|
|
#1081 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Super wiadomosc
![]() ![]() Asiu to teraz powstaje nowa nadzieja ![]() ![]() POWODZENIA ![]() ![]() ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
dzekuje Marcelinko, ciesze sie, ze mama przyjaciolki sie odezwala , czuje, ze nie jestem sama, az mi milej na serduszku teraz
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
a podobnie do tego wyglada moja paskudna macica- jakby ktoras byla ciekawa........
jest dwurozna- bo ma takie 2 paskudne wydluzone rogi jak uszy krolika i to jak widac dzieli ja praktycznie na pol ![]() http://www.endotext.org/female/femal...es/figure8.jpg
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki
Marcelinko wszystkiego najlepszego w Dniu Imieninek kochana Asiu to korzystasj z okazji i do kraju do lekarza przybadz Orzeszku to biedna ta Tweoja corcia,takie cos jej sie przyplatalo Nikitko nareszcie jestes,i tez mam nadzieje ze Tz z tym czekanie to mysli o pierscionku bo inaczej chyba go przez kolano przełoze i inaczej wtedy porozmawiamy Agusiaczku i Asiu to fajnie macie ze sloneczko bo u mnie wszystko topnieje i chlapa niesamowita a ja nie cierpie takiej pogody Kasiasiarku zdrowka dla Tz i pogon go porzadnie do lekarza chociaz po tabletki Misiu milej pracy chociaz juz pewnie jestes po pracy
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
A my mamy pierwszą w tym roku burzę z piorunami i gradobiciem
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
hi dziewczyny
ja mialam siasc do pracy ale dzis nie mialam sily i nadal nie mam kiepsko sie caly dzien czuje nie wiem co mi jest... w nocy nie bardzo dobrze spalam caly dzien chodze zmeczona jak bym wegiel wrzucala caly dzien... nawet spalam dwie godziny i wcale lepiej sie nie czuje... chyba sie troche tez nadziebilam... jakas taka pol przytomna chodze moze znow cisnienie kiepskie mimo ze sloneczna pogoda dzis byla... i ogolnie smutasnie mi dzis... maz wyjezdza za pare dni a ciagle nie ma go w domu kupe roboty maja a ja sama siedze nie dosc ze 3 tyg bede sama to jeszcze nawet przed tym wyjazdem nie wiele go widze smutno jakos...
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
nono kurde ja takiego czegos to nie chce
![]() Marcelinko wszystkiego najlepszego a ja dziewczyny jestem załamana.... pio był dzis w usc i babka mu powiedziała ze slub mozemy wziasc dopiero 25 lub 26 kwietnia!! a to przez to ze miesiac przed nie mam 18 lat jak składam wniosek o zawarcie małzenstwa.... wiec wszystko nam sie o miesiac wydłuza....
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Emi nie smuć się przynajmniej zdążycie wszystko na spokojnie przygotować
|
|
|
|
#1089 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, Emi dziękuje za zyczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emi bedziecie mieli wiecej czasu na dopiecie wszystkiego Szybko zleci zobaczysz ![]() Kasiasiar to macie niezle atrakcje, u nas nie ta pora roku zeby burze zobaczyc ![]() Lece sie szkolic
|||||||||||||||||||||
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
no niby tak ale juz tak sie cieszyłam na ta date...
ale i tak postanowiłam ze aby ja skoncze 18 lat to przepisujemy malego i wyprowadzam sie do pio nie mam zamiaru jeszcze dłuzej czekac by z nim mieszkac a co ksiac na to to mi to tito ze tak powiem bo zreszta i tak nas nie lubie nie trawi i traktuje jak smieci wiec nie bede nawet zwracac na niego uwagi!!
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Emi czasy narzeczenstwa tez sa piekne
juz niedlugo bedziesz mezatkaa powiedz mi czy macie juz jakies plany po slubie?? zamieszkacie juz razem czy zostaniesz z rodzicami??
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
o to nie zdazylam z pytaniem hahahah
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
o nie nie z rodzicami to ja napewno nie zostane...
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
emi mc w to czy w tamta na prawde zleci w mnieniu oka
wiem ze niecierpliwa jestes ale slub wezmiecie na pewno wiec sie nie przejmuj a ksiedzem bym sie w ogole nie przejmowala ja przed slubem mieszkalam tez z mezem i nikt z tego problemu nie robil czasy takie juz dawno minely ![]() a ja siedze sama echhh ...
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie niby dni plodne wypadaja ale ja jakas taka senna i rozleniwiona jestem....... jak flaki z olejem doslownie
![]() a jeszcze zaraz lece do sklepu na wieksze zakupki a taak mi sie nie chce, chyba walne sobie guarane bo zasne niedlugo
|
#1096 |
|
Wtajemniczenie
|
Mezatko swietna wiadomosc z tymi lekarzami,to kupuj szybciutko bilet i dowiaduj sie co i jak
Milych zakupow ci zycze Marcelinko dziekuja,ale nadal mnie meczy katar i jakis kaszel dziwny dostalam ![]() Emi miesiac szybko zleci,zobaczysz ze ani sie nie obejrzysz,a bedziesz juz meztatka kasiasiar no to macie atrakcje za oknami pomidoro a te nelesniki ze szpinakiem to na cieplo serwujesz czy na zimno tez sa ok? zmykam kolacje sobie zrobic |
|
|
|
#1097 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mężatko fajnie, że porozmawiałaś z mamą przyjaciółki. Będę trzymać aby wszystko się udało.Marcelinko wszystkiego naj naj, przede wszystkim duuuużo zdrówka i miłości Emi szkoda, że musicie czekać jeszcze miesiąc dłużej. Mogę tylko wyobrazić jak Ci będzie się dłużyć. Ale główka do góry-miesiąc zleci bardzo szybciutko ![]() A ja byłam dziś na wizycie u lekarza i na szczęście bez zmian czyli dzidzia rośnie i rozwija się. Stwierdziłam wogóle, że z niej to mała artystka będzie. Ona cały czas jest obrócona pleckami i główką do dołu tak że buźki jej nie widać. Ale dziś byłam z mężem i ona chyba wiedziała o co chodzi, że jest obserwowana przez szersze grono. Bo po kilku minutach ładnie się obruciła i pokazała buźkę. Wogóle zaczęłą wariować, kopać mamusię a do tatusia machać rączką hehe Słodka jest
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie chce ryczec.... obejrzalam film i prawie 3 razy sie nie poryczalam mam odsc pracy meza....
nie dosc ze go wysylaja na dlugo i daleko to przed tym wyjazdem nie ma dla mnie czasu nawet
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko, wszystkiego naj naj w tych ostatnich minutach twoich imieninek
![]() Misiu, naleśniki tylko na ciepło. Ja jak mam je na następny dzień, to w piekarniku na blaszce odgrzewam i są pycha Asiu, trzymam kciuki, fajnie, że ta kobietka dobrego lekarza ci poleciła. Justynko, szybko zleci i będziecie razem, nawet już z małą a nie we dwoje. Emi, nie spiesz się tak strasznie, miesiąc to niedługo, a zgadzam się z Asią, że narzeczeństwo jest cudowne Dziś tylko na sekundę, ale przyjechała do mnie kumpela z Londynu (ta, do której jedziemy w wakacje) i nie mogłyśmy się nagadać |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Ray kochana wszystko bedzie dobrze,czas szybko minie i mezus zanim sie obejrzysz bedzie znowu z Wami,mozna powiedziec ze jestesmy w troche podobnych sytuacjach z tym ze Twoj Maz jest codziennie w domu a moj Tz wraca tylko na weekendy wiec wiem co czujesz
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko to milej pogawedki z kolezanka tylko nie za dlugo bo do pracy zaspisz hihih
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia wszystkim życzę
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Się witam z rana
wiecie co.... odechcialo mi (a wlasciwie to i nam) sie staranek... nie mamy jakos ochoty na przytulanki i zmuszac sie tez nie bedziemy, wiec pewnie ten cykl.. mozemy wlozyc gleboko do szafy ![]() nastroj mam mizerny i najgorsze, ze nie wiem dlaczego ![]() usmiechu na twarzy dla Was
|
#1104 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, Gusiu ślicznie dzięki
![]() ![]() ![]() Asiu nic na sile, jak nie macie ochoty to po co sie zmuszac... Przyjdzie odpowiednia pora i czas i wszystko sie ulozy... Swoja droga na te badania mozesz przyjechac i bedziesz wiedziala na czym stoicie ![]() Trzymajcie sie dziewczynki
|||||||||||||||||||||
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej, jaka pogoda u Was? U nas paskudnie, chlapa, mgła itp.Dziś siedzimy w domku i się pakujemy na jutro na wyjazd do babuszki na lubelszczyznę , Gabi juz się cieszy
Asiu, to dobrze że w końcu zajmie się Tobą odpowiedni specjalista, mam nadzieję że w końcu coś poradzi na Twój problem, trzymam kciukasy Podroofka dla wszystkich!!!
|
#1106 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Paniom
Asiu to pewnie przez pogodę, widziszjak u nas rano buro i wieje , nadzie was ochota- to się na przytulacie, troszkę romantyzmu miłych słówek i wyoraźnia pracujePomidorko zapytaj gdzie kolezanka tu u nas mieszka? Kasiasiar Tobie też miłego dnia i wam wszystkim dziewuszki!!! Gusiu to super że Twoja dzidzia prawidłowo się rozwija, Emi dziewczyny mają rację narzeczeństwo to pięka sprawa nie żeby małżeństwo było straszne, piszę doświadczenia Ray na tym polega dorosłość, nie zawsze jest tak jak chcemy, ale musimy nauczyć się doceniać inne rzeczy, że jest ta praca i wcale nie taka zła, że jesteś w ciąży, ze dzidzia zdrowa, że masz dom, bądź szczęśliwa, te tygodnie bez M szybko miną jak się pozytywnie nastawisz, a my Ci pomożemy Kachulko Ciebie też, ![]() Misia a Ty w PL skąd jesteś, ja wogóle nie wiem większości dziewczyn skąd pochodzą ![]() Pędzę do szkoły z syniem papapa |
|
|
|
#1109 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#1110 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
Rowiez zycze wszystkim milego dnia Pogoda paskudna,ciemno ,buro i ponuro ,no ale coz zaraz do pracy zmykamAgus ja pochodze ze slaska(Zabrze). |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

i Kubus 

a to przez to ze miesiac przed nie mam 18 lat jak składam wniosek o zawarcie małzenstwa....

Szybko zleci zobaczysz 
a co ksiac na to to mi to tito ze tak powiem bo zreszta i tak nas nie lubie nie trawi i traktuje jak smieci wiec nie bede nawet zwracac na niego uwagi!!