![]() |
#1081 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Cześc laseczki. wklejam zdjecia z basenu .
i dziecko się bawi a mama wredna zabrała zabawkę . A synek mojej siostry ważył 4370 , źle przeliczyłam funty. Kolos ,ale i tak moja królewna była cięższa. A ja zaraz spadam do chatki ,mąż dziś jest wcześniej to obiad zrobi i idę później na miasto ,bo właśnie sprzedałam telefon i zostałam bez łączności ze światem (ale mi fajnie) |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Monika to dawaj linka, skomentujemy Twoje makijazyki
![]() ![]() ![]() Gosiula pierwszy raz widze w basenie posadzke czerwona ![]() ![]() ![]() Monka, Doridee, Wenezja,Darka wracajcie juz ze spacerkow ![]() Ja zaraz sie musze do pracy szykowac, nie chce mi sie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Mysmy na spacerze jeszcze nie byli Dzidek jeszcze nie spi a powinien a mi sie juz cisnienie podnosi ehhh
Monika super ze juz sie lepiej czujesz psychicznie Z mama bedzie dobrze wszystkie w to wierzymy ![]() Sniezynka no co za fota fiu fiu ![]() Super fotki bez wyjatku ![]() Spadam na Marine hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Monka jaka fotka ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monika dopiero teraz przeczytalam, jak niezle pojechalas im tam po rajtuzach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka twoj fotka twoja
![]() ![]() ![]() Sniezynka jak placisz na eBayu Placisz im na konto a ONI ci wysylaja potem ta rzecz czy przy odbiorze placisz za cos? |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Monka zawsze wplacam na konto i jak pieniadze do nich dotra to oni mi wysylaja towar. Na kolacje napewno znajdziesz jakisz przepisik w necie
![]() Doridee widzialam Cie ![]() Dobra, ja lece Olivie ubrac i jade do roboty. Przez ten Wizaz na wszystko brakuje mi czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ano trzeba cos im napisac zeby sie opamietali
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
Sniezynka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Djamelka - nic nie szkodzi
![]() ![]() Monika daj sobie linka tam gdzie podpis, to bedziemy tam czesciej zagladac na MM ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2008-01-22 o 20:15 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Tatuś usypia Alę ale coś im marnie idzie bo słyszę , że płacze i mnie woła
![]() W ciagu dnia próbowałam cos poczytać ale z Ala nie ma szans, jak Wy to robicie ze dajecie radę jeszcze pisać??? Ja nie czytam żadnych innych wątków oprócz naszego ![]() Ja zrobiłam dzis an obiad chińszczyznę - łatwo, szybko i smacznie ![]() Śnieżynka no foteczka super w avatarku ![]() ![]() ![]() ![]() Monika makijażyk fajny ale zdjęcia bardzo niewyraźne ![]() Gosiula dzieciaki superaśne, Ty też ![]() ![]() ![]()
#1092 |
Zakorzenienie
|
Doridee Naprawde, fajnie jest tak pracowac po kilka godzin dziennie, troche z ludzmi sie pogada ( niemiecki lepiej wchodzi
![]() ![]() ![]() ![]() Ja czytam i pisze przewaznie, jak Olivia spi, a spi zawsze od 19:00 wiec mam czasu do oporu ![]() ![]() A gdzie na tych fotkach jest Gosiula ??????????? Tam jest jakas dziewczyna, ale chyba nie Gosia ( ona ma ok. 15 lat ) |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Gdzie jestescie ?????????? Z kim mam pisac????
Monka Ty ostatnio cos rzadko tu zagladasz ![]() Doridee do jutra i kolorowych snow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
No no Gosiula czy to ty tak odmłodniałas???
![]() ![]() Sniezynka rzeczywiscie fajnie masz z ta praca ![]() Moje dzieci juz spia tz oglada Kryminalnych a ja jeszcze chwile poskacze po wizazu ![]() Doridee Alunia mame krotko trzyma ![]() ![]() ![]() Monka a gdzie ty????????????? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Monika no wreszcie ktos sie pojawil
![]() ![]() ![]() Kiedy Ty spac idziesz ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Bylam w watku gdzie tak nabluzgalam
![]() ![]() A spac zaraz pojde bo tz cos do mnie ma ![]() ![]() A i bylam na usmiechnij sie same starocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Jezem jezem
![]() ![]() ![]() Sniezynka a no ostatnio padam hehe siedze w kuchni kiedy sie da i gotuje co chwile cos A to salatki a to obiadki a to przegryzki a to kanapki i tak na okolo A jeszcze weszlam z praniem w nowy rok i mam dosc za rok nie ma bata nie wchodze z prasowaniem o nie Wczoraj prasowalam i dzis czeka na mnie znowu ![]() ![]() Sniezynka co to za watek dawaj linka ja tez chce pobluzgac ![]() ![]() Monika a co chce?hehe ![]() Jak sie komus nudzi to wysle instrukcje do przetlumaczenia ![]() ![]() ![]() ![]() Ogladaliscie testostero? fajna komedia moj wujek az dzidka mi obudzil tak sie smieje Zrobilam mu popcorn i meczy Kanapki na stole salatka w lodowce i sie namnie drze ze mu przerw nie daje miedzy posilkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Monika też troche poczytałam tamten wątek... żałosne jak niektórzy z normalnych pytań robia sobie kabaret
![]() ![]() ![]() ![]()
#1100 |
Zakorzenienie
|
Monka nie mecz sie z tym tlumaczeniem, dalam koledze ( on tez mieszka w Anglii ) i mi przetlumaczy ( dziewczyny nie ma, pracy tez nie, dziecka tez ) wiec czasu ma wiecej niz Ty
![]() ![]() ![]() Edit : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232036 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=228940 to tez ciekawe ![]() Ja rozumiem, ze kazdy ma inne problemy, tez mnie smiesza niektore z nich, ale wtedy poprostu nie odpisuje... Dla kazdego co innego stanowi problem... Jak mozna byc takim wrednym !? |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
O tak ze sperma sie zgodze
![]() ![]() Sniezynka ![]() ![]() Dzidek mi sie cos obudzil jakas godzine temu ztakim palcze ze zwariowalam o co mu chodzi ale zasnal Co z tego jak cos niespokjnie spi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Kurde, znowu jestesmy strone dalej i nie pokazywal mi sie Twoj post...
Kurcze, zeby w ciazy po skalach lazic Monka oszalalas chyba ![]() ![]() Monka malemu moze sie cos przysnilo, mojej Olivii sie tez tak czasami zdarza, rzadko, bo rzadko, ale jednak... Czasami takie ciekawostki mozna tu poczytc, ze glowa mala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Gosiula slicznota z Ninki
![]() Monika to i ja weszlam zobaczyc co tam popisalas na watku ginekologicznym - wspaniale to zrobilas i faktycznie, po Twojej wypowiedzi, wszystki pozostale sa ok. Doridee wpolczuje meczarni przy usypianiu, a nie myslalas o powrocie smoczka... ja bym chbya nie wytrzymala ![]() Sniezynka ale ten drugi watek to tez czy ja wiem czy glupi... ![]() monka brawo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Edytciu ja nie napisalam, ze to smieszny watek. Tylko bywaja rozne smieszne watki. W tym nawet pisalam conieco.... Chyba zle mnie zrozumialas. Ja tez uwazam to za, jak najbardziej normalne pytanie....
Kurcze co Wy sie tak ostro za siebie bierzecie ??? Ja jakos nie mam motywacji.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka hehe jak trzeba bylo to tak robilam Jeszcze tydzien przed porobem przez plot skakalam bo mi sie zachcialo kukurydzy a niechcialam tej z tesco bo one takie slodkie Wole te normalne hehe Moj tz autem czatowal a ja siup z siatka przez plot naladowalam i szybki przekok i do auta haha teraz sie z tego smiejemy Nie no wtedy tez bylo smiesznie haha
Edycia no nie z tymi jajkami to mnie powalilas haha musze swojemu powachac ![]() ![]() ![]() Ide zapalic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka to Ty mnie zle zrozumialas. To o smierdzacych jajakach to smieszne i niesmieszne. Tu nic do Ciebie nie bylo, ja poprostu nie zagladalam nigdy na tamte watki i nie wiedzialam, ze ktos ma takie problemy
![]() monka ![]() ![]() No zapomnialam, wachaj tz-ta wachaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Monka ale sie usmialam, wariatko !!!
![]() ![]() ![]() Kiedy Ty przestaniesz palic ???? Ja juz jakies 3 miesiace nie pale i same plusy : * nie smierdze * bielsze zabki * nie musze marznac Wiec zamiast dieta bierz sie za rzucanie fajek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Edytcia w takim razie przepraszam za pomylke
![]() ![]() ![]() ![]() Jak sie nudzisz to wklej jakies fotki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Edycia latwo sie mowi
![]() ![]() ![]() ![]() Cos nie spokojnie spi moze przez to ze nie spal po poluniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka tak mnie ponioslo, ale teraz juz pojde spac
![]() monka no i ja tez wrocilam do smoka na spanie tylko i nie ma problemu, za to mozemy spokojnie trenowac nocnik. A wiesz co zaczelam czytac Twoja wypowiedz i poczatek, "latwo sie mowi.." pomyslalam w pierwszej chwili o tym wachaniu tz-ta ![]() Aha no i ide spac PAAAPA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.