Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-07, 07:24   #1081
blackberry09
Raczkowanie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

ja zaraz wybieram sie do ZUSu. A tak mi sie nie chce, jest okropnie zimno a musze jechac busem. W tym kraju robią wszystko zeby utrudnic zycie czlowiekowi, Dostalam pismo z ZUSu (na dodatek na panienskie nazwisko i stary adres - mama dzwonila bo nie pojade przeciez po głupi list 50km) no i pisza ze mają niezgodnosc adresów, no bo od pracodawcy mają i stary i nowy i jest problem, i jeszcze kilka rzecy. Najlepsze ze przyszlo z ZUSu daleko stąd, z tego w którym zarejestrowana jest firma, i jade do najblizszego ZUSubo nie wyobrazam sobie w taka pogode jezdzic wszedzie i załatwiac wszystko. A musze jak najszybciej bo nie dostane pieniazkow za chorobowe

blackberry09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 07:30   #1082
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

No właśnie, zapomniałam, ale ze mnie !

Mora i Kasienka gratuluję cudownych wieści!!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 07:33   #1083
blackrose4u
Wtajemniczenie

dziewczyny gratuluje poznania płci

ego dzięki za liste rzeczy spisze sobie jeszcze z poprzedniej części te ciuszki

ale u mnie pada a ja muszę po mąkę do pierników i po kleik do ciastek, ale mi się nie chce

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 07:34   #1084
kosmisia1985
Raczkowanie

Helou.

Dziewczynki czy któraś z Was zamawiała sobie piżamke albo koszule do karmienia i porodu z allegro? Bo chce zamówić, a nie mogę się zdecydować
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 07:47   #1085
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
dzis moja Dzidzia w koncu- jakkolwiek to brzmi- rozłożyła nogi i jest! Udało sie! Bedzie córeczka!!!! : jupi::j upi::ju pi:
Mora i Kasienkakg gratuluje Wam poznania płci, szczęściary, ja chyba muszę poczekac z tym do lutego

Co do koszul to ja się zastanawiam nad tymi:
http://moda.allegro.pl/koszulka-nocn...344670727.html

http://moda.allegro.pl/koszula-do-ka...355826340.html
8 abs

Edytowane przez nuna_77
Czas edycji: 2010-12-07 o 07:50
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 08:12   #1086
87czarna
Zakorzenienie

Mora i kasienka moje gratulacje,dziewczyny!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 08:16   #1087
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
Helou.

Dziewczynki czy któraś z Was zamawiała sobie piżamke albo koszule do karmienia i porodu z allegro? Bo chce zamówić, a nie mogę się zdecydować
ja zamawiałam jakiś czas temu, ale nie taką sexy tylko z obrazkami na środku

właśnie przegrałam karuzele o 80gr

oczekujemy
Stary 2010-12-07, 08:21   #1088
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Ewelqa, ja w poprzedniej ciąży miałam stany zapalne pochwy od połowy do samego porodu, i nic mi nie pomagało Teraz też właśnie mam...Nie wiem czy problem nie w tym że zawsze dostawałam leki tylko dla siebie a dla TŻ nie. Jeśli teraz po lecdzeniu nie będzie ok to poproszę o coś i dla niego, bo całkiem możliwe że ja się wyleczę a on mnie znowu zarazi...

Kasienkakg, gratuluję córci

Nika, kuruj się

Aja, zdrówka dla Kasi

Mora, gratuluję synka

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 08:27   #1089
kosmisia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
ja zamawiałam jakiś czas temu, ale nie taką sexy tylko z obrazkami na środku

właśnie przegrałam karuzele o 80gr
a pokaż Mi tez nie zalezy na sexy

Edytowane przez kosmisia1985
Czas edycji: 2010-12-07 o 08:27 Powód: zmiana literki
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 08:35   #1090
prunelle
Wtajemniczenie

dzień dobry,
mora, ja już nie pamiętam, czy gratulowałam (skleroza...), ale jakby co, gratuluję jeszcze raz

Cytat:
Dziewczyny co kupujecie swoim partnerom pod choinkę?
pewnie jakichś koszul fajnych poszukam, bo jak zwykle mu ich brakuje...

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
prunelle no muszę, muszę ale jakoś nie mam na nic smaka

leżę kochana w łóżeczku z laptopem na kolanach wstaję tylko na siusiu...mąż stara się wszystko robić
niech ćwiczy

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
oj przepraszam - 65
to ta aukcja:
http://allegro.pl/next-65-szt-dla-ch...330096049.html

naprawdę jestem pod wrażeniem stanu tych ciuszków

no ja zawsze jak się ważę u gina to mam kilogram-dwa do przodu a to dlatego że zawsze chodzę po południu (po obiedzie).
a co do jelit - może boleć i żołądek i jelita ja tak mam często. na dodatek czasem tak mam jakbym na brzuchu zakwasy miała
no super ciuszki! i to za taką cenę!

ja tylko odkąd mi brzuch wystrzelił troszkę do przodu to czuję, że mi wystaje i tak mi z tym dziwnie i odruchowo staram się wciągać tylko oczywiście nie wychodzi, hehe

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Lejdis nakarmcie psiaka to coś w rodzaju pajacyka ale dla piesków
Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Zapomnialam jak juz jestemy przy temacie dokarmiania psiakow
http://www.pustamiska.pl/index-2.php
już są obie w zakładkach

Cytat:
Kurka mam taki oskrzelowy kaszel i jest coraz gorzej. Kaszle coraz czesciej i az mnie glowa boli, ale czuje jakby mi tam cos zalegalo. Jutro chce isc do apteki, ale nie wiem czy mi cos sprzedadza. Macie jakies sparwdzone i w miare dobre w smaku syropki?
mnie lekarz kazał brać Mucosolvan na odkrztuszanie. Wiem, że gdzieś tam jest napisane, że może nie należy go brać i że np flegamina lepsza, ale brałam i przeszło...

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
dzięki ego za info......może to jest to, ale w każdym razie nie jest to fajne uczucie
ide spać bo mam już wszystkiego dosyć, a od rana jade do wawy na uczelnie, może wkońcu promotorek podpisze mi prace

dobranoc dziewczynki
trzymam kciuki, żeby się wreszcie udało!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 08:58   #1091
niutka1
Wtajemniczenie

hejka

kurczę, ale miałam sen, sniło mi sie , ze do porodu pojechałam do szpitala ( tego w którym rodziłam najstarszą) , a tam okropnie ciasno, porody przyjmowane na korytarzu, mnóstwo aparatury porozstawianej wszędzie dookoła, jak przyszła moja kolej, musiałam sie przeciskac obok kleczącej połoznej i rodzącej na korytarzu w izbie przyjęć, żeby sie przepchnąc do gabinetu... masakra jakaś, chociaz szpital był bardzo odnowiony ładnie i technicznie zaawansowany no i jak tak sie przeciskałam itd... to mi sie poród cofnął, a oni do mnie- no to teraz ma pani do wyboru, wrócic do domu, a potem od nowa stac w kolejce ( bo w IP czekalismy z TŻ bardzo długo, było mnóstwo rodzących...) albo robimy cesarke od ręki, żeby nie marnowac czasu, skoro już tu pani jest

no taki sen, akurat obudziłam sie w momencie kiedy miałam podjąc decyzję

wczoraj zaczęłam 28 TC

kupiłam sobie wczoraj sweterek taki bezrekawnik w kolorowe pasy, wiązany w pasie ( LOGG) w H&M i w końcu buty takie trapery na zime w decathlonie, niby męskie, ale był mój rozmiar ( 39) , a wyglądały lepiej niz dostepne podobne damskie, w ogóle krój maja taki bardziej damski, noski zwężane, więc wzięłam

Teraz jeszcze mam odłożone w H&M dwie bluzki, sa bardzo fajne, dziewczyny, obejrzyjcie sobie z tej serii z działu H&M mamma, czy jakos tak, krój jest taki na zakładke, że jak się urodzi dziecko, to ta bluzka nadaje sie do karmienia- specjalnie jest tak oznaczona na metce, były rózne kolorki, na razie stac mnie na dwa ( po 79,99zł) ale na pewno sobie kupię jeszcze, jak będe miała kaske. ja wybrałam takie w paseczki, ale sa tez i gładkie i na lato z krótkim rękawem tez są. Więc dla tych co będa karmic piersia, polecam

o taka w kroju ( tylko ta jest z jakiejś zeszłorocznej kolekcji, teraz sa inne kolory i troche dłuższa) ta wstawka w środku osłania dodatkowo biust, ale jest dojście od dołu, tak, ze jak sie karmi to nie widac cycka ( dla tych co wstydliwe )
Tzn. to jest taka bluzka ciążowa, bo sie bardzo ładnie rozciąga na brzuszku ( odcięcie pod biustem) , ale potem dalej do karmienia. Więc w sumie za ta cene sie opłaca, bo nie wyrzucamy jej za 3 msce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_37.jpg (43,4 KB, 18 załadowań)
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-12-07 o 09:07
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 09:03   #1092
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
a pokaż Mi tez nie zalezy na sexy
taka: http://allegro.pl/nowa-koszula-ciazo...342418942.html
i coś podobnego bo nie umiem znaleść dokładnie tego wzoru co kupiłam: http://allegro.pl/s-m-koszula-ciazow...350204893.html

oczekujemy
Stary 2010-12-07, 09:05   #1093
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Ewelqa, ja w poprzedniej ciąży miałam stany zapalne pochwy od połowy do samego porodu, i nic mi nie pomagało Teraz też właśnie mam...Nie wiem czy problem nie w tym że zawsze dostawałam leki tylko dla siebie a dla TŻ nie. Jeśli teraz po lecdzeniu nie będzie ok to poproszę o coś i dla niego, bo całkiem możliwe że ja się wyleczę a on mnie znowu zarazi...

Kasienkakg, gratuluję córci

Nika, kuruj się

Aja, zdrówka dla Kasi

Mora, gratuluję synka

Moja kuzynka tez miala z tym problemy i ja lekarz wyslal i jej meza na badanie wymazu z pochwy i pracia i okazalo sie ze to on ja zaraza i ja na najblizszej wizycie powiem o tym lekarzowi bo moze byc tak jak u nich ze to Maz zaraza
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 09:05   #1094
Castia
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

mamusie gratuluję poznania płci

wiecie co dostałam w nocy takiego skurczu łydki,że myślałam że pogryzę ściany brrr, biorę magnez codziennie a tu takie coś

a ja dzisiaj wkroczyłam w 28tc jeszcze 12

niutka co za sen haha
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 09:08   #1095
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
byłam u gina, z maleństwem wszystko OK. rusza się, serduszko bije, wszystko w porządku, tylko mam twardą macicę...... dostałam nospe forte i tyle. Dziewczyny powiedzcie mi czy w ciąży moga występować bóle brzucha/zołądka takie jelitowe??? bo ja czuje jak mnie coś zazyna w środku lekarz mówi że z dzidzią wszystko ok, to czemu mnie znów boli???
co do wagi wg domowej mam +7,5 wg lekarza +8,5-9 ale tam ważona jestem w butach ( a dziś z racji zimna załozyłam cieplejszy sweterek i leginsy pod spodnie) to i 1 kg dodatkowy się znalazł-az zapytałam położnej czy ta waga dobrze waży....to się zaśmiała
iweczka dobrze że z maleństwem wszystko ok co do bólu żołądkowo jelitowych to może przez to że macica je ugniata i stąd się biorą

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
oj przepraszam - 65
to ta aukcja:
http://allegro.pl/next-65-szt-dla-ch...330096049.html

naprawdę jestem pod wrażeniem stanu tych ciuszków
super

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Lejdis nakarmcie psiaka to coś w rodzaju pajacyka ale dla piesków
nakarmiony

Cytat:
Kurka mam taki oskrzelowy kaszel i jest coraz gorzej. Kaszle coraz czesciej i az mnie glowa boli, ale czuje jakby mi tam cos zalegalo. Jutro chce isc do apteki, ale nie wiem czy mi cos sprzedadza. Macie jakies sparwdzone i w miare dobre w smaku syropki?
kochana ty się może do lekarza przejdź

mora gratuluje synka

Cytat:
dziewczyny gratuluje poznania płci

ego dzięki za liste rzeczy spisze sobie jeszcze z poprzedniej części te ciuszki

ale u mnie pada a ja muszę po mąkę do pierników i po kleik do ciastek, ale mi się nie chce
widzę że ktoś będzie dziś robił pyszności

u mnie też pada

niutka, castia
wkroczenia w 28 tydź

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 09:09   #1096
diatoma
Zadomowienie

witam,
dziś mamy dobrą temperaturę jest równa 0 stopni
wybieram się na rozmowę z szefową, żeby zdementować plotki sprzed tygodnia jako że nie chcę wracać do pracy. paranoja jak o tym pomyśle. odbiorę sobie przy okazji nowe prawko, i wskoczę do pepco bo jest obok przychodni
wkurzyłam się wczoraj, bo przyszła mi bluzka którą kupiłam na allegro i ledwie się w nią zmieściłam,musiałbym być z 10kg szczuplejsza!!!
napisane były dwa rozmiary M/L albo XL/XXL więc wzięłam ten mniejszy, no bo ja zawsze w 38 chodziłam, i teraz też jak kupuje. dobrze że tylko 30zł kosztowała, nawet nie mam komu jej dać. a odsyłać nie będę bo odruchowo od razu metkę zerwałam, a niech to... wkurzyłam się .

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 09:12   #1097
SammaMia
Raczkowanie

Aaaa....napisalam sie jak glupia i niechcacy zamknelam nie ta strone co trzeba

No to bedzie w wielkim skrocie...

czarna boski brzusio!

mora, kasienkakg gratuluje

Ego_ego kurtalke kupilam w C&A na dziale ciazowym - jest o tyle fajna, ze nie wygladam w niej jak bombka, bo jest szyta normalnie tyle, ze ma wiekszy zapas w cycuszkach i na brzuchu

Jok3r, aguchaw1 jak tam wasz kaszel? Przechodzi cos?

Montii kliknelam

Ja bylam wczoraj u lekarza ale tak na szybciutko, bo doktorek stwierdzil, ze skoro w czwartek mam kolejne prenatalne z dokladnymi pomiarami, to on tylko zerknie czy z malym wszystko ok. No i ok Byla nawet proba badania w 3D (u mojego jest bezplatnie i robi kilka razy jesli sie chce) ale maly najpierw wypial sie do mamusi dupeczka, a jak juz sie laskawie obrocil to zaslonil buzie raczka - brakowalo tylko, zeby srodkowy paluszek pokazal tak mnie olal Moze za 4 tygodnie bedzie bardziej chetny do wspolpracy i zobacze wiecej niz lewe ucho

Oluś
SammaMia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 09:36   #1098
wikakika
Rozeznanie

Dzien dobry mamuski

Mora i kasienkakg gratuluje poznania plci waszych pociech
Monti - psiaki nakarmione

Ja sie wczoraj wieczorej tez meczylam z bolem brzucha. Bolalo mnie tak dziwnie, jakby kolka, z prawej strony. Nie wiem co to bylo ale klulo mnie bezlitosnie caly wieczorNie bralam nospy, a magnez biore co drugi dzien, dzisiaj najszczesciej odpuscilo. Ale czuje ze skora mi sie naciaga na brzuchu jak guma...smaruje caly czas oliwka ale mimo tego i tak czuje jakby mi cos ta skore ciagnelo...ehhhhh..uroki ciazy
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 09:36   #1099
prunelle
Wtajemniczenie

niutka, co za przeżycia w tym śnie..

matko jedyna, Wy już 28 tc, dobrze, że ja dopiero 21... bo tak nieprzygotowana jestem, że coś strasznego

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 09:43   #1100
trzyrazyi
Zadomowienie

Hej Dziewczyny juz nie pamietam kiedy sie ostatnio oddzywalam...niestety nie nadrobilam wszystkiego ....gratuluje kolejnego watku idziecie jak burza...hihihi ja mam pytanie do was wszystkich czy ktorejs z was puchna juz nogi czy palce u nog lub u rak?????Ja caly czas pracuje i zauwazylam ze spuchly mi 2 palce u rak a wczoraj jak z pracy wrocilam to u nog i kostki jakas masakra nogi w gorze trzymam po pracy na poduszkach ale dalej spuchniete.....pozdrawiam goraco postaram sie czesciej oddzywac chos pewnie juz o mnie zapomniano buziole
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 09:51   #1101
SammaMia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
niutka, co za przeżycia w tym śnie..

matko jedyna, Wy już 28 tc, dobrze, że ja dopiero 21... bo tak nieprzygotowana jestem, że coś strasznego
nie jestes sama

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny juz nie pamietam kiedy sie ostatnio oddzywalam...niestety nie nadrobilam wszystkiego ....gratuluje kolejnego watku idziecie jak burza...hihihi ja mam pytanie do was wszystkich czy ktorejs z was puchna juz nogi czy palce u nog lub u rak?????Ja caly czas pracuje i zauwazylam ze spuchly mi 2 palce u rak a wczoraj jak z pracy wrocilam to u nog i kostki jakas masakra nogi w gorze trzymam po pracy na poduszkach ale dalej spuchniete.....pozdrawiam goraco postaram sie czesciej oddzywac chos pewnie juz o mnie zapomniano buziole
Nic takiego u siebie nie zauwazylam ale mna nie ma sie co sugerowac, bo ja w ogole odporna na ciazowe dolegliwosci

Oluś
Stary 2010-12-07, 09:57   #1102
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam,
wybieram się na rozmowę z szefową, żeby zdementować plotki sprzed tygodnia jako że nie chcę wracać do pracy. paranoja jak o tym pomyśle. odbiorę sobie przy okazji nowe prawko, i wskoczę do pepco bo jest obok przychodni
wkurzyłam się wczoraj, bo przyszła mi bluzka którą kupiłam na allegro i ledwie się w nią zmieściłam,musiałbym być z 10kg szczuplejsza!!!
napisane były dwa rozmiary M/L albo XL/XXL więc wzięłam ten mniejszy, no bo ja zawsze w 38 chodziłam, i teraz też jak kupuje. dobrze że tylko 30zł kosztowała, nawet nie mam komu jej dać. a odsyłać nie będę bo odruchowo od razu metkę zerwałam, a niech to... wkurzyłam się .
życzę powodzenia na rozmowie
pokaż bluzkę nam może któraś się skusi

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 10:04   #1103
diatoma
Zadomowienie

tutaj jest link aukcji, http://allegro.pl/sukienka-tunika-ci...344632362.html
ja wybrałam tą w kolorze czerwonym,i ona jest żywo czerwona.
a najgorsze jest to że jak ona przyszła to mi się jeszcze bardziej podoba, tylko że jest na bardzo drobną osobę
a może to był rozmiar do wyboru M albo L? ja myślałam że to M/L bo takie też są

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2010-12-07 o 10:06
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 10:08   #1104
SammaMia
Raczkowanie

Cytat:
witam,
Sprzedaj na allegro No i powodzenia na rozmowie

Oluś
Stary 2010-12-07, 10:09   #1105
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
a najgorsze jest to że jak ona przyszła to mi się jeszcze bardziej podoba, tylko że jest na bardzo drobną osobę

Kupiłam taką samą tylko czarną,
jest super,
fajnie leży,
i nie wygląda jak za 29zł
Stary 2010-12-07, 10:27   #1106
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
kupiłam sobie wczoraj sweterek taki bezrekawnik w kolorowe pasy, wiązany w pasie ( LOGG) w H&M i w końcu buty takie trapery na zime w decathlonie, niby męskie, ale był mój rozmiar ( 39) , a wyglądały lepiej niz dostepne podobne damskie, w ogóle krój maja taki bardziej damski, noski zwężane, więc wzięłam

Teraz jeszcze mam odłożone w H&M dwie bluzki, sa bardzo fajne, dziewczyny, obejrzyjcie sobie z tej serii z działu H&M mamma, czy jakos tak, krój jest taki na zakładke, że jak się urodzi dziecko, to ta bluzka nadaje sie do karmienia- specjalnie jest tak oznaczona na metce, były rózne kolorki, na razie stac mnie na dwa ( po 79,99zł) ale na pewno sobie kupię jeszcze, jak będe miała kaske. ja wybrałam takie w paseczki, ale sa tez i gładkie i na lato z krótkim rękawem tez są. Więc dla tych co będa karmic piersia, polecam

o taka w kroju ( tylko ta jest z jakiejś zeszłorocznej kolekcji, teraz sa inne kolory i troche dłuższa) ta wstawka w środku osłania dodatkowo biust, ale jest dojście od dołu, tak, ze jak sie karmi to nie widac cycka ( dla tych co wstydliwe )
Tzn. to jest taka bluzka ciążowa, bo sie bardzo ładnie rozciąga na brzuszku ( odcięcie pod biustem) , ale potem dalej do karmienia. Więc w sumie za ta cene sie opłaca, bo nie wyrzucamy jej za 3 msce
Ja ostatnio kupiłam sobie w H&M takie z krótkim rękawem szarą i czerwoną w dwupaku za 39,90 i oglądałam te w paseczki bo są fajne, ale jeszcze poczekam, żeby mi trochę brzuszek bardziej urósł
A pokaż jakie buty w decathlonie, bo ja muszę w tym tyg jechać i coś kupic, bo juz przeszłam przez wszystkie sklepy i nic nie ma

Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość
Ego_ego kurtalke kupilam w C&A na dziale ciazowym - jest o tyle fajna, ze nie wygladam w niej jak bombka, bo jest szyta normalnie tyle, ze ma wiekszy zapas w cycuszkach i na brzuchu
a widzisz, ja byłam w niedziele w C&A i nic nie było a w ogóle, to zanim do Polski dotrą takie cuda, to minie ze dwa lata

Cytat:
mi czasami u rąk puchna bo nie mogę założyć obrączki
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 10:31   #1107
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry09 Pokaż wiadomość
ja zaraz wybieram sie do ZUSu. A tak mi sie nie chce, jest okropnie zimno a musze jechac busem. W tym kraju robią wszystko zeby utrudnic zycie czlowiekowi, Dostalam pismo z ZUSu (na dodatek na panienskie nazwisko i stary adres - mama dzwonila bo nie pojade przeciez po głupi list 50km) no i pisza ze mają niezgodnosc adresów, no bo od pracodawcy mają i stary i nowy i jest problem, i jeszcze kilka rzecy. Najlepsze ze przyszlo z ZUSu daleko stąd, z tego w którym zarejestrowana jest firma, i jade do najblizszego ZUSubo nie wyobrazam sobie w taka pogode jezdzic wszedzie i załatwiac wszystko. A musze jak najszybciej bo nie dostane pieniazkow za chorobowe
Współczuje, oni są upierdliwi jak mało kto

Cytat:
Helou.

Ja przeglądałam i znalazłam takie:
http://allegro.pl/l-xlkoszula-ciazow...347166964.html

I kurde wszystkie za małe w cyckach
Chyba kupię namiot

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Aja, zdrówka dla Kasi
Dzięki

Mora gratulacje

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 10:32   #1108
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Juz jestem .Nie dawno wróciłam z połówkowego,.Mamy synka na 100% bedzie Bruno albo Eryk.Z małym wszystko w porządku Jutro wstawie zdjęcia mojego serduszka ,dziś jestem już padnieta poza tym Tz jutro jedzie w delegacje i juz marudzi ze doszłam do kompa.Buziaki dla wszystkich mamusiek.Dobranoc

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Gratuluje córeczki
Gratulacje synusia

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
iweczka dobrze że z maleństwem wszystko ok co do bólu żołądkowo jelitowych to może przez to że macica je ugniata i stąd się biorą

super

nakarmiony

kochana ty się może do lekarza przejdź

mora gratuluje synka

widzę że ktoś będzie dziś robił pyszności

u mnie też pada

niutka, castia
wkroczenia w 28 tydź
Bylam u lekarza i pluca mam czyste. Tylko wlasnie nie wiem dalczego mi nie dala zadnego syropu

Cytat:
Mi puchna stopy, ale tylko jesli za dlugo jestem w pozycji siedzacej. Natomiast ostatnio zauwazylam, ze paluszki tez robia sie powoli serdelkowate i nie dlugo pewnie bede musiala pozegnac sie na jakis czas z obraczka i pierscionkiem, a nie lubie chodzic bez nich, bo mi wtedy czegos brakuje i caly czas miziam sie palcem w tych miejscach hehe.

Cytat:
Mam dokladnie taka sama tunike tylko moja tesciowa kupila n atargu za 20zl, ale jest przesuper. Uwielbiam ja, bo swietnie sie uklada, ma odpowiednia dlugosc, wiec jak chodze to mi sie nie unosi i tylek zasloniety i pieknie eksponuje brzuch i cycki No i te kieszenie nawazniejsze. Chce sobie kupic jeszcze jedna tylko, ze ja mam rozm XXL i ona juz jest dosyc napieta, wiec w styczniu czy lutym juz jej nie ponosze. Nawet nie wiem czy w grudniu ja naciagne na siebie, ale to taki fajny materila, ze z powodzeniem bede w niej smigac jeszcze dlugo po porodzie. No to zrobilam mega reklame

Ide dzis obcinac kotu jajca i po drodze moze wejde do apteki po ten syrop. Ochrzcze nowe bucisze,a jutro znowu do lekarza.

Zaczynamy 29 tc

Jezu laski normlanie juz zaczynam wkaracza w etap przygotowan do porodu. Normalnie masakra jak mi ten czas zlecial.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 10:39   #1109
87czarna
Zakorzenienie

trzyrazyi gdzie Ty się podziewałaś,kobieto? ...heeej Mnie jak na razie puchną stopy i palce też mam ewidentnie grubsze...taki urok

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

No to ja też się pochwalę...dziś zaczynam 28 tydzień Już niedługo..ach

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 10:46   #1110
wikakika
Rozeznanie

Mi wieczorami czasami puchna palce u rak, ale tylko czasami, podobno trzeba pic bardzo duzo wody lub innych plynow i puchniecie przechodzi
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości