|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
A ja dzisiaj zostałam ciocią
prawdziwą! moja przyjaciółka urodziła córeczkę w nocy - Madzię jaka pogoda u Was?? u mnie piękne słoneczko świeci, dawno tak pięknie nie było.. a jutro Zakopane
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście coś się mało odzywasz ostatnio ![]() Czyżby coś (ktoś ![]() Miłego weekendu zakopanowego, ja będę tańcować na weselu
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu pojawia się problem - co kupić na prezent?? kwiatki zamówiłam w koszach a co więcej??
|
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
fajnie, fajnie pięnie, słonecznie i ciepło
wiecie co dobrze, że jest to forum - bezproblemowo rozstaję się z pannami młodymi. jak je czytam to żal mi, że ja już po... tak ciut mi żal oczywiscie a tu z Wami mozna o "małżeńskich" sprawach pogadać. a tak w ogóle- jak długo utrzymuje sie ten stan " szkoda, że wesele już za mną, chcę jeszcze raz"?
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Miss.hot udanej zabway na weselu
indygo super że jesteś!!!a ten wątek to nie tylko o małżeńskich sprawach - dla każdego coś dobrego
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki jodie
![]() Cytat:
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to ta pogoda czy ktoś ale uśmiech nie znika mi dziś z twarzy
jestem szcześliwa!! musiałam napisać :Pa teraz od godziny zbieram się aby wyjść z pracy , ale ciągle coś i pędzę do zakopanego!! miss a po weselu foto prosimy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jodie gratuluję bycia ciocią i życzę miłego wypoczynku w Zakopanym. My w poniedziałek jedziemy do Kołobrzegu
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pojechałam do szpitala, bo odeszły mi wody o 3.40, nie miałam skurczy, rozwarcie 1 cm i tak sobie leżałam pod ktg aż coś się zacznie a tu nic. O 7 rano przyszedł lekarz i podłączyli mnie pod kroplówkę z oksytocyną, zwiekszając dawki. Ból niesmowity, szczególnie jak skurcze są co 3-2-1 min, myslałam, ze bedę latać po scianach, położne pomagały oddychać, pozycje na piłkach, matach i takie tam. O 14.45 urodziłam. To tyle w telegraficznym skrócie. Jak masz jakies konkretne pytania to na pw
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2008-04-27 o 12:57 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
jestem!! wróciłam!! było cudownie!! chce jeszcze!!
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Też bym do Zakpanego pojechała w taką pogodę ![]() Twoje szczęście widać już po czcionce
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poznałam zakopane z całkiem innej strony - tej mniej konsumpcyjnej. mam nadzieję że pogoda się utrzyma na cały weekend a za dwa tygodnie chyba paris...
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1095 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Marzy nam się już przeprowadzka, chcemy znaleźć jakiś własny kąt i postanowiliśmy że w wakacje rozejrzymy się za jakimś mieszkankiem. Będziemy na razie wynajmować. Nie mogę się doczekać, bo już mnie dołuje mieszkanie z KIMŚ.....
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam doła
długi weekend się zbliża ja ja się wkurzam...już prawie dwa miesiące tyram za moja kierowniczkę, wszyscy mi obiecują, że papiery idą (to już drugie, bo pierwsze zginęły), ale jeszcze nic nie dotarło - jeszcze zaraz sie okaże, że mi podziękują za zastępstwo, a stanowiska nie będzie ![]() szef wymyśla sobie polecenia ok godziny 18:00 - zazwyczaj bardzo pilne, i dziwi się, że mnie w pracy nie ma już ![]() mam po prostu bardzo dziwne wrażenie, że wymaga sie ode mnie i od mich ludzi bóg wie czego - a inne grupy nie mają takich wymagań stawianych, i co rusz słyszę, że nie osiągamy oczekiwanych rezultatów... co więcej, skład mam coraz mniejszy a oczekiwania wobec nich coraz większe - jakbym miała dokładnie raportować te osiągnięcia, to pochłonie to tyle czasu, że nie będzie kiedy pracować ![]() mówię wam - masakra - i wszystkie te beznadziejne klimaty rodzą sie u nas tuż przed wolnym - to chyba tylko moja firma jest talka poj****a bo normalni ludzie rozchmurzają sie i planują wyjazdy i grilleja nic nie zaplanowałam, bo jak zwykle do ostatniej chwili nie wiedziałam, czy w pracy nie wyląduję - cóż,skupię sie na rowerku, spacerkach, może jakimś piwku ze znajomymi...
|
#1097 |
|
Rozeznanie
|
Witam majowo!
Nie dokońca wiosennie ale zawsze. Jak minął długi weekend? Ja też mam lekkiego doła bo zostałam słomianą wdową do konca czerwca i siedze sama w mieszkaniu, wsród nieznanych mi jeszcze sąsiadów i otoczenia. Ruda skąd ja to znam??? Najlepiej wg mojego szefa to byłoby gdybyśmy tyrali 24/dobe, nie mieli domów i rodzin.
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2008-05-05 o 14:56 Powód: liter. |
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
długi weekend spędziłam... pod kocykiem, bo sie rozchorowałam
![]() tylko w czwartek zdążyłam sie nacieszyć wolnym dniem potem to już tylko spanie, książki, tv, chusteczki do nosa... ![]() całe szczęście, że pogoda mi sprzyjała i nie było mi prawie w ogóle szkoda, no tylko trochę acha, zaliczyłam kino, jako jedyną dopuszczalną w moim stanie zdrowia formę rozrywki a w ogóle to mam doła jakiegoś, kryzys tożsamości... i cellulit
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja wróciłam z dłuugiego jak dla mnie 9-dniowego weekendu w niedzielę. Było fantastycznie! Pogoda dopisała! Było prześlicznie! Nawdychałam się jodu, wyspacerowałam się za wszystkie czasy, no i generalnie Trójmiasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Jak tylko będzie okazja, to na pewno jeszcze raz się tam wybierzemy, bo nie byliśmy w stanie wszystkiego zobaczyć. Ruda! Pamiętaj, że co nas nie zabije, to nas wzmocni!Buziaki!
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak się czujesz ?
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dopiero drugi raz, więc i tak chyba nie jest aż tak źle.
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się że wypoczęłaś.a jak z Twoją pracą?? wyjaśniło sie coś?? ruda będzie dobrze !!!
|
|
|
#1103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tola3804 cieszę sie że twój wyjazd sie udał. Jeszcze nigdy nie byłam nad morzem może sie wybierzemy ?
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie musiało się wyjaśnić, jak powiem, że jestem w ciąży. A zamierzam to uczynić za jakieś 2-3 tygodnie. Na razie robię swoje. I mam roboty tak właśnie na te 2-3 tygodnie. Pożyjemy, zobaczymy.
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co trzymajcie się
Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-05-06 o 18:23 |
|
|
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
Oj na sama myśl o moich wymiotach i nudnościach robi mi sie niedobrze. Codziennie rano rundka na sucho, potem po śniadaniu jak myłam zęby też mi się zdarzyło i potem cały dzień nudności i wieczorem dosyć często rundka do kibelka. W 4 miesiącu pokochałam bycie w ciąży, bo wszystko odeszło jak reką odjął. Za to w 7 miesiącu nastepna zmora- zgaga, spałam na siedzaco, bo jak się położyłam to znowu...
Takie są uroki ciąży, tylko pytanie dlaczego inne kobiety podczas ciąży czują się super a potem w dodatku rodzą bardzo szybko?!!! Gdzie ta sprawiedliwość?! A tak w ogóle nareszcie słoneczko, po tym koszmarnym deszczowym długim weekendzie aż miło wyjść na dwór
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem ta inna, ani razu nie wymiotowałam, w pierwszym trymestrze miałam lekkie nudnosci i zgage a potem to juz luzik, tylko przy koncówce ciezko było brzuch dzwigac i w łózku sie przekrecac
![]() ale lekkiego pordu tez nie miałam ![]() nio pogoda dzis swietna poszłysmy z Gosia same do lekarza po skierowanie, od razu pani doktor zmierzyła i zwazyła Gosiaka, wazy juz 7,4 kg i mierzy 68cm ![]() potem jeszcze do zaszłam do mojej pracy podbic ksiazeczke ubezpieczeniowa i jeszcze do moich rodziców i z powrotem do domku na piechotke ![]() wyszłysmy z domu o 12-tej a wróciłysmy o 18-tej
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
no racja, ale coraz częściej mam ochotę pieprznąć tym wszystkim w kąt, i tylko się gryzę w język, żeby za dużo nie powiedzieć...
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś u dentysty - jakis koszmar - okazało się że mam 8 zębów do leczenia.mam już dziś zrobionego 1 i do dwóch lekarstwa pozakładane. boli strasznie. jakiś ciężki tydzień zdrowotny mam , jutro mam chirurga szczękowego bo mam narośl przy ustach którą ciągle podrażniam i muszę usunąć pilnie a w piątek w związku z tym że będę w lublinie mam laryngologa bo znów uszy mnie bolą strasznie. ja nie wiem czemu wszystko co sie da czepia się mnie??? mam dość!! a miałam nie narzekać
![]() a i ustalona data wyjazdu do paryża - 19.06.2008 - okzało sie że moja przyjaciółka do której jadę bierze ślub i 21.06.2008 jest wesele wiec połączyłam obie przyjemności
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zdrówka życzę Jodie!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

prawdziwą! moja przyjaciółka urodziła córeczkę w nocy - Madzię

długi weekend się zbliża ja ja się wkurzam...

Pamiętaj, że co nas nie zabije, to nas wzmocni!