Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-22, 13:38   #1081
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Cześc laseczki. wklejam zdjecia z basenu .
i dziecko się bawi a mama wredna zabrała zabawkę .
A synek mojej siostry ważył 4370 , źle przeliczyłam funty.
Kolos ,ale i tak moja królewna była cięższa.

A ja zaraz spadam do chatki ,mąż dziś jest wcześniej to obiad zrobi i idę później na miasto ,bo właśnie sprzedałam telefon i zostałam bez łączności ze światem (ale mi fajnie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PIC00865.jpg (74,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC00863.jpg (60,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC00850.jpg (30,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC00854.jpg (36,0 KB, 11 załadowań)
gosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 14:11   #1082
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monika to dawaj linka, skomentujemy Twoje makijazyki Fajnie, ze humor Ci wraca i dobrze, ze myslisz o dzieciakach Bravo

Gosiula pierwszy raz widze w basenie posadzke czerwona Super to wyglada, tak inaczej jak wszystkie inne Mam taka sama zabawke, co Twoja corunia sie nia bawi

Monka, Doridee, Wenezja,Darka wracajcie juz ze spacerkow

Ja zaraz sie musze do pracy szykowac, nie chce mi sie...
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 14:20   #1083
monka23
Zakorzenienie

Mysmy na spacerze jeszcze nie byli Dzidek jeszcze nie spi a powinien a mi sie juz cisnienie podnosi ehhh

Monika super ze juz sie lepiej czujesz psychicznie Z mama bedzie dobrze wszystkie w to wierzymy

Sniezynka no co za fota fiu fiu hehe hej laluchna haha A ile godzin pracujesz dziennie Ja bym tak chciala isc zawsze to jakies oderwanie sie od bycia kura domowa haha

Super fotki bez wyjatku

Spadam na Marine hehe
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 14:23   #1084
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka jaka fotka ??? Maly chce na spacer a nie spac Co do godzin to zalezy, ale jak nie ma szefowej to ide, jak skoncze a jak wiem, ze jej nie bedzie to koncze bardzo szybko Dzisiaj planowo mam 3 h Lecee

Monika dopiero teraz przeczytalam, jak niezle pojechalas im tam po rajtuzach
Stary 2008-01-22, 14:30   #1085
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka twoj fotka twoja Wyciagam go z tego lozka i jak niechce spac bo wiecej nerwow zjem nz to warte hehe Nie blismy nigdzie bo tz rano wyjechal z wujaszkiem i burzyli sciane w sklepie zeby polaczyc dwa pomieszczenie zaraz mi sie zwala na jedzenie juz mi tz dzownil I tak nic nie ugotowalam bo nie mialm z czego do tesco bede po poludniu jechac zeby cos na kolacje ugotowac tylko cooooooooooooooooooo .

Sniezynka jak placisz na eBayu Placisz im na konto a ONI ci wysylaja potem ta rzecz czy przy odbiorze placisz za cos?
Stary 2008-01-22, 15:01   #1086
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka zawsze wplacam na konto i jak pieniadze do nich dotra to oni mi wysylaja towar. Na kolacje napewno znajdziesz jakisz przepisik w necie

Doridee widzialam Cie

Dobra, ja lece Olivie ubrac i jade do roboty. Przez ten Wizaz na wszystko brakuje mi czasu
Stary 2008-01-22, 15:39   #1087
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Sniezynka ano trzeba cos im napisac zeby sie opamietalichyba do nich dotarlo bo o dziwo nikt sie nie odezwaltylko odpowiadal "normalnie".Dziekuje za komentarzyk w MM
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 16:26   #1088
djamelka
Rozeznanie

Sniezynkawybacz mi ze cie podgladnelamTo byl przypadekbo weszlam na twoj profil by zobaczyc te zdiecie co co masz na avarku na i tam pisalo ze jestes na tym watku wiec bylam ciekawa no;;;;;;;;;;;;;;weszlam . Gosiula sliczne zdiecia z basenu Monika twje dzieci maja cudowne oczy -chyba po mamusiwes mi napisz gdzie sa te makijaze bo tez chcialabym zobaczyc
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 16:35   #1089
MONIKA1850
Zakorzenienie

DJamelka http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=29
Stary 2008-01-22, 19:30   #1090
Sniezynka21
Zakorzenienie

Djamelka - nic nie szkodzi ja nie mam nic do ukrycia, gdzie diabel nie moze tam mnie posle

