![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Witojcie!
Jestem zjechana jak koń po westernie. Godzinę temu skończylismy pakować prezenty - w tym roku mają look ekologiczny ![]() ![]() Idę spać, bo chyba siedzienie tu podpada już pod nałóg, a tak na święta, to nie wypada ![]() ![]() Nie wiem czy jutro tu zajrzę, bo z rana muszę ogarnąć chałupę, zdobyć jeden prezent, a potem ruszamy w trasę. Na scyńście, na zdrowie No to Boże Narodzenie Coby Wam się darzyło Syćko dobrze rodziło hej a w każdym kątku po dzieciątku ![]() Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2010-12-24 o 01:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Kochane Babeczki! Wszystkiego najlepszego Wam życzę, aby święta Bożego Narodzenia, były bliskością i spokojem, a Nowy Rok - dobrym czasem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Helllo
![]() Kristi to jest bardzo gęsta czekolada. To się kroi nożem w kosteczki. Ja miałam niewielką blache i moja kostka ma z 1,5 cm wysokości ![]() I ja przyszłam życzyć Wam WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Hey hey.
Ja nigdy nie jadlam takiej czekolady, wiec nawet nie wiem jak moze smakowac. Od rana sprzatam, robie ostatnia salatkie, uzeram sie z dzieckiem ![]() Ide jeszcze do kuchni pokonczyc co zaczelam, czekam na tz, bo pojechal jeszcze po mala liste zakupow i bede szykowac nas, bo musimy byc wczesniej u mamy, zeby jej pomoc. Wesolych Świąt Babeczki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
he he
w czasach mojego dzieciństwa to sie nie nazywało czekoladą tylko był to blok czekoladowy, czesem dodawało sie do tego pokruszone herbatniki w każdym bądź razie i ja chyba niedługo zapodam sobie ten smak z dzieciństwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Witam się babeczki
my się inhalujemy więc korzystam z okazji by tu zajrzeć życzę wam kochane babeczki //i sobie ![]() i żeby nikt ani nic nie zakłóciło nam tego ![]() i jak przystało na uzależnioną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Na nas czeka juz tyle pysznosci ze nie wiem jak dożyje do wigilii ![]() ![]()
#1090 |
Zakorzenienie
|
hej hej , nie ma mnie bo nie wiem w co łapy wsadzic
![]() ![]() ZDROWYCH WESOŁYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT, BEZ ZBYTNIEGO OBZARSTWA ![]() ![]() i do zobaczenia moze jutro, moze znajde chwilkę w koncu ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-12-24 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
wszystkim Wam jak i waszym dzieciom i malzom, zycze zdrowych i szczesliwych swiat Bozego Narodzenia. Zabiegana, ale szczesliwa Poulette ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
Witam się świątecznie
życzę wam spokojnych i radosnych świąt //bez obżarstwa // A u mnie znów choróbsko górą Karolek od południa zaczął gorączkować ![]() miałam iść na urodziny do siostry i chyba będziemy w domu siedzieć no chyba że na chwilę się wybiorę sama ale to zależy jaki będzie Karolek jak wstanie bo jak będzie miał wysoką gorączkę to nie pójdę A z drugiej strony jak mam iść i wysłuchiwać wszystkich dobrych rad co ja to powinnam i czego nie powinnam żeby dzieci nie chorowały to nie chce mi się nigdzie wychodzić Idę nie będę wam tu zasmucać świątecznego nastroju |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
wesołych świąt kochane!
![]() ożarta jestem tak, że chyba pęknę poszerzcie futryny, bo się chyba nie mieszcze ![]()
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez jest ciezko, ciazy mi niestety brzuch... ![]() Ale swietujecie...cisza tutaj. Ja dzis goscilam rodzinke u siebie na sniadaniu i obiedzie,a teraz odpoczywamy z tz. Jutro my sie wizytujemy u mojego brata, a w pon. ide na USG ![]() ![]() Baj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
wpadłam z fociami mam duzo ale mi sie przerabiac nie chce ![]() ![]() ![]() Brat mi powiedział, ze sie wybieram na octoberfest a nie na swieta ![]() ![]() No nic nie gledze i zycze Wam udanego dalszego swietowania ![]() Kristi współczuje, Ty to nie masz chwili wytchnienia ![]()
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka, wow...
![]() Cyc to masz bossski ![]() Veronko, wspolczuje ciążenia brzusia.. czyzby przejedzenie? ![]() Ja mam taki brzuchol, ze wyglądam jak w 3 miechu ciąży ![]()
#1097 |
Zakorzenienie
|
hello
wróciliśmy z meblowego jezusie normalnie rzygam prawie, tak mi niedobrze nie przejadłam sie bo wiem czym by to mi pachniało tak Veronka , ciąża w święta i tak mi nie pasi ![]() upolowałam dziś wózek 500 zł z przesyłką ![]() wiem miałam czekać na inne ciekawe okazje, ale jak dumam że na wiosnę zaroi sie na allegro od wózków po zimowych zaspach, to mam wizję skorodowanych elementów wózkowych ![]() http://www.nokaut.pl/wozki-glebokie/...lor-c-133.html w takim deseniu mam nadzieję, że będzie ok ta używka, w każdym bądź razie wózek świeży na gwarancji jeszcze do marca 2012 roku , czyli tyle ile mi potrzeba go użytkować ![]() Kasiulko nie dołuj mnie swoimi kreacjami, podkreślającymi kobiece kształty ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-25 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Thx baby Wy mnie zawsze podbudujecie, to myślicie że jeszcze się do czegoś nadaję?
