|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
tylko podkład muszę zakupić jakiś puder,co polecacie cena nie gra roli,w końcu twarz ma się tylko jedną .Nie śmiej się,bo niestety mam tendencję do przesolenia i do przesładzania wszystkiego ostatnio,eh co ta miłość robi z człowiekiem .Nie no coś Ty szalona?! ostatnią rzeczą na jaką mam ochotę w taki mróz,to bieganie ![]() .
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Siostra ostatnio nabyła astor - niestety nie wiem dokładnie jaki, bo wyjechala i go ze sobą zabrała ale chwali go sobie No właśnie zimno i dlatego proponuje bieganie w celu rozgrzania się
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj w końcu widziałam się z TŻ-tem Brakowało mi tego ![]() W ogóle dziś miałam problem z wejściem na Wizaż ![]() Nefre - No,może tak będzie lepiej ![]() Ather - Świetna bluza Milko - Bardzo ładna fryzurka,zastanawiałam się ostatnio nad podobną ![]() Wczoraj jeszcze siedziałam do północy i czytałam Quovadis Na szczęście w końcu przebrnęłam przez te ponad 600stron Jestem z siebie dumna Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, nie wiem czy ktos tu mnie jeszcze pamieta, ale za namowa Ludowej, wracam do was, żeby wyznac grzechy
![]() Więc przyznaje, ze jestem słabeuszem, ktory nie umiał wytrwać na diecie, przerwał ją i teraz nie umie wrócic Było mi wstyd tu przychodzic, bo wy wszystkie jestescie takie dzielne zwlaszcza patrzenie na podpis Ather sprawia, że robi mi sie koszmarnie głupio. No ale teraz postanawiam poprawe, wracam do diety i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie jeszcze raz...
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Nie martw się,jestem pewna,że tym razem Ci się uda
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze, przestań już się zamartwiać tym rzuceniem diety, że tak powiem, nie lotej Było, minęło, trudno. Zawsze można zacząć od nowa ![]() Po drugie, podpisem naszej Ather to Ty się nie przejmuj . My to pospolite słodyczomaniaczki i nasz żołądek co chwilę woła cukru - cóż zrobić? Po drugie, rozumiem, mogłabyś się przejmować, gdyby co druga dziewczyna na Dietetyce miała taki podpis. Ale Ather ![]() Cieszę się, że jednak jesteś
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Hi Aguś
Przyznam się - nie czytałam Quovadis Jestem z Ciebie dumna![]() Czapeczko Elfa (fajny nick ) bycie na diecie to nie jest jakiś warunek, aby udzielać się w tym wątku No i na pewno nie jesteś słabeuszem![]() Tutaj w tym wątku wystarczy być sobą, a przyjmiemy Cię z otwartymi dłońmi
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() A ja muszę przyznać,że to jedna z niewielu lektur,które mi się spodobały ![]() Była taka jakby to nazwać ... 'głębsza'![]() Pokazała,do czego jest zdolna prawdziwa miłość,może dlatego tak mi się spodobała![]() ![]() Jutro zaczynamy omawiać,więc ledwo zdążyłam przeczytać
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie to Ludowa-dziwaczka lubi Sienkiewicza. Całą trylogię przeczytałam, gdy jeszcze nie miałam 12 lat ![]()
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh,bo on pisze bardzo fajnym językiem
|
|
|
|
#1091 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
W razie czego mozecie na mnie krzyczec, gdybym znowu zaczela sie łamać, pozwalam.![]() A co do Quo Vadis, to swietna książka, czytałam kilka razy. Ale musze przyznać, że to jedyny Sienkiewicz, który do mnie trafił. Reszta jakos tak mocno srednio ![]()
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz, w liceum, mam rozszerzony polski (6h w tygodniu ) i jadę po kolei, od antyku. Bardzo wnikliwie typu Iliady i Odyseje + analizy i interpretacje. Grrrr.Cytat:
Ale QV faktycznie najlepsza.
|
|
#1093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie,ze wrocilas. A dietka sie nie przejmuj. Zawsze mozna zaczac od nowa.Ja wlasnie wstalam i wizazuje. TZ obok jak zwykle na swojej grze wczoraj mialam ''przyjemnosc'' ogladania 2 meczy pod rzad bo TZ znalazl jakos je na necie na zywo a na dodatek nie moglam jak krzydtac w tym czasie z neta bo jemu wtedy przerwala transmisja. Wiec siedzialam jak ta otreba i ogladalam TV a potem dolaczylam do kibicowania naszym Podobala mi sie atmosfera po maczu, scisnelo za serce troche..Zjadlam przed chwilam twarozek z kawka,kakao,slodzikiem i otrebami.Poczekam az sie ulozy wszystko i lecim na silownie Caly weekend leniuchowalam i trzea zrzucic conieco teraz ![]() milej niedzieli wszystkim zycze
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak,zgadzam się co do tej atmosfery po meczu
Była świetna,a ta piosenka 'We are champions'' po prostu boska,zawsze jak jej słucham to przechodzą mnie dreszcze![]() Mykam pomału Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
A ja w ogóle nie wiedziałam, że jakis mecz jest. I zastanawiałam się skąd te radosne okrzyki u sąsiadów...
Zawsze jestem kiepsko zorientowana.
|