Monika daj sobie linka tam gdzie podpis, to bedziemy tam czesciej zagladac na MM

Edytowane przez Sniezynka21
Czas edycji: 2008-01-22 o 20:15 Powód: literowka
Stary 2008-01-22, 19:33   #1091
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Tatuś usypia Alę ale coś im marnie idzie bo słyszę , że płacze i mnie woła
W ciagu dnia próbowałam cos poczytać ale z Ala nie ma szans, jak Wy to robicie ze dajecie radę jeszcze pisać???
Ja nie czytam żadnych innych wątków oprócz naszego Nawet na ten brakuje mi czasu...
Ja zrobiłam dzis an obiad chińszczyznę - łatwo, szybko i smacznie

Śnieżynka no foteczka super w avatarku Fajnie masz z tą pracą, kilka godzin, wyrwiesz sie z domku, no i zarobisz Mogłabym też tak pracować Ciągle zastanawiam sie nad tym żłobkiem... Nie wiem, nie wiem..

Monika makijażyk fajny ale zdjęcia bardzo niewyraźne

Gosiula dzieciaki superaśne, Ty też Oj skoczyłabym na basenik A nerw Ninki boski

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 20:10   #1092
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee Naprawde, fajnie jest tak pracowac po kilka godzin dziennie, troche z ludzmi sie pogada ( niemiecki lepiej wchodzi ) Wczesniej, jak nie pracowalam to czesto sie z TZtem klocilam, bo wiecznie malo mi bylo gadania, a teraz sie wygadam w pracy No i naturalnie zarobki.... w ten sposob mozemy wiecej odlozyc Takze przyjemne z pozytecznym. Ciesze sie, ze podoba Wam sie moje zdjecie w Avatarku
Ja czytam i pisze przewaznie, jak Olivia spi, a spi zawsze od 19:00 wiec mam czasu do oporu Bywa, ze czytam do 4:00 ale rano ( czyt. ok 10 ) jestem padnieta

A gdzie na tych fotkach jest Gosiula ??????????? Tam jest jakas dziewczyna, ale chyba nie Gosia ( ona ma ok. 15 lat )
Stary 2008-01-22, 20:17   #1093
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

No ja bym dała sobie ręke obciać że ta laseczka w kostiumie w paseczki to Gosia, pewnie jutro wpadnie to nam rozjaśni sprawę

Zmykam sie wykapać - paaaadam
Stary 2008-01-22, 20:56   #1094
Sniezynka21
Zakorzenienie

Gdzie jestescie ?????????? Z kim mam pisac????

Monka Ty ostatnio cos rzadko tu zagladasz Co jest ???

Doridee do jutra i kolorowych snow
Stary 2008-01-22, 21:22   #1095
MONIKA1850
Zakorzenienie

No no Gosiula czy to ty tak odmłodniałas???

Sniezynka rzeczywiscie fajnie masz z ta praca

Moje dzieci juz spia tz oglada Kryminalnych a ja jeszcze chwile poskacze po wizazu

Doridee Alunia mame krotko trzyma

Monka a gdzie ty?????????????

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 21:26   #1096
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monika no wreszcie ktos sie pojawil Gdzie skaczesz ?? To poskacze razem z Toba Ja juz w zasadzie cale forum chyba przeczytalam
Kiedy Ty spac idziesz ???
Stary 2008-01-22, 21:31   #1097
MONIKA1850
Zakorzenienie

Bylam w watku gdzie tak nabluzgalamwejdz i przeczytaj ostatni post-polejesz sie z niewiedzy innych?!!!!!

A spac zaraz pojde bo tz cos do mnie maa ja do przeczytania to ohoho!

A i bylam na usmiechnij sie same starocie
Stary 2008-01-22, 21:53   #1098
monka23
Zakorzenienie

Jezem jezem wlasnie skonczylam cwiczyc i padam serio serio Od wczoraj zaczelam znowu zobaczmy czy mi wyjdzie Tabletek nie ma narazie wiec nie ma co czekac moze cos z tego bedzie

Sniezynka a no ostatnio padam hehe siedze w kuchni kiedy sie da i gotuje co chwile cos A to salatki a to obiadki a to przegryzki a to kanapki i tak na okolo A jeszcze weszlam z praniem w nowy rok i mam dosc za rok nie ma bata nie wchodze z prasowaniem o nie Wczoraj prasowalam i dzis czeka na mnie znowu.Ale nie prasuje juz mam to w p....e

