztuki walki i faktycznie trochę jej wystawał ten brzuch i mięśnie były wyraźnie zarysowane.... Ale to źle nie wyglądało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
Tak, istnieje 7 tygodniowy trening 6w, dzięki któremu uzyskuje się jeden dzień (siódmy) bez treningu. Ja wybrałam właśnie tą opcję, bo uważam, że nie wyszłoby mi na zdrowie katowanie brzucha przez 6 tygodni bez przerwy. A gdzie czas na regenerację? 1 dzień przerwy to naprawdę niezbędne minimum, by nie wyrządzić swoim mięśniom krzywdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Przyczajenie
|
Dzięki za radę. Kurcze no najchetniej zobaczyła bym jak ten brzuch wyglada po ukończeniu, jaki jest efekt. Zdjęcia w profilu przeglądałam, ale sa słabo wyraźne. Mam jeszcze pytanie czy brzuch będzie tak płaski że będzie prosty równy z kośćmi miednicowymi i żebrami? czy będzie troche wystawał?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
No i jak Wam tam dziewczyny idzie?
![]() ![]()
#1100 |
Przyczajenie
|
Dot.: Do osób ćwiczących 6 weidera
hej
![]() "jednocześnie unosimy jedną nogę w górę zginając część udową w biodrze do konta 90o i kolano również zginamy do kąta 90o." tzn. z tym kolanem to wiem.. ale chodzi o to zgiecie w biodrze.. nie mam pojecia jak to zrobic.. (ciezko kapuije ;D) probowalam sie "wykrecac" na wszystkie strony ale slabo mi to wychodzilo... a jak mi sie juz cos tam udalo to cwiczenie nie wychodzilo bo nie moglam utrzymac rownowagi.... jak wy to wykonjecie dziweczyny?? moze ktoras mogla by mi to "glebiej" wyjasnic ;p prosze |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Przyczajenie
|
Ja Zaczołem We Wtorek Dziś Trzeci Dzie Narazie Luzik Zobaczymy Dalej
#1102 |
Raczkowanie
|
ayde, tu masz wszystko pokazane co i jak
http://www.youtube.com/watch?v=gj1XAOji9U4
#1103 |
Raczkowanie
|
Wczoraj dzień 3, dzisiaj będzie 4.
Ledwo mogłam się poruszać wczoraj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Rozeznanie
|
Ahhh dołączę się a nie tylko będę obserwować, ale się z Wami motywować
![]() Dziś miałam swój 9 dzień, to moje 2 podejście, bo w grudniu doszłam do 15 dnia, ale niestety nie miałam mozliwości i warunków robić podczas Świąt, dlatego po Nowym Roku zaczęłam od poczatku! Życze powodzenia i wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Przyczajenie
|
ja znów zaczynam!! to moje juz chyba 5 podejscie- jeszce ani razu mi sie nie udało;/ zawsze przerywałam ok 10 dnia a raz dotrwałam do 28 dnia!! ale musiałam przerwac ;/ to było takie męczące i NUDne!! ale teraz mi sie musi udać!!I mam taka nadzieje, że Wam też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
Skonczylam na 4 dniu, zrobilam dzien przerwy. Buuuu chyba naciagnelam jakis miesien grzbietu (troche ponizej lopatki) Nadal boli
![]() Teraz nie wiem co robic, przerwac cwiczenia? ![]()
#1107 |
Raczkowanie
|
Według mnie "normalne" brzuszki są nudne
![]() ![]() Dla mnie ćwiczenie brzuszków zwykle nudziło się już po pierwszym dniu, a 6w - wręcz przeciwnie ![]() ![]() 4 dzień za mną - zakwasy coraz mniejsze, dokładność robienia ćwiczeń coraz lepsza, czas na wykonanie odrobinę się zmniejszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A 1 dzień przerwy to nie tragedia! Nie traktuj zaleceń 6w jako reguł, których absolutnie nie możesz złamać! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Przyczajenie
|
ana0502 dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zadomowienie
|
no to dzień pierwszy!
Wspomną tylko że nie poraz pierwszy :P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.