#1096 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mistrza w ciągu jednego dnia przeczytałam - tak mi się spodobało A co do lektur szkolnych - na mnie fakt, że muszę coś przeczytać działał jak by to napisać demobilizująco![]() Cytat:
szalona![]() Cytat:
Miłego dnia a sama nie lubie![]() Cytat:
![]() dobra - czas na nauke |
||||
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Czapeczko...
![]() Cieszę się, że jesteś....
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec z Wosem na dzisiaj!
Agrrr.. nie cuzę się juz, dosyć. The end! [taaa, a wieczorem Sylwia znowu przy książce;D ] Jadę dzisiaj do bliskiej znajomej - wyżalić się, pogadac. Ilez można w domu siedziec ![]() Wczoraj zadzownił do mnie znajomy, z którym urwął mi się kontakt [ehh teraz on jest w Gdańsku] i... jakoś tak miło się zrobiło ;] I zadzownil pozniej ejszcze raz wieczorem, dobranoc ładnie powiedział i w ogole. Niegdyś byłam jego zoną i stwierdził, ze slub nadalz e mną jest aktualny ;D
|
#1099 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Preferuję inne rodzaje rozgrzewki ![]() ![]() Cytat:
Witaj w domu a dietą się nie przejmuj,'co się odwlecze to nie uciecze' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio właśnie pisałam analizę Iliady,dostałam z niej 3+![]() ![]() Ja nie musiałam oglądać meczu,bo mój Tż-et na niego pojechał z kumplami i oglądałam dirty dancing a że Chorzów niedaleko,to atmosfera mi się udzieliła![]() Piękne zdjęcie zrobiłam Tż-etowi a jemu się nie podoba tylko czerwone oczy mi wyszły mm..mój Kochany
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dziś natchnienia do naki nie mam
![]() A z tą fotką Lolciu to TŻ nie potrafi poprostu poznać prawdziwej sztuki przez duże S
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziałam mu,że za karę roześle ją wszędzie,bo golić mu się nie chce i mnie ciągle drapie![]()
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi sie uczyc a jutro mam 3 kolokwia :/
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już poszło do kilku osób![]() Wypluj to słowo! jakby tak zrobił,to obiecuję że osobiście mu ją zgolę!
|
|
#1105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zabieraj sie za nauke no to do roboty im szybciej sie nauczysz tym szybciej zapomnisz![]() My wlasnie wrocilismy z silowni,godzina cwiczen,biegania itp a potem jeszcze wskoczylismy na 20 min do basenu. Wyszlam jak nowonarodzona a tera zmaly kryzysik przychodzi bo wszystko mnie boli ![]() zjadlam miesko z rosolku i potem bedziemy robic gulasz taki z chudego mieska,pieczarek,kolorowy ch papryk itp.. Kulinarna niedziela
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram
![]() czapeczkaelfa - Witaj A Ather to taki wyjątek ^^Eh Agatko to serduszko silniejsze od zdrowych zmysłów ale trza być twardym a nie miętkim ![]() Wróciłam w końcu z zakupów Oznajmiam wszem i wobec że w każdym sklepie kroje i kolory wszelkich bluzeczek i sweterków takie same :| toteż nie wybrałam żadnego Ale dokonałam zakupu kolejnych kozaków (z tym że niższych tak żeby przetrwać drogę do szkoły i nie wylądować na pogotowiu - chociaz z tym i tak moze być roznie ) i czarnej kurteczki nie czuje nóg i nie mam sily na nic .. a teraz za nauke by się przydało brać ;]
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1108 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zakupy zawsze dobre o ile się coś kupi oczywiściekupiłam sobie baleriny w kratkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale niewątpliwie wzbudzasz podziw rodzina się zmyła a ja już czekam na TŻ-a ![]() nie mogę się przyzwyczaić do tego że nie muszę się już tyle uczyć chyba aż zabiorę się za zdawanie lektur przed sesją ![]() miłego wieczorku niedzielnego |
|||||
|
|
|
#1109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam Mi gry tak średnio po 3 dniach się nudzą Bardzo lubie wszelkie strategiczne![]() Cytat:
![]() ![]() Biedna Ather Ale nie martw się, bo sama nie jesteś Ja też nie przepadam za takimi typowymi słodkościami zawsze mnie śmieszy jak się moje siostry podczas reklamy kinder bueno ślinią![]() Uczyłam się prawie cały dzień i czuje, że nadal nic nie wiem Cudnie![]() BTW: Pracował ktoś może z Was w Cinema City ![]()
|
||
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz .. zależy jak to rozpatrywać
alejesteś wzorem do nasladowania ![]() hehe mówiłam że jak sie bedzie nadawać to pokażę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

Miłego TŻ-towania i zakupów
I żebys obiadu nie przesoliła
tylko podkład
muszę zakupić jakiś puder,co polecacie
cena nie gra roli,w końcu twarz ma się tylko jedną
.

Jestem z siebie dumna
zwlaszcza patrzenie na podpis Ather sprawia, że robi mi sie koszmarnie głupio.
Jestem z Ciebie dumna

) i jadę po kolei, od antyku. Bardzo wnikliwie
typu Iliady i Odyseje + analizy i interpretacje. Grrrr.
a na dodatek nie moglam jak krzydtac w tym czasie z neta bo jemu wtedy przerwala transmisja. Wiec siedzialam jak ta otreba i ogladalam TV a potem dolaczylam do kibicowania naszym
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)