Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 10:26   #1081
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość

A jaką podaliście jej opcje transportu dla gości?U nas każdy w swolm zakresie,przyjeżdzał na wesele,moglismy im załatwić pokoje,jesli chcieli zostać na noc,bo na drugi dzień były poprawiny.Aczkolwiek poprawiny to była tylko posiadówka,wprawdzie włączylismy sobie plazme i muzyka leciala

U nas było tak, że każdy miał jechać swoim autem, a po obiedzie było odwożenie samochodów. Mieliśmy dwóch kierowców, którzy odwozili gości, kiedy tylko chcieli. Nawet 1 osobę. Może nie jest to super wygodne, dla gości, ale autokar jest o wiele droższa opcja. Większość gości rozumiała i nie było problemu.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:23   #1082
Corvette
Zadomowienie

Dzień Dobry Wszytkim
Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
ok ale trudno mnie do czegos zrazic to przez jedzenie na horrorach
jakie skojarzenia, ja tam nie widzialam starego ptaszka
Aaa., zapomniałam, faktycznie
(szczęściara)
zreszta nie podobaja mi sie zdj ze slubu i chcialabym taka sesje wiem juz za pozno tak robic tyle po slubie ale wmawiam sobie
pochwal sie co to za niespodzianka
Dlaczego za późno? To nawet fajny pomysł. Szczególnie tylko we dwoje....Wróciły by wspomnienia dla Was obojga, wiesz, takie "weselne"
(Od Młodego seniora, i młodego juniora dostałam elektryczny rower i bukiet róż na D-M )

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ekhem... ja jak oglądam horrory to robię się głodna...
Hmmm....ja też, tylko nie na jedzenie (Wampirzyca ze mnie wyłazi), Ech, te "kosmate" myśli

Cytat:

Ja również nie lubie robali. Ostatnio pająka widziałam w domu,wziełam go w papier i mi po papierze skubany szybko uciekł i spadł gdzieś spowrotem na schody.A,ja co zrobiłam rzuciłam papier,zrobiłam brr.Szukałam go,ale niewidziałam. Wziełam papier,wywaliłam ale po pająku ani sladu
No tak,jak kogoś takie coś nie rusza,to nawet jeśli miałby kłaka w zupie i wziął do buziz zupą,to wyciągnie i będzie jadł dalej
Łeeee...Litości!!! "wszystko", tylko nie kłaki

A i mam dla Was zagadke.

Jak nazywa się mąż,który zabija żony??
Muzułmanin?

Jak tam wafle?

U mnie od rana ciepło, świeci słońce...Na obiad próbujemy upiec indyka na rożnie (chyba zajmie kilka godzin...)
życzę Wam miłego dnia
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 15:34   #1083
Karinio
Zakorzenienie

Hej ponownie

Wlazłam tak na szybko,póki mąż obiad robi i mnie na obiad zawoła.Odrazu napisze,że spaghetti robi,bardziej mi smakuje jak on zrobi niż ja

corvi,zła odpowiedz ,bo to nie muzułmanin. Odpowiedz brzmi Żonkil
A wafle poszły szybko były pyszne Aczkolwiek masa,coś za rzadka mi wyszła i troche wyciekała,wiec fotek nie robiłam. Tak,wiem pamiętam,ale dalej jest przepis w klubie.No dobra zlituje się i później Wam przepis Tu napisze

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
U nas było tak, że każdy miał jechać swoim autem, a po obiedzie było odwożenie samochodów. Mieliśmy dwóch kierowców, którzy odwozili gości, kiedy tylko chcieli. Nawet 1 osobę. Może nie jest to super wygodne, dla gości, ale autokar jest o wiele droższa opcja. Większość gości rozumiała i nie było problemu.
Noi fajnie to załatwiliście. A ta opcja jej nielezy?Jak nielezy to niech się wymyśli coś "lepszego"

Język mi już do duszy ucieka U mnie też cieplutko Załatwiliśmy to co mieliśmy i jest git majonez.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:01   #1084
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Noi fajnie to załatwiliście. A ta opcja jej nielezy?Jak nielezy to niech się wymyśli coś "lepszego"

Mój tata tak wymyślił a my nie mieliśmy nic przeciwko. Rodzice robili nam wesele i nie chcieliśmy naciągać. Tylko kamerzyste + fotografa wybraliśmy droższych. Na początku nie podobało się, ale jak sami zobaczyli efekty, to byli bardzo zadowoleni. Film jest na tyle dobry, że można puścić na spotkaniu towarzystkim.
Stary 2011-05-09, 20:03   #1085
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Wszytkim

Dlaczego za późno? To nawet fajny pomysł. Szczególnie tylko we dwoje....Wróciły by wspomnienia dla Was obojga, wiesz, takie "weselne"
(Od Młodego seniora, i młodego juniora dostałam elektryczny rower i bukiet róż na D-M )

Hmmm....ja też, tylko nie na jedzenie (Wampirzyca ze mnie wyłazi), Ech, te "kosmate" myśli

Muzułmanin?

Jak tam wafle?

U mnie od rana ciepło, świeci słońce...Na obiad próbujemy upiec indyka na rożnie (chyba zajmie kilka godzin...)
życzę Wam miłego dnia
sama nie wiem to moje marzenie taka sesja ale jak ktos sie zapyta kiedy bedzie/byl slub to co powiem 3,5r temu? zazwyczaj nikt tak pozno nie robi
o wow fajny prezent

Cytat:
Hej ponownie

Wlazłam tak na szybko,póki mąż obiad robi i mnie na obiad zawoła.Odrazu napisze,że spaghetti robi,bardziej mi smakuje jak on zrobi niż ja

A wafle poszły szybko były pyszne Aczkolwiek masa,coś za rzadka mi wyszła i troche wyciekała,wiec fotek nie robiłam. Tak,wiem pamiętam,ale dalej jest przepis w klubie.No dobra zlituje się i później Wam przepis Tu napisze

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Język mi już do duszy ucieka U mnie też cieplutko Załatwiliśmy to co mieliśmy i jest git majonez.
ale fajnie dzis maz teraz cos robi(hot-dogi) teraz bo ja strajkuje wystarczy mi wymeczenie u lekarza
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:34   #1086
kaarooo
Zakorzenienie

Karinio, jak Ty zrobisz, to ja też..
Ja nadal nie urządziłam 18nastki, i ludzie się nadal pytają kiedy?

A sesji poślubnej też nie miałam, więc może trzeba coś zorganizować

Mało nadrabiania.. Aj, i ogólnie.
Przyniosłam sobie bzu z działki i mi teraz pachnie. Cały tydzień mam na ranną zmianę w robocie, więc nie będzie tak źle. Dzisiaj były tylko trzy kasjerki na linii kas, masakra jak nie wiem co, ale toć to burżujstwo, jedna by wystarczyła. Albo cięcia są, albo nie

Matko, jest taki portalik wiocha.pl - i zdjęcia faktycznie, wiocha na całego :/ Coś okropnego, coś jak demotywatory, tylko gorsze. Czasami się zastanawiam, jak można takie zdjęcia wrzucać do internetu, jak można sobie coś takiego robić? Rozumiem "śmieszne" sesje, ale rozbierane fotki, typowo ginekologiczne i wstawianie tego na portale typu NK, to jest żałosne :/

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 22:59   #1087
agusiowata
Zakorzenienie

Ale dziś fajnie ciepło było. Chyba najcieplejszy dzień w maju. Byliśmy dziś na spacerku, przechodziliśmy m.in. przez ogródki, tam to nawet się opalali.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 02:46   #1088
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
Dobre
A wafle poszły szybko były pyszne
No to gratuluję
Cytat:
sama nie wiem to moje marzenie taka sesja ale jak ktos sie zapyta kiedy bedzie/byl slub to co powiem 3,5r temu
Cytat:
zazwyczaj nikt tak pozno nie robi
o wow fajny prezent
A data musi być? Możesz powidzieć że miałaś je schowane i nikt by nie wiedział kiedy były zrobione.
Nooo, fajny, o ile zębów nie powybijam Dziękuję

Cytat:

Dobre

Ja też nie, ani wesela. Brat służył jako kamerzysta i fotograf w kościele i w restauracji (mała stacja kolejowa z dawien dawna, przerobiona w restaurację. Mieliśmy cały wagon dla siebie i dla gości).

Mało nadrabiania.. Aj, i ogólnie.
Przyniosłam sobie bzu z działki i mi teraz pachnie. Cały tydzień mam na ranną zmianę w robocie, więc nie będzie tak źle. Dzisiaj były tylko trzy kasjerki na linii kas, masakra jak nie wiem co, ale toć to burżujstwo, jedna by wystarczyła. Albo cięcia są, albo nie

Och! To masz troszkę wiosny w domu.
Może dlatego że poniedziałek to ruch mniejszy.

Matko, jest taki portalik wiocha.pl - i zdjęcia faktycznie, wiocha na całego :/ Coś okropnego, coś jak demotywatory, tylko gorsze. Czasami się zastanawiam, jak można takie zdjęcia wrzucać do internetu, jak można sobie coś takiego robić? Rozumiem "śmieszne" sesje, ale rozbierane fotki, typowo ginekologiczne i wstawianie tego na portale typu NK, to jest żałosne :/
Wiek internetu i...no nie wiem...Ludzie się chyba nudzą?

Cytat:
Ale dziś fajnie ciepło było. Chyba najcieplejszy dzień w maju. Byliśmy dziś na spacerku, przechodziliśmy m.in. przez ogródki, tam to nawet się opalali.
U mnie dzisiaj też było, jak do tej pory nacieplej.

Ba! przekopywałam kwiaty w koszulce i ze zdziwienim zauważyłam że opaliły mi się ręce, a do upałów jeszcze daleko
Sąsiadka obok, przyniosła mi kępkę lilii. (Wymieniamy się kwiatami )
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 06:44   #1089
kaarooo
Zakorzenienie

Poniedziałek i mało ludzi?!
No właśnie nie tak do końca ;P Było trochę ludziów, a jak trza było wyjść na przerwę, to kolejki jak nie powiem co

Stary 2011-05-10, 07:18   #1090
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
fakt, pogoda super żeby tak na weekend bylo jeszcze, to wyjedziemy sobie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 11:55   #1091
Karinio
Zakorzenienie

Bry

Yyy,z tego co widze troche mam do nadrabiania.A to dlatego,że całą niedziele byliśmy w terenie.Pojechaliśmy w jedno cudne miejsce A widziałam takie dwa pieski jak Ty masz motylku.Chciałam im zrobić zdjęcie,ale one siedziały cały czas pod stolikiem. Jeden biało rudy,drugi biało-czarny. I niedziela mineła fajowo,noi poniedziałek dzień załatwień. Wreszcie mam chwile by tu zerknąć na dłuższa chwile,więc korzystam póki mam czas i moge

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Grrrr,jak ma się wolny dzień,to net pada.Raz jest raz go nie ma

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-10 o 11:05
Stary 2011-05-10, 18:07   #1092
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Bry

Yyy,z tego co widze troche mam do nadrabiania.A to dlatego,że całą niedziele byliśmy w terenie.Pojechaliśmy w jedno cudne miejsce A widziałam takie dwa pieski jak Ty masz motylku.Chciałam im zrobić zdjęcie,ale one siedziały cały czas pod stolikiem. Jeden biało rudy,drugi biało-czarny. I niedziela mineła fajowo,noi poniedziałek dzień załatwień. Wreszcie mam chwile by tu zerknąć na dłuższa chwile,więc korzystam póki mam czas i moge

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Grrrr,jak ma się wolny dzień,to net pada.Raz jest raz go nie ma
wspolczuje, u mnie straszny upal, ugotowalam sie na miescie
co to za miejsce?
ja wczoraj bylam u lekarza to tez mialam dzien z glowy a dzis zalatwienia z tym laptopem a jutro z rana dentysta i wyrwanie tego zeba czwartek wolny i piatek znowu lekarz
Stary 2011-05-10, 18:15   #1093
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczuje, u mnie straszny upal, ugotowalam sie na miescie
co to za miejsce?
ja wczoraj bylam u lekarza to tez mialam dzien z glowy a dzis zalatwienia z tym laptopem a jutro z rana dentysta i wyrwanie tego zeba czwartek wolny i piatek znowu lekarz
Dzięki za współczucie Jakaś nietomna dziś jestem i net chodził jak chciał. Noi nienadrobiłam jeszcze tego co napisałyście wcześniej.
O,widzisz też masz pełno załatwień,ale po tym jaka ulga jak się jest już PO
A te miejsce pokaże Wam w Klubie
Stary 2011-05-10, 18:34   #1094
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za współczucie Jakaś nietomna dziś jestem i net chodził jak chciał. Noi nienadrobiłam jeszcze tego co napisałyście wcześniej.
O,widzisz też masz pełno załatwień,ale po tym jaka ulga jak się jest już PO
A te miejsce pokaże Wam w Klubie
o tak zwlaszcza, ze wczoraj bylam jak galareta a dzis sie boje jutra
a i udalo mi sie tanio kupic tasme i obudowe oryginalna, wszystko super ale jednak nowe bylo lepsze niz nowe tez oryginalne ale dokupione i musial mi maz sam zakladac bo wedlug nich potrzebny byl jakis rozwiertak bo srubki byly troche starte a maz wykrecil to sam w pare minut i potem dalej je zakrecil bo nowych srubek u mnie w miescie nie ma i teraz maz sobie kupuje nowy tel i chyba mnie zazdrosc zzera choc moj ma wszystko pobawie sie jego troche i potem mu oddam
Stary 2011-05-10, 21:28   #1095
Karinio
Zakorzenienie

Yyyyyyy napisałam posta i wsiąkł.
Eve,to troche zabawy było. Też tak mam jak się denerwuje,to się trzęse i to samo jest jak mąż ma nowy telefon.Ostatnio tzn jakoś w grudniu zeszłego roku kontrakt się nam na telefon kończył.Noi ja miałam sobie wybrać nowy telefon,ale mąż powiedział że to on chciałby nowy telefon na urodziny,zgodziłam się,ale było mi potem przykro

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Mój tata tak wymyślił a my nie mieliśmy nic przeciwko. Rodzice robili nam wesele i nie chcieliśmy naciągać. Tylko kamerzyste + fotografa wybraliśmy droższych. Na początku nie podobało się, ale jak sami zobaczyli efekty, to byli bardzo zadowoleni. Film jest na tyle dobry, że można puścić na spotkaniu towarzystkim.
No dokładnie,jak się chce to wszystko można fajnie zorgaznizować

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Poniedziałek i mało ludzi?!
No właśnie nie tak do końca ;P Było trochę ludziów, a jak trza było wyjść na przerwę, to kolejki jak nie powiem co
Uuuu,to współczuje bo chyba jak przyciśnie,to zacisnąć trzeba zęby i obsłużyć klientów.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Zgadzam się,popieram

Cytat:
Super prezent i za bukiet
I jak tam indyk wyszedł,pewnie pyszny co???

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
No to gratuluję
Dziękuje za gratulacje

Cytat:
Nooo, fajny, o ile zębów nie powybijam Dziękuję
Nie powybijasz sobie zębów.No co Ty Kup sobie najwyżej błotnik na zęby. Żartuje

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
YYY,co ja też zrobie??Chyba chodziło o eve,a nie o mnie

Cytat:
No,a czmeuż by nie.Będziecie mieć rocznice,strzelcie sobie takową sesje
Warto powspominać

Cytat:
Przyniosłam sobie bzu z działki i mi teraz pachnie.
No wierze. U mnie jeszcze ten bukiet co dostałam i który Wam pokazywałam stoi dalej w wazonie.

Cytat:
To fakt,też nie kumam wrzucanie takich zdjęć do netu

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
ale fajnie dzis maz teraz cos robi(hot-dogi) teraz bo ja strajkuje wystarczy mi wymeczenie u lekarza
Nom Bardzo dobry był obiad,jak zawsze
Noi dobrze,masz prawo odpocząć.Hot dogi,też dobre.Mąż sobie jutro na obiad do pracy będzie robił własnie hot dogi.
A ja na jutro sobie kupiłam gotowiec pierogi z mięsem.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-10 o 21:12
Stary 2011-05-10, 21:39   #1096
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
O ja ależ miałam do nadrobienia. Staram się na bieżąco podczytywać ale nie zawsze mi wychodzi.
Powolutku nas nadrobisz

Cytat:
Powiem Wam, że Wy to jednak dobre żonki jesteście, ja przy Was bee. Nie gotuję na co dzień, bo mi się po prostu nie chce. Córcia je w szkole obiady- bo siedzi na świetlicy, mąż sobie radzi, a ja .... kanapki mi w pracy wystarczą. Dopiero w weekend się rozkręcam.
Oj ta,oj tam zła żonką jesteś.Ja mie robie obiadów często,tego względu że mąsz jada w pracy i bierze co innego.Zdarza się owszem,że gotuje dla nas ale to wtedy mąż bierze na drugi dzień do pracy ten obiad.

Cytat:
A tak w ogóle to humor mam zły, źle mi wyszły badania i trochę doła złapałam.
Ojej Zdrówka życze Jakby co to pisz w Klubie

Cytat:
Siedziałam dziś z córka i słuchałyśmy Ani z Zielonego Wzgórza i tak mi się okres dzieciństwa przypomniał
To fajnie,ale mam nadzieje że to miłe wspomnienia

Cytat:
Już teraz wiem, kto mnie zaraził opryszczką
Eee tam, bialko jeszcze nikomu nie zaszkodziło
niewiedziałam,że ta zaraza działa i zaraża przez internet
Z góry przepraszam ,ale z drugiej strony ja się z Tobą nie całowałam
Ad białka,też prawda.I zarazem przypomniał mi się pewien kawał.

Jasio bawi się w piaskownicy i mama zauważyła,że Jaś coś żuje.
Na co mama: Jasiu co jesz?
Jasiu: Mięsko
Mama: A skąd masz?
Jasiu: Samo przypełzło

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-10 o 21:40
Stary 2011-05-11, 08:06   #1097
kaarooo
Zakorzenienie

Nie wiedziałaś? To już wiesz, po kablach przylazło, po kablach.
Dzień wolny, kawa się robi (sama się robi! ale chyba sam się nie zrobi, bo coś jej to długo idzie)
I taki piękny dzień dzisiaj...

Stary 2011-05-11, 14:05   #1098
Karinio
Zakorzenienie

Cześć

Jaka dziś cisza,tylko jeden post do nadrobienia

Kaaroo,a no niewiedziałam No,ale dzięki Tobie już wiem. Dziękuje za uświadomienie mnie , że ta zaraza przez kable idzie. Strzeżcie się
A tak swoją,to ciesz się że tylko jedna opryszczka Ci wyskoczyła,bo ja miałam dwie. cool: W sumie już mi się goją.

U mnie dziś pochmurnie i nastał moment,że sobie kawe trzeba zrobić.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-11 o 14:06
Stary 2011-05-11, 15:30   #1099
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Jaka dziś cisza,tylko jeden post do nadrobienia

Kaaroo,a no niewiedziałam No,ale dzięki Tobie już wiem. Dziękuje za uświadomienie mnie , że ta zaraza przez kable idzie. Strzeżcie się
A tak swoją,to ciesz się że tylko jedna opryszczka Ci wyskoczyła,bo ja miałam dwie. cool: W sumie już mi się goją.

U mnie dziś pochmurnie i nastał moment,że sobie kawe trzeba zrobić.
u mnie pieknie napilabym sie kawki ale zoladek mi szwankuje znowu i pije mocna herbate bez cytryny bo czasem mi pomaga
a tak wogole to jakas nieprzytomna jestem zaczelam rano obierac cytryne do zlewu zamiast do kosza i wyciagnelam serek topiony z lodowki i zamiast posmarowac nim kanapke to wzielam maslo
Stary 2011-05-11, 17:42   #1100
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie pieknie napilabym sie kawki ale zoladek mi szwankuje znowu i pije mocna herbate bez cytryny bo czasem mi pomaga
a tak wogole to jakas nieprzytomna jestem zaczelam rano obierac cytryne do zlewu zamiast do kosza i wyciagnelam serek topiony z lodowki i zamiast posmarowac nim kanapke to wzielam maslo
To zazdraszam pięknej pogody,ale tylko dzisiaj Właśnie naszły ciemne chmury,będzie za chwile padało. Ja wkońcu tej kawy sobie nie zrobiłam.
Uu,znów szwankuj Ci żołądek. Niedobrze To dobrze,że masz na to jakiś sposób.Ja pijam mięte,albo biore rennie.
Zakręcona,zakręcona......

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

A coś corvi pisałaś troche wcześniej o masie waflowej.
Już podaje,bo znów zapomniałam. Teraz mi się przypomniało. :cool

Produkty potrzebne do zrobienia masy waflowej to:

- 3 szklanki mleka
- 1,5 szklanki cukru
- 1 kostka margaryny
- 3 łyżki ciemnego kakao

Sposób przyrządzenia masy waflowej:

Mleko z cukrem zagotować.Gotować aż zgęstnieje i zrobi się lekki brązowawe i zgęstnieje.Potem odstawić z gazu,aby troche odstało byle nie zadługo bo margaryna musi się rozstopić i dodać margaryne i kakao wymieszać.I położyć na oknie do ostygnięcia.Poczym gotową mase,wylewamy na wafe.

Smacznego
Stary 2011-05-11, 20:28   #1101
agusiowata
Zakorzenienie

Macie jakiś fajny przepis na pastę kanapkową? W lodówce mam m.in. ser biały, szczypiorek, rzodkiewka, śmietana, dwa ogórki zielone.
Stary 2011-05-11, 21:32   #1102
Karinio
Zakorzenienie

Agusia,z tych składników co wymieniłaś jak najabardziej można zrobić paste. Do twarogu dodajesz szczypiorek,rzodkiewke i troche śmietany,przyprawić i wuala pyszota Sama bym sobie taką zjadła.
A ogórki zostaw na mizerie albo też na kanapki
Stary 2011-05-11, 21:56   #1103
Telka10
Zakorzenienie

Witajcie!
Żyję zapomniałam że taka praca z codziennym chodzeniem do niej zajmuje tyle czasu (do tej pory w większości robiłam wszystko w domu i raz na jakiś czas zdarzało się że musiałam dłużej siedzieć). Jakoś nie umiem sobie jeszcze dnia przystosować...8 godzin w robocie + dojazdy autobusem w godzinach szczytu jakoś trzeba to będzie zorganizować szczególnie te obiadki pozdrawiam Was wszystkie
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 07:09   #1104
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Macie jakiś fajny przepis na pastę kanapkową? W lodówce mam m.in. ser biały, szczypiorek, rzodkiewka, śmietana, dwa ogórki zielone.
ja gotuje jajka, miele je, dodaje majonez, tuńczyka, przyprawy i jest git

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Żyję zapomniałam że taka praca z codziennym chodzeniem do niej zajmuje tyle czasu (do tej pory w większości robiłam wszystko w domu i raz na jakiś czas zdarzało się że musiałam dłużej siedzieć). Jakoś nie umiem sobie jeszcze dnia przystosować...8 godzin w robocie + dojazdy autobusem w godzinach szczytu jakoś trzeba to będzie zorganizować szczególnie te obiadki pozdrawiam Was wszystkie
wpadniesz w rytm

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-12, 10:38   #1105
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
To zazdraszam pięknej pogody,ale tylko dzisiaj Właśnie naszły ciemne chmury,będzie za chwile padało. Ja wkońcu tej kawy sobie nie zrobiłam.
Uu,znów szwankuj Ci żołądek. Niedobrze To dobrze,że masz na to jakiś sposób.Ja pijam mięte,albo biore rennie.
Zakręcona,zakręcona......

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

raz mialam rennie ale na mnie ono nie dziala potrzebuje czegos mocnego ale jak jestem w domu to staram sobie radzic inaczej
przypomnialas mi moj sen snila mi sie taka straszna burza, rozpetala sie bardzo szybko takie ogromne blyskawice na cale niebo, pamietam, ze strasznie oslepialy a grzmoty byly bardzo glosneweszlam do jakiegos domu i wtedy juz sie nie balam
Stary 2011-05-12, 10:41   #1106
motylek1007
Zakorzenienie

jakaś durna baba o 5.45 rano podniosła mi ciśnienie, bo zaczeła sie na mnie wydzierać

wszystko mi sie w domu skonczylo, chyba do weekendu nie przeżyję bez zakupów.

dzis na obiad zapiekanka z pomidorem, szynką kukurydza, juz jestem głodna

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-12, 11:11   #1107
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jakaś durna baba o 5.45 rano podniosła mi ciśnienie, bo zaczeła sie na mnie wydzierać

wszystko mi sie w domu skonczylo, chyba do weekendu nie przeżyję bez zakupów.

dzis na obiad zapiekanka z pomidorem, szynką kukurydza, juz jestem głodna
za co?
tez dzis musze zrobic zakupy wieczorem zrobimy sobie spacerek do sklepow,bo niestety w moim spozywczym przewaznie nie ma trocin
Stary 2011-05-12, 11:15   #1108
Karinio
Zakorzenienie

Cześć.

Przywitawszy się ide zrobić sobie herbatki i póki mam czas Was nadrobie.
Stary 2011-05-12, 11:18   #1109
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
za co?
własnie za nic, bylam na spacerze z psem, a ona sie na mnie od razu drze gdzie ja chodzę z psem
chodzilam W OKOLICY jej bloku, gdzie kazdy normalny człowiek moze sobie chodzic.

nienawidzę ludzi tu mieszkających

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-12, 11:32   #1110
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
własnie za nic, bylam na spacerze z psem, a ona sie na mnie od razu drze gdzie ja chodzę z psem
chodzilam W OKOLICY jej bloku, gdzie kazdy normalny człowiek moze sobie chodzic.

nienawidzę ludzi tu mieszkających
O em dżi Co za głupi babol.Taka to się chyba czepia o byle co,byle się tylko doczepić bo jej się chyba nudzi w zyciu.Z bejsbola ją albo psem poszczuj Żartuje

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
za co?
tez dzis musze zrobic zakupy wieczorem zrobimy sobie spacerek do sklepow,bo niestety w moim spozywczym przewaznie nie ma trocin
My właśnie wczoraj wieczorem byliśmy na mini zakupach.
Życze udanych zakupów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości