![]() |
#1081 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
Hej namiary na florystów mam ja ![]() Firma Arthemis http://arthemis-bukiety.blogspot.com/ Wejdź sobie na jej bloga, kobitka super
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
Jeszcze bo nie mogę się oprzeć
Ola dziś robiła ślub, nie mogłam jej pomóc bo musiałam wyjechać w sprawach służbowych ale przesłała mi zdjęcia dla mnie cudna ta PM ale pokażę Wam tylko od pasa bo nie wiem czy by sobie życzyła żeby ją tu afiszować
#1083 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane Pmki
![]() ![]() ![]() Przede wszystkim bardzo chiałam Wam podziękować za wsparcie i za to że Jesteście tutaj bo przyznam, bez Was było by mi ciężko samej ze wszystkimi przygotowaniami ![]() Jako mężatka czuje się świetnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dodam jeszcze tylko że bukiet miał być inny ale rano jak go odbierałam było już zapóżno na poprawki ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2011-05-08 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
No No - Muminek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
sliczna ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Wszystko grało ze soba slicznie |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie trochę z innej beczki, gdzie po 20tym września najlepiej jechać w podróż?za fajną cenę? może któraś się orientuje?
![]() gdzieś żeby było ciepło ![]() Edytowane przez malenstfo Czas edycji: 2011-05-08 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zadomowienie
|
muminek82 - pięknie
![]() I ta biała mucha super wyglądała i ty cała też ślicznie ![]() malenstfo - ja też poleciłabym Turcję, na Cyprze też jest ciepło, spokojnie ok. 27-30 stopni, ale drożej zdecydowanie. W Turcji (jak i w sumie wszędzie) najlepiej wynająć samochód na kilka dni i pozwiedzać samemu, można dotrzeć do niesamowitych miejsc, zatoczek, w dodatku zupełnie pustych.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-08 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam te we wrześniu ok 10 i temperatura była w granicach 26 stopni na południu Chorwacji w granicach 27, więc ok jak dla mnie ![]() Nie wiem jak pod koniec września ale myślę że mniej jak 24 stopnie to nie będzie ![]()
![]() |
#1094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zadomowienie
|
No tak w Turcji jest dużo cieplej o tej porze. W Turcji byłam w zeszłym roku na tydzień właśnie i to w połowie października, to już był taki koniec sezonu. Temp. powyżej 25 stopni, ale ciut deszczyku.
Wynajęcie samochodu rzeczywiście trochę drogie, chyba ok 30 euro na dzień, może mneij jak się bierze na klilka dni (ceny paliwa z tego co pamiętam jak u nas). Czasem warto dogadać się z jakąś parę i razem pojeździć, koszty o połowę spadają. Mnie plaże przy hotelu sie nie podobały, jeszcze hotelowa była przy drodze (wybralismy najtańszy chyba hotel, bo to miał być szybki, tani wypad), a jeżdżąc samochodem, ok 20-30 km od Alanyi trafialiśmy na piękne plaże, kaniony, ruiny zamków i takie cudne zatoczki jak na focie. Np trafilismy do Kanionu gdzie wycieczki były po 25 euro, a my dojechaliśmy tam w pół godziny i za wstęp zapłaciliśmy grosze. Byliśmy tez na raftingu, bardzo fajnie; warto też zwiedzić Kapadocję, ale ze względu na krótki pobyt nam nie chciało się jechać. Niestety wszystkei destynacje o tej porze mają jeden minus - bardzo szybko robi się ciemno, pamiętam w Egipcie byłam we wrześniu i już o 18:30 się ściemniało. Wsystkie lokalizacje mają inne plusy: Egipt - cudowny podwodny świat; ale jeśli nie pływasz, nurkujesz snoorkujesz, to nei ma tam po co jechać; choć no warto zobaczyć zabytki w Luxorze i Kairze ozczywiście; Tunezja - piękne plaże, można pozwiedzać też fajne miejsca na własną rękę, safari na Saharze też rewelacja, Turcja - bardzo ciekawe krajobrazy, górzyście, kaminiście, uroczo. Poszukaj, a potem pochwal się na co się zdecydowałaś ![]()
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-08 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli chcesz, żeby było cieplej to Turcja/Tunezja/Egipt/Maroko/Cypr, może w Bułgarii albo w Grecji na wyspach (Kreta, Rodos, Zakynthos) będzie jeszcze ciepło ![]() Jeśli chodzi o Turcję i Egipt to my byliśmy w Turcji 3 lata temu, a w Egipcie rok temu w tym samym terminie koniec sierpnia/początek września i było super ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-05-08 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
I wg mnie to jest najbardziej optymalny wybór. Ja byłam w każdym z tych miejsc i najchętniej chyba do Tunezji bym wróciła właśnie
![]()
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1101 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje bardzo dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Muminku wyglądałaś przepięknie
![]() My wczoraj odwiedziliśmy z zaproszeniem przedostatnią parę, także dobrze idzie ![]() ![]() ![]() Tylko mam teraz zagwozdkę, bo mamy wśród zaproszonych gości 3 pary z małymi dziećmi (wszystkie poniżej 2 lat) i mieliśmy nadzieję, że będą skłonni na ten jeden dzień zostawić dzieci z dziadkami, ale wynika z rozmów, że przynajmniej 2 pary chcą przyjść na wesele z dziećmi. Zasugerowałam im, że w naszej restauracji nie ma za bardzo warunków, żeby ewentualnie dzieci położyć, jak się zmęczą, ciekawa jestem co w końcu postanowią. Nie mam nic przeciwko dzieciom, ale jakoś nie wyobrażam sobie takich maluchów na weselu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj miałam próbny makijaż i jestem zadowolona
![]() No i dostałam namiar na kolejną'genialną' fryzjerke, oby sie taką okazała ![]()
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pięknie wyglądałaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Muminek ślicznie wyglądałaś. Mój kochany zerknął mi na ekran przez moment i baaaardzo podobała mu się Twoja kiecka i bolerko (a on ogólnie nie znosi bolerek). Super, że wszystko się udało i pogoda dopisała SZCZĘŚLIWA MĘŻATKO
![]()
#1108 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() a od bukietu rano się zaczeło jade tam odebrac a bukiet w innym kolorze i troche inny niz ustalałam ale nie chciałam sie już denerwowac i nie było czasu wiec wziełam taki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() powodzenia ze zdjęciami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję, że wszystko się udało!! ![]() Razem wyglądaliscie cudnie!!! ![]() Matko a mnie zostało 40 DNI DO SLUBU!!!!! ![]() Edytowane przez Aniusia1984 Czas edycji: 2011-05-09 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.