|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LUBLIN-Szukamy przyjaciółek cz. III
Cytat:
Jeszcze raz dzięki dziewczynki
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze Was w weekendy męczą?
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zadomowienie
|
koniecznie
![]() Cytat:
Oj taak musi być następny wypadzik po dzisiejszym nabrałam szczególnej ochoty ![]() Naprawdę fajne kobity z Was, takie pozytywnie zakręcone, każda inna, z innymi doświadczeniami, można było sobie pogadać i przestrzec się nawzajem przed tymi burakami Dobranoc mówię Wam!
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27039667]no póki co to ja się jakaś zmęczona zrobiłam
![]() to pewnie to świeże powietrze ![]() 4 dni z domu nie wychodziłam [/QUOTE]4 dni w domu siedzialas? coś tyle robila?
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę bo dziś spałam 3 godziny i padam na twarz
|
|
|
#1087 |
|
Konto usunięte
|
obijałam się..
![]() nie no a serio skończyłam matury.. i szukam w necie czego się da..(w sensie przeglądałam strony różnych uczelni sprawdzałam kierunki i takie tam) zastanawiam się gdzie iść do szkoły.. co robić.. itd.. generalnie szukałam sensu życia ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- już po maturach ![]() jeszcze tylko zawodowy
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27039836]obijałam się..
![]() nie no a serio skończyłam matury.. i szukam w necie czego się da..(w sensie przeglądałam strony różnych uczelni sprawdzałam kierunki i takie tam) zastanawiam się gdzie iść do szkoły.. co robić.. itd.. generalnie szukałam sensu życia [/QUOTE]może na spacerze przyjdzie Ci coś do głowy ![]() i co wymyślilas? jakieś studia, studium?
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27039836]obijałam się..
![]() nie no a serio skończyłam matury.. i szukam w necie czego się da..(w sensie przeglądałam strony różnych uczelni sprawdzałam kierunki i takie tam) zastanawiam się gdzie iść do szkoły.. co robić.. itd.. generalnie szukałam sensu życia ![]() [/QUOTE] już masz jakiś pomysł na swoją przyszłość?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie nic nie wymyśliłam..
muszę się udać do MOPRu i się zapytać czy jak pójdę na zaoczne albo czy jak pójdę na studium to czy dostanę alimenty.. bez tego nic nie wymyślę.. także poniedziałek -> kurs MOPR a później dalsze zastanawianie się w zależności co mi powiedzą.. sama nie wiem co mam robić.. iść do pracy i na zaoczne.. iść na studium iść na dzienne i bez pracy (to wątpliwe bo raczej się nie dostanę )czy po prostu iść do pracy .. mieć bilety mpk za 2,40.. nie mieć 500zł z nieba i zastanowić się przez ten rok co chcę robić dalej.. |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
aby dostawać alimenty wcale nie trzeba dziennie studiować; a marnowanie roku na siedzenie w domu to bezsens totalny, sama zresztą coś wiem o tym
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Kopnienta poczytaj sobie
http://www.eporady24.pl/studia_zaocz...,3,16,232.html ![]() no i przed Tobą poważne wybory życiowe.. powodzenia!
|
|
|
#1093 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i zastanowieniu się przez ten czas co dalej.. ale boję się że jak zrobię sobie przerwę to nie wrócę.. poza tym cofną mi alimenty.. a co do tych alimentów.. jeżeli rodzic płaci to nie cofną.. ale jeżeli płaci Fundusz Alimentacyjny? właśnie ja mam trochę inną sytuację bo mi mama nie płaci.. dostaję kasę od państwa.. i nie wiem jak to jest więc jadę się zapytać o konkretnie moją sytuację jak to będzie.. |
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27039982]tzn siedzenie w domu siedzeniem.. myślałam o pracy..
i zastanowieniu się przez ten czas co dalej.. [/QUOTE] nie dosłownie to miałam na myśli, ale idź popytaj
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i dzięki
|
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27040015]oj ja wiem czytałam już sporo artykułów o tym ale żaden właśnie nie opisywał sytuacji gdy płaci państwo a nie rodzic..
i dzięki [/QUOTE]http://praca.gazetaprawna.pl/porady/...acjonarne.html tu masz wyjaśnione
|
|
|
#1098 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dzięki za pomoc ![]() ale i tak pojadę w poniedziałek się zapytać żebym miała na kogo winę zwalić w razie w
|
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
sama nie wiem co mam robić..
iść do pracy i na zaoczne.. iść na studium iść na dzienne i bez pracy (to wątpliwe bo raczej się nie dostanę )czy po prostu iść do pracy .. mieć bilety mpk za 2,40.. nie mieć 500zł z nieba i zastanowić się przez ten rok co chcę robić dalej..[/QUOTE] Kopnienta musisz się na spokojnie zastanowić czego chcesz..wiem,że to poważna decyzja, ale dasz radę ja akurat byłam 5 lat na dziennych, plus,że masz zycie studenckie, nie pracujesz i utrzymują Ciebie rodzice, minus,że konczysz studia i musisz sie natrudzic w szukaniu pracy, bo nie masz doświadczenia..znasz siebie i na pewno dobrze wybierzesz
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Konto usunięte
|
nie no ja podejrzewam że na dzienne i tak się nie dostanę także pozostają mi raczej zaoczne albo studium
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27041675]nie no ja podejrzewam że na dzienne i tak się nie dostanę także pozostają mi raczej zaoczne albo studium
[/QUOTE]zastanów się co Ciebie najbardziej interesuje, ale z własnego doświadczenia mogę powiedziec, ze po studiach i tak każdy pracuje tam gdzie znajdzie liczy się nie tylko papier ale i mega szczęście będzie dobrze![]() miłego weekendu wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Dziewczyny jeszcze będzie czas się zastanowić, ale na stronce KOMITETU znalazłam, że w czw jest karaoke: Czwartek- Karaoke na górnym poziomie. Twist & Shout na dolnym. Zapraszamy na imprezę dwupoziomową w klubokawiarni Komitet. W każdy czwartek nasi goście mają do wyboru dwa poziomy muzyczne: góra Karaoke, poziom dolny impreza taneczna Twist & Shout. |
|
|
|
|
#1102 |
|
Przyczajenie
|
witam również ^^ Jestem już od dawna ale niedawno zaczęłam się udzielać :P z Lublina nie pochodzę ale studiuję tu
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widzę,że nasze plany powoli zaczynamy wcielać w życie ;D lubię konkrety ;P tylko pytanie, kto będzie tam śpiewał? ![]() ja się wstydzę :P
KOCHAM GO NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE! Edytowane przez rebeccaa Czas edycji: 2011-05-21 o 11:04 |
|
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powiedz coś więcej o sobie ![]() ja mogę śpiewać ![]() ale w duecie albo trio ![]() i to też zależy jaki kawałek
|
||
|
|
|
|
#1106 |
|
Przyczajenie
|
coś więcej o sobie... hmmm...
więc studiuje na pierwszym roku grafiki na WA UMCS Rysuję, maluję, tworzę grafiki Zajmuję się trochę wizażem fotograficznym, stylizacją oraz pozowaniem do zdjęć w wolnym czasie Poza tym uwielbiam styl lat 20-tych, 40-tych i 50-tych Jak widać na załączonym obrazku już rdzewieję ![]() Coś jeszcze chcecie o mnie wiedzieć? :P |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Miło Cie poznać Ewelyn
![]() Rozumiem, że to Ty w avatarze
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak będę potrzebować jakiejś karykatury albo portretu kogoś to można śmiało do Ciebie uderzyć ?fotografia nie mam ani dobrego sprzętu ani fotografa ani modela/ki, ale zdjęcia kocham robić i pozować też, nie wiem co bardziej
|
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Przyczajenie
|
karykatura to nie moja działka ale portret realistyczny jak najbardziej
a co do fotografii- mój mężczyzna jest fotografem :P |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale takim fotografem profesjonalistą |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

a nic nie piłam

jeszcze Was w weekendy męczą?