|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
łupy
![]() no...skorupiki, opakowania ![]() ale to żart taki nie ![]() ![]() kurka ![]() ![]() ![]() heksa ![]() ![]()
#1082 |
Zadomowienie
|
Heksa dżem dobry
iwciag nie gniewaj sie juz Mell, wiesz ze jestes mojOM najlepszOM przyjaciółkOM? wazelinka wazelinka...ouuu jeeeee ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2010-01-06 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
Hej
Sto lat mnie tu nie było ale u nas wiele się działo i nadal dzieje, czasu mało na czytanie i pisanie (właściwie od ostatniego postu nie byłam na wizażu a nawet nie wiem kiedy on był). Witam wszystkie stare i nowe mamusie ![]() My przetoczyłyśmy się przez biegunkę, nietolerancję białka mleka krowiego (nadal jest), brak kupek, wykluczenie choroby Hirsprunga, pobyt w szpitalu, wlew doodbytniczy, podejrzenie dyschezji niemowląt, reakcję poszczepienną, teraz znowu mamy biegunkę i tak cały czas... Ale nie jest do końca tak źle ![]() ![]() ![]() ![]() W między czasie wybraliśmy projekt domku,który zaczynamy budować w przyszłym roku i to w olbrzymim skrócie byłoby na tyle... Mam pytanie do Was jakie krzesełko do karmienia byście mi poleciły??
![]() |
#1084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1085 |
Wtajemniczenie
|
Kuroikaze cze idzięki bardzo
![]() Anulka może i się nie gniewam już a może jeszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zadomowienie
|
absolutnie nie bede i wiesz co?
wykasuje, com napisała, jak znajde ![]() ![]()
#1087 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Buziaki dla Aleksa, Helenki, Nikolki, Stasia i Kalinki ![]() Wyspałam się dzisiaj. ![]() ![]() ![]() Jeżu, a tu krokiety od samego rana. ![]() ![]() Ursull – ślicznie dziękujemy za kartki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mell – ta historia z wkładką ![]() ![]() ![]() Milena – ja też wczoraj oglądałam „Magazyn Ekspresu Reporterów”. I też się wzruszałam.A widziałaś pozostałe reportaże - ten o tej staruszce, której miasto zabrało mieszkanie i urządziło w nim muzeum ![]() Caro – ale fajnego pisiorka zapodałaś. ![]() ![]() Iwciag - przypomniałaś mi, że muszę siostrę poprosić o regulację brwi, bo wyglądam już jak szop pracz. ![]() ![]() Malutka – brawa dla małego pełzacza. ![]() ![]() ![]() ![]() Marika – Ty to masz dobrze z tą sąsiadeczką. To już możesz się normalnego piwka napić? ![]() Gosik – u nas póki co cyc lekiem jest na wszystko, więc Guzik budzi się w nocy, ale zaraz zasypia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heksa – witaj!!! ![]() ![]() Kaalinaa – witaj. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ok juz wierzEM po Twojej wiadomosci do mnie na priv juz wiem ze z calego watku TYLKO mnie lubisz ![]() Heksa kupe lat ![]() Ale teraz juz sie poprawisz i bedziesz nas odwiedzac czesciej? Kalinaa czesc ojojoj to troszke przeszlas z tymi chorobami... Odnosnie krzeselka to ja zamowiłam to http://www.allegro.pl/item812197232_..._nowe.htmlilam w kolorze szaro-pomaranczowym Ja wrocilam ze przechadzki i podszykowalam te słynne dzisiaj krokiety ![]() ![]()
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Heksa, fajnie że się odezwałaś
![]() Kaalinaa, ależ przejścia, nie zazdroszczę...mam nadzieję że teraz będzie już tylko dobrze ![]() Illbana, normalnie Aleks w nocy też tylko pociumka i śpi, nie wiem co mu dziś odbiło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
Illbana u mnie nie dość, że marna zupa to jeszcze z wczoraj
![]() Ja do wczoraj wyglądałam jak dziki agrest, aż Pani kosmetyczka oznajmiła, o jej jakie zarośnięte!! No właśnie trochę kiszka z tym piciem, bo za bardzo nie mogę od poniedziałku, ale może coś wykombinuje, bo co ta za spotkanie bez% Mell to dziś prawdziwą ucztę robisz! Ja właśnie skończyłam sprzątać i już nie mam mocy na pichcenie. Zrobiłam tylko dla maluszka i dla mnie kisiel(nie z proszku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
Heksa no widzisz ? Nie bylo tak zle i nawet Cie nie zignorowaly
![]() Kaalinaa oj nie mialas wesolo, oj nie... A ja caly dzien sie snuje i znowu nie moge sie pozbierac i zaczac dzialac ![]() ![]() ...wlasnie sobie przypomnialam - Heksa Ty zboku, ledwo wrocilas i juz o jakis seksach gadasz - no wstydz sie Ty ![]() Od samego rana jakies bezecenstwa... Lo matko... |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Wtajemniczenie
|
kurde zestresowałam się, czy Wasze dzieci krzyżują nóżki??
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-09 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zadomowienie
|
![]() Nie popisze dzis z Wami bo nie mam sily, dopiero co wrocilam z pracy i zjadlam moja wczorajsza pomidorowke i padam na twarz...dobrze, ze dzis ostatni dzien jazdy w pracy bo bym chyba zdechla(wizyta prezesa). Syncio drzemie to mam chociaz chwilke na wizaz i poczte bo Tz w pracy, chyba pojde o 20 spac razem z Jasiem bo juz mi sie oczy kleja...dobrze, ze jutro na popoludniu to sie troche wyspie ![]() 100 lat dla dzisiejszych jubilatow ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ursull to co napisalas o Milence(jej wedrowkach z kanapy) wcale mnie jakos nie zaskoczylo ![]() ![]() Heksa w koncu sie odezwalas, no pamietam ze pisalas ostatnio przed wyjazdem do Polski a pozniej cisza, pisz z nami choc troszke ![]() Odezwe sie jutro do poludnia, dobrej nocy kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
witam i o zdrowko pytam
![]() mialam wziac sie za porzadki w polkach.. aleee usiade sobie a co nalezy mi sie ![]() ostatnio nie mam czasu na nic jak wiecie ![]() jutro tez nie bede miala bo zaczne porzadki w szwafach polkach itp zeby miec juz siwety spokoj, ![]() ![]() Pyt. do mam karmiacych , czy kazda z was miala okres??? ja nie mialam nadal.. W ciazy nie jestem, ale przyjmuje tabletki anty dla karmiacych moze to od tego;/ mell hahaha twoja historia mnie rozwalila ![]() ![]() doris kochana a to ty chodzisz na poczte niedaleko parku ? niedaleko Nortkolt Station ? a widzisz gdybym wczesniej wiedziala to bym tam poszla ![]() ![]() superzabula ojj bidulka ![]() iwciag tak.. moj od dawna krzyzyuje ![]() anulka cos to za wyznania? tylko mell lubisz? Paaaaskuda ![]() slodkie te twoje coreczki Karolajno ![]() Buziaki dla Aleksa, Helenki, Nikolki, Stasia i Kalinki ![]() '
#1096 |
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem...
jak krzyzuja?
#1097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje krzyzują w takim sensie, ze jak siedzą, albo leżą na pleckach to sobie zakłądają jedną nige na drugą. wydaje mi sie ze to normalne. Zestresowałaś sie ze młody krzyzuje, czy ze nie krzyzuje....pisz szybko i nie strasz nas.
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Ale o jakie (albo kiedy) krzyzowanie Ci chodzi - jak siedzi, stoi, lezy ? I dlaczego sie zestresowalas?
Ale mi mama radoche zrobila - przyslaa kilka ciuszkow dla Ola i kalendarz z jego zdjeciami, tez mialam taki tutaj zrobic, ale jakos nie mialam mozliwosci wypadu w tygodniu w tej sprawie. Strrrrasznie sie ucieszylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
bo ja za dużo chyba czytam bzdur, czytałam, że nie dobrze jak krzyżuje nóżki, nie ważnie czy leżąc czy siedząc, nie w każdym wypadku, ale może coś być nie tak.
Ale dobrze, że większość waszych dzieciaczków tak robi, uspokoiłam się trochę, ale i tak jak pójdziemy sprawdzić te nasze oskrzela to spytam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Iwciag nie kombinuj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Wtajemniczenie
|
poiglot
![]() wydaje mi sie ze ostatnio jakas mamuska pisała ze nie ma okresu, ale nie przypomne sobie kto to ![]() Iwciag oj czasami krzyzuje sobie...zakladajac tak stopke na stupke na krzyz, ale nie czesto... nie przejmuj sie, ale jak spytasz pediatry to daj nam znac
#1102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Iwo dosyć często od jakiś 2 tyg zakłada Eve nie będę czytała!! Ale już panikę w domu zasiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze te tabletki chamuja miesiaczke? Czyatalam kiedys na innym forum ze Wlasnie kilka kobiet tak mialo.. ![]()
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Poiglotku ja nie mam @ i nie biorę żadnych tabsów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#1106 |
Zadomowienie
|
dziewczyny w jakim programie najprosciej przerobic te zdjecia, zeby były takie swiąteczne, jak ursull robi...mozna gdzies ten program za free sciągnąć? chciałam takie pocztowki porobic na swieta, ale nie umiem.
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- i co nie pokazujesz....pokaż zara!
#1107 |
Zakorzenienie
|
Nam dzis przyszedl stroj Mikolaja..
Myslalam ze to stroj ![]() ![]() I my zamawiamy kartki ![]() Zaprojektujemy je na takiej stronie www. one nam je zrobia i wysla ![]() ![]()
#1108 |
Zakorzenienie
|
A jak mam Ci kalendarz pokazac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Iwciag, Aleks czasami krzyżuje nóżki ale też wydaje mi się że to normalne
![]() ![]() Poiglot, ja dostałam okres po pół roku ale np. moja karmiąca koleżanka po 1,5...A karmiła już wtedy przecież rzadziej. Więc ciesz się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poiglot, ja dostałam okres po pół roku ale np. moja karmiąca koleżanka po 1,5...A karmiła już wtedy przecież rzadziej. Więc ciesz się ![]() a my pytalismy sie lekarza czy to normalne ze Bryan bije sie z calej sily piesciami po glowe... -normalne Bidulek albo ciagnie sie za wlosy albo nawala piesciami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.