|
|
#1081 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
Także Ludwika miała sporo szczęścia
|
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Rozeznanie
|
chyba juz je dawalam-albo i nie
nie mam czasu ogarnac wszystkiego ostatnio ale to nic najwyzej przeczytacie jeszcze razstreszczenia: 1435 Zdesperowany Kamil usiłuje przekonać doktora Ostrowskiego, że list polecający napisany przez jego profesora nie był formą protekcji. Agnieszka próbuje uświadomić Ludwice, że nie powinna dłużej gniewać się na sąsiada. Danka wykręca się od wspólnego wyjazdu z Dębkami na urlop. Tłumaczy Halince, że czeka ją ślub córki. Gosia i Piotr przychodzą niespodziewanie. Halinka jest zachwycona narzeczonym Gosi. Piotr chce omówić z Zimińskimi organizację wesela. Danka z niepokojem zauważa, że jej córka nie ma własnego zdania. 1436 Marzena dowiaduje się, że Renata i Sławek nie są już razem. Renata pogrąża się w depresji. Roman Hoffer zostaje studentem. Pełen zapału przystępuje do przygotowań do zajęć. Zaczyna od przeczytania podręczników akademickich. Edyta postanawia zostać dłużej u Dudków. Jerzego to cieszy. Tymczasem Iza wypytuje Szaleja o jego dalsze plany. Szalej wyczuwa, jakie są jej intencje i podejmuje decyzję, by jak najszybciej wyjechać i nie nadużywać gościnności. Edyta jest zawiedziona takim obrotem sprawy i prosi ojca, by przekonał Szaleja do pozostania. 1437 Marzena przekonuje Sławka, by poddał się operacji w Niemczech. Zapewnia, że otoczy go opieką. Iza wyrzuca Jerzemu, że obiecał rozwiązać problem przedłużającego się pobytu Szaleja. Skruszony Jerzy podejmuje próbę delikatnej rozmowy z przyjacielem. Szalej w zawiły sposób tłumaczy Dudkowi, dlaczego nie może teraz wyjechać i zostawić Edyty. Patryk ma już dość Ksawerego, który ciągle mu przeszkadza. Janusz stara się załagodzić konflikt, ale Marta widzi, że przeprosiny zostały na Patryku wymuszone. Nagły wyjazd Janusza pogarsza atmosferę w domu. |
|
|
|
|
#1083 | |
|
|
Cytat:
Hmm, to może Marta przy tych trudnościach wróci do Filipa
|
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
chyba Marta nie liczyła na zakończenie bajki żyli długo i szczęśliwe przy Januszu i Jego dorastającym synu
![]() z drugiej strony ciekawe z kim zostawał syn jak Janusz wyjeżdżał kiedy nie było Marty
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm
a mi wyleciało z głowy że Janusz ma syna jakoś tak powiem Wam, że dobrali (jak dla mnie) imię do aktora, jakoś do niego ten Janusz pasuje
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu i ciekawe jak tam Romankowi pójdzie
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1089 |
|
|
Mój kolega z boiska i ze studiów, lat 60 był przemiłym studentem
|
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo tekst jego matki "Nie tak cię wychowałam"
|
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Renata cały czas go prosi, żeby poszedł do lekarza, a on odmawia. A przecież czasami ma przebłyski normalnego zachowania i wtedy zdaje sobie sprawe z tego, co sie z nim dzieje. Zamiast coś z tym zrobic, siedzi w domu. Nie dziwie sie Renacie, że ma już dosc ;/
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
muszę jutro oglądnąć powtórki i zobaczyć jak Rencisława wymawia to Sławek, bo normalnie mi to spokoju nie daje
![]() ![]() i jak zwykle najlepszego momentu jak sąsiad ratował Ludmiłę też nie widziałam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
idę oglądać na Vod czwartkowy odcinek xD
|
|
|
#1094 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszy tekst Rencisławy
Leżałeś nieprzytomny i co? Miałam Cię kocykiem przykryć? I czekać aż się obudzisz? ------------ Ja się jej dziwię, ale tego że znosi te jego zachowanie! Dawno bym mu wygarnęła i poszła sobie a ta jeszcze w depresje wpadnie
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze normalnie się robi komedia obyczajowa ![]()
|
|
|
|
|
|
#1097 |
|
|
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Konto usunięte
|
Co do imienia "Janusz" i wizażowego przezwiska tego bohatera "Niedźwiedź", to pragnę poinformować, że zespół Zacier stworzył przesympatyczną piosenkę o Niedźwiedziu Januszu, który wśród niedźwiedzi z wąsami wiedzie prym!
![]() Ludwika jest śmieszna, jednak w realu nie pomieszkałabym z nią nawet godziny :P Sławek - szkoda gadać, ja bym go ubezwłasnowolniła i zaprowadziła do lekarza :/ Na szczęście się pokapował na końcu. Wątek Szaleja i Edyty mnie nuży :/ Czekam za to na rozwój sytuacji u Olki i Daniela A dzisiaj w Dzień dobry TVN była ta aktorka grająca Gosię, kurcze ona za granicą robi karierę, była nominowana do Bafty! A u nas w serialiku.. I to taką postać... |
|
|
|
|
#1099 |
|
Przyczajenie
|
spoilerki dla zainteresowanych i ciekawskich
![]() 1435 Zdesperowany Kamil usiłuje przekonać doktora Ostrowskiego, że list polecający napisany przez jego profesora nie był formą protekcji. Agnieszka próbuje uświadomić Ludwice, że nie powinna dłużej gniewać się na sąsiada. Danka wykręca się od wspólnego wyjazdu z Dębkami na urlop. Tłumaczy Halince, że czeka ją ślub córki. Gosia i Piotr przychodzą niespodziewanie. Halinka jest zachwycona narzeczonym Gosi. Piotr chce omówić z Zimińskimi organizację wesela. Danka z niepokojem zauważa, że jej córka nie ma własnego zdania. 1436 Marzena dowiaduje się, że Renata i Sławek nie są już razem. Renata pogrąża się w depresji. Roman Hoffer zostaje studentem. Pełen zapału przystępuje do przygotowań do zajęć. Zaczyna od przeczytania podręczników akademickich. Edyta postanawia zostać dłużej u Dudków. Jerzego to cieszy. Tymczasem Iza wypytuje Szaleja o jego dalsze plany. Szalej wyczuwa, jakie są jej intencje i podejmuje decyzję, by jak najszybciej wyjechać i nie nadużywać gościnności. Edyta jest zawiedziona takim obrotem sprawy i prosi ojca, by przekonał Szaleja do pozostania. 1437 Marzena przekonuje Sławka, by poddał się operacji w Niemczech. Zapewnia, że otoczy go opieką. Iza wyrzuca Jerzemu, że obiecał rozwiązać problem przedłużającego się pobytu Szaleja. Skruszony Jerzy podejmuje próbę delikatnej rozmowy z przyjacielem. Szalej w zawiły sposób tłumaczy Dudkowi, dlaczego nie może teraz wyjechać i zostawić Edyty. Patryk ma już dość Ksawerego, który ciągle mu przeszkadza. Janusz stara się załagodzić konflikt, ale Marta widzi, że przeprosiny zostały na Patryku wymuszone. Nagły wyjazd Janusza pogarsza atmosferę w domu. |
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1101 |
|
|
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam wrażenie że gdzieś czytałam już
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Raczkowanie
|
Sąsiad "Meloman"
i Ludwika po nalewce jak nastolatka po pierwszej randce
Edytowane przez katarzynazar Czas edycji: 2011-04-11 o 21:23 |
|
|
|
|
#1104 |
|
Rozeznanie
|
Ten serial robi się coraz bardziej nudny...naprawdę, flaki z olejem
Ale i tak oglądam, dla zabicia czasu ![]() Jedynie Ludwika dziś troszkę dodała humoru odcinkowi
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
A co to za operacja ma być?
Był u lekarza i już wiadomo co mu jest? Nie oglądałam ostatnio
|
|
|
#1106 |
|
|
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby nie Ludwika dziś byłoby nuuudno
no i powiem Wam, że duży brzuch 'dali' tej Emilce wyglada jakby serio w ciąży była przeważnie w 'filmach' to taki mini mini brzuszek że aż człowiek nie wierzy że to ciąża- nawet filmowa
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama taki miałam jeszcze w Sylwestra i byłam przed samym rozwiązaniem, więc teraz żeby nie przesadzili i żeby nie chodziła z tym brzuchem następne kilkanaście odcinków ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
tak się zastanawiałam po zwiastunie, czemu Daniel będzie się lał z Szymonem
ale słaby ten koleś... szkoda Olki |
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Co się działo, co się działo???
Nie oglądałam, tż gra na plejce
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

Także Ludwika miała sporo szczęścia