![]() |
#1081 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cierpliwości, trzeba trochę czasu, żeby się dotrzeć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam za odpowiedzi
![]() Widzę, że sporo dziewczyn jest po podobnych przejściach i wierzę, że nam też się uda. W sumie przed ślubem też razem pomieszkiwaliśmy, ale jak się miało od siebie te kilka dni przerwy to łatwiej był znieść wszelkie niezgody. Teraz tych przerw nie ma więc tak jak piszecie, trzeba sobie wszystko dokładnie wyjaśniać i szukać kompromisu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że orzechowiec smakował ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas po pierwszych wspolnych swietach niekoniecznie dobrze... Ja cale swieta lezalam z grypa zoladkowa, wiec jakos ich nie odczulam, a tak na nie czekalam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Was też jest tak pochmurnie? U mnie jest okropnie, wstałam z bólem głowy i w ogóle jakoś tak kiepsko się czuję. Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2011-12-29 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
My w sumie już mieszkamy 2,5 roku i w większości prowodyrem kłótni byłam ja, ale odkad siedzę na zwolnieniu jest spokój - chyba praca mnie zbytnio stresowała
![]() U mnie też ponuro i prawie cała noc nie spałam, bo wieczorem dopadł mnie taki katar i w ogólejakieś choróbsko, a co ja mogę brać - witaminę C i paraceptamol - lata swietlne się można tym leczyć do skutku. Jutro będę się widziała z moją lekarką to mi powie co jeszcze mogę wziąć. Akurat mnie dopadło na Sylwka i chyba nici z imprezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Ja z mężem mieszkaliśmy razem na studiach, później każdy wrócił do swoich domów i tak na odległość ponad rok
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
BAN stały
|
Haha jednak faceci są przewidywalni, nawet w dziwactwach. To przecież bez sensu - to że na przykład ktoś często zmienia partnerów, nie znaczy, że Ty zaczniesz tak samo robić. Niby mężczyźni tacy logiczni, a jak przyjdzie co do czego...
![]() Już prawie były mąż mojej przyjaciółki nie pozwalał jej się ze mną spotykać, bo ona byłą właśnie taka cicha i spokojna, a ja bardziej imprezowa. Kurcze obudziłam się dzisiaj z bólem gardła i katarem, a już wczoraj mąż zapłacił nam za sylwestra w multikinie... Nie chcę, żeby mnie ominął. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bronię mu spotkań z Jego znajomymi - chociaż jego Przyjaciel nie jest do końca wierny swojej żonie i jakoś nie przyszło mi do głowy, że skoro On zdradza to będzie miał zły wpływ na mojego Męża
![]() A my się do Sylwestra przygotowujemy. Mamy zrobione zakupy, rozdzielone co kto robi ze znajomych. Ja jeszcze szukam jakiejś bluzki, sukienki...ale że mi się przytyło to ciężko mi coś znaleźć w czym się czuję dobrze. Ale jeszcze jutro poszukam w jednym sklepie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Rozeznanie
|
kibitki a ja tak czytam i czytam bo ostatnio zaglądałam przed świętami tutaj
![]() dzisiaj wróciliśmy dopiero od rodziców. święta minęły ok choć przydałoby się trochę śniegu bo zupełnie ich nie czułam. Byliśmy na dwóch wigiliach, sporo jedliśmy i piliśmy przez te święta, mam nadzieję że szybko wrócę do wcześniejszej wagi. jedna nocka w naszym mieszkanku a jutro jedziemy na sylwester we dwoje nad jeziorkiem ![]() ![]() lipus89 gratulacje !! świetny prezent na święta ![]() dużo z Was chorowało przez święta mam nadzieję że mnie to ominie. a ja poruszę bardziej przyjemne tematy ![]() ![]() co dostałyście z mężami pod choinkę? My rodzicom powiedzieliśmy co chcemy moim zestaw talerzy obiadowych (białe nowoczesne i porządne, posłużą przez lata) a teście kupili komplet sztućców które ku mojemu zdziwieniu trafiły w mój gust i są bardzo dobrej firmy. Od mojej siostry dostaliśmy zestaw do wina (korkociąg, dwie "zatyczki" do butelki, lejek i pierścień na szyjkę żeby nie ściekało po butelce) jeśli ktoś to ma to będzie wiedział o co chodzi bo ja nie znam fachowych nazw ![]() od brata męża - klawiaturę i myszkę bezprzewodową, bo po nowym roku planujemy kupić sobie dobry komputer, bo ten co mamy strasznie wolny. A od męża dostałam książeczkę o mojej pasji, przyda się bo jeszcze nie wszystko wiem na ten temat i olejek do masażu czekoladowy ![]() ![]()
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2011-12-29 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
u nas tak średnio robi się prezenty, tzn my robiliśmy jakieś tak, żeby trafiły w gust, a przekonałam się, że na wigilii u teściów wszyscy poza nami zrobili prezenty w stylu słodycze, owoce, ciasteczka, alkohole, więc takowe dostaliśmy. za to od rodziców dostaliśmy pieniądze, od babci też jakieś słodycze i kaska, ale to już moja mama tłukła babci do głowy, by nic nie kupowała i jak bardzo chce to lepiej żeby dała pieniądze (babcia ma fatalny gust jeśli chodzi o prezenty..), a moja siostra nie zrobiła nikomu żadnego prezentu, choć sama podostawała (ale ona taka już jest). no i od rodziców męża dostaliśmy telewizor, tzn już jakiś czas temu powiedzieli nam, że mamy sobie kupić tv jako prezent na mikołaja i gwiazdkę a oni oddadzą nam kasę, no i 2 dni temu kupiliśmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
U nas podobnie jak co roku większość prezentów to ubrania, mąż dostał komplet ubrań do gry w nogę a ja ubrania na co dzień, nawzajem również daliśmy sobie prezenty w postaci ubrań, od dziadków dostaliśmy natomiast pieniądze, od teściów również.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
U nas pod choinkę dostaje się drobiazgi, tak do ok. 50 zł. Ja dostałam moje ulubine perfumy, szczotkę do włosów tangle teezer
![]() ![]()
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Od męża dostałam perfumy, kredkę do oczu z rozcieraczem, lakier do paznokci i słodycze. Od moich rodziców dostałam koszulkę do spania, figi, krem do twarzy, od siostry pasyjkę, od teściów pieniądze, a od babci męża dostaliśmy wspólnie pieniądze, słodycze, pyszny boczek pieczony i pysznego kurczaka nadziewanego
![]() Dostałam też storczyka, ale to na imieniny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
U Nas nie ma tradycji robienia sobie prezentów, ale takie drobne zrobiliśmy. dla rodziców głównie kosmetyki, kalendarz dla taty, dla dziadków tak samo. Od dziadków my dostaliśmy pieniądze, no a rodzice pomogli Nam kupić nowy samochód
![]() Kochane, życzę Wam udanego Nowego Roku i oby ten przyszły rok był dla Nas jeszcze lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Rozeznanie
|
Zonki wszystkiego dobrego w nowym roku
![]() Choć mi troche przykro, że ten 2011 już się kończy, bo przecież dla nas był najpiękniejszy ![]()
![]() |
![]() |
#1107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Widze że tu jeszcze prezentowo. My nie robiliśmy sobie wielkich prezentów, od męża dostałam książkę Stephen'a King'a Ręka mistrza niemoge sie doczekać aż zaczne czytać od teściów wisiorek z kamieniem svaworkiego ![]() Wszystkiego dobrego na nowy rok .Szkoda bo kończy sie nasz ślubny rok ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Fajerwerki, bal, muzyka,
już szampana każdy łyka. Stary rok się w Nowy zmienia przy okazji ślę życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, górę szmalu i miłości. Mnóstwa uniesień po zmroku życzę Tobie w Nowym 2012 Roku. Szampańskiej zabawy & Szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Wtajemniczenie
|
Ja również przyłączam się do najlepszych życzeń noworocznych. Ciężko będzie przebić rok z naszymi wspaniałymi ślubami i weselami, ale kto wie, co będzie w tym roku? Może kolejne szczęścia, jak dzieci na przykład?
![]() Mam nadzieję, że wasza noc sylwestrowa była bardziej udana niż moja, którą z gorączką spędziłam w łóżku...
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Życzę wszystkim Sczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz wszystkiego najlepszego kochane ![]() Edytowane przez smerfunia25 Czas edycji: 2012-01-01 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.