![]() |
#1081 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
"Bo wiem ze lepiej było by nie czuc nic, albo cofnac czas" :'( ... by wróciły te dni, kiedy uśmiech był na twarzy jak w bajce cofnąć czas... "... But everything is nothing if I ain't got You ... " / ...Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.. If I could turn back time....../Gdybym mogła cofnąć czas I was so foolish.../Byłam taka głupia... chce do objęć,, które akceptowały me słabości... to turn back time, to repair every bad move / zawrócić czas, naprawić każdy zły ruch and it doesn't matter I'll say how very regret/ i nie ważne, że powiem jak bardzo mi żal A dziś sama nie rozumiem, Jak przez własną dumę, Mogłam ciebie zranić... byłeś dla mnie wszystkim, W co wierzyłam My world don't make no sense not without you in it- moj swiat nie ma sensu bez Ciebie w nim.. pracuje nad wehikułem czasu, by znów było jak dawniej... bo ja chce, by znów było jak kiedyś... mam nadzieje, że cos wybierzesz;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podbijam xD też mam niebieskie oczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() * Najbardziej Ci do twarzy z uśmiechem. * Lubię Twój uśmiech. Inspiruje mnie. * Mam przemakalną skórę na moc Twojego uśmiechu. * Tysiącem sposobów potrafisz sprawić, że się śmieję. * Jak to się dzieje, że jeden Twój uśmiech tak na mnie działa? * Magia uśmiechu w Tobie tkwi. Działa na mnie tak dotkliwie ![]() * Patrzysz na mnie, milczysz i uśmiechasz się TYM uśmiechem. * I tak uroczo wyglądasz z uśmiechem. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() Cytat:
* Sparaliżowana strachem miłości, milcząca. * Poszła do ciemnego pokoju, zamknęła drzwi na klucz, żeby przypadkiem nikt nie wszedł do pokoju. Usiadła na ziemi i zaczęła sie zastanawiać kim dla niego jest. * Mam teraz trudne rzeczy do rozważania. Nad miłością i strachem. * Boję się, czy miłość silniejsza jest niż strach... * Jak zabawkę mógł odrzucić i kochać bez granic też mógł. Więc...? * Rozkochujesz siebie we mnie, ale nie, nie powiem Ci tego. * Patrzysz na mnie i w ten sposób mnie oczarowujesz. Lecz milczę. Może coś sobie wybierzesz ![]() Opisy; * Moje oczy są oczami wariata, gdy spotykają się z Twoimi oczami. * Ona z zasady nie całuje w usta. * Ziemia drgnęła by nas do siebie zbliżyć. Zakręciła sama i w nas aż sprawiła, ze obydwoje znaleźliśmy się w tym samym śnie. * Mogłabym być z Tobą. Robiłabym dwie kawy, wiedziałam ile słodzisz. * Też czasem jestem po cichu, żeby nikt nie widział. * Właściwie nic mi nie jest, to znaczy, jest mi wszystko. * Bo uwielbiam patrzeć jak palisz jak z namaszczeniem formujesz śmierdzące chmurki ale nigdy się o tym nie dowiesz bo Cię nienawidzę. * Złap mnie, jeśli potrafisz ![]() * Dla mnie miłość to nie czerwone róże, kolacje przy świecach, romantyczne słowa, prezenty, trzymanie się za rękę, cielęcy wzrok, bezsenne noce, pocałunki na pokaz.. Nie potrzebuję tego wszystkiego. Potrzebuję poczucia bezpieczeństwa, oparcia, pocieszenia, zrozumienia i takiej pewności, że mogę powiedzieć wszystko, a nie zostanie to źle odebrane, że zawsze czekają na mnie jego ramiona, cokolwiek się stanie.Potrzebuję swojego odbicia w jego oczach, nieprzerysowanego z jakiegoś taniego romansu, lecz prawdziwego, ze wszystkimi wadami i zaletami. * Szukam Cię w miękkim futrze kota.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
