|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | ||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Wszytkim
![]() Cytat:
![]() (Od Młodego seniora, i młodego juniora dostałam elektryczny rower i bukiet róż na D-M ) ![]() Hmmm....ja też, tylko nie na jedzenie (Wampirzyca ze mnie wyłazi), Ech, te "kosmate" myśli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak tam wafle? U mnie od rana ciepło, świeci słońce...Na obiad próbujemy upiec indyka na rożnie (chyba zajmie kilka godzin...) życzę Wam miłego dnia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Hej ponownie
![]() Wlazłam tak na szybko,póki mąż obiad robi i mnie na obiad zawoła.Odrazu napisze,że spaghetti robi,bardziej mi smakuje jak on zrobi niż ja ![]() corvi,zła odpowiedz ![]() ![]() ![]() ![]() A wafle poszły szybko były pyszne ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Język mi już do duszy ucieka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Mój tata tak wymyślił a my nie mieliśmy nic przeciwko. Rodzice robili nam wesele i nie chcieliśmy naciągać. Tylko kamerzyste + fotografa wybraliśmy droższych. Na początku nie podobało się, ale jak sami zobaczyli efekty, to byli bardzo zadowoleni. Film jest na tyle dobry, że można puścić na spotkaniu towarzystkim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o wow fajny prezent ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Karinio, jak Ty zrobisz, to ja też..
![]() Ja nadal nie urządziłam 18nastki, i ludzie się nadal pytają kiedy? A sesji poślubnej też nie miałam, więc może trzeba coś zorganizować ![]() Mało nadrabiania.. Aj, i ogólnie. Przyniosłam sobie bzu z działki i mi teraz pachnie. Cały tydzień mam na ranną zmianę w robocie, więc nie będzie tak źle. Dzisiaj były tylko trzy kasjerki na linii kas, masakra jak nie wiem co, ale toć to burżujstwo, jedna by wystarczyła. Albo cięcia są, albo nie ![]() Matko, jest taki portalik wiocha.pl - i zdjęcia faktycznie, wiocha na całego :/ Coś okropnego, coś jak demotywatory, tylko gorsze. Czasami się zastanawiam, jak można takie zdjęcia wrzucać do internetu, jak można sobie coś takiego robić? Rozumiem "śmieszne" sesje, ale rozbierane fotki, typowo ginekologiczne i wstawianie tego na portale typu NK, to jest żałosne :/
#1087 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś fajnie ciepło było. Chyba najcieplejszy dzień w maju. Byliśmy dziś na spacerku, przechodziliśmy m.in. przez ogródki, tam to nawet się opalali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo, fajny, o ile zębów nie powybijam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ba! przekopywałam kwiaty w koszulce i ze zdziwienim zauważyłam że opaliły mi się ręce, a do upałów jeszcze daleko ![]() Sąsiadka obok, przyniosła mi kępkę lilii. (Wymieniamy się kwiatami ) ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Poniedziałek i mało ludzi?!
No właśnie nie tak do końca ;P Było trochę ludziów, a jak trza było wyjść na przerwę, to kolejki jak nie powiem co ![]()
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Yyy,z tego co widze troche mam do nadrabiania.A to dlatego,że całą niedziele byliśmy w terenie.Pojechaliśmy w jedno cudne miejsce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Grrrr,jak ma się wolny dzień,to net pada.Raz jest raz go nie ma ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-10 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to za miejsce? ![]() ja wczoraj bylam u lekarza to tez mialam dzien z glowy a dzis zalatwienia z tym laptopem a jutro z rana dentysta i wyrwanie tego zeba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O,widzisz też masz pełno załatwień,ale po tym jaka ulga jak się jest już PO ![]() A te miejsce pokaże Wam w Klubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a i udalo mi sie tanio kupic tasme i obudowe oryginalna, wszystko super ale jednak nowe bylo lepsze niz nowe tez oryginalne ale dokupione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |||||||
Zakorzenienie
|
Yyyyyyy napisałam posta i wsiąkł.
![]() Eve,to troche zabawy było. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I jak tam indyk wyszedł,pewnie pyszny co??? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Dziękuje za gratulacje ![]() Nie powybijasz sobie zębów.No co Ty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() No,a czmeuż by nie.Będziecie mieć rocznice,strzelcie sobie takową sesje ![]() Warto powspominać ![]() No wierze. ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Noi dobrze,masz prawo odpocząć.Hot dogi,też dobre.Mąż sobie jutro na obiad do pracy będzie robił własnie hot dogi. A ja na jutro sobie kupiłam gotowiec pierogi z mięsem. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-10 o 21:12 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z góry przepraszam ![]() ![]() ![]() Ad białka,też prawda.I zarazem przypomniał mi się pewien kawał. Jasio bawi się w piaskownicy i mama zauważyła,że Jaś coś żuje. Na co mama: Jasiu co jesz? Jasiu: Mięsko Mama: A skąd masz? Jasiu: Samo przypełzło ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-10 o 21:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałaś? To już wiesz, po kablach przylazło, po kablach.
Dzień wolny, kawa się robi (sama się robi! ale chyba sam się nie zrobi, bo coś jej to długo idzie) I taki piękny dzień dzisiaj...
#1098 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jaka dziś cisza,tylko jeden post do nadrobienia ![]() ![]() Kaaroo,a no niewiedziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak swoją,to ciesz się że tylko jedna opryszczka Ci wyskoczyła,bo ja miałam dwie. cool: W sumie już mi się goją. ![]() U mnie dziś pochmurnie i nastał moment,że sobie kawe trzeba zrobić. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-11 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak wogole to jakas nieprzytomna jestem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uu,znów szwankuj Ci żołądek. Niedobrze ![]() Zakręcona,zakręcona...... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- A coś corvi pisałaś troche wcześniej o masie waflowej. ![]() Już podaje,bo znów zapomniałam. ![]() ![]() Produkty potrzebne do zrobienia masy waflowej to: - 3 szklanki mleka - 1,5 szklanki cukru - 1 kostka margaryny - 3 łyżki ciemnego kakao Sposób przyrządzenia masy waflowej: Mleko z cukrem zagotować.Gotować aż zgęstnieje i zrobi się lekki brązowawe i zgęstnieje.Potem odstawić z gazu,aby troche odstało byle nie zadługo bo margaryna musi się rozstopić i dodać margaryne i kakao wymieszać.I położyć na oknie do ostygnięcia.Poczym gotową mase,wylewamy na wafe. Smacznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Macie jakiś fajny przepis na pastę kanapkową? W lodówce mam m.in. ser biały, szczypiorek, rzodkiewka, śmietana, dwa ogórki zielone.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Agusia,z tych składników co wymieniłaś jak najabardziej można zrobić paste.
![]() ![]() ![]() A ogórki zostaw na mizerie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przypomnialas mi moj sen ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
jakaś durna baba o 5.45 rano podniosła mi ciśnienie, bo zaczeła sie na mnie wydzierać
![]() wszystko mi sie w domu skonczylo, chyba do weekendu nie przeżyję bez zakupów. dzis na obiad zapiekanka z pomidorem, szynką kukurydza, juz jestem głodna
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez dzis musze zrobic zakupy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Przywitawszy się ide zrobić sobie herbatki i póki mam czas Was nadrobie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
własnie za nic, bylam na spacerze z psem, a ona sie na mnie od razu drze gdzie ja chodzę z psem
![]() chodzilam W OKOLICY jej bloku, gdzie kazdy normalny człowiek moze sobie chodzic. nienawidzę ludzi tu mieszkających
#1110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() Życze udanych zakupów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.