![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((
nie no ty wiesz lepiej co kogo interesuje... zaśmiecasz tylko ten wątek a temat jest zupełnie inny....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobrze, jak Ciebie relaksuje czytanie o tym, ze ktos kogos rzucil to ja sie juz przymykam ![]()
![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
to ciekawe co ty robisz na tym wątku bo nie zauważyłam żebyś pomagała w tej chwili...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przestancie... Nie ma sie co wdawac w takie dyskusje, wiem z własnego doswiadczenia, ze czasem emocje biora góre, piszemy niezrozumiale...i stad te nieporozumienia.. Nie sprzeczajcie sie o takie głupoty...
![]() |
![]() |
#1085 | |
Rozeznanie
|
..ze nie jestes calkiem spoko
![]() Cytat:
![]() (syntagma podpisuje sie pod tym co piszesz ![]() ..syntagma nie napisala ze sie relaksuje w tym watku..
![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Jejuuuuu powiedziałam że relaksuje mnie czytanie wizazu a nie przykrych wątków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dajcie spokój bo ta pyskówska robi się żenująca
![]()
![]() |
#1088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dopowiadajmy sobie jacy to ludzie są źli, jak to nie chcą rozumieć innych ludzi i wczuwać się w ich problemy. co jest złego w zainteresowaniu się czyjąś, szeroko omawianą sytuacją? udzielasz się w wątku, trzymasz kciuki za kogoś, wspierasz go za co dostajesz po dupie ![]() masz rację, odechciewa się wchodzić na wizaż. odechciewa się wogóle przejmować cudzymi problemami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym moje slowa nie byly skierowane do wszystkich a jeszcze poza tym to mysle, ze ten kto faktycznie chcial pomoc nie poczulby sie dotkniety tym co napisalam, bo od razu by wiedzial, ze to nie do niego
![]() |
![]() |
#1090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest wiele wątków, które ja tylko podczytuję bo uważam, że jeśli zostało coś już powiedziane, z czym się zgadzam, nie ma sensu powtarzać tego w co piątym poście. Nie znaczy to, że nie mogę komuś kibicować w myśli. A wyrażenia "szkoda bo ciekawa byłam jak jej się układa" ja nie odczytałam tak dwuznacznie jak Ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
No i Flofferek coś przestała bywać w tym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
Szkoda Floferku ze się nie odzywasz,przeczytałam mniej więcej Twój wątek bo dokładnie rok temu byłam w podobnej sytuacji i do tej pory się jeszcze nie ogarnęłam.
Jeżeli to czytasz to moje cenne rady: -odpuść na jakis czas,wiem ze łatwo powiedzieć, bo domyślam się co czujesz-wiem co ja czułam-koszmar -zoorganizuj sobie czas najlepiej jak potrafisz,tak aby ciągle być w biegu -zadbaj o siebie,twoje dobre samopoczucie ciutke wzrośnie -zaniechaj jakich kolwiek kontaktów(to największy problem zawsze,ale po "zaniechaniu"zawsze wyjdziesz z twarzą ze wszystkiego a Twój były zacznie się zastanawiać ![]() -daj spokój z odsyłaniem lub oddawaniem rzeczy,całą tą szopką ,zostaw to na późniejszy czas-nie ma sensu niepotrzebnie marnować energii -bądź rozsądną kobietą,podejdż na zasadzie"nic na siłe" to pomaga! -miej nadzieje ale rozsądnie,nie żyj nią z dnia na dzień -nigdy w życiu nie błagaj o powrot to najwiekszy i najbardziej upakarzający krok jaki mozesz popełnic -jeżeli sama nie będziesz miała do siebie szacunku to i On tymbardziej.Im bardziej okazujesz swoje zainteresowanie tym bardziej On będzie zionął do Ciebie nienawiścią i gardził. -Nie jest wcale powiedziane ze za 2,3 miesiące nie wróci skruszony i będzie błagał o przebaczenie.Na dziś wydaje się to niemożliwe ale uwierz że to częste zachowanie.Warunkiem jest olanie go-bez telefonów,smsów,zwracania na siebie uwagi."Niechcesz mnie to nic na siłę"-na tej zasadzie. Wiem co czujesz,wiem jak cierpisz.Ja byłam w o tyle gorszej sytuacji ze mój facet po ponad 4 latach nagle zostawił mnie dla innej(jak ją zobaczyłam to w niego zwąpiłam bo brzydszej wybrać sobie nie mógł ![]() Cierpiałam i do dzisiaj nie jednokrotnie nadal nie mogę sobie poradzić.Chciał wrócic ale ja nie potrafiłam pomimo iż nadal kochałam. Znów ostatnio go zobaczyłam... Wiem ze tego załuje i zawsze będzie załował bo stracił coś więcej niż wierną kochającą osobę...stracił przyjaciela.Nadal jest z tą szują z którą mnie zdradzał jak się okazało dłuższy czas. Trzymaj się!!!!Zainwestuj w siebie!!!Wiem ze cholernie trudno,też przez to przeszłam. Będzie dobrze nie trać nadzieji! I odezwij się wreszcie. Ps.Bess ,Atka witam ponownie i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Rozeznanie
|
![]()
.
Edytowane przez Mroofcia Czas edycji: 2009-01-29 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Noi zgadzam się z tym co napisałaś do Flofferka. ![]() Nie wiem,czy niektórym cięzko zrozumieć,żę Floff może nie ma ochoty tuutaj pisac,to co napisała/wyżaliła się jej starczy.Będzie mieć potrzebe to napisze,a jak nie to nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Szok.
![]() Dawno mnie nie bylo na intymnym, a tu taki watek?! No kto by pomyslal. w sumie nie wiem co napisac, po za tym, ze kazdy by sie w takiej sytuacji zle czul, ale ze czas leczy rany. W sumie banalnie ale jakze prawdziwie. Od siebie dodam, ze czasem mocny wstrzas, stres a nawet cierpienie motywuje i pcha do wielkich i ambitnych czynow. Flo, to od Ciebie zalezy jak wykorzystasz to doswiadczenie. Ps: WIdze, ze Wy sie tu chyba w miedzy czasie poklocilyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
Flo- czuje niedosyt.... Ciekawa jestem, czy u ciebie wszystko dobrze..
![]() |
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
.
ana gabi show fan Edytowane przez ana_gabi Czas edycji: 2012-08-07 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Zadomowienie
|
.
ana gabi show fan Edytowane przez ana_gabi Czas edycji: 2012-08-07 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Przyczajenie
|
Chłopak (chciałam napisać "facet", ale to za dużo, jak się ma na uwadze postępowanie 'byłego', które przedstawiła Flo) okazał się po prostu niedojrzały, tzn. nieprzygotowany do podjęcia decyzji o wspólnym życiu, życiu już tak 'naprawdę' ze sobą.
Dziwi totalny infantylizm jego zachowania: sinusoida - najpierw 'kocham', później 'nienawidzę" i tak na zmianę. Bez sensu. Szamotanie się dzieciucha w świecie, do którego nie dorósł. Ale życie przed nim. Jeżeli Flo będzie chciała towarzyszyć mu w tej drodze, kosztem jednak ogromnych wyrzeczeń, niepewności i wielkiej niewiadomej, to może kiedyś chłopak dojrzeje do decyzji o bycia razem z nią. Emocjonalnie im ze sobą wyraźnie nie po drodze. Różne poziomy i oczekiwania. Flo się nie odzywa, bo pewnie wszystko jakoś się ułożyło... z nim. Ale tylko na tymczasem. Czy ona jednak o tym wie? Bo miłość wszystko wybacza, byle tylko być razem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Raczkowanie
|
tak, tak. a jak ja jej napisałam parę słów 'do słuchu' na początku, to na mnie naskoczyłyście i jeszcze ten wątek ciągnęłyście przez 30 stron. i po co? flo popisała sobie i tyle, a wasze posty to jak groch o ścianę.
nie zdziwiłabym się gdyby się okazało ze się z nim zeszła z powrotem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
a ja już nawet raz wyleciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
co ty nie zejdą się z powrotem... przecież z wściekłości i żalu do siebie by się pozabijali... przynajmniej ona jego bo ten koleś to nie wiadomo co on tam ma w głowie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mogę się założyć o swoją rękę, że gdyby on tylko wykazał inicjatywę ona wróciłaby do niego w podskokach. RAZ, DWA! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
a potem by mu głowe suszyła i dręczyła pytaniami DLACZEGO????? ten związek nie ma przyszłosci.. chyba ze ona by mu wybaczyla a to raczej ciężkie bo by mu to wypominała do konca zycia! ktores by w koncu nie wytrzymalo psychicznie i siekierki w garść i bum bum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak czy siak - myślę, że chciałaby z nim dalej być. nie oceniam. stwierdzam fakt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.