Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 15:17   #1081
Martita88
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Wiem, wiem - staram się wyciskać z życia tyle ile to możliwe Chociaż uważam, że dziecko nie ogranicza, ale to zależy od typu człowieka i sposobu życia. Chociaż łatwo jest mówić jak jeszcze nie doświadczyło się Cudu Macierzyństwa Ale mam już doświadczenie w opiece nad dziećmi, niesamowicie garnę się do dzieci, mogłabym zostać pełnoetatową opiekunką Dlatego też nie zamierzałam robić sobie przerwy w kształceniu i będę dalej studiować mgr Póki jest czas, chęci i pomoc ze strony Rodziców. Chociaż teraz będzie mi niesamowicie ciężko, po 3 latach mieszkania Razem będę żyła sobie sama, 200 km od TŻ ...
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 16:50   #1082
lili1987
Zakorzenienie

kurcze, pokorciło mnie i jem naleśnika z powidłami, bo miałam końcówkę powideł i nie chciałam żeby się zmarnowały. wiem wiem każde tłumaczenie jest głupie, a to już w ogóle

w ogóle to byłam w sklepie po mleko dla małej, bo się prawie skończylo i musiałam przepłacić 2 zł, bo w Chacie Polskiej drogo
kupiłam jeszcze fileta i kapustę kiszoną na wagę
Tż jeszcze nie ma

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-30 o 16:51
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 17:04   #1083
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
kurcze, pokorciło mnie i jem naleśnika z powidłami, bo miałam końcówkę powideł i nie chciałam żeby się zmarnowały. wiem wiem każde tłumaczenie jest głupie, a to już w ogóle

w ogóle to byłam w sklepie po mleko dla małej, bo się prawie skończylo i musiałam przepłacić 2 zł, bo w Chacie Polskiej drogo
kupiłam jeszcze fileta i kapustę kiszoną na wagę
Tż jeszcze nie ma
mojego też nie ma jeszcze to po ile to mleko?

aha teraz skumałam, że to dla małej

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-08-30 o 17:06
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 17:08   #1084
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
mojego też nie ma jeszcze to po ile to mleko?
w Chacie Polskiej za 13,99 , a w markecie za 11,99 w dwupaku w markecie jak się kupi to za 22 można dostać także dwupaki się opłacają i kupuję

w ogóle to mnie brzuch boli, chyba ostatnio za dużo frytek i coli
mieliśmy dziś do marketu jechać, bo Tż miał już daaawno wrócić, a tak to market jutro także leczo na obiad jutro nie zrobię dopiero pojutrze

ziemniaki ostrugane czekają do wstawienia aż Tż przyjdzie. frytki muszę do minimum ograniczyć. będzie niepocieszony, że frytek nie ma, ale naprawdę utyliśmy oboje.

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-30 o 17:11
Stary 2010-08-30, 17:12   #1085
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
w Chacie Polskiej za 13,99 , a w markecie za 11,99

w ogóle to mnie brzuch boli, chyba ostatnio za dużo frytek i coli
mieliśmy dziś do marketu jechać, bo Tż miał już daaawno wrócić, a tak to market jutro także leczo na obiad jutro nie zrobię dopiero pojutrze

ziemniaki ostrugane czekają do wstawienia aż Tż przyjdzie. frytki muszę do minimum ograniczyć. będzie niepocieszony, że frytek nie ma, ale naprawdę utyliśmy oboje.
mi by się nie chciało strugać ziemniaków na frytki, lepiej kupić gotowe i do piekarnika ale wiadomo to droższe więc rzadziej jedzone
ale...w następnym tyg planuje frytki do szaszłyków i ryby
Stary 2010-08-30, 17:12   #1086
Martita88
Rozeznanie

A któż nie lubi frytek
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 17:13   #1087
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
mi by się nie chciało strugać ziemniaków na frytki, lepiej kupić gotowe i do piekarnika ale wiadomo to droższe więc rzadziej jedzone
nie strugam na frytki ziemniaków kupuję frytki karbowane w Aldi za 2,99. ale dziś robię ziemniaki- ziemniaki nie frytki

Stary 2010-08-30, 17:15   #1088
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
nie strugam na frytki ziemniaków kupuję frytki karbowane w Aldi za 2,99. ale dziś robię ziemniaki- ziemniaki nie frytki
boshh nie przeczytałam dopisanego, w ogóle jakaś dzisiaj małosprytna jestem

a zreszta cuś mi nie pasowało, bo przecież to Ty mówiłaś o frytkach z Aldi (zreszta kupiłam je, czekają na swoją kolej obiadowa)

serio ze mną źle dziś

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-08-30 o 17:16
Stary 2010-08-30, 17:17   #1089
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
szaszłyki uwielbiam- tak efektownie wyglądają.
na grilla jak jest ładna pogoda i jadę w plener robię szaszłyki z kiełbasą i karkówką, a w domu do obiadu szaszłyki z fetą. kroję serek feta w kostkę(musi być mocno zimny, bo inaczej się rozpaprze) i nakładam na sam dół małej wykałaczki. kroję na talerzu pomidory w plastry, a na to układam szaszłyczki fetowe

Stary 2010-08-30, 17:18   #1090
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
szaszłyki uwielbiam- tak efektownie wyglądają.
na grilla jak jest ładna pogoda i jadę w plener robię szaszłyki z kiełbasą i karkówką, a w domu do obiadu szaszłyki z fetą. kroję serek feta w kostkę(musi być mocno zimny, bo inaczej się rozpaprze) i nakładam na sam dół małej wykałaczki. kroję na talerzu pomidory w plastry, a na to układam szaszłyczki fetowe
ja będe robić takie z kurczaka, pieczarek, papryki i boczku z fetą hmmm....muszę spróbować

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-09-01 o 06:18
Stary 2010-08-30, 17:26   #1091
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
a zreszta cuś mi nie pasowało, bo przecież to Ty mówiłaś o frytkach z Aldi (zreszta kupiłam je, czekają na swoją kolej obiadowa)

serio ze mną źle dziś
koniecznie napisz, czy Ci smakują wg mnie są najlepsze a u mnie ostatnio wykupili wszystkie te właśnie co polecałam- karbowane
zostały z tej samej firmy niekarbowane i UWAGA- ich nie polecam. w ogóle niepodobne do karbowanych, chyba z innych ziemniaków je robią mimo,ze firma ta sama

Tz jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 17:37   #1092
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Mój tż też wrócił i zaraz będziemy jeść kolację ciepła

Musze jeszcze dziś popisać, bo po południu poszłam się przespać bo jakaś nieprzytomna byłam i żołądek mnie bolał
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 18:35   #1093
Haniula
Zakorzenienie

czesc kobietki wrocilam i poczytałam Was troszeczke
pogoda zamulajaca, w portfelach prawie pusto a ja na leki wydałam 70 zl i to na "tanszy odpowiednik". Bylam u dermatologa i jakies dziadostwo typu grzyb mi sie wtargnąl na paznokcie:/leczenie bedzie długie i drogie...
miała któras ?
Do tego jestem zla na siebie, bo dałam dzis mojemu psiakowi marchewke surową, bo lubi, nigdy nic mu nie było a tym razem chyba dałam za dużo, a to szczeniak wrażliwy a zoładek i biedak dostał biegunki.. teraz leży, suchy nosek ma i nic nie je a ogólnie to straszny łasuch..

Czytałam ze tz Lili to tadek niejadek, hehe mój na szczescie je wszystko ! dosłownie jak narazie jeszcze nie slyszalam, zeby czegos tam nie lubił, a w dodatku uwielbia zupy i sam o nie prosi hehe

kupiłam w biedronce bazylie w doniczce, czy wie któraś moze czy to trzeba jakos specjalnie pielegnowac?;>
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 19:19   #1094
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
czesc kobietki wrocilam i poczytałam Was troszeczke
pogoda zamulajaca, w portfelach prawie pusto a ja na leki wydałam 70 zl i to na "tanszy odpowiednik". Bylam u dermatologa i jakies dziadostwo typu grzyb mi sie wtargnąl na paznokcie:/leczenie bedzie długie i drogie...
miała któras ?
Do tego jestem zla na siebie, bo dałam dzis mojemu psiakowi marchewke surową, bo lubi, nigdy nic mu nie było a tym razem chyba dałam za dużo, a to szczeniak wrażliwy a zoładek i biedak dostał biegunki.. teraz leży, suchy nosek ma i nic nie je a ogólnie to straszny łasuch..

Czytałam ze tz Lili to tadek niejadek, hehe mój na szczescie je wszystko ! dosłownie jak narazie jeszcze nie slyszalam, zeby czegos tam nie lubił, a w dodatku uwielbia zupy i sam o nie prosi hehe

kupiłam w biedronce bazylie w doniczce, czy wie któraś moze czy to trzeba jakos specjalnie pielegnowac?;>

Napewno podlewać mój nie taki jak Lili ale wszystkiego nie zje, na szczęście jestem to w stanie pogodzić z moimi gustami kulinarnymi
nie wiedziałam że psiaki lubia surowa marchewke hehe a ile Twoj ma jaka rasa ? ja sie zakochałam w beaglach ale poki co nie sprawimy sobie takiego bo w planach jest bobo
Stary 2010-08-30, 19:24   #1095
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Nadia jak przygotowywania do ciąży?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 19:27   #1096
ijaa
Zakorzenienie

Oczywiście, że nie zrobiłam tego co zaplanowałam! Oczywiście

Zjedliśmy obiad i wybyliśmy z TŻ do IKEI. Od jakiegoś czasu czailiśmy się na taki pod wieszak pod stół bo to wszystkie kable z podłogi trzyma i po to pojechaliśmy. W końcu nie będziemy się zabijać, pies nie będzie rozłączał laptopów i będzie można normalnie wyczyścić podłogę.
Do tej pory mieliśmy istny sajgon: przedłużacz, dwa laptopowe kable, dwa od lapków do telewizora i jeden od głośników.

Od teraz wolność kablowa TŻ własnie montuje z uśmiechem na twarzy - uwielbia się bawić takimi rzeczami.

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napewno podlewać mój nie taki jak Lili ale wszystkiego nie zje, na szczęście jestem to w stanie pogodzić z moimi gustami kulinarnymi
nie wiedziałam że psiaki lubia surowa marchewke hehe a ile Twoj ma jaka rasa ? ja sie zakochałam w beaglach ale poki co nie sprawimy sobie takiego bo w planach jest bobo
Mój też lubi marchewkę . Bierze sobie w łapki i obgryza

A jak mu się znudzi jedzenie, to obgryza i wypluwa te marchewkowe wiórki - wredot jeden. Wtedy cała kuchnia usłana na pomarańczowo.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2010-08-30 o 19:28
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 19:38   #1097
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Zjedliśmy obiad i wybyliśmy z TŻ do IKEI. Od jakiegoś czasu czailiśmy się na taki pod wieszak pod stół bo to wszystkie kable z podłogi trzyma i po to pojechaliśmy. W końcu nie będziemy się zabijać, pies nie będzie rozłączał laptopów i będzie można normalnie wyczyścić podłogę.
Do tej pory mieliśmy istny sajgon: przedłużacz, dwa laptopowe kable, dwa od lapków do telewizora i jeden od głośników.

Od teraz wolność kablowa TŻ własnie montuje z uśmiechem na twarzy - uwielbia się bawić takimi rzeczami. [COLOR=Silver]
Mogłabyś podać linka do tego ze strony IKEI? Bo też by się to u nas przydało. A że IKEA praktycznie za płotem, to mogę nawet za godzinę iść po to, bo do 22 teraz czynna.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 19:41   #1098
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nadia jak przygotowywania do ciąży?
Póki co to miesiąc bez hormnonów jestem, organiz się zbuntował i plamienia były a okresu niet od konca września bedziemy sie starac mysle ze 2 m-ce od hormonow to wystarczajaco
Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Od teraz wolność kablowa TŻ własnie montuje z uśmiechem na twarzy - uwielbia się bawić takimi rzeczami.

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Mój też lubi marchewkę . Bierze sobie w łapki i obgryza

A jak mu się znudzi jedzenie, to obgryza i wypluwa te marchewkowe wiórki - wredot jeden. Wtedy cała kuchnia usłana na pomarańczowo.
ja sie zabijam o ładowarke o laptopa, a kable z tv i innych ładnie pochował TŻ za szafka

mam wrażenie że mówimy o króliku to napewno o psiaku?
Stary 2010-08-30, 19:43   #1099
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Mogłabyś podać linka do tego ze strony IKEI? Bo też by się to u nas przydało. A że IKEA praktycznie za płotem, to mogę nawet za godzinę iść po to, bo do 22 teraz czynna.
oj tak mnie by się też przydało pod stołem istna masakra - kable od laptopów, drukarki, pokrywy i filtra z akwarium , ...
Także również bardzo proszę o link

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 19:55   #1100
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
no lubi marchewke podobnie jak piesek Ijaa bierze w łapki, tyle ze to łakomczuch i nawet jak już nie może to wciśnie w ten mały brzuszeka chudy jak szkapa jest, żebra można liczyc, a je za dwóch no ale rosnie

3 miesiace ma, i to biszkoptowy golden retriever
piesek w rozwoju dzidzi to duzo korzysci chociaz nie koniecznie beagel bo wy Was z wózkiem wyciągnal na dluuugi spacer
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 20:00   #1101
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
no lubi marchewke podobnie jak piesek Ijaa bierze w łapki, tyle ze to łakomczuch i nawet jak już nie może to wciśnie w ten mały brzuszeka chudy jak szkapa jest, żebra można liczyc, a je za dwóch no ale rosnie

3 miesiace ma, i to biszkoptowy golden retriever
piesek w rozwoju dzidzi to duzo korzysci chociaz nie koniecznie beagel bo wy Was z wózkiem wyciągnal na dluuugi spacer
Beagle potrzebuja dużo ruchu i ponoć straszne zazdrośniki więc troszkę się obawiamy...moze w przyszłości sobie sprawimy pieska ale tej dalekiej ja miałam miałam ze zwierzaków tylko mysze białą rybki i papuge a przyznam że ni ma z kim czasem na spacer wyjść
Stary 2010-08-30, 20:09   #1102
dudipopka
kobieta za ladą

dziewczyny bylam w tesco po małe zakupy i com odkryła chcialam kupić coś na rosół jakieś skrzydla czy pałki ale nic nie było (tzn była 1 tacka skrzydełek za 5,50)niepocieszona łazilam po sklepie kombinując co wymysleć zamiast rosołu i pomidorowej i doszlam do zamrazarek coby na ryby popatrzeć o ile i jakie (jak będę miala kase to kupie) patrze a tam jakieś takie zamrożone bryłki otwieram zamrażare odwracam a tam pisze kura rosołowa(z naszej kury najlepszy rosół pisze na niej) odwracam zobaczyć cene i mało trupem nie padłam 4,99 za kg i cena 6,99 bo 1400plus minus500g
wziełam kupa mięsa z tego bedzie bo ugotuje z całej kury bo wiadomo głęboko mrożona poporcjować sie nie da i już kombinuje co zrobić z tego mięsa może paszteciki ???macie jakieś jeszcze propozycje??
a i był korpus rosołowy z kaczki za 4 zł ....
jestem w szoku ze tak tanio

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 20:22   #1103
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
dziewczyny bylam w tesco po małe zakupy i com odkryła chcialam kupić coś na rosół jakieś skrzydla czy pałki ale nic nie było (tzn była 1 tacka skrzydełek za 5,50)niepocieszona łazilam po sklepie kombinując co wymysleć zamiast rosołu i pomidorowej i doszlam do zamrazarek coby na ryby popatrzeć o ile i jakie (jak będę miala kase to kupie) patrze a tam jakieś takie zamrożone bryłki otwieram zamrażare odwracam a tam pisze kura rosołowa(z naszej kury najlepszy rosół pisze na niej) odwracam zobaczyć cene i mało trupem nie padłam 4,99 za kg i cena 6,99 bo 1400plus minus500g
wziełam kupa mięsa z tego bedzie bo ugotuje z całej kury bo wiadomo głęboko mrożona poporcjować sie nie da i już kombinuje co zrobić z tego mięsa może paszteciki ???macie jakieś jeszcze propozycje??
a i był korpus rosołowy z kaczki za 4 zł ....
jestem w szoku ze tak tanio
ja wrzucam mięcho do zupy (pomidorowa, ogórkowa, pieczarkowa) jest pyszna i bardziej pozywna

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-08-30 o 20:24

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 20:31   #1104
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Proszę uprzejmie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50035115
U nas już na wkrętach przymocowane do stołu aż dziwnie, tak luźno się pod stołem zrobiło.

Cytat:
Póki co to miesiąc bez hormnonów jestem, organiz się zbuntował i plamienia były a okresu niet od konca września bedziemy sie starac mysle ze 2 m-ce od hormonow to wystarczajaco

ja sie zabijam o ładowarke o laptopa, a kable z tv i innych ładnie pochował TŻ za szafka

mam wrażenie że mówimy o króliku to napewno o psiaku?

No nie! A to pies

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2010-08-30 o 20:32
Stary 2010-08-30, 20:36   #1105
dudipopka
kobieta za ladą

nie lubie mięsa w zupie a już w pieczarowj czy ogórkowej za żadne skarby nie zjem moi ludkowie też nie
tak sobie myśle wlasnie nad drożdzowymi pasztecikami jakby mieso zmielić pzryprawić nadziać ciasto a potem z barszykiem??
no coś wymyśle bo szkoda tyle mięcha wyrzucić

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 06:26   #1106
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Akurat my juz od dawna o slubie myslimy, zareczyny tez dawno w temacie rozmów były, bo już 6 latek razem minęło. Ale i tak TZ udało się sprawić mi niespodzianke, bo wyszlo tak troche spontanicznie. Właśnie w ramach śniadania odgryzam głowę kazimierskiemu kogutowi.

Ogólnie jestem troche romantyczka i myslalam, ze raczej zareczyny beda zwyczajne, bo TZ do strasznie romantycznych facetów nie należy. W zasadzie na 100% zdecydowalismy sie jechac w sobote wieczorem, bylismy jeszcze ze znajomymi w kafefajce, wiec rano ledwo wstalismy. Ale stwierdzilismy, ze jedziemy, bo jak nie teraz to nie wyjedziemy nigdzie w wakacje. Pojechalismy do naleczowa najpierw, ale srednio nam sie podobalo(jeszcze parking 5 zl godzina). Pozniej udalismy sie do kazimierza. Mile zaskoczyla nas pechowców pogodowych wlasnie pogoda, bo mimo, że nie było za gorąco caly czas swieciło przyjemnie słonko. Zwiedzalismy, bylismy w polecanej herbaciarni u dziwisza(bardzo klimatyczne miejsce), gdzie odsapnelismy troche. Ogolnie duzo spacerowalismy, cykalismy zdjecia, rozmawialismy siedząc nad wisłą. Wieczorem TZ stwierdzil, ze musimy isc do restauracji na kolacje, bo w wawie nigdy nie ma na to czasu lub szkoda pieniedzy, a jak wakacjujemy to na calego. Poszlismy do Zielonej Tawerny, strasznie podobał mi się wystrój, wogóle zajelismy stolik taki na uboczu jak gdyby w takiej malutkiej wnece z oszklonymi drzwiami, gdzie bylismy tylko we dwoje. I tak po podaniu wina, TZ przysunal sie do mnie, uklakl zaczal mowic, ze zawsze wiedzial, ze chce spedzic ze mna zycie i wiecej nie pamietam w takim szoku bylam. Jeszcze w szoku odpowiedzialam "pewnie" zamiast "Tak" No i dostalam sliczny pierscionek(sam wybieral), delikatny z małym brylancikiem, taki jak lubie. Prawie sie poplakalam, bylo cudownie. Pozniej zjedlismy kolacje, mimo, ze bylo pyszne, slabo mi szlo z tych emocji, po TZ tez widac bylo stresik. Zjedlismy kolacyjke i wrocilismy do domku. Polowe drogi odbieralam telefony i smsy z gratulacjami, druga przespalam z tych emocji
wow gratuluje zaręczyni zazdroszcze, że Twoj nażeczony jest takim romantykiem aaa i ciesze sie, ze herbatka u dziwisza smakowała
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 07:17   #1107
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
nie lubie mięsa w zupie a już w pieczarowj czy ogórkowej za żadne skarby nie zjem moi ludkowie też nie
tak sobie myśle wlasnie nad drożdzowymi pasztecikami jakby mieso zmielić pzryprawić nadziać ciasto a potem z barszykiem??
no coś wymyśle bo szkoda tyle mięcha wyrzucić
Nie, nie marnowaniu mięsa (jedzenia) mówimy NIE u mnie też się wiele marnuje, ale mam nadzieje że zaczne nowy miesiąc lepiej, oszczędniej, bez marnowania jedzonka. Bo przecież od czegoś mam ten zamrażalnik nie na darmo z szyfladami

a paszteciki, dobry pomysł kocham barszczyk

W ogóle dzień dobry wszystkim pogoda beznadziejna głowa pobolewa, trzeba się kawki napić

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 07:23   #1108
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Raaaaaaaaaaany jaki jesienny dzień. Wstać nie mogłam fatalnie Do tego zimno.
Coś mi się wydaje, że czeka mnie zakup butów jakiś przejściowych, bo mam tylko baleriny i coś na kształt tylko szykowniejsze, a później ocieplane kozaki na obcasie.
Myślałam, że mi dzisiaj stópki poodpadają. Zimno
Poza tym w ciuchy jesienne tez jestem uboga

Dzisiaj chyba tylko do 13 w biurze - mam nadzieję, bo mam dwie służbowe sprawy do załatwienia.

To będzie dłuuuuuuuuuuugi dzień.
Kawusia już zrobiona.

Stary 2010-08-31, 07:36   #1109
Nadia5
Zakorzenienie

i znów wiertarka na pełnych obrotach dobrze że za godzinke wybywam do mamy robić gołąbki, może u nich będzie cisza i spokój
Stary 2010-08-31, 07:49   #1110
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry
a ja czytam czytam i nadrobić nie moge ale własnie skonczyłam wczoraj cały dzien łaźiłam z koleżanką po warszawie i szukałysmy jakiegoś mieszkania do wynajęcia brrr wiecie, ze nic? a niby tych ogłoszeń tak dużo i już naprawde zaczynam się martwić, ze nie znajde żadnego pokoju...;(
a teraz na śniadanko gotuje sobie kukurydze
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości