|
Notka |
|
Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas. |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#1081 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 31
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III
Dzi瘯uj.
![]() C騜, podsumowuj帷: lepiej naturalnie, bo: - mniej inwazyjnie; - nie pojawiaj si historie typu "i zwymiotowa豉m te tabletki"; - trudno o hiperwitaminoz; - im wi璚ej spo篡tych p造n闚, tym mniej zalegaj帷ych toksyn = zdrowsza cera i sprawniejszy metabolizm; - mleko zawiera aminokwasy egzogenne, czyli takie, kt鏎ych nasz organizm sam nie wytworzy, a koniecznie potrzebuje; musi je przyj望 w pokarmie zwierz璚ym; - kogo nie zachwyci smak pokrzywy o poranku? ![]() No... Ma造 biolog w miar rozbudzony, wszak ju 12. ![]()
Pos逝chajmy Led Zeppelin... ![]() Edytowane przez AgataB Czas edycji: 2009-03-14 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
BAN sta造
|
agataB. super !! 3cm w 2 tyg to naprawde sukces
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 814
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
BAN sta造
|
ζ 3 cm... ja te tak chc膮 ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 728
|
Cytat:
![]() Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2009-03-14 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 31
|
Cytat:
![]() Wiesz, moje w這sy same z siebie bardzo szybko rosn - zawsze tak by這, odk康 tylko pami皻am. ![]() Olejek wcieram w sk鏎 g這wy na jakie 2 godz. przed myciem. Czasem nak豉dam tak zmieszany z Waxem. W zasadzie robi to jakie trzy razy w tygodniu. Bywa, 瞠 k豉d Wax na ca貫 w這sy. Szampon to zwyk造 Garnier Fructis Nutri-Odbudowa 2w1. Poza tym cz瘰to masuj sk鏎 g這wy. Codziennie pij po kubku herbaty pokrzywowej, skrzypowej oraz kubek mleka z rozpuszczonymi dro盥瘸mi i odrobin cukru. Zdrowo si od篡wiam. ![]() Czesz dok豉dnie w這sy, nie u篡wam pianki/lakieru etc., podsuszam - nie susz do ko鎍a. Ale chyba powinnam zdradzim Wam sw鎩 sekret... ![]() Grunt to nastawienie! Wyobra嬈ie sobie siebie w pi瘯nych, d逝gich, zdrowych w這sach. Niech nawet przez my郵 nie przejdzie Wam "one nie rosn". Rosn! Przecie to czujecie! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1087 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 535
|
Pierwsze s造sze wax wymieszany z olejkiem rycynowym????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 696
|
mozna w sumie spr鏏owa
![]() ![]() ![]()
#1089 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 730
|
A co my郵icie o tym? Stosowa kto? Cena na allegro ok 45z. Dost瘼ne w aptkach.
KAMIWAZA Naturalny preparat zapobiegaj帷y wypadaniu w這s闚 i stymuluj帷y ich wzrost KAMIWAZA to preparat stymuluj帷y wzrost w這s闚, wyprodukowany z naturalnych ekstrakt闚 ro郵innych wed逝g receptury 陰cz帷ej tradycyjn wiedz zielarsk z najnowszymi osi庵ni璚iami biotechnologii japo雟kiej. Zawiera aktywne zwi您ki, kt鏎e stymuluj ilo嗆 i aktywno嗆 enzym闚 antystresowych w kom鏎kach mieszk闚 w這sowych przywracaj帷 im zdolno嗆 wytwarzania nowych zdrowych w這s闚. Dzia豉 jako biostymulator bezpo鈔ednio na kom鏎ki mieszk闚 w這sowych, powoduj帷 odrost w這s闚 i przywracaj帷 zdrowy wygl康 w這som zniszczonym. Wykonane badania dermatologiczne potwierdzi造 du瘸 skuteczno嗆 dzia豉nia preparatu. SKxD Water, Fagus Beech Robour extract, Betula alba extract, Bardana sp. extract, Urtica Dioica Herb extract, Phenoxyetanol, Ethylhexylglycerin STOSOWANIE Jeden raz dziennie najlepiej wieczorem, niewielk ilo嗆 preparatu nanie嗆 na sk鏎 g這wy i delikatnie rozprowadzi i pozostawi na kilka godzin. W闚czas nast徙i po膨dany efekt absorpcji aktywnych substancji przez kom鏎ki mieszka w這sowego. Nie nale篡 sp逝kiwa. Cz瘰totliwo嗆 stosowania KAMIWAZY zale篡 od rodzaju problemu
![]() Edytowane przez kaskaj24 Czas edycji: 2009-03-14 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
BAN sta造
|
Hmm... Do行 豉dnie brzmi ale czy taki skuteczny ...??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
AgatkoB! dzi瘯uj za wyczerpuj帷 wypowied! Ja robie wszystko podobnie, tyle ze olejek rycynowy nak豉dam na noc a rano zmywam, schodzi bez problemu. Oprocz tego nawalam na kudly tez waxa ale mam czas na to tylko raz w tygodniu, kallosa mlecznego codziennie,gliss kura na ko鎍闚ki, wode brzozow na skalp no i suplementy.ostatnio merz spezial i pije pokrzywe. Jak widac chwytam sie ka盥ej drogi ratunku ale w sumie nie jest 幢e bo m鎩 men w豉郾ie mi m闚i,瞠 mam pachn帷e i mile w dotyku w這sy. Fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 529
|
Ja te musz si pochwali. 3 tygodnie temu, 23 lutego podci窸am ko鎍闚ki i moje w這sy mierzy造 45 cm. Dzisiaj zmierzy豉m i maj ju 47/48 cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
zazdroszcze ;(
#1094 |
BAN sta造
|
![]()
To jest co niesamowitego ....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 59
|
Dziewczyny,ja jeszcze dwa slowa o tabletkach ze skrzypem....
ostatnio zastanawialam sie dlaczego jedne pomagaja i maja fajne recenzje,a inne cos slabiutko.... ja tez wyprobowalam kilka roznych tabletek roznych producentow i zawsze wracam do jednych przy okazji poszukiwania pierwiastkow na ladna cere natknelam sie na taka oto teorie "Zio豉 ze szczeg鏊nie du膨 zawarto軼i krzemu stosuje si przy wypadaniu w這s闚...............Bard zo du穎 zwi您k闚 krzemu zawieraj skrzypy (odwar nale篡 gotowa 5-10 minut, tylko taki zawiera krzemionk)" calosc tu http://luskiewnik.strefa.pl/biochemia/silicium.htm przeszlo mi przez mysl,ze to moze wlasnie nie sam skrzyp,ale wytracana z niego krzemionka powoduje zahamowanie wypadania wlosow i pomaga w ich wzroscie,a czesc preparatow ze skrzypem nie jest przygotowywana w taki sposob,zeby posiadalay krzem,co o tym myslicie? dla pelnej informacji podam sklad moich ulubionych tabletek na porost wloskow -ekstrakt ze skrzypu -ekstrakt z pokrzywy -wit a -wit b1 -wit b2 -wit b6 -wit e -niacyna -biotyna -inositol -paba -pantotenian wapnia -lizyn -glukonian zelaza -wyciag alg morskich -drozdze -weglan wapniowo-magnezowy -krzemionka -stearynian magnezu -monostearynian glicerolu -sorbiloi no i jest zaznaczona wyraznie krzemionka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#1096 | |
BAN sta造
|
Blondi
A tobie jak w這ski rosn ?? Musisz uzbroi si w cierpliwo嗆 !! ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Perfumoholik z wyboru
Wiadomo軼i: 3 784
|
Gdy bylam ostatnio w super pharmie po zakupy... kupilam pokrzywe w ziolach, skrzyp w ziolach i pytajac o biotyne, Pan dal mi Krzem+Biotyne ... jak skoncze opakowanie zdam relacje. Tabletki sa fajne, bo maja mietowy smak rozpuszcza sie je w buzi i popija woda. Dalam za nie 11,99 z
#1098 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 975
|
Cytat:
Cytat:
![]() PS.W豉郾ie pij kubeczek ze skrzypem ![]()
![]() |
#1099 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 696
|
3 cm w 2 tyg? czyli sze嗆 na miesi帷?
![]() bez urazy ale sceptycznie do tego podchodz..
#1100 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 59
|
i to jest chyba kluczowe w tym wszystkim
".Bardzo du穎 zwi您k闚 krzemu zawieraj skrzypy (odwar nale篡 gotowa 5-10 minut, tylko taki zawiera krzemionk)" dziewczyny gotujace ziola,pamietajcie o tym czasie mojej bratowej rosna ok 5cm na miesiac ale to juz tak"od zawsze" bez wspomagaczy... Edytowane przez ulunia11 Czas edycji: 2009-03-15 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
BAN sta造
|
Hej Laski !! Mo瞠 i powtarza造 si takie pytana cho przeczyta豉m ca造 ten w徠ek tylko nie jestem w stanie tego wszystkiego zapami皻a. Czy woda brzozowa jest na porost a je郵i nie to no co ?? Je郵i si kto隋 napotka na stronk o wodzie brzozowej to jak by m鏬 wys豉
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 728
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
BAN sta造
|
Troszeczk si dowiedzia豉m na temat tej wody... Jedna dziewczyna napisa豉 瞠 po szamponie brzozowym w這sy uros造 jej 4 cm w miesi帷
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Jednak chyba si skusz na szampon brzozowy bo szczerze m闚i帷 1 cm na tydzi to jak dla mnie to za ma這 ... Ale i tak si ciesz z tego 1 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
LoczuSiek moja droga, mysle ze bardziej "opyla sie" kupi jednak t wod brzozow i wciera na noc w skalp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
BAN sta造
|
w ogole mi sie wydaje jak piszecie o tych skladach ze jedne produkty i suplementy dzialaja inne nie , to oczywiscie zalezy od skladu ale na pewno tez od organizmu , jak kto reaguje , np przeczytalam wiele pozytywnych opinii o BelliSsie a moja siostra mowila ze jest calkiem do d... , a bardzo zachwalala skrzypoVite a niektore dziewczyny pisaly ze nie zauwazyly efektow. wydaje mi sie ze kazda z nas powinna sama znalesc ospowiednie sumplementy,kazdy organizm jest przeciez inny i nie ma ;zlotego srodka; idealnego dla nas wszystkich
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
BAN sta造
|
Cytat:
![]() *Ile razu w tygodniu nak豉dasz ? *I czy kupie wod brzozow w sklepach chemicznych ?? *I czy na noc nak豉dasz a rano sp逝kujesz ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 219
|
Cytat:
![]() w kiosku kupisz-nie w jednym to w drugim, ewentualnie w ma造ch sklepikach z kosmetykami ![]() Ja po umuciu spryskiwa豉m i masowa豉m skal i tak chodzi豉m do nast瘼nego mycia, alkohol ulatuje i nie czu smrodku ![]()
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Nak豉dam codziennie wieczorem i rano myje, wacikiem nakladam na skure g這wy. Ma do嗆 przyjemny zapach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 234
|
ja mam taki problem 瞠 cokolwiek bym nie na這zy豉 na "skalp" to na drugi dzien wlosy mam t逝ste
![]() ![]() u mnie to nawet wzrosy w這s闚 jest praktycznie niezauwa瘸lny, co uro郾ie to na ko鎍ach sie kruszy mo瞠 seboradin by sie nada? potrzebuj czego nie obci捫aj帷ego. warto kupi nissim fast? cena jest odstraszajaca ale moze warto?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014 ![]() ![]() ![]() nic mnie bardziej nie dra積i jak brak sk豉d闚 w KWC oraz na blogach kosmetycznych ![]() Edytowane przez Paulinka675 Czas edycji: 2009-03-16 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 219
|
olej koksowy powinna k豉嗆 tylko na w這sy, najlepiej od ucha w d馧
![]() Wszystkim co maziaste omijam skalp ![]()
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.