![]() ![]() MAtko jaką mam zgagę, konam! przeżarłam się Ania wózek super, piękniusi, niech służy!
#1099 |
Zakorzenienie
|
Kaaaaaaaaaasia ale ładnie
![]() ![]() też parę fot wstawiam z wczoraj i dziś. Iga oprócz tego co na fotach dostała jeszcze piękną kieckę z 5-10-15 i zestaw lekarza z Fprice. a ja 3 bluzki i dwie książki ![]() u nas już po świętach bo drugiego dnia nigdy się w rodzinie nie zbieramy tylko wypoczywamy ![]() wczoraj młoda radochę miała bo robiła za mikołaja i prezenty spod choinki roznosiła ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
u jakie lasencje
![]() ![]() ![]() Jowiszkowa a'la Kleopatra ps. masz szminkowane usta , czy to naturalny look ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Aniu, ciaza polaczona z jedzeniem...ruszyc sie nie moge. Jutro mamy dzien sportowy i idziemy rodzinka na dlugi spacer z nartami i sankami. Mam nadzieje, ze mi pomoze.
Kasiu mialam dac zdjecie fryz. wiec dalam na ogrodzie, nie mam niestety za duzo zdjec i dobrych ujec. |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cestia klocki git ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
a własnie spore te tory Igusiowej
![]() koniecznie trzeba coś do nich doklecić ![]() Miki dostał jakieś puzzle oraz hit wczorajszego wieczora ciastolinę lepił jakies ludziki z foremek, wyciskanie makaronu słabo idzie, to za cieżka sprawa nawet dla mojego pudzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
hej witam
widzę że miałyście udane święto //i życzę wam by to jutrzejsze też takie było Ja właśnie położyłam małego spać ale jak będzie to nie wiem byłam wieczorem na pogotowiu bo mały w momencie dostał temp. 39.9 zrobiłam mu chłodną kąpiel i osuszyłam i pojechałam okazało się że ma zapalenie płuc //więcej na lewym / ręce mi opadają / beczeć mi się chce ale trzymam się jeszcze / znów ma przepisane zastrzyki mam nadzieję że mu już pierwsza dawka pomogła bo temp. sama spadła do 38 kto może to niech trzyma kciukasy by te moje chorowitki w końcu wydobrzeli .//bo ja do głowy dostanę// a to że z torbami pójdę to już następna choć mniej ważna sprawa // więc jutrzejszy dzień też w domu więc się nie zdziwcie że jeszcze tu pozaglądam i pomarudzę Kasiulka wyglądasz prze cudnie ![]() ![]() ale z ciebie seks babeczka jowiszka ty tez ślicznie wyglądasz a Igunia taka radosna U nas też dzieciaki się bardzo cieszyli się z prezentów a Karolek jak tylko słyszy słowo prezent to zaraz mówi - moje prezenty są jak bierze swoje puzzle co dostał lub autko to -mówi daj mi prezent, mój prezent Karolkowi kupiłam puzzle takie co w jednym pudełku są 4 układanki autko, kurtkę i sanki tyle że sanki to już razem z Krystianem co do robienia zdjęć też miałam robić ale w końcu nie zrobiłam jakoś nie miałam do tego głowy |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Kristi, kurde wspolczuje ci ogromnie
![]() normalnie zdołowałaś mnie tym Karolkiem, ile się ten mały namęczy ![]() Jowiszowa cudnie wygladasz, a Igusiowa piękności ![]() a ten szczery usmiech ![]()
#1106 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt
![]() piszę z nowego kompa od mikołaja ![]() ![]() tż znów chory na zatoki i gardło, rano półprzytomny się obudził ![]() ![]() fiuuu Dziewuchy, wszystkie wyjątkowo wyglądacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Babeczki kochane dziekuje, Wy to mnie zawsze podbudujecie
![]() Jowiszkowa Tobie nie trzeba make up-u jesteś tak śliczna ![]() ![]() Werstunia zdróweczka dla Adonisa, niech się chłopak zbiera do życia ![]() A ja pędzę na zooplusa (pierwszy raz tam, wychodzi mi sporo taniej) zamówić karmę dla futra, bo mam jeszcze z pół kg ale ona tak wpinkala że z torbami pójdę ![]()
#1108 |
Zakorzenienie
|
u nas już po świętach, przywdziałam już welurowe spodnie
![]() małż wyjechał do wlkp o 11stej więc jeszcze jest w drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Witam
a my się znów inhalujemy tz pojechał na 14 do kościoła a potem ma wstąpić do taboreta a ja z dzieciakami w domu i wcale ni czuję żeby były jakieś święta |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa a jak tam tym razem Filemon i kot mamy Twojej?
![]() Kristi jak to mówią, święta, święta i po świętach ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.