Takie różne, z wierszy i piosenek. Niektóre trochę długie, ale można coś skrócić
![]() Ludzie mówią, że miłość jest lekiem na wszystko - ja potrzebuję leku na miłość Nie ma nic bardziej przykrego jak kominek w pustym pokoju nazajutrz. Masz tylko popiół do wyniesienia. Bo temu lżej, kto pokocha mniej- to nie są czasy na jedyną w życiu miłość Miłością los obdarzył ciebie i mnie, na zawsze Kocham Cię- te słowa znaczą mniej niż wszystko to, co czuję sercem Ciało me to moja sprawa, to nie są czasy kotku na wielką miłość Gdy tańczysz ze mną wiem, co czuje twoje ciało A sen to jedyne wytchnienie od losu mojego, co piekłem jest Skąd przeczucie mam, skąd mam tę myśl, że jest pisany mi i że będę z nim? Nie mów, że dzisiaj nie kończy się świat, że ból kiedyś minie, zagoi rany czas. Nie mów, że jeszcze przede mną jest wciąż to, co najpiękniejsze- jak mam uwierzyć w to? Czy jeszcze kiedyś powtórzy się, co zdarzyło się nam? Wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze. Tyle pustych dni, nim uwolniłam się z tamtych chwil Pozwól mi mieć to nieszczęście, by przekonać się o tym, że więcej hajsu to większe kłopoty Pośród kłopotów znaleźć sens... Wiem, że to tylko marzenia. Wiem, że nie do spełnienia Choć pod prąd- nie poddam się Bo kiedyś przyjdzie ten dzień… Dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości Od czasu do czasu, choć wiem, że nie mam prawa, bo nie jestem twoja już Lecz czy ty tego chcesz? Dlaczego nie potrafię zapomnieć? Miałam nadzieję, że.... Ale chyba jednak nie... Mogliśmy… Czekam prawdy nie chcąc znać W myślach chorych tonę wciąż Bo ja tak mówiłam żartem Jak przeżyć to, gdy cały świat nie cieszy już, bo ciebie brak? Jak bardzo mocno dano mi odczuć, że nic nie znaczę Chcę cię mieć, a ty dajesz mi tylko nadzieję i każesz w nocy płakać wtulonej w poduszkę Chcę cię mieć, tak dla siebie i tylko dla siebie. A nie patrzeć na ciebie jak na króla dwórka Chcę cię mieć albo może chciałam mieć zbyt długo. Czar prysł i upadł pomnik, co długo stał w chwale Chciałam, no cóż, być może, gdy ktoś zbyt wiele i zbyt długo ten zwykle nie dostaje wcale On był żalem, który z dumą we mnie tkwi. On jest zawsze, gdy uśmiecham się przez łzy Ciągle mylę cię z nim, choć był inny niż ty Masz siłę, masz wiarę raz jeszcze pozbieraj się, nie żyjesz za karę Gdywchodziszdoklubumężczyźnigrzesząmyślą Inneszepczą,żejesteśkiepskądziwką, boichgościejużichniepieprzą,wolelibypeep-show Jednymspojrzeniemburzyszimcałąkonstrukcję -Onichcącięmieć,onezbierająnaliposukcję Jednymspojrzeniemrozbijaszichdługiezwiązki -Onichcącięmieć,onekupująnowepodwiązki Masz jedną noc a z nim buduj związek garaż i dom Przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on Chodźmy stąd i wyrzuty zostaw sobie na potem! _______________________ Mam nadzieję, że coś się spodoba ![]()
#1085 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
Nie ma MY. Nie ma NAS. ! Delete me .. :C Wszystko wokół pełne Ciebie jest. <333 Uciec jak Kopciuszek... Bo mam marzenia z których nie wyrastam. I niech mówią nawina ^^ A w sercu deszcz. ! :C `Książe zapomniał. a królewna wciąż czekała... ` Mówią mi `dorośnij!` . Tylko po co ? Szczęście ? Kwestia podejścia. Niespełnione marzenia.
#1087 |
Rozeznanie
|
~ O matko i córko, co to będzie?! - dylematy.
~ zabawne jak niewiele trzeba, by stać się kimś ważnym... ![]() ~ wiem, że potrafię...albo tylko wtedy, gdy sobie na to pozwolę... ~ podoba mi się Twoje 2. oblicze ![]() ~ Dlaczego poczułam ukłucie żalu? ![]() ~ Poczułam się lepiej. Ale tylko minimalnie. ~ Powietrze przepełniała obietnica wiosny ~ Spędziłam doskonały, uroczy wieczór. Ale nie dziś. ![]() ~ zachowuję się jak kobieta i mam ochotę na zakupy ![]() ~ podobno jest mnie połowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Raczkowanie
|
Doceń . Pomóż mi. rozerwij na pół. uwolnij. Przesiąknięta Jego spojrzeniem <333 By móc zrobić coś więcej niż `troszkę.. Dręczą mnie. dylematy. Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. Niebo. od dnia gdy jesteśmy razem ;* Poczucie,że jestem kochana. nie dziś.. Zobojętnieć na wszystkie problemy. tak po prostu. `Wzdrygnąć ramionami i iść z uniesioną głową.` roześmiana buzia. ^^ ____ po dłuuuugim urlaub pozwoliłam sobie do Was wrócić. do odwołania ^^
#1089 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i za ten uśmiech, nie żaden inny tylko właśnie Ten. wystarczy Twoj usmeich bym i ja byla usmiechnieta... twoj usmiech zniewalaa mnie. pokazuuj te biale zabkii jak najczesciej ![]() i uslyszec twoj smiech, to jak uslyszec najpiekniejszy spiew ptaka. ![]() wenaaa ;|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Raczkowanie
|
bo dziś już nie ma nas...tylko ona ,on...
z daleka kocham Cię... Ta jedna łza to mój krzyk Zniknąć... Aniele mój osusz w skrzydłach moje łzy;( Deszcz na twarzy mej;( Przepłynę wzdłuż ocean moich łez Jesteś częścią mnie Wzrokiem do mnie mów Wspomnienia -uciekam przed nimi co noc Zabrali mi słońce ![]() W kajdanach wspomnień Chociaż się kochają nie mogą razem być... Smutne,ale to z powodu mojego chumorku;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Ilekroć doznajemy przykrości, powinniśmy wspomnieć jakąś radość, która dałaby się tamtej przeciwstawić.
Każda szczęśliwa chwila mieści w sobie odrobinę smutku Przyjaciel zjawia się w twoim życiu i za chwilę znika, pozostawiając ból bardziej dokuczliwy niż poprzednia pustka Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem. A miłość? Jeszcze jeden nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości Czasami ceni się kogoś za bardzo, aby można go było pokochać. Dookoła miłość się skorumpowała. Kochać, to mylić niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu Chcę, by mój świat był twoim, a twój moim. Na tym polega przyjaźń Prawdziwy Przyjaciel ma ramiona przesiąknięte Twoimi łzami mam nadzieje ze komuś się coś spodoba ![]() ![]()
![]() |
#1092 |
Przyczajenie
|
tata mojego byłego chłopaka lezy w krytycznym stanie w szpitalu macie moze stosowny opis do tej sytuacji ... taki zeby wiedzial ze moze na mnie liczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
* Kochasz to to pokaż, to to okaż, nie pozwól tego spieprzyć.
* Jesteś jak to rozbite lustro * Tam gdzie widoki z bram pokażą lepszy świat. * Oczy płoną. * Zaczynam od nowa I nieważne jak wiele bólu może to przynieść * Największą zbrodnią świata jest zabić miłość. *Zafascynowany swą miłością czasem nie zauważysz, że coś nie tak Miłość bywa fałszywa, zła, bywa ślepa... * Pośrodku ciemnej nocy, jak również w środku dnia myślę i tęsknie za Tobą aż w oku kręci się łza. * Kochanko moja! Na co nam rozmowa? Czemu chcąc z Tobą uczucia podzielać, Nie mogę duszy prosto w duszę przelać? Za co ją trzeba rozdrabniać na słowa, Które nim słuch Twój i serce dościgną, W ustach wietrzeją, na powietrzu stygną? * Co wolisz: czy gwiazd tysiące? Czy oczy niebieskie, marzące? Czy jasne słońce na niebie? Czy ciche słowa:- Ja kocham Ciebie? Szukam czyichś oczu, tak jak moje zmęczonych. Pragnę dotyku, pragnę dotyku, pragnę dotyku .. ![]()
![]() |
#1094 |
Raczkowanie
|
Nic nie zmieni mojej miłości .
Ja nie chcę żyć bez Ciebie Nic nie jest w stanie zmienić mojej miłości do Ciebie <333 Jeśli drogi przed nami nie będą łatwe Nasza miłość ułoży nam drogę z gwiazd . Ty nie musisz zmieniać nic KOCHAM cie takim jakim jesteś <33 może wszystkiego jest za dużo wokół ciebie i mnie ? Więc się nie pytaj, bo miłość nasza nie zna wielkich słów . <3333 dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem takiego świata ja nie chce,więc go sobie ulepszę Nie zabronisz mi myśleć co myśle . Mam nadzieję że coś wybierzecie ;D
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
Nie widać łez choć makijażu brak
Noszę w sobie tajemnice Myśli pod powłoką Ciało przeszyte błyskawicą Na parapecie stawiając stopy Pośród tłumu z ostrza nożem Myśli po ciele rozbiegane
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
podbijam. :p
Chyba nie możemy. Nie pisz, nie dzwoń, nie patrz. Zapominam.
![]() |
#1097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jego uśmiech rozprasza 1000 trosk wiesz.. jego uśmiech dodaje mi siły nie ma nic piękniejszego od pobudzania ludzi do uśmiechu :-* i to by bylo na tyle z mojej strony ![]()
![]() |
#1098 |
żona
|
Bo nawet anioł potrafi szczerze kłamać
![]() .bo księżyc śmieje się z naszych słabości ![]() Bóg dał mi serce, ale to Ty nadałes mu rytm... Czekalam jak we śnie abyś Ty objął mnie.. Bo w tym cały sens, żeby dwoje chciało na raz.. ![]() Ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia ![]() Wokól nas jeden świat... to się zwykle tak zaczyna, własnie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Przyczajenie
|
życie w kolorach pastelowych.
wszyscy tu zachowują się jak automat. wyciągnij w górę gdzieś teraz swoją dłoń. ból w sercu masz, bo czasem jest źle. szukając miłości, bezustannie napotykasz pościg. podejdź tu do mnie, bo nie ma ze mną nikogo. byle to mieć i tylko byle to poczuć. wszystko co ma początek musi mieć kres. między nami jakieś miliony serc. bo to słowo, a nawet, nawet więcej.. wszystko co mamy, mamy zapisane w gwiazdach. jesteś jak tlen, niewierzysz? on był jak słońca wschód chociaż nie pragnął. tak zbudowany jest świat, żeby coś dostać trzeba umieć też dać, jeszcze raz do zdobycia cały świat, o tym wiem. czy to ty, czy to ten świat jest po***any? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
W poszukiwaniu szczęścia.
Pakiet 1000 całusów aktywny. Brać kto chce. ![]() Gorsza od tępoty jest tylko tępota nieuświadomiona.! ![]() Strawberry truskawkowe na bezbarwne dni. ![]() Bo dzieci psychologów tak mają. xD Zrozum to od podstaw, by problemom sprostać. Chodźmy do sklepu. Kupimy sobie charakter. Chcę dotknąć gwiazd i stanąć tam gdzie staje czas. ![]()
![]() |
#1101 |
Raczkowanie
|
Więcej niż słowo, więcej niż byś nawet chciał
Muzyka mi dodaje sił Czuję ten moment kiedy to uderza w sercu Dźwięk co jednoczy wszystkich To namacalna siła ![]() Muzyka pełna ukrytych treści Wywiera uczucie nie wywiera agresji Bo to słowo, a nawet więcej
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
Miałbym pewien pomysł, ale nie myślcie, żeby był bardzo dobry.
Byłem gapą, strasznie głupim gapą. Jestem po prostu Miś o Bardzo Małym Rozumku. Wyszło to trochę inaczej, niż myślałem, ale zawsze wyszło. Puchatek wiedział, co ma na myśli, ale ponieważ był Misiem o Bardzo Małym Rozumku, więc nie potrafił tego wyrazić słowami. I żeby to był Mruczankowy Dzień, i żeby ptaszki śpiewały. Są tacy, co potrafią, a są tacy, co nie potrafią. W tym cała rzecz. Niełatwo jest być odważnym Byłoby nam raźniej we dwóch. - Puchatku! - Co, Prosiaczku? - Nic rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę chciałem się tylko upewnić, czy jesteś. Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale. Bądź ostrożny, kiedy pochłonięty swoimi sprawami stoisz nad brzegiem rzeki. Możesz zostać wbryknięty do wody. Jeśli nie pamiętasz już czasów, kiedyś jakoś się miał, spójrz za siebie. Może zapodział ci się ogon. Wszystko z Kubusia Puchatka ![]()
#1103 |
Zadomowienie
|
a ja bym prosiła o śmieszne a zarazem tajemnicze krótkie ;]
albo coś w stylu "ej, ale co złego to nie ja ;P" prosi ;** ![]() kee xxedkaaxx PaLLitQa 3martna3 Plotkaraaa xxxJuanaxxx r0zunia Frizz ![]()
![]() |
#1104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma mnie wśród wymienionych,ale postaram się pomóc ![]() udusze.....udami Flirt to zabawa serc. everybody kjuićki (chodzi o kroliczki ) kolorowe kredki... don`t look at me!!! jestem żartem Boga,a wy diabła;p Bóg zesłał mnie na Ziemie by podreperować jej wizerunek Mądrość przychodzi z wiekiem, ja na swoją ciągle czekam Inność drażni jednakowość Gdy masz pod ręką młotek wszystko wyglada jak gwóźdź ajm izi rajder dolce far niente (słodkie nieróbstwo) Nie wiem czy o to Ci chodziło,ale mam nadzieje,że choć trochę pomogłam ![]()
![]() |
#1105 |
Raczkowanie
|
Boskie
![]() * Now I see If I wear a mask I can fool the world But I can not fool My heart... teraz widzę, że jeśli noszę maskę mogę oszukać świat... ale nie mogę oszukać mojego serca...
![]() |
#1106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wariootka, ale kochana ![]() jak nic znudzona swiateem. Kto kocha mnie, pokocha też mojego psa ![]() Cuda wolności! ona z niczego coś tworzy. Nic łatwiejszego, jak udawać głupotę przepraszam, nie mam weny kompletnie. i nawed chyba nie o to chodziloo.. ![]() -------- I Am ready for love / jestem gotowy na milosc.
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
Macie coś o błękicie nieba, o marzeniach, takie ładne optymistyczne, mogą być dłuuugie ;D
![]()
![]() |
#1108 |
Raczkowanie
|
do wielu łez niewiele trzeba mi ! ;(
#1109 | |
żona
|
Cytat:
Escape from reality. ucieczka od rzeczywistosci Zycie jak pogoda. Nie dopisalo. Uśmiech do góry nogami. Bo czymże byłby świat bez marzeń? Świat to kamera, uśmiechnij się ! na soczku z... tajemnicą ![]() Świat z przymrużeniem oka brać.. . Za Mała, By Dotknąć Nieba .. "to jest moje niebo,ledwie ponad ziemią Zdrowi psychicznie sa nudni ![]() mam ochote narozrabiac ![]() W krainie czarów...:P Bo życie ze mną to randka w ciemno.. patykiem na piasku pisane marzenia... czy to na serio czy to sni sie? Szczęście to piórko na dłoni. Znaleźć tę jedną z miliona gwiazd ![]() Dorosnąć. Tylko po co? _______ moze cos wybierzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zadomowienie
|
* Kiedy się kocha wszystko nabiera sensu..
* W biegu dni traci sens to, co najpiękniejsze jest.. * Lecz teraz już po wszystkim. Wspominam Jego kochaną twarz, to jak trzymał mnie w ramionach i patrzył mi w oczy. To jak powtarzał moje imię tak czule..I nie chce zapmnieć, że istniał ktoś, kto kochał mnie tak mocno, tak bardzo mocno. To Ciebie pragnę - mawiał. Nigdy już mnie tak nie pokocha.. * Tak łatwo się zaczyna tworzenie wielu zdarzeń, gdy to wszystko się ukrywa zostaje garstka wrażeń.. * ..być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie.. * Może nie wystarczę, ale będę tuż obok..prócz Ciebie nie ma mnie dla nikogo.. * Moje oczy nareszcie nabrały blasku i nie są szklaną taflą, pustymi oczami lalki. Nie wolno mi tego utracić. Nie wolno mi ponownie oślepnąć. Nie dojrzę ukochanego człowieka, nie będę potrafiła go odnaleźć. Nie będę pamiętała, że szukam miłości. * Zawsze czuję się bezpieczna, kiedy na mnie patrzysz. Tak słodko spojrzeć w Twoje oczy, kiedy marzysz.. ;* * Wystarczy gest, słowo, by zranić tak boleśnie, zniszczyć szansę, cienką nić porozumienia. Skąd w ludziach tyle zawiści? A może to lęk wyrażony agresją? * ..tak nienaturalnie, tak nieoficjalnie, tak nieobliczalnie - KOCHAM CIĘ ..już nieodwołalnie.! ![]() * ..bo człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności. To najgorsza udręka, najcięższa tortura. * Polecimy wyżej. Całe miasto niech zazdrości nam.. naszych pięknych skrzydeł i kochania..niech zazdrości nam.! ![]() * Jeśli nie wiesz o robisz musisz albo zrezygnować albo dać temu spokój, co na jedno wychodzi. * ..dobre gwiazdy zapakuję do słoika..pokażę Ci jak cudownie można znikać.. ![]() * ..bo życie jest zbyt cenne aby je bezsensownie narażać.. * Dla Ciebie, na niebie ułożę z gwiazd serce..mój świat to tylko Ty.! <3 ;* * - Schowajmy się gdzieś przed tą paskudną pogodą.! - Ale przcież pogoda jest wspaniała..świeci słońce.. - Nie w moim świecie.! ..w moim świecie pada..! * ..i tak choć raz zatrzymać w biegu cały czas. Zakochać się, do nieba wzbić, bo warto żyć. * Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian.. * Czakanie, aż się zdarzy cud i ukryjesz mnie w małej kropli, co była łzą.. * ..strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie.. * Wiesz kochanie, że namiętność jest karmiona ciepłem serc.. gdy zostanie wypuszczona nie znajdziemy więcej jej.. * ..nigdy nie zapomnę melodii tej nocy.. * ..mogę sobie marzyć ile sił..! * Nie zamierzam się truć pigułkami ze słów.! * Czasami za późno i całkiem nieotrzebnie coś się pojawia.. * Pierwszy podmuch wisny budzi lęk, porcja ciepłych złudzeń przenika do serc.. * Jak łatwo serce wpada w gniew, Jak łatwo gniew przechodzi w żart. Jak łatwo widzisz w życiu cel, Jak łatwo stwierdzasz jego brak.. * Okrutny los znów śmieje się..jest mi niedobrze, jest bardzo źle.. * Czasami chcę być sama, a potem kogoś spotkać.. * ..i zapiszę ostatnie zdanie w swym zeszycie - Mogło mnie tu nie być choć tak kocham..życie. * Mogę zostać, jeli tylko chcesz..ale powiedz, że potrzebujesz mnie.. * Po prostu być, iść tam gdzie masz iść. Po prostu być, urzeczywistniać sny. Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć. Po prostu być, po prostu być.. * Tu każdy dobrze wie, że tego co nam zapisane, nie da zmienić się.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.