![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
A ja dzisiaj zostałam ciocią
![]() ![]() jaka pogoda u Was?? u mnie piękne słoneczko świeci, dawno tak pięknie nie było.. a jutro Zakopane ![]()
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście coś się mało odzywasz ostatnio ![]() Czyżby coś (ktoś ![]() ![]() Miłego weekendu zakopanowego, ja będę tańcować na weselu ![]()
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu pojawia się problem - co kupić na prezent?? kwiatki zamówiłam w koszach a co więcej??
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zadomowienie
|
fajnie, fajnie pięnie, słonecznie i ciepło
![]() ![]()
#1085 |
Zakorzenienie
|
Miss.hot udanej zabway na weselu
![]() indygo super że jesteś!!!a ten wątek to nie tylko o małżeńskich sprawach - dla każdego coś dobrego ![]()
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki jodie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to ta pogoda czy ktoś ale uśmiech nie znika mi dziś z twarzy
![]() a teraz od godziny zbieram się aby wyjść z pracy , ale ciągle coś i pędzę do zakopanego!! miss a po weselu foto prosimy ![]()
![]() |
#1088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jodie gratuluję bycia ciocią ![]() Zakopanym. My w poniedziałek jedziemy do Kołobrzegu ![]()
![]() |
#1089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pojechałam do szpitala, bo odeszły mi wody o 3.40, nie miałam skurczy, rozwarcie 1 cm i tak sobie leżałam pod ktg aż coś się zacznie a tu nic. O 7 rano przyszedł lekarz i podłączyli mnie pod kroplówkę z oksytocyną, zwiekszając dawki. Ból niesmowity, szczególnie jak skurcze są co 3-2-1 min, myslałam, ze bedę latać po scianach, położne pomagały oddychać, pozycje na piłkach, matach i takie tam. O 14.45 urodziłam. To tyle w telegraficznym skrócie. Jak masz jakies konkretne pytania to na pw
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2008-04-27 o 11:57 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
jestem!! wróciłam!! było cudownie!! chce jeszcze!!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Też bym do Zakpanego pojechała w taką pogodę ![]() Twoje szczęście widać już po czcionce ![]()
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1095 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Marzy nam się już przeprowadzka, chcemy znaleźć jakiś własny kąt i postanowiliśmy że w wakacje rozejrzymy się za jakimś mieszkankiem. Będziemy na razie wynajmować. Nie mogę się doczekać, bo już mnie dołuje mieszkanie z KIMŚ.....
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
a ja mam doła
![]() już prawie dwa miesiące tyram za moja kierowniczkę, wszyscy mi obiecują, że papiery idą (to już drugie, bo pierwsze zginęły), ale jeszcze nic nie dotarło - jeszcze zaraz sie okaże, że mi podziękują za zastępstwo, a stanowiska nie będzie ![]() szef wymyśla sobie polecenia ok godziny 18:00 - zazwyczaj bardzo pilne, i dziwi się, że mnie w pracy nie ma już ![]() mam po prostu bardzo dziwne wrażenie, że wymaga sie ode mnie i od mich ludzi bóg wie czego - a inne grupy nie mają takich wymagań stawianych, i co rusz słyszę, że nie osiągamy oczekiwanych rezultatów... co więcej, skład mam coraz mniejszy a oczekiwania wobec nich coraz większe - jakbym miała dokładnie raportować te osiągnięcia, to pochłonie to tyle czasu, że nie będzie kiedy pracować ![]() mówię wam - masakra - i wszystkie te beznadziejne klimaty rodzą sie u nas tuż przed wolnym - to chyba tylko moja firma jest talka poj****a ![]() ![]() ![]() ja nic nie zaplanowałam, bo jak zwykle do ostatniej chwili nie wiedziałam, czy w pracy nie wyląduję - cóż,skupię sie na rowerku, spacerkach, może jakimś piwku ze znajomymi...
#1097 |
Rozeznanie
|
Witam majowo!
Nie dokońca wiosennie ale zawsze. Jak minął długi weekend? Ja też mam lekkiego doła bo zostałam słomianą wdową do konca czerwca i siedze sama w mieszkaniu, wsród nieznanych mi jeszcze sąsiadów i otoczenia. Ruda skąd ja to znam??? Najlepiej wg mojego szefa to byłoby gdybyśmy tyrali 24/dobe, nie mieli domów i rodzin.
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2008-05-05 o 13:56 Powód: liter. |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
długi weekend spędziłam... pod kocykiem, bo sie rozchorowałam
![]() tylko w czwartek zdążyłam sie nacieszyć wolnym dniem potem to już tylko spanie, książki, tv, chusteczki do nosa... ![]() całe szczęście, że pogoda mi sprzyjała i nie było mi prawie w ogóle szkoda, no tylko trochę acha, zaliczyłam kino, jako jedyną dopuszczalną w moim stanie zdrowia formę rozrywki a w ogóle to mam doła jakiegoś, kryzys tożsamości... i cellulit ![]()
#1099 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja wróciłam z dłuugiego jak dla mnie 9-dniowego weekendu w niedzielę. Było fantastycznie! Pogoda dopisała! Było prześlicznie! Nawdychałam się jodu, wyspacerowałam się za wszystkie czasy, no i generalnie Trójmiasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Jak tylko będzie okazja, to na pewno jeszcze raz się tam wybierzemy, bo nie byliśmy w stanie wszystkiego zobaczyć. Ruda! ![]() Buziaki! ![]()
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak się czujesz ?
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak z Twoją pracą?? wyjaśniło sie coś?? ruda będzie dobrze !!!
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tola3804 cieszę sie że twój wyjazd sie udał. Jeszcze nigdy nie byłam nad morzem może sie wybierzemy ? ![]()
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Będzie musiało się wyjaśnić, jak powiem, że jestem w ciąży. A zamierzam to uczynić za jakieś 2-3 tygodnie. Na razie robię swoje. I mam roboty tak właśnie na te 2-3 tygodnie. Pożyjemy, zobaczymy.
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co trzymajcie się ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-05-06 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
Oj na sama myśl o moich wymiotach i nudnościach robi mi sie niedobrze. Codziennie rano rundka na sucho, potem po śniadaniu jak myłam zęby też mi się zdarzyło i potem cały dzień nudności i wieczorem dosyć często rundka do kibelka. W 4 miesiącu pokochałam bycie w ciąży, bo wszystko odeszło jak reką odjął. Za to w 7 miesiącu nastepna zmora- zgaga, spałam na siedzaco, bo jak się położyłam to znowu...
Takie są uroki ciąży, tylko pytanie dlaczego inne kobiety podczas ciąży czują się super a potem w dodatku rodzą bardzo szybko?!!! Gdzie ta sprawiedliwość?! A tak w ogóle nareszcie słoneczko, po tym koszmarnym deszczowym długim weekendzie aż miło wyjść na dwór
#1107 |
Zakorzenienie
|
ja jestem ta inna, ani razu nie wymiotowałam, w pierwszym trymestrze miałam lekkie nudnosci i zgage a potem to juz luzik, tylko przy koncówce ciezko było brzuch dzwigac i w łózku sie przekrecac
![]() ale lekkiego pordu tez nie miałam ![]() nio pogoda dzis swietna poszłysmy z Gosia same do lekarza po skierowanie, od razu pani doktor zmierzyła i zwazyła Gosiaka, wazy juz 7,4 kg i mierzy 68cm ![]() potem jeszcze do zaszłam do mojej pracy podbic ksiazeczke ubezpieczeniowa i jeszcze do moich rodziców i z powrotem do domku na piechotke ![]() wyszłysmy z domu o 12-tej a wróciłysmy o 18-tej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
no racja, ale coraz częściej mam ochotę pieprznąć tym wszystkim w kąt, i tylko się gryzę w język, żeby za dużo nie powiedzieć...
#1109 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś u dentysty - jakis koszmar - okazało się że mam 8 zębów do leczenia.mam już dziś zrobionego 1 i do dwóch lekarstwa pozakładane. boli strasznie. jakiś ciężki tydzień zdrowotny mam , jutro mam chirurga szczękowego bo mam narośl przy ustach którą ciągle podrażniam i muszę usunąć pilnie a w piątek w związku z tym że będę w lublinie mam laryngologa bo znów uszy mnie bolą strasznie. ja nie wiem czemu wszystko co sie da czepia się mnie??? mam dość!! a miałam nie narzekać
![]() a i ustalona data wyjazdu do paryża - 19.06.2008 - okzało sie że moja przyjaciółka do której jadę bierze ślub i 21.06.2008 jest wesele wiec połączyłam obie przyjemności ![]()
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zdrówka życzę Jodie!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.