|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski, wrocilam z miasta
zjadlam zupe mleczna, zartaz polkne tabletki i pod kocyk wykupilam zelazo [tardyferon w aptece doz'pl u mnie w miescie po 22zl ] kupilam syrop, glukoze na test i ciazowe iwtaminy i wydalam 100zl ![]() Na poprawe humnoru kupilam sobie szampon koloryzujacy w kolorze KASZTAN i jak szwagierka wyzdrowieje, i ja tez wyzdrowieje, to mi pokoloruje wloski - po co mam placic 30dychy fryxjerce I jeszcze poszlam do lumpka i kupilam pajace i polspiochy za 30zl - jedne rozowe polarkowe
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczna!! I jaki masz fajny tatoo
Ja od rana pracuje, najpierw mialam dziewczyne w domu a zaniedlugo do salonu jade. Sluchajcie lasce 6 tygodni sie paznokcie trzymaly perfekcyjnie! Wklejam. Sanderinka, mam nadzieje ze pojechalas do lekarza!!!!!!!!! Trzymamy kciuki zeby to nie byly jednak wody!!!! Wiecej nie udalo mi sie nadrobic, mam nadzieje ze z reszta wszystko w porzadku!
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
6 tygodni to zadna filozofia. no i duzy odrost jak na 6 tyg
trzymam kciuki by wszytskim sie tal ladnie trzymaly pazurki. dobrze zrobione nie maja prawa sie nie trzymac ![]() ![]() emigra ale krzywe troche szerokosc na serdecznym 'frencza' mocno rzuca sie w oczy.
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi jak to jest z tymi paznokietkami, ja raz zrobiłam - miałam żel na swoich paznokciach i bardzo szybko zaczęły mi odchodzić tak z boku... i w sumie stwierdziłam, że nie warto, bo potem jak się w domu coś robiło i nawchodziło (nidajboże) coś pod ten żel to to paskudnie wygladało... niedawno byłam na maniciure u innej kosmetyczki, to w czasie rozmowy ona mnie poinformowała, że na moich paznokciach tipsy by się nie trzymały, bo ja mam taką porowatą płytkę paznokcia i jakby to zeszlifowałą to paznokieć byłby za słaby... i teraz nie wiem czy rzeczywiście moje paznokcie nie nadają się na tego typu zabiegi czy wtedy miałam źle zrobione???
|
|
|
|
#1086 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witaj!!! ja tez brałam to żelazo co napisałaś, ale mi kompletnie nie pomogło, miałam wiekszą anemię niz przed jego braniem, później zmienił mi gin lek i było oki, ale i tak sok z buraków musze pić!!!!- bleeeeee niestety w aptekac to mozna zbankrutować, ja ostatnio za 12 globulek dopochwowych zapłaciłam 54 zł!!!!! masakra!!!!pokaz pajace i śpioszki ![]() emigra dzień doberek!!!! ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
ja tez chciałam miec na swój ślub żelowy french i poszłam wtedy do kosmetyczki i robiła mi paznokcie z 4 razy po czym stwierdziła, ze na moich paznokcach zel się nie trzyma i nie da rady nic zrobić!!!! to jest ciekawe!!! i musiała mi na moich frencha zrobić - a tak chciałam mieć żelowe!!!! ehhh |
||
|
|
|
#1087 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musialas miec zle przygotowana plytke paznokcia kosmetyczka ci nagadala glupot NIEWOLNO JAK TO NAZWALA SZLIFOWAC PILOWAC PAZNOKCIA nalezy matowic przed zalozeniem tipsow po sciagnieciu zelu paznokiec niepowinien byc naruszony Moze miala na mysli ze przyklei ci tipsa i on niebedzie sie trzymał Taka metoda robiono kiedys na poczatku teraz robi sie na szablonach zero kleju a zel jest plynny takze jak ona to nazwala ze masz porowala plytke to pokryje to zreszta musialabym zobaczyc twoja plytke to powiedzialabym ci wiecej na ten temat Wez jeszcze pod uwage acryl lub metode combo Sandarinka wody moga sie saczyc sa bez koloru bez zapachu powinnas natychmiast poradzic sie gina Odejscie wod,saczenie to nic innego jak zaczynajacy sie porod U mnie odeszly mialam otwarte ujscie i nawet ledwo zdazylam do szpitala (mam pieszo 10 minut) takze to nie sa przelewki bron Boze niestrasze cie ale chce abys wiedziala ze powinnas to skonsultowac Tak jak dziewczyny pisaly oby niebyly innego koloru bo to sprawa powazna ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
w przypadku tlustych plytek powinno sie przed nalozeniem primera bezkwasowego nalozyc kwasowy ktory stosuje sie przed acrylem on bardzo dobrze wytrawuia plytke
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
rianka ja się na tym nie znam!!! pisze co mi powiedziała, a że był to przeddzień ślubu to i tak byłam wtedy zestresowana!!! gdyby miała tak wiedzę jak ty!!!!hehheh
albo gdybym cię znała to by do ciebie na paznokcie przyjechała!!!! |
|
|
|
#1089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziendobry my wlansie wrocilismy z plygroup, synek sie wybwil, a teraz czas na obiad Edytowane przez Euphoria_ Czas edycji: 2010-09-14 o 13:31 |
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też zupełnie się na tym nie znam
ta co mi robiła to najpierw po płytce paznokcia ścierała (chyba pilnikiem) a potem nakładała żel na paznokieć. no a co miała na myśli ta druga to nie wiem. ja wywnioskowałam, że na moich paznokciach tipsy nie będą się trzymać
|
|
|
|
#1091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nastepujace czynnosci : odsowanie skórek dłutkiem matowienie zebranie szczoteczka pyłu odtluszczenie nałozenie primera (ja daje kwas potem bezkwas nalozenie zelu i trzyma sie cacy zero odpryskniec a powiedz mi jak wygladala plytka twoja?Po sciagnieciu?
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2010-09-14 o 13:39 |
|
|
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten french na serdecznym mnie irytowal, on ma na tym paznokciu bardzo krotka plytke a nie chciala przedluzki i stwierdzila ze tak bedzie tez ok. a krzywe, bo ma dosyc krzywe palce, a ja robie zawsze wedlug lini paznokcia a nie palce, jak zlozy sie dlon w piesc wtedy widac, ze sa prawidlowo zrobione Cytat:
Rianka juz wyjasnila ![]() ![]() sa kobiety ktore nie robia szablonow tylko kleja kazdemu jak leci Ja mialam wczesniej klientke ktorej probowalam wszelkimi sposobami, od zmian zeli, plynow odtluszczajacych do szablonow i za nic nie trzymaly jej sie paznokcie Zaaz lece do pracy... tak mi sie nie chce .... wyjatkowo
||
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o ściągnięcie to oczywiście zrobiłam to sama. jak zaczęło odchodzić po bokach to dalej samo jakoś poszło no i paznokcie - masakra, cienkie, zniszczone... musiały odrosnąć żeby normalnie wyglądały |
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym Kliwia, kazdemu roznie rosna paznokcie, w roznym tempie
ja po 6 tygodniach mialabym mniejszy odrost, inna osoba dwa razy taki
|
|
|
#1096 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie zabkami sie zrywało wraz z wlasna płytka i zostały dziurki---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
choc z reguły wiekszosci pod zelem rosna szybciej a dla nas to lepiej bo i czesciej uzupelniaja
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie miałam źle zrobione, że tak z boku odchodziły... się wtedy zirytowałam i stwierdziłam, że mam to w nosie... ostatnio męża bratanica też miała robione u tej samej babki żelem i też jej tak z boku to odchodziło... na dzień dzisiejszy nie eksperymentuję
|
|
|
|
#1099 |
|
BAN stały
|
dziewczyny 5 stron od rana. ludzie ja dopiero dwie godziny temu wstalam
![]() ![]() i ogolnie nie moge sie zebrac z lozka. a musze posprzatac i sie zacząc pakowac :rolleye s: narazie jem juz trzeciego golabka i was nadrabiam.---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- kochana wody Ci sie sączą/??????????? |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki!
czy któraś z Was jest zalogowana na skarb mamy? w ogóle mam podły humor....
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
no witam po pracy.. widze z enie proznowalyscie
ide robic kluski i umyc glowe.... |
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
pokazuje ubranka:
3 pajace - rozowy jest polarkowy na zamek z NEXT. pajac czerwony ma te zakladki na mankietach - co sie jak niedrapki odwija polspiochy - po przyniesieniu do domu stwierdzam ze to na wczesniaka chyba ![]() i spodenki polarowe
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy u gina a jak coś dzwoniłam do tego co chodze prywatnie i powiedział ze jak coś zebym wieczorkiem podskoczyła bo on w domu przyjmuje niedaleko mnie.
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
no.. wlosy umyte, kluseczki slaskie przygotowane.. wyszlo 40 takich na jeden zab
![]() z czy ktoras z zafasolkowanych jest wege? |
|
|
|
#1106 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() tak was ledwo co nadrobiłam. i po drodze ślczną Pole widziałam |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
czesc lasunie
ale ja jestem glupia na starym watku wkleilam zdjecie swojej fasolki prosze https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post22053693 "czesc dziewczyny dawno tu nie pisalam ale siedze na majowym caly czas ogolnie czuje sie dobrze chwilami mnie mdli, boli brzuszek, piersi sa strasznie bolkace i twarde jak skala ale nie wymoiotuje bylam wczoraj na usg i tak fasolka ma 6 mm jest dobrze usytuowana I termin na 30 kwietnia ten od ostatniego @ a II na 17 maja fasolka jest mlodsza jak wynika z obliczen no niech mu bedzie :P oto moje szczescie 8 tydzien" buziaki for you |
|
|
|
#1108 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() o oby fasolka zdrowo rosła
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
dziekowac
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- w podpisie mam link do mnie ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Agus gratulacje ) - córcia będzie hehe
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

szerokosc na serdecznym 'frencza' mocno rzuca sie w oczy.
masakra!!!!

ta co mi robiła to najpierw po płytce paznokcia ścierała (chyba pilnikiem) a potem nakładała żel na paznokieć. no a co miała na myśli ta druga to nie wiem. ja wywnioskowałam, że na moich paznokciach tipsy nie będą się trzymać

pewnie zabkami sie zrywało wraz z wlasna płytka i zostały dziurki
:rolleye s: narazie jem juz trzeciego golabka i was nadrabiam.
zobaczymy u gina a jak coś dzwoniłam do tego co chodze prywatnie i powiedział ze jak coś zebym wieczorkiem podskoczyła bo on w domu przyjmuje niedaleko mnie.