![]() |
#1081 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Zetka ty to sie kładz juz bo zmoich obliczeń to bardzo wszceśnie musisz wstać
![]() ![]() ![]() Ale wcale bym sie nie zdziwiła jak bys tu rano napisała ze jest juz 11 a ty miałaś o 8 wstać ![]() ![]() ![]()
#1082 |
Zakorzenienie
|
Zetka o 7 wstan to moze sie wyrobisz
![]()
#1083 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i plaża fajna? ![]() Cytat:
![]() ![]() czasem mi sie udaje wstać wczesnie przeciez ![]() jutro - 8:30 ![]() ![]()
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
nie przesadzajmy ;x
8:30 i tak byłaby dobra ![]() chociaz pewnie (na pewno!!;x) sie nie wyrobie rano i przed północą jak wróce bedą wielkie zawody w rzutach ciuchami do walizki ![]()
#1085 |
Zakorzenienie
|
haha, a ja nie wiem o ktorej wstane ;x
pasowaloby tak nie o 11 [jak zwykle ![]() tak o 8? XD no bo na 11 to powinnam byc juz u przyjaciolki rpzebeirac sie w stroj ![]()
#1086 |
Zakorzenienie
|
czas już na mnie
![]() dobranoc ![]()
#1087 |
Zakorzenienie
|
o mamuniuuu
![]() przeczytalam wszystkie te "awanturnicze" watki ostatnich dni.. i juz... tak pozno ![]() aaaaa! yy ![]() dobranoc ;*
#1088 | |
Zadomowienie
|
PObudak wstawać
![]() Cytat:
![]() Zetka wstłaś juz ?? ![]() ![]() JA jem juz śniadanie i zraz się szykuje do wyjazdu ![]()
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
Żadna z was jeszcze nie wstała ??
Zetka jest już 9.30 pora wstawać ![]() JA jadę na zawody niestety tylko pokibicować. Miłego dnia wam życze ![]() ![]() Ps przeprasza za posty pod soba ![]()
#1090 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!!
Chciałam nadrobić Wasz spam, ale niestety tego nie zrobię, bo posprzątałam szybko i uciekam na działkę smażyć dupkę ![]() Już wczoraj podłapałam pierwsze gorące promyczki słońca ![]() W ogóle ten weekend to jedna wielka impreza... ![]() Wieczorem na dyskotekę ... jutro ognicho .. achh się żyję ![]() Dziękuję za gratulację... pogratulować można tylko zdania, bo nic innego nie wchodzi w rachubę ![]() ![]() Ok uciekam ![]() P.S. Chcę nad morze .. Fajnie że w końcu mogę założyć spódniczkę... Fajnie że Wczoraj chłopaki wrzucili mnie pod szlauf z lodowatą wodą... Fajnie, że Nie chodzę do szkoły... i ogólnie fajnie, że czuję wakacje ... ![]()
#1091 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
zeeeetttkooo gdzie jesteeeessss? ;] Cytat:
DsC ja tez nad morze ja teeeeeeeeez ![]() ja juz po porannych zakupach :P angellika ale masz fajniieeee ;p miłego dnia ;D ps. listonosze są dzifni...
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2008-05-31 o 09:49 Powód: kalioppee wyglada na to ze we dwie tylko tu siedzimy... [; |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
uuuuu, ja już wstałam ho ho czasu temu
![]() ;x no co Ty, myslalas, ze o 9:30 jeszcze śpie ![]() no ja to chyba nigdy do tak poznej godziny nie spalam ![]() ![]() jestem jestem ![]() wlasnie kończe płatki i potem zabieram się do roboty ![]() do weterynarza wysłałam rodziców wiec zaraz tam pojada, moze wpadna do ksiegarnii przy okazji i zobacza dla mnie ksiazki. do sklepu nie jade bo nie zdaze - wysle mame ![]() czyli zostaje mi 'tylko' zrobić wszystko z włosami ![]() mam ochote na kapiel ale bede musiala zadowolić sie prysznicem;p no i chociaz troszke sie spakowac;x a mam na to 2h15min ![]() ![]()
#1093 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz wychodzę do miasta, nie wiem, po co. Ale taka ładna pogoda, to połażę. Miałam założyć moją czarną, długą spódnicę, ale jak zawsze przy wyjściu dopadła mnie myśl, że jednak w niej nie wyjdę. I zaraz pewnie założę dżinsy. Chciałabym ubrać się np. w te moje długie spódnice, ale coś mnie hamuje. Mieszkam w małej mieścince, a ja nie lubię się wyróżniać. Może kiedyś się z tego wyleczę
![]() Od rana naprawiam torbę. Chcę jej skrócić pasek, toteż odcięłam kawałek i próbuję "odhaczyć" zapięcie, które trzyma pasek. Cała skóra z palca praktycznie mi zeszła, młotek, kombinerki, wkrętaki - wszystko próbuję i nie mogę. A teraz zauważyłam, że drugie zapięcie byłoby o wiele łatwiej "rozbroić", tyle że już za późno. Ech. |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() wstałam niedawno, zjadłam śniadanko (owsianka z truskawkami ![]() ![]()
#1095 |
Zadomowienie
|
![]()
a ja ide sobie do miasta teraz
![]() ![]() potem przylaczam sie do robienia paczek dla dzieciaczkow i na baaasen ![]() wieczorem hmm sie zobaczy ![]() pozdrawiam ![]() aha i wczoraj ciocia znad morza napisala do mnie zebym do niej wpadala jupi jupi jee ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu nie poszlam sie opalac bo tym ludziom ciagle cos wypada ; (
co ja bede dzisiaj robic ![]() moze wyciagny girls na dyske ![]() Olunia glownie to watek "nie lubisz kogos? wylej to!" dziewczyny jechaly po jednej wizazance... jaka to ona be i w ogole :| wolnooosc normalnie... tak jakby modów w ogole nie bylo : / no i w koncu Aga wpadla i powiedziala co o tym mysli :/ potem sama ta wizazanka [zreszta nie wiem o co w ogole afera ze jest be ![]() no to sie zrobilo niefajnie ![]()
#1097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
posprzatalam pol domu juz a tu ciagle takie pustki... Vill tylko my przed kompami? ;p
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
dobra, ja się żegnam na dziś bo zaraz kumpela wpada po mnie i jedziemy na ten turniej
![]() bede pewnie koło 23 spowrotem także nie wiem kiedy się spakuje ![]() ale chociaż walizka leży już w pokoju;p ![]()
#1099 |
Zadomowienie
|
milego dnia zet ;D
![]() podpisalam sie na fladze na onecie ! za naszych hehehe ;D
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Olunia, ja tu na watku caly czas jestem, ale tylko tyle ze mam wlaczony xD
teraz sobie cwicze 8min buns ; ) zaraz tv z hulahop ![]() a wizaz sobie chodzi xD haha, papa Zetko ;* EDIT : ałłłłłłaaa moja dupaaa ; ( 8 minut ale cwiczenia faaajne na brzuch mnie nie rusza [tyle ile sie cwiczy ![]() ale na posladkii ałaaaa teraz jeszcze moze na nogi, i ebdzie 24 min cwiczen takich... ![]() a potem przyjemna czesc - czyli hulahop moglabym cwiczyc calymid niami, naprawde szkoda ze to dziala wtedy na niekorzysc : ( i meisnie sie "pala" ... no bu ;p
#1101 |
Zadomowienie
|
hehehe
![]() Vill nie rozumiem tej afery co tam byla ;/ ;/ :| noo ale nie wszystko musze rozumiec, zwlaszcza ze do konca nie doczytalam. ;] gdybym wiedziala juz wszystkoooooooo byloby za nnudno :P
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię ćwiczyć. Podoba mi się, gdy wychodzi to przy okazji. Np. marsz - sama z siebie nie chciałoby mi się, ale przy okazji spaceru, czemu nie.
Ćwiczyć nie lubię i ograniczać jedzenia również nie lubię. Oczywiście nie zjadam wszystkiego, co w lodówce się znajduje, ale zawsze jem to, na co mam ochotę. Przed chwilą miałam ochotę na pączki, więc zjadłam dwa. Co się będę ograniczać. Zajęło mi 18 lat, żeby zaakceptować własne ciało, ale to się udało nareszcie ![]() Jednak wyszłam do miasta w tej spódnicy. I jak mi było dobrze. I standardowo - szłam z zamkniętymi oczami i myślami byłam na plaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
a ja cwiczyc uwielbiam...
wlasnie jestem tak zmeczna ze nie chce mi sie wstac, a chyba sobie sciagne jeszcze jakies kilka aerobikow z netu [stepy jakies czy cos ![]() ale najwpierw hulahooop xD to przynajmniej oddech zwolnie bo ledwo dycham ![]() niezle to 8 minutes [u mnie razy 3 .. brzuch, tylek, nogi xD] a co do spacerow, to ja jak chodzilam do szkoly pokonywalam dziennie jakies 2 km xD a jak chodze na aero, to oprocz tego aerobiku to jeszcze 5km spacerek ![]() uwielbiam cwiczyc, ale sama [lub na aero...] nie lubie biegac, i nie lubie gier zespolowych xD dobra.. poszukajmy jakeigos aerobiku w necie ![]() co do samokcapetacji = uwielbiam swoje cialo ejsli o to chodzi.. nie nie jest idealne ;x ale jest MOJE! i kazda blizna jest sliczna bo moja ![]()
#1104 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() byłam od rana nad wodą i opalałam się! ale musiałam niestety wrócić wcześnie bo tata chce gdzieś po południu jechać. No ale może to dobrze, bo tak to by mnie słońce za bardzo spaliło! po południu robie sobię mały salon piękności ![]() od poniedziałku przechodzę na dietę SB ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
a ja mam dzisiaj cwiczaaacy dzien xD
haha! zaraz pol godziny hulania w druga strone [bo w jedna juz hulalam] chcialam dzisiaj isc na dyskoteke ale chyba nie wyjdzie ![]() nic nie wychodzi
#1106 |
po prostu Em :)
|
Kurcze, co wy tak z tym opalaniem?
![]() ![]()
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Hula ja też od poniedziałku I faza SB
![]() ![]()
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety jak zawsze pierwsza opalenizna robi ze mne raczka i tym razem też tak jest ![]() pomimo tego, że uważałam, wysmarowałam się filtrem i jak było największe słonce to schowałam sie pod parasol to teraz jestem czerwona na dekoldzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
em ja nienawidzę się opalać i nie wiem co jest fajnego w niszczeniu sobie skóry, w ogóle w byciu opalonym
![]() No ale ja dziwna jestem, bo bardzo lubię swoją bladość ![]()
#1110 |
Zakorzenienie
|
I ja tez lubie bladosc. Nienawidze solarium, nienawidze sie opalac. Nie lubie byc brązowa. A ja ostatnio jedzilam na rowerku to sobie bluze zalozylam, zeby mnie nie opaliło
A tak w ogole to DZIEN DOBRY
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2008-05-31 o 14:58 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.