|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
|
|
|
|
|
#1082 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Wszytkim
![]() Cytat:
(Od Młodego seniora, i młodego juniora dostałam elektryczny rower i bukiet róż na D-M ) Hmmm....ja też, tylko nie na jedzenie (Wampirzyca ze mnie wyłazi), Ech, te "kosmate" myśli ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tam wafle? U mnie od rana ciepło, świeci słońce...Na obiad próbujemy upiec indyka na rożnie (chyba zajmie kilka godzin...) życzę Wam miłego dnia
|
||
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej ponownie
Wlazłam tak na szybko,póki mąż obiad robi i mnie na obiad zawoła.Odrazu napisze,że spaghetti robi,bardziej mi smakuje jak on zrobi niż ja ![]() corvi,zła odpowiedz ![]() A wafle poszły szybko były pyszne Tak,wiem pamiętam,ale dalej jest przepis w klubie.No dobra zlituje się i później Wam przepis Tu napisze ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() Język mi już do duszy ucieka Załatwiliśmy to co mieliśmy i jest git majonez.
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata tak wymyślił a my nie mieliśmy nic przeciwko. Rodzice robili nam wesele i nie chcieliśmy naciągać. Tylko kamerzyste + fotografa wybraliśmy droższych. Na początku nie podobało się, ale jak sami zobaczyli efekty, to byli bardzo zadowoleni. Film jest na tyle dobry, że można puścić na spotkaniu towarzystkim.
|
|
|
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? zazwyczaj nikt tak pozno nie robi o wow fajny prezent Cytat:
dzis maz teraz cos robi(hot-dogi) teraz bo ja strajkuje wystarczy mi wymeczenie u lekarza
|
||
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Karinio, jak Ty zrobisz, to ja też..
Ja nadal nie urządziłam 18nastki, i ludzie się nadal pytają kiedy? A sesji poślubnej też nie miałam, więc może trzeba coś zorganizować Mało nadrabiania.. Aj, i ogólnie. Przyniosłam sobie bzu z działki i mi teraz pachnie. Cały tydzień mam na ranną zmianę w robocie, więc nie będzie tak źle. Dzisiaj były tylko trzy kasjerki na linii kas, masakra jak nie wiem co, ale toć to burżujstwo, jedna by wystarczyła. Albo cięcia są, albo nie ![]() Matko, jest taki portalik wiocha.pl - i zdjęcia faktycznie, wiocha na całego :/ Coś okropnego, coś jak demotywatory, tylko gorsze. Czasami się zastanawiam, jak można takie zdjęcia wrzucać do internetu, jak można sobie coś takiego robić? Rozumiem "śmieszne" sesje, ale rozbierane fotki, typowo ginekologiczne i wstawianie tego na portale typu NK, to jest żałosne :/
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś fajnie ciepło było. Chyba najcieplejszy dzień w maju. Byliśmy dziś na spacerku, przechodziliśmy m.in. przez ogródki, tam to nawet się opalali.
|
|
|
|
#1088 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo, fajny, o ile zębów nie powybijam Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Ba! przekopywałam kwiaty w koszulce i ze zdziwienim zauważyłam że opaliły mi się ręce, a do upałów jeszcze daleko ![]() Sąsiadka obok, przyniosła mi kępkę lilii. (Wymieniamy się kwiatami )
|
||||
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Poniedziałek i mało ludzi?!
No właśnie nie tak do końca ;P Było trochę ludziów, a jak trza było wyjść na przerwę, to kolejki jak nie powiem co
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby tak na weekend bylo jeszcze, to wyjedziemy sobie
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Yyy,z tego co widze troche mam do nadrabiania.A to dlatego,że całą niedziele byliśmy w terenie.Pojechaliśmy w jedno cudne miejsce Jeden biało rudy,drugi biało-czarny. I niedziela mineła fajowo,noi poniedziałek dzień załatwień. ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Grrrr,jak ma się wolny dzień,to net pada.Raz jest raz go nie ma
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-10 o 12:05 |
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to za miejsce? ![]() ja wczoraj bylam u lekarza to tez mialam dzien z glowy a dzis zalatwienia z tym laptopem a jutro z rana dentysta i wyrwanie tego zeba czwartek wolny
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noi nienadrobiłam jeszcze tego co napisałyście wcześniej. O,widzisz też masz pełno załatwień,ale po tym jaka ulga jak się jest już PO ![]() A te miejsce pokaże Wam w Klubie
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwlaszcza, ze wczoraj bylam jak galareta a i udalo mi sie tanio kupic tasme i obudowe oryginalna, wszystko super ale jednak nowe bylo lepsze niz nowe tez oryginalne ale dokupione i musial mi maz sam zakladac bo wedlug nich potrzebny byl jakis rozwiertak bo srubki byly troche starte a maz wykrecil to sam w pare minut i teraz maz sobie kupuje nowy tel i chyba mnie zazdrosc zzera choc moj ma wszystko pobawie sie jego troche i potem mu oddam
|
|
|
|
|
#1095 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Yyyyyyy napisałam posta i wsiąkł.
![]() Eve,to troche zabawy było. Też tak mam jak się denerwuje,to się trzęse i to samo jest jak mąż ma nowy telefon.Ostatnio tzn jakoś w grudniu zeszłego roku kontrakt się nam na telefon kończył.Noi ja miałam sobie wybrać nowy telefon,ale mąż powiedział że to on chciałby nowy telefon na urodziny,zgodziłam się,ale było mi potem przykro ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak tam indyk wyszedł,pewnie pyszny co??? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Dziękuje za gratulacje Nie powybijasz sobie zębów.No co Ty Kup sobie najwyżej błotnik na zęby. ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() No,a czmeuż by nie.Będziecie mieć rocznice,strzelcie sobie takową sesje Warto powspominać No wierze. U mnie jeszcze ten bukiet co dostałam i który Wam pokazywałam stoi dalej w wazonie. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Bardzo dobry był obiad,jak zawsze ![]() Noi dobrze,masz prawo odpocząć.Hot dogi,też dobre.Mąż sobie jutro na obiad do pracy będzie robił własnie hot dogi. A ja na jutro sobie kupiłam gotowiec pierogi z mięsem. Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-10 o 22:12 |
|||||||
|
|
|
#1096 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powolutku nas nadrobisz ![]() Cytat:
Cytat:
Zdrówka życze Cytat:
![]() Cytat:
Z góry przepraszam ,ale z drugiej strony ja się z Tobą nie całowałam ![]() Ad białka,też prawda.I zarazem przypomniał mi się pewien kawał. Jasio bawi się w piaskownicy i mama zauważyła,że Jaś coś żuje. Na co mama: Jasiu co jesz? Jasiu: Mięsko Mama: A skąd masz? Jasiu: Samo przypełzło
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-10 o 22:40 |
|||||
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałaś? To już wiesz, po kablach przylazło, po kablach.
Dzień wolny, kawa się robi (sama się robi! ale chyba sam się nie zrobi, bo coś jej to długo idzie) I taki piękny dzień dzisiaj...
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jaka dziś cisza,tylko jeden post do nadrobienia ![]() Kaaroo,a no niewiedziałam , że ta zaraza przez kable idzie. Strzeżcie się ![]() A tak swoją,to ciesz się że tylko jedna opryszczka Ci wyskoczyła,bo ja miałam dwie. cool: W sumie już mi się goją. ![]() U mnie dziś pochmurnie i nastał moment,że sobie kawe trzeba zrobić.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-11 o 15:06 |
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napilabym sie kawki ale zoladek mi szwankuje znowu i pije mocna herbate bez cytryny bo czasem mi pomaga![]() a tak wogole to jakas nieprzytomna jestem zaczelam rano obierac cytryne do zlewu
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie naszły ciemne chmury,będzie za chwile padało. Ja wkońcu tej kawy sobie nie zrobiłam. ![]() Uu,znów szwankuj Ci żołądek. Niedobrze Zakręcona,zakręcona...... ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- A coś corvi pisałaś troche wcześniej o masie waflowej. ![]() Już podaje,bo znów zapomniałam. ![]() Produkty potrzebne do zrobienia masy waflowej to: - 3 szklanki mleka - 1,5 szklanki cukru - 1 kostka margaryny - 3 łyżki ciemnego kakao Sposób przyrządzenia masy waflowej: Mleko z cukrem zagotować.Gotować aż zgęstnieje i zrobi się lekki brązowawe i zgęstnieje.Potem odstawić z gazu,aby troche odstało byle nie zadługo bo margaryna musi się rozstopić i dodać margaryne i kakao wymieszać.I położyć na oknie do ostygnięcia.Poczym gotową mase,wylewamy na wafe. Smacznego
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakiś fajny przepis na pastę kanapkową? W lodówce mam m.in. ser biały, szczypiorek, rzodkiewka, śmietana, dwa ogórki zielone.
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia,z tych składników co wymieniłaś jak najabardziej można zrobić paste.
Sama bym sobie taką zjadła. ![]() A ogórki zostaw na mizerie albo też na kanapki |
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Żyję zapomniałam że taka praca z codziennym chodzeniem do niej zajmuje tyle czasu (do tej pory w większości robiłam wszystko w domu i raz na jakiś czas zdarzało się że musiałam dłużej siedzieć). Jakoś nie umiem sobie jeszcze dnia przystosować...8 godzin w robocie + dojazdy autobusem w godzinach szczytu jakoś trzeba to będzie zorganizować szczególnie te obiadki |
|
|
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebuje czegos mocnego ale jak jestem w domu to staram sobie radzic inaczej![]() przypomnialas mi moj sen snila mi sie taka straszna burza, rozpetala sie bardzo szybko takie ogromne blyskawice na cale niebo, pamietam, ze strasznie oslepialy a grzmoty byly bardzo glosne weszlam do jakiegos domu i wtedy juz sie nie balam
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
jakaś durna baba o 5.45 rano podniosła mi ciśnienie, bo zaczeła sie na mnie wydzierać
![]() wszystko mi sie w domu skonczylo, chyba do weekendu nie przeżyję bez zakupów. dzis na obiad zapiekanka z pomidorem, szynką kukurydza, juz jestem głodna
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez dzis musze zrobic zakupy wieczorem zrobimy sobie spacerek do sklepow ,bo niestety w moim spozywczym przewaznie nie ma trocin
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Przywitawszy się ide zrobić sobie herbatki i póki mam czas Was nadrobie.
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
własnie za nic, bylam na spacerze z psem, a ona sie na mnie od razu drze gdzie ja chodzę z psem
![]() chodzilam W OKOLICY jej bloku, gdzie kazdy normalny człowiek moze sobie chodzic. nienawidzę ludzi tu mieszkających
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za głupi babol.Taka to się chyba czepia o byle co,byle się tylko doczepić bo jej się chyba nudzi w zyciu.Z bejsbola ją albo psem poszczuj ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() Życze udanych zakupów |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

Tak,wiem pamiętam,ale dalej jest przepis w klubie.No dobra zlituje się 
おはよう! 

czwartek wolny

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Sama bym sobie taką zjadła.