|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17714746]nie chciałam żeby wyszło, że się chwalę kiedy inni mają problemy
![]() [/QUOTE] Jak jest dobrze to trzeba się chwalić. Rozumiem, że się tak chowasz z powodu Karoli i Jej wstydliwego problemu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Konto usunięte
|
Karola nas dziś nieźle spałuje za tego Siuraczka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17715182]Karola nas dziś nieźle spałuje za tego Siuraczka
![]() ![]() ![]() Nie spałuje, dzisiaj pewnie będzie bez sił bo mąż jutro wyjeżdża, trzeba Go godnie pożegnać ![]() ![]() Ej a zaklepałyście sobie na piątek miejscówki na lotnisku, przecież Skra ma przylecieć od razu z Włoch do stolicy ![]() ![]() Zawijam się do pracy, nie spamujcie. Wiem, że to głupia prośba bo i tak nic nie da, ale pozostaje mieć nadzieję, że może Was ruszy sumienie, wykażecie się ludzkim odruchem serca i chociaż raz się postaracie i zawiesicie spam ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-08 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17715694]żegnam ale tylko troszeczke... ja go odpowiednio powitam
![]() ![]() ![]() ![]() A bo nie liczy się jak się zaczyna tylko jak się kończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17716017]też... ale jak pojedzie taki nie do końca zaspokojony to większy pożytek z niego będzie po powrocie
![]() ![]() ![]() Dobrze kombinujesz siostro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | ||||
Zakorzenienie
|
a co tu takie dialogi między Panią Antiga a Panią Gacek??
![]() Nadrabiam Was szybciutko i zaraz będę... I wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet ![]() ![]() Zaraz Wam poopowiadam ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- cz I spamu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewica na naszym wątku????? Bez męża w dodatku???? To chyba gatunek na wyginięciu ![]() Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17698382]podobno tak ![]() ![]() może na Wielkanoc spotkam Grzenia w kościółku ![]() ![]() Ewa coś przekazać mężowi Twemu?? ![]() Ekhm... ekhm... A nie zabrałabyś swojej kochanej koleżanki ze sobą ![]() ![]() Dupa! Chrzciny mam :/ Ehhhh.... Cytat:
![]() Niemozlwie :F Grzesiu taki ruchawy, wszędzie go pełno... a tam nie zajrzał??? ![]() Nooo... Pszczółka, pszczółka ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17698938]na pewno nie bardziej robotna niż państwo Siurak ![]() ![]() chciałysmy wczoraj z karolą kupic sobie po żółtym czajniku na meczyk w W-wie ![]() [/QUOTE] Pilnuj swojego łóżka ![]() Ja dostałam @ to małych Kurków nie będzie ![]() ![]() ![]() Ale jakie ładne były ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |||||
Zakorzenienie
|
Łoooojjj tam od razu takie wielkie słowa
![]() ![]() Cytat:
![]() Ta pszczoła jest de best ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I męża będziesz miała pod ręką ![]() chyba każda ma swojego ulubionego sąsiada ![]() Cytat:
![]() Pscoła z pałą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Upssss.... Dziś miał być dzień bez pały ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakbym chodziła do szkoły to by mi się chciało ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pewnie mi nie pozwolicie ![]() Cytat:
![]() Ooo ja KAdzia bardzo chętnie powitam w mojej szafie ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17712290]aaa Karola niestety nie będziesz matką chrzestną od wczoraj podzielam Twój los ![]() dobry pomysł to to nie jest... Karola zaraz by go zbałamuciła...[/QUOTE] Ooooo ![]() ![]() Spadówa ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie... Nie zrobiłabym tego Miss ![]() (chyba, że przegnie pałkię raz jeszcze z tym Panem Siuraczkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miał być koniec tematu ![]() ![]() Cytat:
![]() ha! Ja tez dziś skończę ![]() ![]() Dziękujemy i wzajemnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na nic się nie nacięłam :p Ja tam jestem zaspokojona yyyy... zadowolona! ![]() Cytat:
![]() i rozstawionymi nogami ![]() Ania? Co robisz w piątek?? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
A nic... Tak pytam
![]() Ja w sprawie tego witania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | ||||
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ dziewuchy
Cytat:
![]() Cytat:
![]() najlepszego Cytat:
![]() Cytat:
wymarły ![]() i urządzisz tam w tej szafie pokój zwierzeń ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17717942]oho.... co wymyśliłaś??
![]() nie no nic konkretnego ![]() trzeba ogarnąc o której przylatuja ![]() ![]() Cytat:
![]() A no już ![]() "Opowieści z Żelkowa- siatkarze, Karola i stara szafa" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo że bez męża to się zgodzę ^^ Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, na początek, w dniu Naszego święta życzę Nam wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, miłości, żeby nasi mężowie nas nieustannie i mocno kochali ![]() ![]() a teraz po goździku: http://chustka.com/wp-content/upload...iatek-blog.jpg rajstopach: http://rajstopy-skarpetki.pl/pliki/k...09/Coco_03.jpg aleeeeeeeee żeby nie było tak tradycyjnie ![]() nieco inne rajstopy i pończochy ^^ ![]() http://img324.imageshack.us/img324/7...opy14042ld.jpg http://img.bazarek.pl/16596/4901/188...1eb3997fb2.jpg a teraz.. Joaa!!! sto lat, sto lat!!! szczęścia i spełnienia marzeń ![]() i dwa tory for you, bo nie wiedziałam, na który się zdecydować ![]() http://fiat-coupe.pl/forum/files/tor..._sodki_146.jpg http://img411.imageshack.us/img411/4761/tortm.jpg ![]() no, to teraz trochę posmęcę ![]() jakoś tak się złożyło, że dzisiaj byłam tylko na matmie ![]() sorka od fizyki tradycyjnie nie dotarła na lekcje, chemiczki nie było, więc sobie poszliśmy na salę oglądać mecze jakieś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no, a w szkole z okazji dnia kobiet dostałam różowego tulipana i... pióro kulkowe ![]() ![]() a teraz trzymajcie za mnie kciuki, bo spróbuję dowiedzieć się kto ma płytę ze zdjęciami ze stud. jakiś matoł ma i nie powie, że ma! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1099 | |
Konto usunięte
|
bry
![]() for ju ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Sen
![]() Śniło mi się, że pojechałyśmy naszą całą zacną bandą na lotnisko ![]() ![]() Ludzi w ch*j. Stoimy i sie tłamsimy tam z całą resztą ludzi, nerwy napiete itd... i są! Wychodzą! My oczywiście darcie japy i się przepychamy tam do nich. Depczemy po tych ludziach, z łokci po twarzach walimy ale to nic ![]() ![]() Facet lekka konsternacja ale po chwili doszedł do siebie i mówi: "nie moja droga. Takie numery to nie zemną. Nie przepuścimy was... No to my lekki wnerw ale co tam... Siatkarze wychodzą tam z tych osławionych drzwi ![]() ![]() Zbys kazał nam się go pilnować i idzie do reszty chłopaków a my grzecznie, kulturalnie gęsiego truptamy za nim ![]() ![]() ![]() Poczekałysmy sobie z boczku grzecznie aż panowie zostaną obfotografowani, udziela wywiadów i takie takie... Po całej akcji powitalnej podchodzi do nas Zbych z Bąkiem i pytaja się czy nie mamy ochoty uczcić z nimi zwycięstwa. My już mokro ale każda poker face: "Noo... W sumie tak. czemu nie. Nie chcemy przeszkadzać ale skoro zapraszacie to byłoby miło" I znowu gęsiego za nimi drepczemy do autobusu... Wyraz twarzy cały czas ten sam ----> ![]() Wlazłysmy do tego autokaru i zaczęła się ceremonia. Przedstawiłyśmy się elegancko, panowie nas kulturalnie przywitali. Ewka dopadła Grześka. Przysiadła się do niego, wyciąga termos i kanapki, robi słodkie oczka i z tekstem: "Zrobiłam specjalnie dla ciebie". My w śmiech. Przylazł Kurek z Jarskim, wyciągają Johnny'ego Walkera i z bananem na twarzy: "Może drinka?" na co Plina z Igłą:"Pijcie, pijcie. Będziecie łatwiejsze"... Oczywiście Karola ze swoim wrodzonym taktem i elokwencją do nich: "Pijcie, pijcie. Nie będziecie pamiętali że byłyśmy łatwe" ![]() ![]() Miss nagle z tekstem. Chciała chyba tylko do nas to zarzucić ale że było głośno to jej się krzyknęło: "Taaa. Wy się tu puszczać będziecie a ja co? Do Rosji mam jechać?" Gdy nagle za jej plecami pojawił się Łuki ![]() ![]() ![]() ![]() Po chwili niezręcznej ciszy Kadziu zabrał głos: "Może nie trzeba będzie aż za Ural jechać" Po wypiciu "kilku" butelek %%%% atmosfera zrobiła się bardzo miła ![]() ![]() ![]() Dojechalismy do ich hotelu. Wysiedliśmy i my chciałyśmy się już pożegnać bo przecież nie będziemy się tarabanić za nimi do pokoi ![]() ![]() Później to już było ewrybady szał. Jarski zabawiał się w wodzireja ![]() ![]() ![]() Także generalnie było wesoło... Reszty zabawy nie będę opisywać bo była rujnacja ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że dziś powtórka ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-08 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Karola, poległam
![]() ![]() ![]() najlepszy moment "Od patrzenia sobie w oczy się nie robią" ![]() ![]() naszła mnie ochota na zrobienie jakiegoś ciasta, ale niezbyt skomplikowanego ![]() ale przypomniałam sobie, że mama kiedyś robiła fajną roladę z wafli i chyba ją zrobię ![]() http://gotowanie.onet.pl/28759,0,1,r...a_przepis.html
#1102 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziękować i wzajemnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja chcę to samo ![]() Cytat:
![]() ii dziękować za goździka i rajstopy ![]() ![]() Ja wam też najlepszego z okazji dnia kobiet ![]() i Joa najleeeeepszego ![]() sto lat, zdrowia szczęścia ![]() ![]() wróciłam ze szkoły ![]() mam tyle roboty żeeee ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięęęękujęęęę i wzajemnie ![]() ![]() Joaa- raz jeszcze wszystkiego najlepszego!!!! I wiesz... tego czego Ci życzyłam życzę raz jeszcze ![]() ![]() No weśśśś. Trzeba go było sledzić ![]() Trzymam kciuki i mam nadzieję, że jak zdjęcia się odnajdą to zarzucisz kilkoma ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17718431]mogę to ogarnąć ale nie w tej chwili... chciałabym dziś normalnie wyjść z pracy ![]() a zatem ogarniaj kiedy będziesz miała czas ![]() Ja zapytam braciszka... Może będzie miał jakieś przecieki w pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I więcej akcji było ale teraz na szybko nie pamiętam dokładnie co się działo po kolei... Może jak na spokojnie usiądę i sobie przypomnę to opiszę jeszcze ![]() No generalnie sen boski. Bez kitu ![]() ![]() Ej to wygląda na dobre ![]() ![]() ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17719501] ![]() ![]() widzisz... Ale co tam robił Kadziu.... ![]() Nic nie brałam... I nawet na wizażu nie siedziałam ![]() ![]() Ej słuchajta! Jaka akcja! Siedzę sobie w pracy a tu wpada jakaś babka i mówi że jest z gazety takiej a takiej i czy może ze mną wywiad przeprowadzić i zrobić kilka zdjęć. machnęła mi legitką przed twarzą... Zrobiła kilka fot , wyciąga to siacharajstwo do nagrywania i SRU z koksem ![]() ![]() Ej no poczułam się jak Kurek normalnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam co robić tylko Bednaruka śledzić ![]() ![]() ![]() wrrr, muszą się odnaleźć... ![]() ![]() pewnie, że pokażę ;D szczególnie jedno ![]() Cytat:
![]() bardzo dobre jest ![]() eee, a jaka to gazeta? ![]()
![]() |
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Detektyw- inwektyw ![]() ![]() A tam jedno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale od czegos trzeba zacząć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tjaaa... do kerfura już nie jeżdżę ![]() no właśnie o tym mówię ;D bo chyba tylko jedno mamy razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łeee, to przyjadę jutro gdzie trzeba i kupię ![]()
![]() |
#1109 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() boszsz ja coś takiego powiedziałam? ![]() już to widze ![]() wstyd jak stodoła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda gadać ![]() ![]() Miszczu ![]() ![]() nasz gwiazdo lokalnej gazety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.