|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slimex 15
Mariczko, ze mną wszystko w porządku, w buzi dyskomfort- jestem cała pokiereszowana i pogryziona przez siebie
Odnośnie skutków ubocznych tabletek- coraz ich mniej śpię już chyba normalnie, a i serce się w miarę uspokoiło.Mam dużo nauki na egzaminy, dlatego tak mnie tu mało, ale jak tylko je zdam, to nadrobię
|
|
|
|
#1082 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
po 2 tyg ustępuje wszystko, także cieszę sie a co do buzi to nieźle się załatwiłaśEgzaminy kiedy masz? dobrze , że jesteś bardziej już wypoczęta i sypiasz w normie , bo być może do egzaminów troszkę dyskomfort byś czuła, a tak pewnie na" 66666" same zdasz w przenośni - zaliczysz Informacja juz wysłana , nic nie wiemy , ale jak będzie decyzja to wszystko wyłoży także czekamy ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- najgorsze już jest za większością z was , więc przeczekać trzeba, ja wczoraj tez myślałam że bedzie ciężko!!!!!!!!! Nie przejmować się i nie poddawać ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- A CO U NASZEJ?? crookass NIE ODEZWAŁA SIĘ JAK PYTAŁAM ,
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
marika39 mam do Ciebie małe pytanie bo widzę, że "stary weteran na tym forum z Ciebie"
. Jak to w końcu jest ? Bo staram się nadrobić całe forum i z tego co wiem na początku na Ciebie slimex nie podziałał ... a już następnym razem tak ? Jeśli dobrze doczytałam to podejrzewasz jakie mogły być tego przyczyny za pierwszym i za drugim razem ?
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
mam !!!!jutro biore traaaaaalala ale się cieeeeszę heh ! |
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Ja już sama nie wiem jak to ze mną jest. Ja wiem, że to dopiero koniec 3 dnia , ale takie mam dziwne wrażenie że na mnie ni hu - hu nie działa
Żadnych objawów. No może jedyny, że strasznie pić mi się chce i ciągle tylko pije i piję. W dzień z jedzeniem nie mam problemów bo i ochoty nie mam a nawet jak coś zrobię to z łatwością przychodzi m odstawienie tego. Nie czuję ssącego głodu, ani burczenia w brzuchu.Jednak gdy zbliżają się wieczory jest gorzej ... dalej nie jestem głodna, ani nie burczy, ale coś bym zjadła ![]() I jakoś tej ENERGII nie mam - raczej normalnie jak zawsze ... jedynie zauważyłam,że łagodniejsza dla otoczenia się zrobiłam i mniej nerwowa ... a może spowodowane jest to początkiem okresu ![]() Dodam że ja na sibu ... Ja wiem, że macie w sumie już swoje stałe grono ) , ale mimo wszystko fajnie jest być z Wami - tak człowiek jakoś nie czuje się z tym sam )
Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz ![]() Edytowane przez Margaritte Czas edycji: 2012-05-30 o 22:11 |
|
|
|
#1086 | ||
|
BAN stały
|
jak Ty się niesamowicie cieszysz i nie przespane nockipisz co i jak ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
ja? dobrze Cie zrozumiałam? za pierwszym - nie a za drugim tak? co to mialo znaczyć? za 1 i za 2? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
no i kochana bardzo dobrze, że jesteś z nami Moim zdaniem dziala, pic się chce, jeść nie bardzo, sucho w buzi jest , spokojniejsza ok , nie musi Cie rozpierać energia, , bierzesz dpiero 3 dzień więc nie ma co wymagać , a bierzesz sibu.............x?, działa działa daj sobie troszke czasu , ile masz mniej na te 3 tabl? ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Margaritte hallllllllloooooooooooooo ooo ![]() zasnełas?---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- NIE chcecie ze mną pisać, odpowiedziałam wam na pytania a wy ? ![]() dobranoc idę spać życze wam jutro pieknego i uśmiechnietego dnia , oby kg były mniejsze
|
||
|
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam jeszcze nie zasnęłam w kiblu zginęłam bo tyle piję , że ciągle latam
)) ile masz mniej na te 3 tabl? Nie wiem nie ważyłam się ... nie chcę na razie w paranoję popadać poczekam jak zniknie jedno blister po 10 czyli za 7 dni sprawdzimy czy coś spadło ... A co do 1 i 2 ( hahaha ) poczekaj , poczekaj ... przejrzę jeszcze raz wątek i zacytuję o co mi chodziło bo może mnie źle zrozumiałaś - bo ja źle napisałam ![]()
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,zastanawiam sie juz od kilku dni czy napisać ale stwierdziłam ze razem raźniej.ja biore sibu... w bardzo dziwny sposób,a to dlatego ze jakieś dwa tyg. temu dostał przesyłke,nastepnego dnia rano wzięłam tabletke i niezle mną trzepneło,ale dało się wytrzymać.na drugi dzień tez wzięłam tabletke-myślałam ze umrę:ciśnienie mega wysokie,okropny ból głowy i zawroty nie z tej ziemi,oczywiście suchość w ustach i kołatanie serca też.zrobiłam dzień przerwy i wzięłam na noc,dwie noce z rzędu brała-wcale nie spałam,czułąm sie tak samo okropnie,wystraszyłam sie tym ciśnieniem najbardziej.przerwałam... ...........po tygodniu biorę znowu(dzisiaj 5 dzień) ale otwieram kapsułke,troche odsypuje i reszte połykam.jak narazie czuje sie ok,może trochę serce mnie boli ale tylko wieczorami,aha no i niestety czuję głód,oczywiście mniejszy i nie podjadam juz tak czesto ale raczej jem normalnie.strasznie dużo mi wyszło tych zwierzeń. ja startuje z wymiarów 163 cm/80kg
|
|
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
crookass jest i żyje, chociaż o tej godzinie już ledwo bo oczy mi się zamykają
![]() jak tylko wróciłam do domu to wszystkie złe objawy ustają, pozostała tylko ciągła suchość w ustach. Dziś wypiłam chyba ze 3 litry wody i ciąglę chcę pić. Kupiłam sobie witaminki ![]() idę spać, dobranoc, miłych snów
|
|
|
|
#1090 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, tyle się tego naczytałam, a teraz jeszcze drugi raz i z całą pewnością stwierdzam, że nie wiem o co mi chodziło - bo nie o to co napisałam - przepraszam. A biorę obecnie sibu...l - biało/niebieskie . Wiesz w sumie nigdy niczego nie brałam a stronę na jaką trafiłam akurat ze sprzedażą w UK Pani miała dostępny tylko slim albo sibu ... i sama nie wiem dlaczego ale zamówiłam sibu. Jeju mam nadzieję, że podziała bo normalnie ile ja się naszukałam na sieci, żeby to zamówić. A szukać kolejnych wynalazków ... bo po przeczytaniu co niektórych postów ciężko się teraz przekonać do slim ...
|
|
#1091 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Witajcie no właśnie nie za bardzo Cie zrozumiałam , owszem dobrze doczytałaś, że BRAŁAM SLIM........X, i nie działał, ale skąd wzięłaś to , że brałam go 2 raz?Jesli chodzi o kontakt , trzeba było trafić do nas przed zamów. , no ale , jak ma działac to będzie działalo, poczekaj jeszcze i zobaczysz, to , że czytasz że nie działa to nie tak do końca. One działaja, bo suchosc jest itp. ale waga mało spada. Zobaczysz co bedzie , i nastepnym razem pomożemy w kontakcie pozdrawiam głowa dogóry---------- Dopisano o 05:40 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- Cytat:
bez powodu , po tyg sprawdzisz
|
||
|
|
|
#1092 |
|
Przyczajenie
|
hej
moj pierwszy post nie przeszedl wiec pisze jeszcze raz![]() jestem tu nowa.. przy wzroscie 167 waga....110!!! wiem... porazka... jedyny plus ze mam budowe klepsydry i az tak nie widac tej wagi... jestem po dwoch ciazach, mam 28 lat hehe no to chyba sie wyspowiadalam ze wszystkiego nigdy sie nie odchudzalam... zawsze bylo tak..ze chudlam i tylam na zmiane... bylo to bardziej zwiazane z problemami i stresem ktorego nikt mi nie oszczedzal... ostatnie dwa lata to ciagle podjadanie... zjadalam chyba z 5000 kcal na dzien... dzis jest 3 dzien jak biore tabletki... pierwszego dnia bylo tak ze zmusialam sie do jedzenie bo calkowicie mi sie nie chcialo... drugiego dnia zaburczalo mi w brzuchu kolo 12... zjadlam na obiad salatke z kurczakiem i juz do wieczora minal glod... dzis jak na razie jogur o% i tabletka.. co do efektow ubocznych...czuje sie jakbym miala kapcia w buzi.. ale mam ciagle przy sobie wode, i gume do zucia... aaa..wczoraj mlodszemu dalam kawalek czekolady i tak mnie podkusilo zebym sprobowala, tej jeden kawalek jadlam na sile.. w ogole mi juz nie smakowalo a wczesniej potrafilam zjesc cala tabletke na raz.. ze wzgledu na to ze mam taka budowe ciala dla mnie idealne bylo byly 68-70.. ale szczytem marzen bedzie jak uda mi sie zejsc do 80 trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
Hej, czytam i czytam i serio się niepokoję, że moje nie działają.
Brak suchości Sssie w żołądku, burczy Muszę się powstrzymywać Apetyt jest Nie jem tylko dlatego, że się pilnuję - jak na zwykłej diecie. Myślałam, że tabletki będą mi bardziej pomagały w utrzymaniu diety i nie będę się tak męczyć Dziś 9 tabletka - 2 kilo mniej, ale wczoraj po siłowni tak mnie przeczyściło, że pewnie dlatego jest 2 kilo. Jeszcze 2 dni temu miałam tylko 1 kilo mniej. Chyba następne opakowanie kupię korzystając z Waszych sprawdzonych kontaktów i może coś innego wezmę. Obecnie Sibus..m. |
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też nie było objawów, ale nie miałam apetytu, wręcz mnie odrzucało od jedzenia. Może rzeczywiście akurat te są jakieś słabe. Polecam Sibu..x, dużo dziewczyn go bierze i chyba na każdą działa.
|
|
|
|
#1095 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
jak nie działa skoro w tydzien - 2 kg? to , że przeciściło widocznie tak miało byc , skoro długo nic nie było!!! z opróżnienia 2 kg się nie traci ani kg też nie, spokojnie , bez nerwów czego wy sie tak denerwujecie , każda musi trzymac diete, bez tego nikt nie schudnie . Czas tylko czas i spokój ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Każde działają tylko jedne w mniejszym stopniu a drugie w większym i nie ma znaczenia tak do konca nazwa , były dziewczyny co sie zachwycały slime....em itp a na mnie działał bardzo słabo ale działał mimo ze z tego samego źródła , i dlaczego? nie wiem , ale skoro 2 kg spadają to działa , każdy chudnie w różnym tępię , jeśli ktoś miał tendencje do szybkiego chudnięcia , jeśli był zaparty w tym co robi i chudł , przy proszkach waga szybciej będzie spadać, ale jeżeli ciężko spadała waga to proszki nie zniwelują tego . czekac i patrzeć po miesiącu mozna cos powiedzieć a nie po 7 dniach a Ty mała spadło Ci tyle kg w miesiąc i mało? sorry w nie cały miesiąc |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poknęłam zjadłam kanapkie wypiłam kawę i hihihi po jakiś 15 minutach nastąpiło uczucie jak ja to mówię "tompnięcia " ale teraz jest ok, zobaczymy co się stanie dalej
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
Marika39, oczywiście, że wiem o tym, że dietę trzeba trzymać i trzymam.
Nie wierzę w cudowne tabletki przy których moge jeść pizzę i schudnę. Jednak czytając wypowiedzi wydaje mi się, że mogłoby mnie czasem trochę odrzucać od jedzenia lub chociaż mogłoby tak nie ssać w żołądku. No cóż może rzeczywiście za wiele wymagam. Choć z pewnością po tym opakowaniu zmienię na inne, żeby się przekonać czy działają inaczej. Edytowane przez Nemezis0810 Czas edycji: 2012-05-31 o 09:43 |
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
ja też bym na Twoim miejscu zmieniła.
Ja dzisiaj tabletkę wzięłam dopiero po śniadaniu, jakąś godzinę temu. Na razie jeszcze nie odczuwam jej działania, ale one chyba po ok. 1,5h zaczynają działać. Mam za to straszne problemy ze wzrokiem, strasznie mi się wszystko rozmazuje. |
|
|
|
#1099 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tej oto koleżance pokłon sie należy za to , że zjadła a nie na czczo tableteczkabardzo dobrze, mam nadzieję ze bedziesz sie dobrze czuła, bo ..bo.......co ja tam bede pisać okaże sie , tylko pisz, bo jestem ciekawa jak inne osoby znoszą sib....., po tym co czytam - tak samo jak ja ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
widzę , że następna koleżanka zmądrzała ![]() kochane , jesli mogę cos podpowiedzieć, nie kładźcie się z pustym brzuszkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
kochana , ja tego nie powiedziałam , że Ty nie trzymasz diety oraz ze wierzysz w cud tabl. spójrz z innej strony, waga spadła , więc mimo to że czujesz chęc jedzenia waga sie zmniejsza, chyba nie bardzo jest całkowicie zahamować poczucie głodu? nie o to chodzi , bo po zaprzestaniu .......możecie mieć 2 x więcej kg, więc nie wiem czy to co masz teraz jest lepsze od braku chęci na cokolwiek ![]() Dziewczyny troche wiecej wiary , bedzie dobrze , ja wiem , że wszystkie marzą o pięknej sylwetce i mniejszych kg , ale trzeba poczekać, nie ma nic na pstryk ,ja też sie dołowałam ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- =crookass; WZROK SIE " USPOKOI" teraz na poczatku, bo reakcja jest strasznie opóźniona |
|||
|
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
zdążyłam napisać posta, poszłam zapalić i mnie wzięło. Znowu jestem "pijana", jest mi niedobrze, gula w gardle urosła i zasypiam na siedząco....
![]() Nie mam prawa jazdy, mam osobistego kierowcę
|
|
|
|
#1101 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to ja sie nie dorobiłam osobistego kierowcy a Ty taka mlodziutka i już masz widocznie marnie się starałam ![]() a może papieroski odstawisz w ten sposób? |
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Marika39 wiem, że tego nie sugerowałaś. Tak tylko rozwinęłam myśl.
Zgadzam się z Tobą - nie przejmować się. Do przodu, robić swoje i się zobaczy. Miesiąc będzie lepszym wyznacznikiem niż 10 dni. Dzięki za wsparcie. |
|
|
|
#1103 | |
|
Raczkowanie
|
DZIEŃ DOBRY
A ja pięknie zaczęłam dzień ... znalazłam świetną stronkę z ćwiczeniami, które można wykonywać samemu w domu. Jest tam tyle, że łatwo coś znaleźć dla siebie. I mimo,że kondycja już nie ta troszkę się namachałam ... mam nadzieję, że to wspomoże )Miłego Dnia Wam Wszystkim Życzę ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
A Można wiedzieć co bierzesz ?? Witaj
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 |
|
Raczkowanie
|
Czy może ktoś napisać z ulotki skutki uboczne sibumax?
Nie otrzymałam ulotki. |
|
|
|
#1105 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Także dziewuszki - cirpliwość, a jak bedzie zły efekt, bedziemy radzić dalej ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Witaj brawo , zacięcie widać , tak trzymaćAle za mało jesz jestes dopiero po 3 tabl. i nie odczówasz dyskomfortu, ale jeszcze 3 dni i odczujesz, wiec radze jeść, bo przestawic organizm z jedzenia na nie jedzenie przy takiej nadwadze doprowadzi do złego!!!!! więc radze zmień to !!!
|
||
|
|
|
#1106 |
|
Raczkowanie
|
no więc można powiedzieć pierwszy dzień za mną
musiałam sie zaopatrzyć w magnez bo takie mnie ciarki pod skórą przechodziły dzisiaj jak nie wiem, na zeli tak miałam magnez i dożo soku pomidorowego pomagało moje dodatkowe objawy to uczucie jakby moja skóra była wilgotna taka jakby spocona ale jednak nie - tak dziwnie jakoś .... no i zimno mi cały dzień, ale to chyba spowodowane kiepską aurą o mojej standardowej porze pamięć mówiła "obiad" ale ciało reagowało "bleee" , no ale głodzenie się to głupota więc wcisnęłam w gardziołko sałatkę z łososiem na sibutr i adim takich objawów nie było, ale to dopiero pierwszy dzionek zobaczymy co przyniesie jutro
|
|
|
|
#1107 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i dzionek minął, wiekszych skutków brak i dobrzezimno , bo proszki termogenicznie działają, więc ciało jest rozgrzane, a aura zimna stąd wrażenie chłodu, tak samo odwrotnie , masz wrażenie jakby ciało było wilgotne wiec jest dobrze czekać tylko na efekty ważyłaś się? i kiedy ponowna waga?U mnie bez zmian , waga stoi i nie wiem co dalej , brac czy robic przerwe!!!!! zgłupiałam już trzymam kciuki pisz co i jak
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
nikt nie chce ze mną gadać
szkodaa tyle się wczoraj napisałam |
|
|
|
#1109 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj robię przerwę. Wczoraj czułam się tak tragicznie, że nie zrobię sobie tego ponownie. Będę brać przez jakiś czas co drugi dzień i zobaczymy jak to będzie. Mimo, że dzisiaj nie brałam to ciąglę czuję zawroty głowy
|
|
|
|
#1110 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
a jak z jedzeniem? te zawroty powinny powoli ustępować, ale branie co 2 dzień jak na ta chwile chyba będzie dobrym rozwiązaniem. a ważyłaś się na początku i po tych kilku dniach? jest efekt czy nie zamierzasz wazyc się? ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Witaj, wśród nas masz wszystkie skutki uboczne , i powinny minąć po ok 2 tyg, zanim organizm sie oswoi, a głód to normalny odruch , proszki nie maja za zadanie całkowicie zniwelować odczucie głodu tylko , zmniejszyć je, więc jeść będzie się chciało![]() życzę powodzenia i dobrego samopoczucia witaj
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

śpię już chyba normalnie, a i serce się w miarę uspokoiło.

Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz
Żadnych objawów. No może jedyny, że strasznie pić mi się chce i ciągle tylko pije i piję. W dzień z jedzeniem nie mam problemów bo i ochoty nie mam a nawet jak coś zrobię to z łatwością przychodzi m odstawienie tego. Nie czuję ssącego głodu, ani burczenia w brzuchu.

hihihi po jakiś 15 minutach nastąpiło uczucie jak ja to mówię "tompnięcia " ale teraz jest ok, zobaczymy co się stanie dalej
Tej oto koleżance pokłon sie należy za to , że zjadła a nie na czczo tableteczka