|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
ja zaraz wybieram sie do ZUSu. A tak mi sie nie chce, jest okropnie zimno a musze jechac busem. W tym kraju robią wszystko zeby utrudnic zycie czlowiekowi, Dostalam pismo z ZUSu (na dodatek na panienskie nazwisko i stary adres - mama dzwonila bo nie pojade przeciez po głupi list 50km) no i pisza ze mają niezgodnosc adresów, no bo od pracodawcy mają i stary i nowy i jest problem, i jeszcze kilka rzecy. Najlepsze ze przyszlo z ZUSu daleko stąd, z tego w którym zarejestrowana jest firma, i jade do najblizszego ZUSubo nie wyobrazam sobie w taka pogode jezdzic wszedzie i załatwiac wszystko. A musze jak najszybciej bo nie dostane pieniazkow za chorobowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
No właśnie, zapomniałam, ale ze mnie
![]() Mora i Kasienka gratuluję cudownych wieści!!! ![]()
#1083 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny gratuluje poznania płci
![]() ego dzięki za liste rzeczy ![]() ![]() ale u mnie pada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
Helou.
Dziewczynki czy któraś z Was zamawiała sobie piżamke albo koszule do karmienia i porodu z allegro? Bo chce zamówić, a nie mogę się zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do koszul to ja się zastanawiam nad tymi: http://moda.allegro.pl/koszulka-nocn...344670727.html http://moda.allegro.pl/koszula-do-ka...355826340.html
Ćwiczę z Jillian Mel B Tiffany boczki 8 abs Edytowane przez nuna_77 Czas edycji: 2010-12-07 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Mora i kasienka moje gratulacje,dziewczyny!
![]()
![]() |
#1087 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie przegrałam karuzele o 80gr ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ewelqa, ja w poprzedniej ciąży miałam stany zapalne pochwy od połowy do samego porodu, i nic mi nie pomagało ![]() Kasienkakg, gratuluję córci ![]() Nika, kuruj się ![]() Aja, zdrówka dla Kasi ![]() Mora, gratuluję synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosmisia1985 Czas edycji: 2010-12-07 o 08:27 Powód: zmiana literki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |||||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry,
mora, ja już nie pamiętam, czy gratulowałam (skleroza...), ale jakby co, gratuluję jeszcze raz ![]() pewnie jakichś koszul fajnych poszukam, bo jak zwykle mu ich brakuje... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tylko odkąd mi brzuch wystrzelił troszkę do przodu to czuję, że mi wystaje i tak mi z tym dziwnie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki, żeby się wreszcie udało! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() kurczę, ale miałam sen, sniło mi sie , ze do porodu pojechałam do szpitala ( tego w którym rodziłam najstarszą) , a tam okropnie ciasno, porody przyjmowane na korytarzu, mnóstwo aparatury porozstawianej wszędzie dookoła, jak przyszła moja kolej, musiałam sie przeciskac obok kleczącej połoznej i rodzącej na korytarzu w izbie przyjęć, żeby sie przepchnąc do gabinetu... masakra jakaś, chociaz szpital był bardzo odnowiony ładnie i technicznie zaawansowany ![]() ![]() ![]() ![]() no taki sen, akurat obudziłam sie w momencie kiedy miałam podjąc decyzję ![]() wczoraj zaczęłam 28 TC ![]() ![]() kupiłam sobie wczoraj sweterek taki bezrekawnik w kolorowe pasy, wiązany w pasie ( LOGG) w H&M i w końcu buty takie trapery na zime w decathlonie, niby męskie, ale był mój rozmiar ( 39) , a wyglądały lepiej niz dostepne podobne damskie, w ogóle krój maja taki bardziej damski, noski zwężane, więc wzięłam ![]() Teraz jeszcze mam odłożone w H&M dwie bluzki, sa bardzo fajne, dziewczyny, obejrzyjcie sobie z tej serii z działu H&M mamma, czy jakos tak, krój jest taki na zakładke, że jak się urodzi dziecko, to ta bluzka nadaje sie do karmienia- specjalnie jest tak oznaczona na metce, były rózne kolorki, na razie stac mnie na dwa ( po 79,99zł) ale na pewno sobie kupię jeszcze, jak będe miała kaske. ja wybrałam takie w paseczki, ale sa tez i gładkie i na lato z krótkim rękawem tez są. Więc dla tych co będa karmic piersia, polecam ![]() o taka w kroju ( tylko ta jest z jakiejś zeszłorocznej kolekcji, teraz sa inne kolory i troche dłuższa) ta wstawka w środku osłania dodatkowo biust, ale jest dojście od dołu, tak, ze jak sie karmi to nie widac cycka ( dla tych co wstydliwe ![]() Tzn. to jest taka bluzka ciążowa, bo sie bardzo ładnie rozciąga na brzuszku ( odcięcie pod biustem) , ale potem dalej do karmienia. Więc w sumie za ta cene sie opłaca, bo nie wyrzucamy jej za 3 msce ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-12-07 o 09:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
|
taka: http://allegro.pl/nowa-koszula-ciazo...342418942.html
i coś podobnego bo nie umiem znaleść dokładnie tego wzoru co kupiłam: http://allegro.pl/s-m-koszula-ciazow...350204893.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja kuzynka tez miala z tym problemy i ja lekarz wyslal i jej meza na badanie wymazu z pochwy i pracia i okazalo sie ze to on ja zaraza i ja na najblizszej wizycie powiem o tym lekarzowi bo moze byc tak jak u nich ze to Maz zaraza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() mamusie gratuluję poznania płci ![]() ![]() ![]() wiecie co dostałam w nocy takiego skurczu łydki,że myślałam że pogryzę ściany brrr, biorę magnez codziennie a tu takie coś ![]() a ja dzisiaj wkroczyłam w 28tc ![]() ![]() niutka co za sen haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mora gratuluje synka ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie też pada ![]() niutka, castia wkroczenia w 28 tydź ![]()
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
witam,
dziś mamy dobrą temperaturę jest równa 0 stopni ![]() wybieram się na rozmowę z szefową, żeby zdementować plotki sprzed tygodnia jako że nie chcę wracać do pracy. paranoja jak o tym pomyśle. odbiorę sobie przy okazji nowe prawko, i wskoczę do pepco bo jest obok przychodni ![]() wkurzyłam się wczoraj, bo przyszła mi bluzka którą kupiłam na allegro i ledwie się w nią zmieściłam,musiałbym być z 10kg szczuplejsza!!! napisane były dwa rozmiary M/L albo XL/XXL więc wzięłam ten mniejszy, no bo ja zawsze w 38 chodziłam, i teraz też jak kupuje. dobrze że tylko 30zł kosztowała, nawet nie mam komu jej dać. a odsyłać nie będę bo odruchowo od razu metkę zerwałam, a niech to... wkurzyłam się .
#1097 |
Raczkowanie
|
Aaaa....napisalam sie jak glupia i niechcacy zamknelam nie ta strone co trzeba
![]() No to bedzie w wielkim skrocie... czarna boski brzusio! ![]() mora, kasienkakg gratuluje ![]() Ego_ego kurtalke kupilam w C&A na dziale ciazowym - jest o tyle fajna, ze nie wygladam w niej jak bombka, bo jest szyta normalnie tyle, ze ma wiekszy zapas w cycuszkach i na brzuchu ![]() Jok3r, aguchaw1 jak tam wasz kaszel? Przechodzi cos? Montii kliknelam ![]() Ja bylam wczoraj u lekarza ale tak na szybciutko, bo doktorek stwierdzil, ze skoro w czwartek mam kolejne prenatalne z dokladnymi pomiarami, to on tylko zerknie czy z malym wszystko ok. No i ok ![]() ![]() ![]()
#1098 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry mamuski
![]() Mora i kasienkakg gratuluje poznania plci waszych pociech ![]() Monti - psiaki nakarmione ![]() Ja sie wczoraj wieczorej tez meczylam z bolem brzucha. Bolalo mnie tak dziwnie, jakby kolka, z prawej strony. Nie wiem co to bylo ale klulo mnie bezlitosnie caly wieczor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
niutka, co za przeżycia w tym śnie..
![]() matko jedyna, Wy już 28 tc, dobrze, że ja dopiero 21... bo tak nieprzygotowana jestem, że coś strasznego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pokaż bluzkę nam może któraś się skusi ![]()
![]() |
#1103 |
Zadomowienie
|
tutaj jest link aukcji, http://allegro.pl/sukienka-tunika-ci...344632362.html
ja wybrałam tą w kolorze czerwonym,i ona jest żywo czerwona. a najgorsze jest to że jak ona przyszła to mi się jeszcze bardziej podoba, tylko że jest na bardzo drobną osobę ![]() a może to był rozmiar do wyboru M albo L? ja myślałam że to M/L bo takie też są ![]()
15.03.2011 Tymek ![]() 12. 09. 2015 Tosia ![]() Edytowane przez diatoma Czas edycji: 2010-12-07 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam taką samą ![]() jest super, fajnie leży, i nie wygląda jak za 29zł ![]()
![]() |
#1106 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A pokaż jakie buty w decathlonie, bo ja muszę w tym tyg jechać i coś kupic, bo juz przeszłam przez wszystkie sklepy i nic nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/l-xlkoszula-ciazow...347166964.html I kurde wszystkie za małe w cyckach ![]() Chyba kupię namiot ![]() Dzięki Mora gratulacje |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ide dzis obcinac kotu jajca i po drodze moze wejde do apteki po ten syrop. Ochrzcze nowe bucisze,a jutro znowu do lekarza. Zaczynamy 29 tc ![]() Jezu laski normlanie juz zaczynam wkaracza w etap przygotowan do porodu. Normalnie masakra jak mi ten czas zlecial. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
trzyrazyi gdzie Ty się podziewałaś,kobieto?
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- No to ja też się pochwalę...dziś zaczynam 28 tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1110 |
Rozeznanie
|
Mi wieczorami czasami puchna palce u rak, ale tylko czasami, podobno trzeba pic bardzo duzo wody lub innych plynow i puchniecie przechodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.