|
|
#1081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
ja też ciągle czekam na paczkę od 12 marca a wszystko przez to ***nieznany*** bo zamówienia zatwierdzili nam dopiero w poniedziałek wieczorem
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
no ja tak samo bo nawet nie powiadomili, że zamówienie znowu wskoczyło we wstrzymane... ;/
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli macie ochotę posłuchać jak w naszej grupie wyglądają konferencje internetowe Betterware, zapraszam dziś o 21:00 na takową, link u mnie w podpisie
|
|
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
współczuję tym dziewczynom na infolinii w Better..
cały czas mają zajęte, więc zakładam, ze wiecznie ktoś im dzwoni ( bo chyba nie mają stale odłożonej/odwieszonej słuchawki dla "chwili świętego spokoju" )
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
ja również im współczuje ale jeśli tak zaniedbują np. przesyłki (paczki) tak jak ja czekam 11 dni i dopiero jak zadzwoniłam to od razu dzisiaj wysyłają to chyba przedstawiciel chciałby wiedzieć co jest grane... jeśli firma funkcjonowałaby sprawnie to nie byłoby tak zajętych linii.
|
#1086 |
|
BAN stały
|
Całe szczęście,że ja nie mam problemów z paczką.dostałam tak jak dostaje normalnie czyli po 3 dniach dostałam
![]() W sprawie tego,że nie dostaje powiadomień do firmy to babka napisała,mi że do magazynu podesłała mój meil aby wprowadzili do firmy kurierskiej . Ale o moich zażaleniach to ani słowa nie wspomniała !! Wstydziliby się
|
|
|
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
ja złożyłam zamówienie wczoraj, a że ma urlop, to będę pilotować temat
![]() także dzwonię... no i zajęte... nieprawdopodobne
|
#1089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
Co zrobić jak ich tak jest jakieś 5 osób na ponad 30tyś
Pisałam wcześniej, że zatrudnią więcej osób, zrobią nieco większe call center to będzie ok I nie myślcie, że kwiecień będzie lepszy, mówili, że poprawa z brakami dopiero od maja. I super z tą decyzją o wstrzymywaniu tylko na godzinę! Wreszcie ![]() A za ten pomysł z excelem bardzo wam dziękuję! Też tak zacznę robić!!! |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dla odmiany wskoczyły mi
38414 - wieszaczki kuchenne 56509 - podstawka pod łyżkę 39502 - siatka do prasowania 37231 - pojemnik na reklamówki z braków pozostała do upolowania ochronna pokrywka (39334) ale dla przy niej dla odmiany jest już 0. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- I pokrywki też wskoczyły |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na początku osoby były zniechęcone i chciały rezygnować jak przy składaniu zamówień okazało się, że nie mają połowy, ale powiedziałam im, że będę im polować na braki i póki co wszyscy - w ratach - ale mają całe zamówienia
|
|
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam dzisiaj szczęście
Weszłam od niechcenia na zamówienie żeby sprawdzić czy chociaż jeden produkt z moich braków się pojawił i cóż za zaskoczenie- z 9 produktów złapałam 6Wieszaczki kuchenne-1szt Skarpetki nawilżające-1szt Przyrząd do usuwania włosków-1szt Opaska korygująca postawę-4szt Siatka do prasowania-1szt Pokrywka-2szt |
|
|
|
#1094 |
|
Przyczajenie
|
Poprawa od maja? Ciekawe na czym opiera się ten optymizm. To raczej pobożne życzenia i wróżenie z fusów... Śmiechu warte. Wielki minus dla firmy za aspekt organizacyjny i brak strategicznego myślenia. Może warto pomyśleć o zmianie kadry zarządzającej?? Może warto postawić na kogoś kto sobie radzi. Ma ktoś maila do Panów Roba Way'a lub Kena Wolfe'a?
![]() Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#1095 |
|
BAN stały
|
Dzięki za info o stanach magazynowych.
Udało mi się zamówić pokrywki |
|
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
witam,
ja tez dziękuję, złapałam pokrywki ![]() ![]() i jedną opaskę
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zamówiłam już wszystko co chciałam
|
|
|
|
#1098 |
|
BAN stały
|
Mi też się udało złapać co nie co, m. in. etui na okulary, płyn uniwersalny itp., bynajmniej tyle, abym nie musiała płacić za przesyłkę! Jednak mam marne 50 pkt;(
Zestawu garnków nie ma m. in. a miałam zamówienie na 4 zestawy. Chyba już się nie zapowiada na ich zaistnienie w magazynie. W każdym razie ja się już na to nie nastawiam! Zresztą to jedna rzecz z wielu innych braków. Jak nazbieram jeszcze co najmniej na 50 pkt to puszczę! A jak nie no to trudno;( W każdym razie zamówienie zebrałam nie wychodząc w tym celu nawet z domu A co by było gdybym wyszła![]() Oczywiście zamierzam, ale póki co mam masę rzeczy na uczelni, tak to jest jak się studiuje dwa kierunki naraz+ plus kursy i prawko... ;/ wrrrr Owocnych połowów życzę! ![]() Kurna oby to się szybko skończyło, bo to było moje pierwsze zamówienie, a warowałam przed kompem, sprawdzając nie mal codziennie przez półtora tygodnia jakoś!
|
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
A jak to jest teraz? jak składa sie zamówienie (poluje na produkty) dłużej niż godzine to automatycznie się usuwa zamówienie po godzinie??
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
no rozumien ale chodzi mi o to jakbym przez godzinę wpisywała swoje zamówienie-zalogowana to co wyrzuci mnie po godz?
|
#1102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiecie co? Dzisiaj się dodzwoniłam do biura celem wyjaśnienia gdzie jest moja paczka zamówiona 11 marca i powiedzieli, ze dzisiaj wyślą więc ok, ale ktoś napisał tu na forum, ze nie mamy się pocieszać bo mogą mówić, ze wyślą a nie wyślą wiec już miałam załamkę ;/ i pisałam, ze nigdy nie otrzymywałam maila z informacja gdzie jest moja paczka i czy w ogóle wyszła z magazynu a tu dzisiaj niespodzianka... wchodzę na pocztę patrze a tam mail z inf. o paczce ![]() chylę czoła
|
|
#1103 |
|
BAN stały
|
u mnie zawsze jak wyślę maila z zapytaniem o numer listu przewozowego bo nie mogę się doczekać paczki (no ale 5 dni roboczych cierpliwie zawsze czekam) paczka pojawia się kolejnego dnia. Ostatnio była z fakturą korygującą więc wiem dokładnie że przygotowana po moim mailu
|
|
|
|
#1104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co to znaczy faktura korygująca? bo juz sie kilka razy spotkalam z takim okresleniem i nie wiem jak mam je rozumiec
|
|
#1105 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pewnie niejasno....ale sam się prawie zakręciłem . |
|
|
|
|
#1106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1107 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zadomowienie
|
mnie dziś się udało dodzwonoć do firmy- za 49 razem
![]() Pani powiedziała, ze skoro składałam w niedzielę zamówienie, to nawet nie zostało przekazane do realizacji. Najwcześniej powinnam się go spodziewać w poniedziałek 29 marca.. Nigdzie tego nie sprawdziła.. Poczułam się nieco "olana".. ale to tylko ludzie.. Ja im tam serdecznie współczuję tych telefonów i maili, ale ja w pracy też kawki nie piję.. i ode mnie też się wymaga.. także mimo wyrozumiałości jestem trochę zła, że jakiejś kompetentnej informacji nie otrzymałam.. Albo przynajmniej, że ten ktoś nie sprawił, że poczułabym jakbym taką właśnie informację otrzymała.. Mają tam chaos i chyba trochę na "czuja" pracują.. Takie moje zdanie ![]() Cóż.. cierpliwie czekam.
|
#1109 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mogliby podawać w pliku tylko terminy potwierdzonych kolejnych dostaw produktów, o których mają informację. A zamiast listę braków generować na dany moment. Informatycznie - banalna sprawa wykonać zapytanie do bazy danych o magazynie i wyświetlenie braków magazynowych na daną chwilę, a o ile łatwiej by się nam dzięki temu pracowało. |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja do nich nawet nie dzwonię, bo wiem że na paczkę będę czekać ok tygodnia. Dziś dostałam kolejną paczkę, którą zamawiałam 15.03 ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Aha i dostałam 4 produkty za 3 etap programu Łatwy Start, tzn. * 37731 kulka przeciw kamieniowi * 58461 aktywna piana do czyszczenia lodówki * 56618 chusteczki do stali nierdzewnej * 18852 płyn do czyszczenia skóry |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

w sumie czekam juz od 11 marca 

)