Sniezynka co to za watek dawaj linka ja tez chce pobluzgac Siadam teraz do tej twojej instrukcji jeszcze 6 stron moze dzis cos zdzialam Potem ci wysle ile bedzie oczywiscie jak to sprawdze bo z tego co widze to sie KUPY nie trzyma haha az mi troche wstyd

Monika a co chce?hehe Ja dawno na usmiechnij sie nie bylam , musisz przerwe zrobi i po jakims czasie wejsc topewnie cos nowego dadza

Jak sie komus nudzi to wysle instrukcje do przetlumaczenia komu komu LO MATKOOOOOOOOOOOOOO nie bijcie sie tak Po koleji Zaraz zaraz wszystkim wysle

Ogladaliscie testostero? fajna komedia moj wujek az dzidka mi obudzil tak sie smieje Zrobilam mu popcorn i meczy Kanapki na stole salatka w lodowce i sie namnie drze ze mu przerw nie daje miedzy posilkami Mam to po babci
Stary 2008-01-22, 21:56   #1099
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monika też troche poczytałam tamten wątek... żałosne jak niektórzy z normalnych pytań robia sobie kabaret Nie wiem o którym poście piszesz wyżej? Ale jeżeli o tym, że sperma może przyspieszyć poród to jest to prawda Zawiera hormon prostaglandyny który może wywołać skurcze i rozwarcie szyjki macicy Właśnie z tego względu niektórzy polecają seks na przyspieszenie porodu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 21:59   #1100
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka nie mecz sie z tym tlumaczeniem, dalam koledze ( on tez mieszka w Anglii ) i mi przetlumaczy ( dziewczyny nie ma, pracy tez nie, dziecka tez ) wiec czasu ma wiecej niz Ty Ale trzymaj narazie to co przetlumaczylas, moze sie przyda Aaaaa i za nic Ci nie ma byc wstyd i tak jestes kochana

Edit : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232036

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=228940 to tez ciekawe

Ja rozumiem, ze kazdy ma inne problemy, tez mnie smiesza niektore z nich, ale wtedy poprostu nie odpisuje... Dla kazdego co innego stanowi problem... Jak mozna byc takim wrednym !?
Stary 2008-01-22, 22:12   #1101
monka23
Zakorzenienie

O tak ze sperma sie zgodze Ja mialm ooznionytermin i nam kazali nie wychodzic z lozka ale i tak nic nie dalo Kazalimi tez duzo chodzic po schodach Wiec wybralam sie z tz-tem na skaly i chodzilam ale tez dupa haha

Sniezynka to mnie pocieszylas ze nie musze nad tym siedziec hehe ale i tak przetlumacze po swojemu po troche i zobaczmy co z tego wyjdzie haha ide sobie watek obadac co zescie tam naswintuszyly hehe

Dzidek mi sie cos obudzil jakas godzine temu ztakim palcze ze zwariowalam o co mu chodzi ale zasnal Co z tego jak cos niespokjnie spi
Stary 2008-01-22, 22:50   #1102
Sniezynka21
Zakorzenienie

Kurde, znowu jestesmy strone dalej i nie pokazywal mi sie Twoj post...

Kurcze, zeby w ciazy po skalach lazic Monka oszalalas chyba Ja urodzilam dokladnie w ten dzien, na ktory mialam pierwszy termin

Monka malemu moze sie cos przysnilo, mojej Olivii sie tez tak czasami zdarza, rzadko, bo rzadko, ale jednak...

Czasami takie ciekawostki mozna tu poczytc, ze glowa mala
Stary 2008-01-22, 22:50   #1103
edytcia
Zakorzenienie

Gosiula slicznota z Ninki

Monika to i ja weszlam zobaczyc co tam popisalas na watku ginekologicznym - wspaniale to zrobilas i faktycznie, po Twojej wypowiedzi, wszystki pozostale sa ok.

Doridee wpolczuje meczarni przy usypianiu, a nie myslalas o powrocie smoczka... ja bym chbya nie wytrzymala wiem, ze odstawienie to duze osiagniecie, ale meczyc sie z dzieckiem caly wieczor... okropnosc.

Sniezynka ale ten drugi watek to tez czy ja wiem czy glupi... Dziewczyna nie wie czy to normalne ze jej facetowi smierdza jajka.

monka brawo ze cwiczylas, a nie czekasz na te magiczne tabletki. Ja dzis tez sie w koncu przymusialam. Mam taka plyta "joga dance" i zrobilam dzis pierwsza czesc, generalne rozciaganie. Mam nadzieje ze jutro bede dala rade chodzic
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 23:07   #1104
Sniezynka21
Zakorzenienie

Edytciu ja nie napisalam, ze to smieszny watek. Tylko bywaja rozne smieszne watki. W tym nawet pisalam conieco.... Chyba zle mnie zrozumialas. Ja tez uwazam to za, jak najbardziej normalne pytanie....
Kurcze co Wy sie tak ostro za siebie bierzecie ??? Ja jakos nie mam motywacji....
Stary 2008-01-22, 23:09   #1105
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka hehe jak trzeba bylo to tak robilam Jeszcze tydzien przed porobem przez plot skakalam bo mi sie zachcialo kukurydzy a niechcialam tej z tesco bo one takie slodkie Wole te normalne hehe Moj tz autem czatowal a ja siup z siatka przez plot naladowalam i szybki przekok i do auta haha teraz sie z tego smiejemy Nie no wtedy tez bylo smiesznie haha

Edycia no nie z tymi jajkami to mnie powalilas haha musze swojemu powachac hehe Tez mam plytke z cwiczeniemi ale nie mam jak cwiczyc teraz bo wujaszek jest W sypialni sie nie zmieszcze w tym drugim pokoju tez nie bo wstawilismy lozko i na dole tylko ale on tv oglada wiec W sumie mogla bym w jadalni ale wstyd jakby mi weszedl a ja skacze i sie wyginam haha Tabletek narazie nie ma zobaczmy jak sama dam rade schudnac to nie bede ich brala Obym sie tylko nie zlamala

Ide zapalic
Stary 2008-01-22, 23:16   #1106
edytcia
Zakorzenienie

Sniezynka to Ty mnie zle zrozumialas. To o smierdzacych jajakach to smieszne i niesmieszne. Tu nic do Ciebie nie bylo, ja poprostu nie zagladalam nigdy na tamte watki i nie wiedzialam, ze ktos ma takie problemy

monka dobre z ta kukurydza. Nie wylamuj sie z cwiczen, ja tez bede obrabiac ta plyte teraz wiec jakby co koalicja. Jeszcze Sniezynka kiedys mowila o cwiczeniu?
No zapomnialam, wachaj tz-ta wachaj
Stary 2008-01-22, 23:20   #1107
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka ale sie usmialam, wariatko !!! Niezla przygoda z ta kukurydza Ja jak bylam mlodsza to chodzilam krasc kukurydze... az mi wstyd

Kiedy Ty przestaniesz palic ???? Ja juz jakies 3 miesiace nie pale i same plusy :

* nie smierdze
* bielsze zabki
* nie musze marznac

Wiec zamiast dieta bierz sie za rzucanie fajek A tak serio, to nie chcesz tego rzucic ???? Zeby naprawde beda ladne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 23:22   #1108
Sniezynka21
Zakorzenienie

Edytcia w takim razie przepraszam za pomylke Ale tak swoja droga to jestem w szoku Co Ty jeszcze nie spisz ??????????????? Pierwszy raz Cie tutaj tak pozno widze
Jak sie nudzisz to wklej jakies fotki Bo pozniej nie bedziesz miala czasu
Stary 2008-01-22, 23:23   #1109
monka23
Zakorzenienie

Edycia latwo sie mowi hehe motywacja jest a po jakims czasie jak sie nie widzi efektow to czlowiek sie lamie hehe zobaczmy Wlsnie dlatego ja wrocilam do smoka jak widzialm jak mi sie maly meczyl czy to rano popoludniu czy wieczorem to wrocilam Jak bedzie wiekszy to oduczymy sie od smoczka

Cos nie spokojnie spi moze przez to ze nie spal po poluniu No dopiero bylam na gorze to zasnol i wyszlam a teraz znowu sie rpzewraca Zanioslam juz syrop jak teraz sie przebudzi to mu dam
Stary 2008-01-22, 23:30   #1110
edytcia
Zakorzenienie

Sniezynka tak mnie ponioslo, ale teraz juz pojde spac

monka no i ja tez wrocilam do smoka na spanie tylko i nie ma problemu, za to mozemy spokojnie trenowac nocnik.
A wiesz co zaczelam czytac Twoja wypowiedz i poczatek, "latwo sie mowi.." pomyslalam w pierwszej chwili o tym wachaniu tz-ta

Aha no i ide spac PAAAPA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości