![]() |
#1081 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Idiotyczne zachowania klientów ;)
Drobne, białe kwiatki często spotykane w bukietach.
![]() |
![]() |
#1082 |
Zadomowienie
|
sala zabaw:
klientka - Od jakiego wieku wpuszczacie dzieci? -Dzień dobry, dziecko musi mieć skończone trzy lata. klientka - To jak ma 2,5 to może wejść? ![]()
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
![]() Klientka : Czy są może filety z kurczaka ? Sprzedawca : Nie ma Klientka : a może jednak są ? np. z tyłu gdzieś, na zapleczu ? Sprzedawca : nie, proszę Pani, nie ma, jest niedziela, nie ma dziś dostawy drobiu, tylko to co widać.. w ladzie Klientka : No i co ja mam teraz zrobić ?1 Przez Panią nie moge obiadu zrobić!! I co ja mam począć ? Kto to wymyślił, żeby w sklepie nie było towaru !!To dla chorego ! Do szpitala! (???), Niech pani idzie na zaplecze i mi poszuka fileta , ja żądam !!! (foch) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja miewam np tak - jest ta bluzka w rozmiarze s? - niestety nie ma - ale to co pani spojrzy i już wie?! (oburzony) - dobrze sprawdzę w systemie i muszę dziadowi sprawdzać mimo, że wiem, że nie ma.Skoro przychodzę tam codziennie i przez ileś godzin mam kontakt z tymi ciuchami to chyba wiem, które są a które nie ![]() albo hit z dzisiaj - bo tam na wystawie jest taka biała bluzka - ale to muszę ją zobaczyć bo to nic mi nie mówi idę. patrzę. 6 białych bluzek. - musiałaby mi pani wskazać, która to konkretnie bo tam jest sporo białych bluzek - aha to dziękuję i poszła obrażona ![]() Edytowane przez chwast Czas edycji: 2014-05-22 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Konto usunięte
|
cudowny wątek, może ktoś ma nowe historie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Konto usunięte
|
Najgorsze dla mnie było, jak klient chciał być zabawny, a mu nie wychodziło.
Dawno, dawno temu facet kupował u mnie w kwiaciarni bukiet, pamiętam jak dziś ![]() A najśmieszniejsze zachowanie moich klientów na fitnessie, to było jak zmieniliśmy malutką salkę bez sprzętu na "kąt" na nowiuśkiej siłowni z super sprzętem - przestały przychodzić, bo... Ludzie będą się na nie gapic. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Konto usunięte
|
A ja im się szczerze mówiąc nie dziwię. Nie każdy czuje się komfortowo ćwicząc na większej sali, gdzie są również osoby spoza grupy. Co innego crossfit, tam to normalne, ale nie spotkałam się jeszcze z ćwiczeniem fitnessu w kącie dużej sali. Moja siostra jest instruktorką i zawsze ma osobną salę - wytwarza się jednak specyficzna atmosfera, ludzie się znają, nawet nieśmiali się potrafią odnaleźć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie wcale. Masa ludzi lubi dyskretnosc i komfort podczas zajęć we własnym gronie. Zupełnie tutaj nie wspominam o wadze ale tym czy ktos lubi byc w centrum zainteresowania czy nie... Dziwi mnie ze nie przyszło Ci to do głowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety, takie wytyczne dostałam, musiałam się przenieść, i dla mojego szefa to był strzał w kolano. Ale tak, dla mnie to było dziwne, że ludzie myślą, że wszyscy dookoła będą się na mnie gapic Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Konto usunięte
|
Dziwi mnie ten wpis w wątku o idiotycznych klientach. Ja w ich zachowaniu nic idiotycznego nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Konto usunięte
|
Potraktowalam ten wątek jako ogólny na "dziwne" zachowania.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
No ja z punktu widzenia klienta nic dziwnego w zachowaniu twoich klientów nie widze. Dziwi mnie natomiast Twoj brak zrozumienia ze ludzie sa bardzo różni i lubia rożny rodzaj stymulacji czy motywacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No chyba, że naprawdę spodziewałaś się napiwku. Drugi przypadek jeszcze śmieszniejszy. Podejście do klienta jak z komuny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy na zajecia w grupie? Bo do ma tutaj znaczenie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
😁 dla mnie to mega zabawne, ale ja mam czerstwe poczucie humoru.
![]() |
![]() |
#1102 |
Konto usunięte
|
Ktoś zdecydował się na zajęcia w takich a nie innych warunkach. Warunki się zmieniły. Nowe warunki komuś nie odpowiadają. No faktycznie idiotyczne, że hej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Konto usunięte
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;7761388 1]Ktoś zdecydował się na zajęcia w takich a nie innych warunkach. Warunki się zmieniły. Nowe warunki komuś nie odpowiadają. No faktycznie idiotyczne, że hej.[/QUOTE]He he he, a pokaż mi, gdzie napisałam, że to "idiotyczne". Wyraźnie napisałam, że potraktowałam ten wątek jako "dziwne zachowania".
No dobra, to że wszystkimi szczegółami. Male miasteczko, salka, jazdy musiał przynieść swoje karimaty, ciężarki, gumy. Nagle hit - otwiera się siłownia. Wszyscy podjarani. Mówię, że od miesiąca X zajęcia będą odbywać sie na siłowni, głosy, że fajnie, że w końcu nie będzie trzeba nosić sprzętu, bo wszystko będzie. Ludzie płacą mi za karnety, pojawiają się zdjęcia siłowni na necie, szał ciał. I nagle się okazuje, że większość tych kobiet stwierdziła, że się wstydzą, bo będą się na nie gapic. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Tinker ty sobie przepisz jeszcze raz w brudnopisie i przeczytaj i pomysl co napisałas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1108 | |
Holy Crap!
|
Zawsze mnie śmieszy a jednocześnie irytuje to, że klienci sztucznie współczują mi, bo pracuję w niedzielę. Od razu mówię, że jak mam niedzielę pracującą to nie płaczę, lamentuję. Owszem, wolałabym siedzieć z rodziną, no ale mam inny dzień za to wolny.
Ale do meritum: wczoraj miałam panią, zawsze strasznie marudzącą i wybierającą długo wędlinę, i mi lamentuje, że jak to w niedzielę pracować, że taka ładna pogoda, że rodzina ważna i inne banały. A ja sobie myślę, że gdyby nie klienci, którzy z nudów przychodzą w niedzielę (a to bardzo widać, kto z nudów spaceruje!) to i czas pracy byłby skrócony, więc kobietko, nie gadaj głupot, bo też nakręcasz to koło ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Pracowałam przez jakiś czas w sklepie odzieżowym. Najgorszy klient to taki, który nie wie czego chce. Zgadzam się
"- Poproszę jakieś śpioszki dla dziecka - Jaki rozmiar? -Nie wiem - Proszę Pana, ja też nie wiem -Na prawdę nie wiem jaki rozmiar. -(chwila zastanowienia) Dla chłopca czy dziewczynki? - Nie wiem -No jak to Pan nie wie? -No bo się jeszcze nie urodziło i płci nie znamy" ![]() nr.2 Klientka: Po ile macie majtki? Ja: Zależy jakie, od 8 do 30 zł K: Co tak drogo? J: Proszę Pani, to normalna cena K: Poszukaj mi tańszych J: Nie mamy tańszych K: To idź na zaplecze poszukaj J: Nie mamy na zapleczu tańszych, za mniej niż 8 Pani nie kupi K: To zamów mi I wyszła. ![]() Gdzie się podziała kultura to nie mam pojęcia..
Pole dance ![]() ![]() 3 l oddane ![]() Edytowane przez mirabelka3690 Czas edycji: 2017-10-02 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
Płaczę, że nie widziałam tego tematu wcześniej. Jest genialny! XD
I też się podzielę: Dawno, dawno temu pracowałam w cukierni. Akurat zdejmowałam "wadliwą" partię cukierków. Co nawet było widać, bo pokryły się białym nalotem, cóż taka dostawa. No ale ściągam je i podchodzi babeczka. Kręci się kręci i ogląda. - Mogę w czymś pomóc? - Potrzebuję czekoladki z jakimś ładnym wzorkiem. - To takie ozdobne tutaj są. (pokazuje z drugiej strony kasy, żeby nie zauważyła tych trefnych i się nie wystraszyła) Patrzy, patrzy, idzie na drugą stronę i zerka na te co ściągałam w międzyczasie. - O to ja poproszę te. - Przepraszam ale one raczej się nie nadają do jedzenia. - Nie ważne. Ja chce te. - Ale własnie je ściągam, mogą być nieświeże... (po czym zostałam zganiona wzrokiem szefowej) - Nic nie szkodzi, wezmę je. To i tak na prezent. Witki mi opadły, nie wiedziałam co zrobić ale sprzedać musiałam :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.