Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 05:40   #1081
agusiownik
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

padam jest tak zmęczona po pracy, dawno tak nie miałam, idę się wykąpać zaraz, bo dzisiaj znowu ciężki dzień

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 09:54   #1082
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Odpisalam na obydwie wiadomosci

Co do makijazu to sliczny, cudowny Ale ja sie tak maluje a nawet slabiej bo bez kreseczki na impreze jakas wieksza

Do pracy to mam tylko BB krem i tusz, ewentualnie matowy roz, policzki doslownie lekko musniete

Rano to ja w 15 minut mam: prysznic z myciem twarzy, czasem peelingiem (10 minut), 3 minuty szorowanie zebow, 2 minuty przetarcie tonikiem i nalozenie BB kremu Plus chwilka na wytuszowanie rzes plus ewentualnie ten roz, lacznie z 18 minut wychodzi, potem szybkie upiecie wlosow, czyli juz z 20 pare minut, narzucenie ciuszkow, 30 minut lacznie i wychodze
no to rozumiem sama jak mam pol h rano na siebie, to tylko podklad roz i rzesy
ale znam kobiety, nawet moja mama, maluja rzesy potrafi spedzic przy lusterku 10min i ona nic wiecej nie robi ze soba, naklada krem na twarz, poprawia brwi i juz, ale az 10min?
i wiele kobiet mowi, ze na makijaz mam tylko 15min i bronia sie tym, ze nie maja czasu lepiej wygladac, a tak naprawde musi sie chciec

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
makijażu
Sory, że zwracam uwagę, ok raz można się pomylić , ale Ty ciągle piszesz rz

Ja od wczoraj zakończyłam sesję do 21.02 się lenie.
Nie odzywałam się, ale Was podczytywałam, SPA też nie zaniedbałam, ale tylko podstawa

Caate jestem pod wrażeniem jak się zmieniłaś, naprawdę efekt rewelacyjny !
tez sie ciesze, ze mi sie udalo, ze obudzilam sie w odpowiednim momencie i nie wymagalo to jakies radykalnej diety czy cwiczen
co do blondyneczki, to ja wole sie nie wypowiadac, bo nie tylko ona robi tu bledy ortograficzne. Sama nieraz literowki robie, zeby pisac bezblednie to chyba musialabym miec zerowe paznokcie
mnie bardziej drazni liczba wykrzyknikow i ogolnego chaosu wypowiedzi, ale kazdy ma swoj styl, wypowiadania mysli, wiec trzeba to uszanowac

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Prymulkaaa trzymaj się. Mam nadzieje, że Twój tata szybko dojdzie do zdrowia.

caate znowu śliczne makijaże.

_blondyneczka_ ładny Ci kolor wyszedł, a włoski szybko odrosną i fajne bokserki.

Kitka trzymaj się.

Jakoś teraz u mnie brak humoru.
Jutro jadę na wykłady jeszcze, a ndz. mam zaliczenie z Ekologii, więc postaram się do Was wpaść jutro wieczorem.
Dobranoc.
ciesze sie, ze Ci sie podoba
powodzenia w zaliczaniu

Marthaaa
zgadzam sie w 100% co do slow kierowanych do Marlenki. Wszystko siedzi w naszej psychice, to tak samo jakby brzydki facet, nie zaslugiwal na ladna dziewczyne.
I rozumiem, ze Marlienka sie oburzyla moim narzekaniem, ale w zyciu nie zrozumiem, jak mozna by bylo kogos kochac za urode i to bylby priorytet w tej milosci. Ty dobrze robisz, wychodzisz do ludzi, jestes towarzyszka, rozrywkowa, lubisz to, a to jest najwazniejsze

powodzenia z tym nowym kolega

najgorzej to ma moj TZ, bo on sie smieje, ze jak ja tak z roku na rok ladnieje, (bo przyznam sie szczerze ze dopiero w te wakacje wygladalam dobrze, tak ze bylam zadowolona z siebie)
to ze strzelba bedzie chodzic
ale to jest mile, bo wiem, ze TZ zawsze mnie obroni, juz nieraz sie o tym przekonalam, moze nie wyglada na przypakowanego, ale jest bardzo silny i on zawsze kazdego miazdzy swoja inteligencja, jak on cos powie, jak sie z kims kloci to ten drugi ma przekopane, przez jego ghadanie

wczoraj podpadlam TZtowi, zwrocilam mu uwage, ze nie patrzy w lusterka jadac samochodem, a prowadzil moj no to logiczne, ze mam troche pietra, bo to moje autko i chcial zmienic pas, a tu seicento na wysokosci tylnych drzwi, ja takie oczy 'kochanie auto' i nie wierzylam, ze on by mi wjechal w inne auto, a najlepsze jest to, ze ten ziomek z seicento jechal dalej twardo, jakis staruszek i nawet na TZ nie zatrabil jak scinal mu przed macha. No to sie zaczelo, TZ ze mam do dupy lusterka w ktorych nic nie widac to sie pytam grzecznie, od kiedy tylko polega sie na lusterkach, ze sam mnie uczyl ze zawsze mam odwrocic sie sie i sprawdzic, bo kazde auto ma inne lusterka, jedne przyblizajace, inne oddalajace i lusterka trzeba poznac, a nie polegac tylko na nich i kolejne pytanie czy je sobie ustawil, schylil sie do mojego poziomu i faktycznie widzial wszystko, zamilkl i pozniej co nie powiedzialam, to znowu odbieral, za najezdzanie na niego, a ja mu sie smialam brutalnie w twarz, wjechac na jego ego, to jak ktos mi skrytykuje auto, to ja go skrytykuje, dorbze ze sie z tego smialismy, a nie poklocilismy, ale co mi sie podobalo, ze przyznal sie, ze go urazilam i ze nie lubi jak go ktos poucza, a to byl szok, ze potrafil przyznac sie do swoich odczuc

czesc dziewczyny
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 09:55   #1083
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

marthaaa uu widzę, że ktoś tu się chyba zakochał trzymam kciuki, po twoim eks, należy ci się jakiś normalny chłopak i pokaż się nam koniecznie jak wyglądałaś no szkoda, że mtv nie zatrudniłaś, wszystkie byśmy obejrzały twoją imprezę to prawie tak jakbyśmy na niej były no i udanej imprezy, postaraj się ją zapamiętać żeby nam później zdać relację

Ja dziś idę z tż do pubu na walentynki i nie mam się w co ubrać jak zwykle makijaż pewnie standardowy plus ewentualnie czarna kreska na górnej powiece i tyle gdybym miała jakąś dobrą paletkę cieni, to może bym coś zmalowała ale i tak do caate makijaży by mi dużo brakowało
idę w końcu zjeść jakieś śniadanie i zabieram się za spamowanko

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:11   #1084
Prymulkaaa
Rozeznanie

cześć Śliczne
ja znów niewyspana do po 1 pisałam z mężem. ale wyjaśniliśmy sobie wszystko.. jego słowa w nerwach.. i moje... takie to wszystko trudne,ale jakoś się ułoży.

Wczoraj Was wcześniej opuściłam to tu już jakieś dziwne sytuacje szczerze to zawsze piszę makijaż przez "rz" , tyle, że później podkreśla się na czerwono

idę się troszkę ogarnąć i sprzątać. Wciąż myślę o brwiach caate

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

caate, co do jazdy samochodem.. Jak odebrałam prawko (w październiku) to kilka dni (2?3?) jeździłam autkiem z moim mężem. ale kiedyś zrobił mi awanturę, że nie zmieniłam pasu, złamałam zasady, bo tam był znak, że muszę. Ja go naprawdę nie widziałam.. on nakrzyczał, ja się przesiadłam i później już jeździć nie chciałam.. najlepsze, że później mu udowodniłam, że tak żadnego znaku nie ma i tak to jest jak się jeździ an pamięć
a Ty masz rację, musisz pilnować TŻ, bo skasuje Ci auto..
Stary 2011-02-12, 10:14   #1085
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
marthaaa uu widzę, że ktoś tu się chyba zakochał trzymam kciuki, po twoim eks, należy ci się jakiś normalny chłopak i pokaż się nam koniecznie jak wyglądałaś no szkoda, że mtv nie zatrudniłaś, wszystkie byśmy obejrzały twoją imprezę to prawie tak jakbyśmy na niej były no i udanej imprezy, postaraj się ją zapamiętać żeby nam później zdać relację

Ja dziś idę z tż do pubu na walentynki i nie mam się w co ubrać jak zwykle makijaż pewnie standardowy plus ewentualnie czarna kreska na górnej powiece i tyle gdybym miała jakąś dobrą paletkę cieni, to może bym coś zmalowała ale i tak do caate makijaży by mi dużo brakowało
idę w końcu zjeść jakieś śniadanie i zabieram się za spamowanko
co ja jakies guru jestem
nie przesadzajcie, prosze... kazda jest w stanie sie nauczyc, ja tez zawsze mowilam jak Wy tutaj i balam sie malowac na mocniejsze kolory i mieszac je, az zaczelam ogladac filmiki na yt, blogi, szczegolnie taki jeden, co dziewczyna podawala nazwe produktow i tylko przez nia kupilam ta paletke, bo ona trafila w moj gust. Doszlam tez do wniosku, ze skoro maluje, na architekturze musze malwoac proste kreski na metr od reki, to co dla mnie bedzie makiajz oka
Stary 2011-02-12, 10:20   #1086
Kalpana
Zakorzenienie

Caate a ja mam pytanie odnośnie Twojej zmiany. Co Cię do tego nakłoniło? Co spowodowało pierwszy krok w tym kierunku?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:25   #1087
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
co ja jakies guru jestem
nie przesadzajcie, prosze... kazda jest w stanie sie nauczyc, ja tez zawsze mowilam jak Wy tutaj i balam sie malowac na mocniejsze kolory i mieszac je, az zaczelam ogladac filmiki na yt, blogi, szczegolnie taki jeden, co dziewczyna podawala nazwe produktow i tylko przez nia kupilam ta paletke, bo ona trafila w moj gust. Doszlam tez do wniosku, ze skoro maluje, na architekturze musze malwoac proste kreski na metr od reki, to co dla mnie bedzie makiajz oka
zawsze jak próbuję cieniować kolory to wszystko mi się zlewa i wychodzi jakaś ciapa. byc może to też wina cieni, bo nie mam dobrych, dlatego chciałabym zainwestować w jakieś porządne cienie, np marzą mi się ze sleeka, tyle odcieni mi by na początku starczyło, poźniej byc może kupiłabym sobie taką jak ty masz paletę bo jest boska no ale jak narazie mam ważniejsze wydatki i cienie muszą poczekać na swoją kolej

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

dobra miałam iść na śniadanie i spamowanie, więc idę

Stary 2011-02-12, 10:30   #1088
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
cześć Śliczne
ja znów niewyspana do po 1 pisałam z mężem. ale wyjaśniliśmy sobie wszystko.. jego słowa w nerwach.. i moje... takie to wszystko trudne,ale jakoś się ułoży.

Wczoraj Was wcześniej opuściłam to tu już jakieś dziwne sytuacje szczerze to zawsze piszę makijaż przez "rz" , tyle, że później podkreśla się na czerwono

idę się troszkę ogarnąć i sprzątać. Wciąż myślę o brwiach caate

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

caate, co do jazdy samochodem.. Jak odebrałam prawko (w październiku) to kilka dni (2?3?) jeździłam autkiem z moim mężem. ale kiedyś zrobił mi awanturę, że nie zmieniłam pasu, złamałam zasady, bo tam był znak, że muszę. Ja go naprawdę nie widziałam.. on nakrzyczał, ja się przesiadłam i później już jeździć nie chciałam.. najlepsze, że później mu udowodniłam, że tak żadnego znaku nie ma i tak to jest jak się jeździ an pamięć
a Ty masz rację, musisz pilnować TŻ, bo skasuje Ci auto..
tez jak odebralam prawko, to zrobilam duzo roznych sytuacji i tylko przy TZ, bo przed nim sie stresowalam... bo wiedzialam, ze on juz ma prawko, jest facetem i balam sie, ze mnie skrytykuje.
przejechalam cale miasto do niego, bez problemu sama i jak on wsiadl, ja zaczelam ruszac i do dzis nie wiem jak to zrobilam, nie odbilam kierownicy, a tico bez wspomagania itp, jeszcze do auta sie nie przyzwyczailam i wjechalam prosto w wielki krzak no i tylko TZ wsiadl...
jak kupilam focusa po 1,5roku juz biernego jezdzenia, to pod gorke mi ciagle gasl, zaraz wyjezdzac od TZta na glowna, gdzie ta droge setki razy pokonywalam, ale ze to diesel, a ja wczesniej na benzyniaku, nie czailam ze musze naprawde duzo duzo wiecej gazu dac... zgasl mi tak 3razy, a TZ o cale szczescie, nie darl sie na mnie tylko tlumaczyl jak mam ruszyc, mimo ze zrobilam korek, a jak ruszylam i dodalam gazu jak on, zahaczylam o kant kraweznika i rozcielam opone
moja nauczka- nie jedz do tZta odrazu jak cos masz i nie chwal sie tym, najpeirw pojezdzij sama tydzien i dopiero mu pokaz

faceci juz tak chyba maja...mnie cieszy tylko, to ze przyznal sie do bledu i to jest doswiadczenie.
moj TZ jezdzi bdb, dla mnie to byl szok, bo wiele razy juz sie przekonalam, ze dzieki niemu uszlismy z zyciem (kiedys nagle facet nam wyjechal rozpedzony z bocznej uliczki na zakrecie, jak gdyby nigdy nic, a my bylismy na glownej, TZ odbil automatycznie na lewy pas, bo nie bylo szans na wyhamowanie, on nam nagle wyjechal, zza muru, a naprzeciwko jechal autobus, jaki TZ slalom zrobil i to jeszcze vanem jechalismy peugeot 807, to duze auto i slao skretne, to byl cud jak on to zrobil) ale tak to jest jak on prowadzil moje auto po dlugiej przerwie, lusterek nie poprawil i czul sie pewny, bo bardzo lubi moj samochod...
ja mialam taka sytuacje, jak jezdzilam tico i facet jechal nowym peugeotem 407 i jego tyl byl na wysokosci mnie, i on normalnie zmienial pas i zaczal wjezdzac we mnie jak pozniej przepraszal, bo wlasnie polegal na lusterkach, a w miescie, jak jest duzo aut, to niektorzy zapominaja, ze lusterko ma martwy punkt, mnie to nauczyli i wczorajsza sytuacja TZta tez, dobrze, ze nic sie nie stalo, a auto bede dawac mu dalej, bo lubie jak on prowadzi, mimo ze ja kocham jazde.
Stary 2011-02-12, 10:31   #1089
party_girl7
Zakorzenienie

Hej
nie wiem czy mnie jeszcze ktoś tu pamieta?... mialam przerwe z wizazem bo mialam po prostu duzo rzeczy na glowie a wizaz to nie tylko zrodlo cennych informacji ale takze zjadacz czasu:P... sesja praktyki praca, wszytsko na raz. Ale powoli wracam do normalnosci, choc nie wiem na jak dlugo bo znowu musze isc na praktyki na miesiac... troche sie u mnie dzialo przez ten czas, staralam sie dbac o siebie ale wiadomo ze na wieksze spamowanie trzeba miec czas i checi, a jak sie jest od 5 do 18 poza domem to sie juz nic nie chce oprocz spania...
przyjmiecie mnie znowu?
Stary 2011-02-12, 10:34   #1090
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny
Tż pojechał na trening z dziećmi, ja na razie nie mam co robić
Tak piszecie o tych przemianach, że i ja od dziś postanowiłam się zmienić

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Hej
nie wiem czy mnie jeszcze ktoś tu pamieta?... mialam przerwe z wizazem bo mialam po prostu duzo rzeczy na glowie a wizaz to nie tylko zrodlo cennych informacji ale takze zjadacz czasu:P... sesja praktyki praca, wszytsko na raz. Ale powoli wracam do normalnosci, choc nie wiem na jak dlugo bo znowu musze isc na praktyki na miesiac... troche sie u mnie dzialo przez ten czas, staralam sie dbac o siebie ale wiadomo ze na wieksze spamowanie trzeba miec czas i checi, a jak sie jest od 5 do 18 poza domem to sie juz nic nie chce oprocz spania...
przyjmiecie mnie znowu?
no pewnie, czesc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:40   #1091
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
zawsze jak próbuję cieniować kolory to wszystko mi się zlewa i wychodzi jakaś ciapa. byc może to też wina cieni, bo nie mam dobrych, dlatego chciałabym zainwestować w jakieś porządne cienie, np marzą mi się ze sleeka, tyle odcieni mi by na początku starczyło, poźniej byc może kupiłabym sobie taką jak ty masz paletę bo jest boska no ale jak narazie mam ważniejsze wydatki i cienie muszą poczekać na swoją kolej

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

dobra miałam iść na śniadanie i spamowanie, więc idę
albo bierzesz kolory zbyt bliskie siebie i ciezko wykonac cieniowanie, albo nakladasz ktorego cienia zbyt duzo i on gasi caly efekt. jest na to rada, zrob odstep 3-5mm miedzzy nalozenie 2cienie i dopiero jasniejszy przeciagaj w strone ciemniejszego. ja sie malowalam na poczatku pacynkami i cieniami za 3zl ta paletka co mowisz 12kolorow, jest super, sama bym kupila, tylko jeszcze kolorystycznie nie znalazlam takiej jakbym chciala... a moja paletka ma wade taka, ze teraz chce taka sama ale matowa, bo nie zawsze chce mie cblysk na oczach i wez mi teraz tu dogodz
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Caate a ja mam pytanie odnośnie Twojej zmiany. Co Cię do tego nakłoniło? Co spowodowało pierwszy krok w tym kierunku?
ladne kobiety i dziewczyny, moze to i dziwne, ale patrzylam na nie z podziwiem, byl okres, ze filmow nie moglam ogladac, bo byly za ladne babki no i stwierdzilam, ze skoro sa te cwiczenia, jakies diety, kobiety to uzywaja, to ja tez chce, bo nigdy nie uwierze, ze czlowiek urodzil sie od tak po prostu taki ladny i nic z tym robic nie musi... i starsze, ladniejsze kolezanki TZta, bylam o nie zazdrosna, czulam sie gorsza po prostu..

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Hej
przyjmiecie mnie znowu?
jasne, hej
kazda z nas ma trudniejszy czas w zyciu
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

no pewnie, czesc
jaki cel?
Stary 2011-02-12, 10:43   #1092
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

no pewnie, czesc
z jakimi dziecmi?bo chyba nie z waszymi? heh
no my sie juz znamy skądś

ja tez bym sie zmienila ale nie wiem w jakim sensie schudnac nie mam z czego, wlosy juz od dawna regeneruje i zapuszczam, skora po tradziku jest pod stalym nadzorem dermatologa(wlasnie zaczelam stosowac epiduo) wiec nie mam co eksperymentowac, dzis lub jutro farbuje wloski bo lekki odrost juz jest na dziki kasztan, w sumie za paznokcie sie zabieram bo od zawsze mam kruche i rozdwajajace, po tipsach mam jak piorka wiec odpadaja, smaruje odzywka i mocze w oliwie zobaczymy czy cos da

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-02-12 o 10:46
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:48   #1093
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
chyba najpierw ostrzeżenie

Ja jestem taka, że rozumiem , że można popełnić jakiś błąd pisząc szybko, ale jak ja bym jakieś byki notorycznie waliła, wolałabym, żeby ktoś mnie uświadomił
No nie wiem, podobno jest ban za to, tak mi sie wydaje ale oczywiscie moge sie mylic

Marthaaa - BB krem kupilam na ebay'u, mam Misshe M Perfect Cover nr 21, ona bardzo jasniutka jest Zadowolona jestem, niedlugo mi sie bedzie konczyc.

Caate - odpisalam

Mykam bo normalnie tak mnie brzuch boli ze szok, az mi slabo a koniecznie musze jeszcze na zakupy jechac, ech.

Milego dnia
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:48   #1094
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Obudziłam się z uczuleniem
Taka swędząca pokrzywka, mam tak jak zjem coś chemicznego, a ostatnio to był pomidor, sałata, ogórek taki tester ze mnie
Na domiar złego nie mam wapnia w domu i zaraz się zadrapie

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:00   #1095
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate, mój głowny cel- zrzucić 5-6kg (raczej 6)
następnie:
-wyrzucić wszystko z szafy i komody- poprzeglądać ciuchy i wsadzić do wora te, których nie noszę i nie zamierzam nosić,
-dbać ciągle o włosy, odżywiać je, regenerować, regularnie zażywać suplementy,
-nie kupować żadnych kosmetyków (mam co używać ).

Na razie tyle. Wydaje się niby nic takiego, ale uwierzcie, jak schudłam w zeszłym roku 7kg to czułam się o niebo lepiej sama ze sobą, czułam się bardziej atrakcyjna.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
z jakimi dziecmi?bo chyba nie z waszymi? heh
no my sie juz znamy skądś

ja tez bym sie zmienila ale nie wiem w jakim sensie schudnac nie mam z czego, wlosy juz od dawna regeneruje i zapuszczam, skora po tradziku jest pod stalym nadzorem dermatologa(wlasnie zaczelam stosowac epiduo) wiec nie mam co eksperymentowac, dzis lub jutro farbuje wloski bo lekki odrost juz jest na dziki kasztan, w sumie za paznokcie sie zabieram bo od zawsze mam kruche i rozdwajajace, po tipsach mam jak piorka wiec odpadaja, smaruje odzywka i mocze w oliwie zobaczymy czy cos da
nie, nie nie naszymi Tż prowadzi treningi z piłki nożnej
A Ty nie musisz się zmieniać- jesteś szczupła, masz ładne długie włosy, ładną buzię

Stary 2011-02-12, 11:03   #1096
Prymulkaaa
Rozeznanie

zrobić porządek w szafie.. hmm .. jak się wyprowadzałam i nie mogłam dużo wziąć to wzięłam cześć rzeczy.. i właśnie sobie uświadomiłam, że tamtych mi nie brakuje.... czasem trzeba zrobić porządny przegląd

buahhot
, powodzenia
party_girl7, jeśli avatar to Twoje zdjęcie to..
Stary 2011-02-12, 11:08   #1097
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
caate, mój głowny cel- zrzucić 5-6kg (raczej 6)
następnie:
-wyrzucić wszystko z szafy i komody- poprzeglądać ciuchy i wsadzić do wora te, których nie noszę i nie zamierzam nosić,
-dbać ciągle o włosy, odżywiać je, regenerować, regularnie zażywać suplementy,
-nie kupować żadnych kosmetyków (mam co używać ).

Na razie tyle. Wydaje się niby nic takiego, ale uwierzcie, jak schudłam w zeszłym roku 7kg to czułam się o niebo lepiej sama ze sobą, czułam się bardziej atrakcyjna.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

nie, nie nie naszymi Tż prowadzi treningi z piłki nożnej
A Ty nie musisz się zmieniać- jesteś szczupła, masz ładne długie włosy, ładną buzię
Więc Ty tym bardziej nie musisz ja nie wiem z czaego chcesz schudnac i moim zdaniem nie liczy sie waga ale to jak sie wyglada, czasami jest ta sama waga i wzrost dwoch osob a wyglad calkiem inny
Cytat:
zrobić porządek w szafie.. hmm .. jak się wyprowadzałam i nie mogłam dużo wziąć to wzięłam cześć rzeczy.. i właśnie sobie uświadomiłam, że tamtych mi nie brakuje.... czasem trzeba zrobić porządny przegląd

buahhot
, powodzenia
party_girl7, jeśli avatar to Twoje zdjęcie to..
nie, niestety.. ja jestem ciemna nie jasna
Stary 2011-02-12, 11:11   #1098
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Więc Ty tym bardziej nie musisz ja nie wiem z czaego chcesz schudnac i moim zdaniem nie liczy sie waga ale to jak sie wyglada, czasami jest ta sama waga i wzrost dwoch osob a wyglad calkiem inny

nie, niestety.. ja jestem ciemna nie jasna
ja po prostu nie czuje się dobrze w tej formie w jakiej jestem no muszę coś zrobić
fakt, waga sie nie liczy, ale wiem, że jak schudnę te 5-6kg to zleci mi wszędzie z obwodu

Stary 2011-02-12, 11:15   #1099
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

[/COLOR]A to dla małobiuściastych jak ja http://demotywatory.pl/2700789/Lepszy-maly-biust

Aha!! ale ja mam sklerozę - kupiłam dziś jeszcze truskawkowy peeling do ciała z Joanny oraz lakier do paznokci z Joko na lakierze pisze, że można dać jedną warstwę [COLOR="Silver"]

heheh dobry ten demotywator
a peeling truskawkowy uwielbiam... ogólnie uwielbiam truskawki i ich smak i zapach.... sobie smaka narobiłam...

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Jutro jadę na wykłady jeszcze, a ndz. mam zaliczenie z Ekologii, więc postaram się do Was wpaść jutro wieczorem.
będę kciuki trzymała za zaliczenie...

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Kitka[/B], dasz radę, ja wierzę w Ciebie, takie dziewczyny się nie poddają U nas masz takie pocieszenie, że każda, no zobacz sama, KAŻDA ma problemy w domu, a my jesteśmy z Tobą i wspieramy

Jutro "wielki" dzień. Kuzyn się pytał, czy na moją imprezę przyjeżdża MTV hahaha Idę zaraz spać, muszę być wypoczęta, na pewno będą jakieś zdjęcia, więc coś wam pokażę. Mało mam ostatnio czasu dla was, bo...Muszę się pochwalić Poznałam takiego jednego fajnego ...Mam taki świetny humor dzięki spotkaniom z nim, że masakra.
dziekuję za wsparcie... cieszę się że poznałaś fajnego faceta- to zawsze dobrze wpływa na humor i samoocenę ..
no i niech impreza się uda- mam nadzieję że będzie to najlepsza impreza w twoim życiu... bo wiem że na pewno będziesz bosko wyglądała no i fotki rób żeby nam potem pokazać

caate
jak ja odebrałam prawko też na początku jeździłam z K albo z tatą... i jeden i drugi tak mnie wkurzali ... jak jeździłam sama było ok, tylko wsiadał któryś z nich - oczywiście komentowali , dawali rady itp ( a ja chciałam tak jeździć jak mnie na kursie uczyli ) a ja się denerwowałam...w końcu powiedziałam im że jeżeli jeszcze raz któryś zacznie komentować moją jazdę to nigdy nie będę ich woziła... i się skończyło ja rozumiem że oboje są dobrymi kierowcami z wieloletnim doświadczeniem ale to nie znaczy że muszą podważać to czego mnie na kursie uczono...
a tak w ogóle to uwielbiam prowadzić auto - kiedyś się bałam a teraz niesamowicie mnie to relaksuje, lubię włączyć muzykę i wcisnąć gaz czekam tylko aż się cieplej zrobi bo niestety w audi (którym ja zwyklę jeżdże ) tata nie wymieniał opon (stwierdził że to bez sensu skoro mnie prawie w domu nie ma a on jeździ drugim autem ) .. i kiedy w końcu będę mogła sobie więcej pojeździć

Cytat:
Hej
przyjmiecie mnie znowu?
witaj

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:20   #1100
Soph
Zakorzenienie

nienawidzę moich włosów...
dziś je rozczesałam dokładnie (klika razy) po umyciu, bo zmierzam
prostować i takie siano...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:24   #1101
party_girl7
Zakorzenienie

macie porownanie carmexu w sloiczku z wisniowym w tubce? bo nie wiem na ktory sie zdecydowac..
Stary 2011-02-12, 11:34   #1102
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Ja tak na szybko przed pracą.

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość

Ja rano to ponad godzinę ... A mogłabyś powiedzieć, skąd masz BB krem ?

Jutro "wielki" dzień. Kuzyn się pytał, czy na moją imprezę przyjeżdża MTV hahaha Idę zaraz spać, muszę być wypoczęta, na pewno będą jakieś zdjęcia, więc coś wam pokażę. Mało mam ostatnio czasu dla was, bo...Muszę się pochwalić Poznałam takiego jednego fajnego ...Mam taki świetny humor dzięki spotkaniom z nim, że masakra.
Dobrze, że nie jestem sama rano bo też potrzebuję tak dobrej ponadz godz. by być gotową do wyjścia
Udanej imprezy Ulala... zapachniało miłością to takki żarcik,życzę Ci jak najlepiej

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
padam jest tak zmęczona po pracy, dawno tak nie miałam, idę się wykąpać zaraz, bo dzisiaj znowu ciężki dzień
rozumiem bo sama mam tak teraz w pracy, najchętniej to już bym poszła spać a nie do pracy

caate dla Tż za wypowiedzenie swoich uczuć

Cześć party_girl7

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:34   #1103
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
nienawidzę moich włosów...
dziś je rozczesałam dokładnie (klika razy) po umyciu, bo zmierzam
prostować i takie siano...
Stary 2011-02-12, 11:36   #1104
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Rozwala mnie czasem Tż, wie, że w niedziele może być tłum w kinach, wie, że może był tłok w pizzeriach ale to ja musiałam pomyśleć i zarezerwować bilety, podac mu nr tel. do pizzerii oszaleje kiedyś z tym facetem

Mykam wysuszyć włosy i się jakoś pomalować, miłego, pogodnego dnia Piękne

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:47   #1105
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Rozwala mnie czasem Tż, wie, że w niedziele może być tłum w kinach, wie, że może był tłok w pizzeriach ale to ja musiałam pomyśleć i zarezerwować bilety, podac mu nr tel. do pizzerii oszaleje kiedyś z tym facetem

Mykam wysuszyć włosy i się jakoś pomalować, miłego, pogodnego dnia Piękne
oj moja kochana.. cały facet... bądź dzielna
Stary 2011-02-12, 11:48   #1106
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

party_girl7 cześć ja cię pamiętam

żeby nie odstawać od reszty, też muszę pomyśleć o jakiejś przemianie na pewno chciałabym wyszczuplić talię o 10 cm (wczoraj się mierzyłam i w talii mam 70 cm ) i tak jak buahhot przejrzeć szafę i regularnie łykać merz special, pić herbatę z pokrzywy i ogólnie coś zrobić, żeby miec dłuuugie włosy. Ostatnio byłam u fryzjera na podcięciu "końcówek" ściął prawie połowę włosów "bo musiał" przynajmniej mam teraz zdrowe końcowki ale szkoda mi ich długości, nie mogę teraz patrzeć w lustro na moje krótkie włosy aa i jeszcze dojść jakoś do wymarzonego blondu, chyba po feriach kupię loreala i się w końcu farbnę

Stary 2011-02-12, 11:56   #1107
Prymulkaaa
Rozeznanie

a właśnie, moje drogie byłyście w kinie na filmie "weekend"?

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Czekoladka, Ty jesteś blondynką?

wszystkie farbujecie się lorealem.. naprawdę jest taki dobry..?
Stary 2011-02-12, 11:59   #1108
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
a właśnie, moje drogie byłyście w kinie na filmie "weekend"?

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Czekoladka, Ty jesteś blondynką?

wszystkie farbujecie się lorealem.. naprawdę jest taki dobry..?
naturalne mam ciemny blond a chce się przefarbować na jasny blond jeśli chodzi o farbę z loreala to nie miałam jej jeszcze, ale chyba buahhot i snow nimi farbują i polecają

Stary 2011-02-12, 12:01   #1109
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
party_girl7 cześć ja cię pamiętam

żeby nie odstawać od reszty, też muszę pomyśleć o jakiejś przemianie na pewno chciałabym wyszczuplić talię o 10 cm (wczoraj się mierzyłam i w talii mam 70 cm ) i tak jak buahhot przejrzeć szafę i regularnie łykać merz special, pić herbatę z pokrzywy i ogólnie coś zrobić, żeby miec dłuuugie włosy. Ostatnio byłam u fryzjera na podcięciu "końcówek" ściął prawie połowę włosów "bo musiał" przynajmniej mam teraz zdrowe końcowki ale szkoda mi ich długości, nie mogę teraz patrzeć w lustro na moje krótkie włosy aa i jeszcze dojść jakoś do wymarzonego blondu, chyba po feriach kupię loreala i się w końcu farbnę
hej fajnie ze ktos mnie jeszcze pamieta
tez musialabym zrobic rentgena szafie, ale zawsze mam tak ze i tak wiekszosc odkladam do innego worka i zostawiam bo moze sie przyda, moze moda wroi itp, ciezko mi wyrzucic cos co jest nieznoszone...
Stary 2011-02-12, 12:04   #1110
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
hej fajnie ze ktos mnie jeszcze pamieta
tez musialabym zrobic rentgena szafie, ale zawsze mam tak ze i tak wiekszosc odkladam do innego worka i zostawiam bo moze sie przyda, moze moda wroi itp, ciezko mi wyrzucic cos co jest nieznoszone...
niestety mam tak samo jestem chyba zbyt sentymentalna i szkoda mi wyrzucić ciuchów tak na amen

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości