Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III - Strona 37 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Piel璕nacja w這s闚

Notka

Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2009-03-14, 10:51   #1081
AgataB
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 31
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka wiadomo嗆
AgatoB, Gratuluj efektu

Baaardzo m康rze
Dzi瘯uj.

C騜, podsumowuj帷: lepiej naturalnie, bo:
- mniej inwazyjnie;
- nie pojawiaj si historie typu "i zwymiotowa豉m te tabletki";
- trudno o hiperwitaminoz;
- im wi璚ej spo篡tych p造n闚, tym mniej zalegaj帷ych toksyn = zdrowsza cera i sprawniejszy metabolizm;
- mleko zawiera aminokwasy egzogenne, czyli takie, kt鏎ych nasz organizm sam nie wytworzy, a koniecznie potrzebuje; musi je przyj望 w pokarmie zwierz璚ym;
- kogo nie zachwyci smak pokrzywy o poranku?

No... Ma造 biolog w miar rozbudzony, wszak ju 12.

Edytowane przez AgataB
Czas edycji: 2009-03-14 o 10:59
AgataB jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 13:49   #1082
ooodeta
BAN sta造

Wiadomo軼i: 898
GG do ooodeta

agataB. super !! 3cm w 2 tyg to naprawde sukces ja juz zainwestowalam w tebletki wiec bede kontunuowac kuracje ,poki co to juz 9dzien ..dzis na noc natarlam wlosy nafta z dodatkiem ol,ryc. i mam takie pytanie , majac wlosy ususzone na wior na koncach ,nafte powinnam nacierac we wlosy i konce czy w skore glowy aby odzywic nowe wlosy juz sie w tym gubie (to z powodu krotkiego stazu na wizazu, wybaczcie ) a co z oliwa z oliwek ? mozna tez ja wcierac ??
ooodeta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 14:31   #1083
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 814

Cytat:
Napisane przez AgataB Poka wiadomo嗆
Wybra豉 bardzo 豉dne kolory, wygl康aj prawie jak naturalnie rozja郾ione s這鎍em.

A ja przysz豉m si pochwali.
Kuracja trwa dwa tygodnie. Wax, olejek rycynowy, szampon regeneruj帷y, masa瞠 i od篡wianie wewn皻rzne. Efekt? W這sy s d逝窺ze o 3 cm. Mi璚iutkie, g豉dkie, zadbane.
Postanowi豉m nie bra suplement闚, ale pi herbatki (skrzypow i pokrzywow) oraz dro盥瞠 rozpuszczone w mleku. Efekty widz... nawet na brwiach. O wiele cz窷ciej musz je depilowa. Poza tym m這de w這ski pojawi造 si na zakolach dooko豉 uszu.
Olejek rycynowy na rz瘰ach = w這ski elastyczniejsze, ciemniejsze, d逝窺ze.
Podsumowanie: jestem zadowolona.

COOOO??? 3 cm? w 2 tygognie? jak ty tp robisz? jak u篡wasz tego olejku i wax-u? i jaki to szampon?? ja te tak chce Oczywi軼ie gratuluj ci takiego wyczynu!!
Aniaaa PlayMate jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:05   #1084
LoczuSiek
BAN sta造

Wiadomo軼i: 213
GG do LoczuSiek

ζ 3 cm... ja te tak chc膮 ..
LoczuSiek jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:15   #1085
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 728

Cytat:
Napisane przez ooodeta Poka wiadomo嗆
agataB. super !! 3cm w 2 tyg to naprawde sukces ja juz zainwestowalam w tebletki wiec bede kontunuowac kuracje ,poki co to juz 9dzien ..dzis na noc natarlam wlosy nafta z dodatkiem ol,ryc. i mam takie pytanie , majac wlosy ususzone na wior na koncach ,nafte powinnam nacierac we wlosy i konce czy w skore glowy aby odzywic nowe wlosy juz sie w tym gubie (to z powodu krotkiego stazu na wizazu, wybaczcie ) a co z oliwa z oliwek ? mozna tez ja wcierac ??
Nafty nie wcieraj w ko鎍e w這s闚. Dawaj j przede wszystkim na skalp, ewentualnie te na d逝go嗆 w這s闚, tylko na kr鏒ki czas (do p馧 godziny). A oliw z oliwek mo瞠sz nak豉da na w這sy i nawil瘸 ko鎍e , ale raczej nie warto jej wciera w sk鏎 g這wy.

Edytowane przez aeronauta
Czas edycji: 2009-03-14 o 18:31
aeronauta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:21   #1086
AgataB
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 31

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka wiadomo嗆
COOOO??? 3 cm? w 2 tygognie? jak ty tp robisz? jak u篡wasz tego olejku i wax-u? i jaki to szampon?? ja te tak chce Oczywi軼ie gratuluj ci takiego wyczynu!!
Bardzo dzi瘯uj.

Wiesz, moje w這sy same z siebie bardzo szybko rosn - zawsze tak by這, odk康 tylko pami皻am. W sumie to mo瞠 nie powinnam si dra積i, ale min. 3 cm to to, co wida "na oko", bez 瘸dnego dok豉dnego mierzenia.

Olejek wcieram w sk鏎 g這wy na jakie 2 godz. przed myciem. Czasem nak豉dam tak zmieszany z Waxem. W zasadzie robi to jakie trzy razy w tygodniu. Bywa, 瞠 k豉d Wax na ca貫 w這sy. Szampon to zwyk造 Garnier Fructis Nutri-Odbudowa 2w1.
Poza tym cz瘰to masuj sk鏎 g這wy.
Codziennie pij po kubku herbaty pokrzywowej, skrzypowej oraz kubek mleka z rozpuszczonymi dro盥瘸mi i odrobin cukru.
Zdrowo si od篡wiam.
Czesz dok豉dnie w這sy, nie u篡wam pianki/lakieru etc., podsuszam - nie susz do ko鎍a.

Ale chyba powinnam zdradzim Wam sw鎩 sekret...
Grunt to nastawienie!
Wyobra嬈ie sobie siebie w pi瘯nych, d逝gich, zdrowych w這sach. Niech nawet przez my郵 nie przejdzie Wam "one nie rosn". Rosn! Przecie to czujecie! Powtarzajcie z pozytywnym nastawieniem, bez rezygnacji s這wo "rosn". Jak mantr. Cieszcie si z tego tak, jakby cel by ju osi庵ni皻y. To w豉郾ie jest najwi瘯sza si豉: autosugestia. Bo to umys kszta速uje materi.
Stary 2009-03-14, 17:34   #1087
kasiaczek141
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 535

Pierwsze s造sze wax wymieszany z olejkiem rycynowym????
kasiaczek141 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 17:54   #1088
LadyMakbet18
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 696

mozna w sumie spr鏏owa raczej nie wy造siejemy

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym zwi您ku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 18:53   #1089
kaskaj24
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 730

A co my郵icie o tym? Stosowa kto? Cena na allegro ok 45z. Dost瘼ne w aptkach.

KAMIWAZA

Naturalny preparat zapobiegaj帷y wypadaniu w這s闚
i stymuluj帷y ich wzrost

KAMIWAZA to preparat stymuluj帷y wzrost w這s闚, wyprodukowany z naturalnych ekstrakt闚 ro郵innych wed逝g receptury 陰cz帷ej tradycyjn wiedz zielarsk z najnowszymi osi庵ni璚iami biotechnologii japo雟kiej. Zawiera aktywne zwi您ki, kt鏎e stymuluj ilo嗆 i aktywno嗆 enzym闚 antystresowych w kom鏎kach mieszk闚 w這sowych przywracaj帷 im zdolno嗆 wytwarzania nowych zdrowych w這s闚.

Dzia豉 jako biostymulator bezpo鈔ednio na kom鏎ki mieszk闚 w這sowych, powoduj帷 odrost w這s闚 i przywracaj帷 zdrowy wygl康 w這som zniszczonym. Wykonane badania dermatologiczne potwierdzi造 du瘸 skuteczno嗆 dzia豉nia preparatu.

SKxD
Water, Fagus Beech Robour extract, Betula alba extract, Bardana sp. extract, Urtica Dioica Herb extract, Phenoxyetanol, Ethylhexylglycerin

STOSOWANIE

Jeden raz dziennie najlepiej wieczorem, niewielk ilo嗆 preparatu nanie嗆 na sk鏎 g這wy i delikatnie rozprowadzi i pozostawi na kilka godzin. W闚czas nast徙i po膨dany efekt absorpcji aktywnych substancji przez kom鏎ki mieszka w這sowego. Nie nale篡 sp逝kiwa. Cz瘰totliwo嗆 stosowania KAMIWAZY zale篡 od rodzaju problemu
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg k1.jpg (25,7 KB, 25 za豉dowa)
  • UCZ SI GOTOWA
  • PRZYSZx PANI KOSMETOLOG

Edytowane przez kaskaj24
Czas edycji: 2009-03-14 o 18:55
kaskaj24 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 19:30   #1090
LoczuSiek
BAN sta造

GG do LoczuSiek

Hmm... Do行 豉dnie brzmi ale czy taki skuteczny ...??
Stary 2009-03-14, 20:52   #1091
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

AgatkoB! dzi瘯uj za wyczerpuj帷 wypowied! Ja robie wszystko podobnie, tyle ze olejek rycynowy nak豉dam na noc a rano zmywam, schodzi bez problemu. Oprocz tego nawalam na kudly tez waxa ale mam czas na to tylko raz w tygodniu, kallosa mlecznego codziennie,gliss kura na ko鎍闚ki, wode brzozow na skalp no i suplementy.ostatnio merz spezial i pije pokrzywe. Jak widac chwytam sie ka盥ej drogi ratunku ale w sumie nie jest 幢e bo m鎩 men w豉郾ie mi m闚i,瞠 mam pachn帷e i mile w dotyku w這sy. Fajnie ale dopiero s do ramion a ja chce tak "za cyc". Dzi瘯i raz jeszcze za rady, na pewno si do nich zastosuj. Jejciu ale si rozpisa豉m. Ufff
Stary 2009-03-14, 21:31   #1092
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 529

Ja te musz si pochwali. 3 tygodnie temu, 23 lutego podci窸am ko鎍闚ki i moje w這sy mierzy造 45 cm. Dzisiaj zmierzy豉m i maj ju 47/48 cm Od miesi帷a pij pokrzyw i wcieram lotion Seboradin Niger, wi璚 to pewnie g堯wni winowajcy Mam nadziej, 瞠 ten wynik to nie pomy趾a w mierzeniu, bo sprawdza豉m kilka razy.
aanika jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-14, 23:28   #1093
blondi19
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 159
GG do blondi19

zazdroszcze ;(

I 篡li d逝go i... ciii.. ! Ty nie jestes z tej bajki ksie積iczko!

blondi19 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-15, 07:32   #1094
LoczuSiek
BAN sta造

GG do LoczuSiek
Talking Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III

To jest co niesamowitego .... tydzie temu wierzy豉m w這sy.. 40 cm, a dzisiaj 41 cm W tydzie uros造 mi 1 cm Nic takiego szczeg鏊nego nie robi豉m. Mo瞠 dla moich w這s闚 to jest co szczeg鏊nego bo nigdy wcze郾iej tego nie robi豉m...xDD
Stary 2009-03-15, 07:45   #1095
ulunia11
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 59

Dziewczyny,ja jeszcze dwa slowa o tabletkach ze skrzypem....
ostatnio zastanawialam sie dlaczego jedne pomagaja i maja fajne recenzje,a inne cos slabiutko....
ja tez wyprobowalam kilka roznych tabletek roznych producentow i zawsze wracam do jednych
przy okazji poszukiwania pierwiastkow na ladna cere natknelam sie na taka oto teorie
"Zio豉 ze szczeg鏊nie du膨 zawarto軼i krzemu stosuje si przy wypadaniu w這s闚...............Bard zo du穎 zwi您k闚 krzemu zawieraj skrzypy (odwar nale篡 gotowa 5-10 minut, tylko taki zawiera krzemionk)"
calosc tu
http://luskiewnik.strefa.pl/biochemia/silicium.htm
przeszlo mi przez mysl,ze to moze wlasnie nie sam skrzyp,ale wytracana z niego krzemionka powoduje zahamowanie wypadania wlosow i pomaga w ich wzroscie,a czesc preparatow ze skrzypem nie jest przygotowywana w taki sposob,zeby posiadalay krzem,co o tym myslicie?
dla pelnej informacji podam sklad moich ulubionych tabletek na porost wloskow
-ekstrakt ze skrzypu
-ekstrakt z pokrzywy
-wit a
-wit b1
-wit b2
-wit b6
-wit e
-niacyna
-biotyna
-inositol
-paba
-pantotenian wapnia
-lizyn
-glukonian zelaza
-wyciag alg morskich
-drozdze
-weglan wapniowo-magnezowy
-krzemionka
-stearynian magnezu
-monostearynian glicerolu
-sorbiloi
no i jest zaznaczona wyraznie krzemionka
ulunia11 jest offline Zg這 do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 07:51   #1096
LoczuSiek
BAN sta造

GG do LoczuSiek

Cytat:
Napisane przez blondi19 Poka wiadomo嗆
zazdroszcze ;(
Blondi
A tobie jak w這ski rosn ?? Musisz uzbroi si w cierpliwo嗆 !! Trzymam kciuki ..

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ulunia11 Poka wiadomo嗆
przeszlo mi przez mysl,ze to moze wlasnie nie sam skrzyp,ale wytracana z niego krzemionka powoduje zahamowanie wypadania wlosow i pomaga w ich wzroscie,a czesc preparatow ze skrzypem nie jest przygotowywana w taki sposob,zeby posiadalay krzem,co o tym myslicie?
dla pelnej informacji podam sklad moich ulubionych tabletek na porost wloskow
-ekstrakt ze skrzypu
-ekstrakt z pokrzywy
-wit a
-wit b1
-wit b2
-wit b6
-wit e
-niacyna
-biotyna
-inositol
-paba
-pantotenian wapnia
-lizyn
-glukonian zelaza
-wyciag alg morskich
-drozdze
-weglan wapniowo-magnezowy
-krzemionka
-stearynian magnezu
-monostearynian glicerolu
-sorbiloi
no i jest zaznaczona wyraznie krzemionka
Te tak mi si wydaje... Ale pewna nie jestem ...
Stary 2009-03-15, 10:35   #1097
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo軼i: 3 784

Gdy bylam ostatnio w super pharmie po zakupy... kupilam pokrzywe w ziolach, skrzyp w ziolach i pytajac o biotyne, Pan dal mi Krzem+Biotyne ... jak skoncze opakowanie zdam relacje. Tabletki sa fajne, bo maja mietowy smak rozpuszcza sie je w buzi i popija woda. Dalam za nie 11,99 z

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-15, 11:08   #1098
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 975

Cytat:
Napisane przez ulunia11 Poka wiadomo嗆
Dziewczyny,ja jeszcze dwa slowa o tabletkach ze skrzypem....
ostatnio zastanawialam sie dlaczego jedne pomagaja i maja fajne recenzje,a inne cos slabiutko....
ja tez wyprobowalam kilka roznych tabletek roznych producentow i zawsze wracam do jednych
przy okazji poszukiwania pierwiastkow na ladna cere natknelam sie na taka oto teorie
"Zio豉 ze szczeg鏊nie du膨 zawarto軼i krzemu stosuje si przy wypadaniu w這s闚...............Bard zo du穎 zwi您k闚 krzemu zawieraj skrzypy (odwar nale篡 gotowa 5-10 minut, tylko taki zawiera krzemionk)"
calosc tu
http://luskiewnik.strefa.pl/biochemia/silicium.htm
Mi si wydaje ze masz racj , info z wikipedii o skrzypie:
Cytat:
ziele (Herba Equiseti) z p璠闚 p這nnych zawiera du瞠 ilo軼i rozpuszczalnej w wodzie krzemionki (10%), flawonoidy, saponiny sterole i inne.
Dzia豉nie: przede wszystkim remineralizuj帷e,dostarcz aj帷e organizmowi niezb璠nych jon闚 oraz mikroelement闚, ma w豉軼iwo軼i moczop璠ne i przeciwzapalne. Krzemionka w nim zawarta zapobiega: tworzeniu si kamieni w uk豉dzie moczowym i mia盥篡cy. Odgrywa rol w przemianie materii, wp造wa na stan b這n 郵uzowych. Wewn皻rznie stosowany przy schorzeniach dr鏬 moczowych, zewn皻rznie przy stanach zapalnych. Przy d逝窺zej kuracji nale篡 podawa jednocze郾ie witamin B1;, gdy skrzyp zmniejsza jej st篹enie w organizmie
Jest u篡wany do produkcji kosmetyk闚. Wp造wa odm豉dzaj帷o i wzmacniaj帷o na sk鏎, powstrzymuje siwienie i wypadanie w這s闚.
Natomiast sama krzemionka zwi瘯sza syntez kolagenu i elatyny, powoduje ze w這sy sa bardziej elastyczne i b造szcz帷e, mniej wypadaj i nie siwiej

PS.W豉郾ie pij kubeczek ze skrzypem
Stary 2009-03-15, 11:46   #1099
LadyMakbet18
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 696

3 cm w 2 tyg? czyli sze嗆 na miesi帷?
bez urazy ale sceptycznie do tego podchodz..

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym zwi您ku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-15, 12:28   #1100
ulunia11
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 59

i to jest chyba kluczowe w tym wszystkim
".Bardzo du穎 zwi您k闚 krzemu zawieraj skrzypy (odwar nale篡 gotowa 5-10 minut, tylko taki zawiera krzemionk)"
dziewczyny gotujace ziola,pamietajcie o tym czasie

mojej bratowej rosna ok 5cm na miesiac
ale to juz tak"od zawsze" bez wspomagaczy...

Edytowane przez ulunia11
Czas edycji: 2009-03-15 o 12:30
ulunia11 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-15, 12:51   #1101
LoczuSiek
BAN sta造

GG do LoczuSiek

Hej Laski !! Mo瞠 i powtarza造 si takie pytana cho przeczyta豉m ca造 ten w徠ek tylko nie jestem w stanie tego wszystkiego zapami皻a. Czy woda brzozowa jest na porost a je郵i nie to no co ?? Je郵i si kto隋 napotka na stronk o wodzie brzozowej to jak by m鏬 wys豉 Z G鏎y dzi瘯i
Stary 2009-03-15, 13:03   #1102
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 728

Cytat:
Napisane przez LoczuSiek Poka wiadomo嗆
Hej Laski !! Mo瞠 i powtarza造 si takie pytana cho przeczyta豉m ca造 ten w徠ek tylko nie jestem w stanie tego wszystkiego zapami皻a. Czy woda brzozowa jest na porost a je郵i nie to no co ?? Je郵i si kto隋 napotka na stronk o wodzie brzozowej to jak by m鏬 wys豉 Z G鏎y dzi瘯i
Wpisz w wyszukiwark, wyskoczy Ci w徠ek. Jak nie wiesz jak to Ci wyt逝macz: bierzesz "zaawansowane szukanie" wpisujesz "woda brzozowa", zaznaczasz "szukaj tylko w tytu豉ch", bierzesz szukaj i w豉la . B康 wystarczy wej嗆 ju na drug stron tego podforum i znale潭 to manualnie bez wyszukiwarki.
aeronauta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-15, 13:58   #1103
LoczuSiek
BAN sta造

GG do LoczuSiek

Troszeczk si dowiedzia豉m na temat tej wody... Jedna dziewczyna napisa豉 瞠 po szamponie brzozowym w這sy uros造 jej 4 cm w miesi帷 Ale te pisz 瞠 nie przy酥iesza porostu Ale ma inne zalety

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Jednak chyba si skusz na szampon brzozowy bo szczerze m闚i帷 1 cm na tydzi to jak dla mnie to za ma這 ... Ale i tak si ciesz z tego 1 cm
Stary 2009-03-15, 17:41   #1104
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

LoczuSiek moja droga, mysle ze bardziej "opyla sie" kupi jednak t wod brzozow i wciera na noc w skalp. Ja tak robie, zauwa篡豉m 瞠 przyciemni這 mi troch w這ski i s康ze, 瞠 szybszy porost w這s闚 te wkr鏒ce zauwa輳,bo pisze na mojej buteleczce tak: "wzmacnia cebuki w這swe". A jak dla mnie jeden cm. Na tydzie to sporo! Przecie przeci皻nie w這s ro郾ie 1 cm. Na miesi帷! Wi璚 skoro Tobie ro郾ie 1 cm. Na tydzie to wychodzi 4 cm. Na miesi帷!!! WOW. Jak dla mnie 豉dny wynik! Bu鄂a
Stary 2009-03-15, 19:21   #1105
ooodeta
BAN sta造

Wiadomo軼i: 898
GG do ooodeta

w ogole mi sie wydaje jak piszecie o tych skladach ze jedne produkty i suplementy dzialaja inne nie , to oczywiscie zalezy od skladu ale na pewno tez od organizmu , jak kto reaguje , np przeczytalam wiele pozytywnych opinii o BelliSsie a moja siostra mowila ze jest calkiem do d... , a bardzo zachwalala skrzypoVite a niektore dziewczyny pisaly ze nie zauwazyly efektow. wydaje mi sie ze kazda z nas powinna sama znalesc ospowiednie sumplementy,kazdy organizm jest przeciez inny i nie ma ;zlotego srodka; idealnego dla nas wszystkich
ooodeta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-16, 07:39   #1106
LoczuSiek
BAN sta造

GG do LoczuSiek

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka wiadomo嗆
LoczuSiek moja droga, mysle ze bardziej "opyla sie" kupi jednak t wod brzozow i wciera na noc w skalp. Ja tak robie, zauwa篡豉m 瞠 przyciemni這 mi troch w這ski i s康ze, 瞠 szybszy porost w這s闚 te wkr鏒ce zauwa輳,bo pisze na mojej buteleczce tak: "wzmacnia cebuki w這swe". A jak dla mnie jeden cm. Na tydzie to sporo! Przecie przeci皻nie w這s ro郾ie 1 cm. Na miesi帷! Wi璚 skoro Tobie ro郾ie 1 cm. Na tydzie to wychodzi 4 cm. Na miesi帷!!! WOW. Jak dla mnie 豉dny wynik! Bu鄂a
Kochana dzi瘯uj Ci za rad Dzi chyba kupie sobie wod brzozow. Tylko Mam takie pytania do Ciebie
*Ile razu w tygodniu nak豉dasz ?
*I czy kupie wod brzozow w sklepach chemicznych ??
*I czy na noc nak豉dasz a rano sp逝kujesz ??
Stary 2009-03-16, 09:19   #1107
kosmarka
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 219

Cytat:
Napisane przez LoczuSiek Poka wiadomo嗆
Kochana dzi瘯uj Ci za rad Dzi chyba kupie sobie wod brzozow. Tylko Mam takie pytania do Ciebie
*Ile razu w tygodniu nak豉dasz ?
*I czy kupie wod brzozow w sklepach chemicznych ??
*I czy na noc nak豉dasz a rano sp逝kujesz ??
PO ka盥ym myciu mo積a-TYLKO NA SKALP!
w kiosku kupisz-nie w jednym to w drugim, ewentualnie w ma造ch sklepikach z kosmetykami
Ja po umuciu spryskiwa豉m i masowa豉m skal i tak chodzi豉m do nast瘼nego mycia, alkohol ulatuje i nie czu smrodku .

kosmarka jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-16, 10:08   #1108
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Nak豉dam codziennie wieczorem i rano myje, wacikiem nakladam na skure g這wy. Ma do嗆 przyjemny zapach to powodzonka, oby nam ta wodka by豉 mi豉 i przyspieszy豉 porost a kupi豉m j na allegro ale w sumie dosta豉m go gratis,bo kupi豉m taki zestaw kosmetyk闚 ale my郵e, 瞠 w ka盥ej aptece b璠zie i w sklepie chemicznym to w sumie nie szkodzi zapyta... Kto pyta nie b陰dzi
Stary 2009-03-16, 10:52   #1109
Paulinka675
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 234

ja mam taki problem 瞠 cokolwiek bym nie na這zy豉 na "skalp" to na drugi dzien wlosy mam t逝ste probowa豉m z olejkiem kokosowym, waxem inne odyzwki tez tak dzia豉j

u mnie to nawet wzrosy w這s闚 jest praktycznie niezauwa瘸lny, co uro郾ie to na ko鎍ach sie kruszy

mo瞠 seboradin by sie nada? potrzebuj czego nie obci捫aj帷ego.
warto kupi nissim fast? cena jest odstraszajaca ale moze warto?

2014 3
Anne Rice - Pandora

w這somaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie dra積i jak brak sk豉d闚 w KWC oraz na blogach kosmetycznych

Edytowane przez Paulinka675
Czas edycji: 2009-03-16 o 10:53
Paulinka675 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-03-16, 11:08   #1110
kosmarka
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 219

olej koksowy powinna k豉嗆 tylko na w這sy, najlepiej od ucha w d馧 .
Wszystkim co maziaste omijam skalp

kosmarka jest offline Zg這 do moderatora  
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.