|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
\hm...osładza nam gorzkie lata małżeństwa???
![]() żartowałam
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Zottel ślubujemy tego samego dnia
Tyle,że my pół godz. wcześniej
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Wsiąka w męża i powstaje stary piernik
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zespolu to mamy zespol TIME ![]() Na andrzejkach sie przy ich zespole bawilismy, zupelnie przypadkiem, bo dj, ktory prowadzil impreze ciagle poszczal ich piosenki. Aha, andrzejki odbywaly sie na naszej sali weselnej Sala strrasznie mi sie podoba Nawet glowy dekoracja nie musze sobie zaprzatac, bo wszystko maja, wiec luzik. Bedzie mniej do zaplacenia dekoratoce, bo wezme tylko dekoracje kosciola. Tylko mi dekoracja za mlodymi sie nie podoba, bo nie dosc, ze dane serca wielkie, to na tych sercach przyczepione sa sztuczne kwiaty a na tch sercach siedza sobie jeszcze dwa sztuczne golebie. Do tego pomiedzy sercami, w kolko ze sztucznych kwiatow jest dany straszliwie ciemny obraz Matki Boskiej. Jak dla mnie za duzo. Na szczescie wszystko da sie zrobic i to pojdzie won a za material damy swietlna kurtyne.![]() No i nie maja wlasciciele nic przeciwko bysmy z ich ciast i tortu zrezygnowali a wzieli swoje. Przez co taniej zaplacimy u nich za jedzenie. Tylko nam tak pojda na reke.
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() hehe, na to bym nigdy nie wpadła. Przeglądam sobie All własnie i zobaczyłam "makijaż okazjonalny"... Któraś chce taką stylizację na ślub? ![]() Ten pierwszy jest okropny... a na ostatnim zdjęciu dziewczyna wygląda jakby miała plamy na buzi ![]() http://www.allegro.pl/item488171692_...zd_gratis.html
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
![]() azzis masakra ... a to ostatnie to chyba jest efekt jakichś nieudanych prób retuszu w photoshopie... no bo nie chce mi się wierzyć że można podkład/puder czy co tam ona ma na twarzy tak beznadziejnie nałożyć
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-12-01 o 16:44 |
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
widac, ze ktos nie umie malowac a udaje znawce...
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
A najlepszy jest tekst w opisie:
MAKIJAŻ Ślubny- to jeden z najważniejszych makijaży w życiu. twój wyglad w tym dniu zapamiêtaja wszyscy...zostanie on utrwalony na zdjêciach i filmach. zwykle staram sie go odpowiednio dopasować do charakteru "Panny Mlodej"
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
Azzis, Rybulka dzięki za radę odnosnie pierników
Napisałam dziś 4 strony
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Do charakteru.... brrrrrr
![]() Powiem Wam tak... kobitka przerysowała te makijazę po to aby widac było jeszcze bardziej jak ona to robi tak mi sie wydaje... Fakt nakładanie podkładu---->porażka |
|
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
Bedziemy razem sie emocjonowac
![]() Daysy dobre z tym piernikiem ![]() A te makijaze rzeczywiscie okropne. |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
ten jest ładny śłubny
ost foto: http://www.allegro.pl/item489339006_..._szczecin.html |
|
|
|
#1093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co do sukni ślubnej:
byłam dzisiaj na łowach, mierzyłam 7 modeli. Dwie podobały mi sie bardzo. Nawet ta druga podobała mi sie bardziej, niż ta, którą zamówiłam, ale kupic ją można było na gorszych warunkach... Otóż, obydwie były z kolekcji 2008, ale z innych salonów. Ja swoja zamówiłam, wpłacając 200 złotych zaliczki, pani wzięła moje wymiary i 17.06. pierwsza przymiarka. Suknia kosztuje 1750 złtych. Ta, która mi się bardziej podobała była za 1650, ale trzeba było brać, tę, która była w salonie i wpłacić pieniądze wszystkie od razu. Rozmiar tej sukni był 40, a ja 36 mam za duży, więc trzeba by ją było zmniejszać dość dużo... Ale powiem Wam, że była boska! Tak więc zdecydowałam się na nową, szytą tylko dla mnie .W ogóle, fantastyczne uczucie jak się mierzy suknie... W jednym salonie kobieta założyła mi welon, rękawiczki, a mama patrzyła na mnie ze łzami w oczach ![]() Dopiero dziś poczułam, że naprawde bierzemy ślub Jak sie w tej sukni zobaczyłam![]() Niestety, nie mam zdjęć sukni na sobie, bo byłam tylko z mamą, a ona i aparat to złe połączenie Także wklejam Wam suknię na modelce. Oczywiście, w rzeczywistości wygląda dużo piękniej Zdjęcie sukni możecie zobaczyc sobie w poście Kliwii poniżej ![]() Cytat:
Cytat:
Za żadne skarby! ![]() Cytat:
W zeszłym roku siostra piekła pierniczki na Święta już na początku grudnia, włozyła je do wielkiego pudła i do Świąt zdążyły zmięknąć ![]() EDIT: W ogóle, jest taka różnica w zachowaniu ekspedientek, że szok... Jedne od razu się nami zajęły, proponowały, dyskutowały, a inne nawet na "dzień dobry" nie odpowiadały... Z takich salonów od razu wychodziłyśmy...
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-12-01 o 19:04 |
|||
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
popsuł mi się laptop i jestem wściekła, bo nawet nie mam kiedy zająć się jego naprawą jutro od rana szkola i praca, chyba dopiero w środe znajde trochę czasu, zeby to zrobić.![]() A bez kompa jak bez ręki ![]() Rybulka, a propo salonów, to faktycznie u mnie to samo, w jednym dawały odczuć, po co tu przyszłyśmy, w drugim nawet sukienek nie moglyśmy przymierzyć, w trzecim Pani powiedziała, ze zaraz zamyka i mozemy przymierzyc tylko jedna ( a była 17.30 - o 18 zamykaja) a w czwartym Pani była przemiła, namawiala do przymiarek, i przeprowadziła rozmowe i trendach w modzie ślubnej, nakoniec dała wizytówkę z nazwą modelu ktory mi się podobal, zeby nie szukać nastepnym razem - i tam kupie, chocby dlatego, ze pani bylo przemiła
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-12-01 o 17:33 |
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
wow fajna ta sukienka
![]() Taka inna , fajne sa te ramiączka ![]() Oczywiście czekamy na zdjęcia sukni na Tobie... |
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trzeba będzie poczekać na zdjęcia do czerwca ![]() EDIT: A ile razy ja dziś usłyszałam: "Bo pani jest taka szczuplutka, że we wszystkich fasonach będzie dobrze" Ale chciałam np. taką ze stujką i koronką- wiecie o co chodzi, nie? W takiej mi np. nie pasowało własnie z powodu, że jestm szczupła- zbyt uwydatniała kości obojczyka (moje skrzydełka
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-12-01 o 17:33 |
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Sapad zaraz do odmku
jeszcze raport i zmykam
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
no no no super!
wklejam fotkę sukni rybulki, bo szukanie mnie zabiło
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-01 o 18:41 |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko gratuluje wybrania sukienki
bardzo ładna i cena też mi się podoba jedyne co bym zmieniła w sukience to ten kwiatek, nie pasuje mi troszke, ale może w rzeczywistości lepiej pasuje. Szkoda, że nie masz zdjec na sobie
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
gratuluję zakupu sukienek Wczoraj bylismy pierwszy raz na naukach Bylo bardzo fajnie (nastawilismy sie ze bedzie przynudzanie ale sie milo rozczarowalismy ) i mamy tylko 4 spotkania w tym jedno z poradnictwa rodzinnego Motley- ten brat, ojciec...ksiadzzz(nie wiem kiem byl w kazdym razie zakonnik), ktory prowadzil zajecia powiedzial ze niby trzeba byc na wszystkich ale w wyjatkowych sytuacjach zgodzi sie na 1 nieobecnosc Wiec jak nadal jestescie chetni to na pewno Wam pozwoli jeszcze przychodzic bo to wyluzowany czlowiek i widac, ze problemow nie robi Tylko, ze kurs kosztuje 30 zł/os-głownie ze wzgledu na to poradnictwo-bo tej osobie trzeba zapłacic... Ale wole juz zapłacic te 30 zł niz chodzic gdzie indziej 10 razy i jeszcze iles razy do poradni....
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia, jestes niezastąpiona!
Cytat:
Basiu, powiem Ci, że do tej pory też mi się te kwiaty nie podobały na sukience, ale tutaj mi się podoba |
|
|
|
|
#1102 | |
|
Rozeznanie
|
[quote=agus87;9927844]policjant okazal sie dobrym znajomym siostry mojego tzta, a ze po nazwisku poznal dostal aby 100 zl i 6 pkt, a od soboty ruszyly nowe taryfikatory, takze fuks na dalej linii, dziekuje za slowa otuchy
a no to super, że przynajmniej z tym tak dobrze poszło ![]() ja też dj'a Cytat:
Rybulka śliczna suknia, przymierzałam bardzo podobną tylko o wiele bardziej szeroką na dole i wogóle była strasznie ciężka (choć pani w salonie twierdziła że jedna z lzejszych) dlatego jej nie wziełam, ale te ramiączka bardzo mi się podobają
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka proszę. Z takich flashowych fotek to ja zawsze robię print screen i potem to do painta wklejam i przycinam niepotrzebne.
To jest klawisz obok klawisza F12 Zapisuje się zrzut z monitora i gotowe ![]() neska to może się tu wypowiesz bo wlasnie znalazłam :d http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294542 Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-01 o 19:18 |
|
|
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mierzyłam przed tą taka bardzo ciężką Tak jest o wiele lżejsza Rzeczywiście, te ramiączka są ładne Ja musiałam mieć ramiączka, żeby mi zakryło chudy obojczyk ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Rybulko b ładna sukienka gratuluje
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#1107 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus dobrze ze wam nic sie nie stalo!!!!
Rybulka sliczna suknia ![]() ![]() a ja wlasnie wrocilam z pracy padnieta i wogole a jutro od nowa ehhh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybulka sukienka urocza
I jest tak jak piszesz, ze na Tobie na pewno jest piękniejsza ![]() I w ogóle to mam takie same odczucia jak Ty, że w sukienkach czułam się tak wyjątkowo i jak księżniczka...uczucie jak dla mnie nie do opisania Ja kupowałam sukienkę z teściową i była wzruszona i mama na drugi dzień też. A poza tym, masz rację, że bardzo dużo zależy od obsługi. My też wychodziłyśmy jak panie z wielką łaską swoje zadki podnosiły i uważały, ze suknia to suknia widzę na manekinie...żenada...Za to paniom z dwóch salonów dałabym order za cierpliwość, świetne i profesjonalne podejście i w ogóle za dobre rady
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Rozeznanie
|
Rybulka- sliczna sukienka, gratulacje
![]() a ja wróciłam z siłowni i trochę zdycham- po wysiłku fizycznym spać mi się chce:P ale może w końcu zrzucę trochę sadła
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Aha, andrzejki odbywaly sie na naszej sali weselnej
a na ostatnim zdjęciu dziewczyna wygląda jakby miała plamy na buzi 

Za żadne skarby!
jutro od rana szkola i praca, chyba dopiero w środe znajde trochę czasu, zeby to zrobić.